Followers

Monday, July 9, 2012

9.7.12



Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától




2012. 7. 9


Szélsebesen lovagolni most, tudván, hogy amit már oly régóta reméltek az emberek most folyamatban van teljes mértékben, hatáskörben és eltökélt szándékkal, és hogy ez a hadjárat cabal bűnszövetkezetetek összes tagjának és társainak letartóztatására és eltávolítására közösségetek soraiból most gőzerővel folyik, nem lassul, és nem fullad kudarcba a betakarítása az eredményeknek számotokra. Eredményei az alkotó megjelenítéseteknek [manifesztációtoknak] gondolataitokon, szándékaitokon, szavaitokon, cselekedeteiteken és álmaitokon keresztül. Ez az, ahogyan működik, és ahogyan mindig is működött itt bolygótokon, nem számít milyen dimenzióban tartózkodott planétátok az idő adott pillanatában.

Nem sokat számít. melyik dimenzióban találjátok magatokat bármely adott pillanatban, ahogy mindig is rendelkeztetek a képességgel megteremteni bármilyen élményt, amit kívántatok magatoknak. Erre fontos mindig emlékeznetek, mert bár itt lesz a kiindulási pont ezen dimenzióban más dimenziós célpontok felé, azok, akik itt maradnak közületek folytatni tanulmányaikat és megtapasztalásaikat a testben, meg kell érteniük, hogy ti is megtapasztalhattok és meg is fogtok tapasztalni bármit, amit kívántok, és az, amit nem kívántok, nem kell megtapasztalnotok, hiszen semmi sem kényszerít rá erre benneteket. Bármi is az, amit teremtettél magadnak, vagy teremtettetek magatoknak, azt kapjátok és ez nem bonyolultabb ennél. Tegyetek meg minden tőletek telhetőt, hogy mindig emlékezzetek erre, nem számít, merre vezet számotokra az út, előre és bárhová utaztok, legyen az egy sokkal kellemesebb, gyümölcsözőbb és tudatosan teremtett élmény számotokra.

Itt az ideje, hogy a cabal bűnszövetkezet tagjainak és társaiknak letartóztatásai keresztülsugározzanak fő sajtóorgánumaitokon. Ezen letartóztatások gőzerővel folynak, nagyon örülünk, hogy beszámolhatunk nektek róla. Amire szükség van az, hogy világotok lakói értesüljenek arról, mi történik körülöttük. Sajtóorgánumaitok nagyon fontos elemét képezik ennek a teljes műveletnek, hiszen fontos, hogy annyi tapasztalatot kapjatok ezen eseményről, amennyi lehetséges és megértsétek, hogy ez szabadulás elnyomóitoktól, amit ők teljes virágában és kiviruló formában kapnak, mint egy csodálatos ajándék csokrot Teremtőjüktől. Most azt kérjük, hogy minden – és nem csak néhány – sajtóorgánum, akivel volt előzetes tárgyalásunk és elértünk egy baráti viszonyt, folytassák most azzal, amit kijelentettek, hogy tennének, ha ezek a letartóztatások elkezdenek megnyilvánulni itt világotokon. Azok számára üzenünk a médiából, akik olvassák e sorokat [és tudjuk, van sok mozgó és felrázó világotok globális sajtóján [médiáján] belül, akik követik ezen üzeneteket csatornáinkon keresztül] kérünk benneteket, tegyétek meg, amiről biztosítottatok bennünket, hogy megcselekeditek.

Nincs jobb idő most várni, mert ezek az események kibontakoznak, mialatt olvassátok e sorokat és nem lesz egy jobban folyó zuhataga a mozgásnak, mint ebben a pillanatban. Arra kérünk benneteket, találjátok meg a bátorságot, ami belül van mindegyikőtökben, és még az erőszak fenyegetéssel szemben is álljatok egyenesen, keményen hitetekben és tegyétek azt, amiről mélyen legbelül tudjátok, az egyetlen helyes dolog megcselekedni és ezt meg kell tenni, hogy láthassátok az emberek teljes szabadságát világotokban.

Az emberek beszélnek. Felébredtek és követelték azt, hogy most szabadítsák meg őket fogva tartóiktól és elnyomóiktól, és ezen a végzésen [dekrétumon] keresztül, ez az, ami most történik világotokban, és ők megérdemlik a jogot, hogy első kézből tanúi legyenek ennek, és nem másodlagos csatornákon át vagy bármely más módon. Ti – férfiak és nők – a médiában vagytok az emberek szemei és fülei sok esetben. Felesküdtetek, hogy iparotok eszményét, erkölcsét és a feddhetetlenségét védelmezitek, mely életbevágó ütőere bármely civilizáció életének. Ebben az Univerzumban nem léteznek civilizációk információk megosztására szolgáló eszközök nélkül lélektől lélekig, kultúrától kultúráig, nemzettől nemzetig vagy bármely pontig egy bolygón. Ez a világ nem egyedülálló a maga média szerkezetével és kommunikációjával, ez biztos. Ami egyedülálló ezen a bolygón, az a szint, amennyire a sajtót [médiát] ellenőrizte a sötét oldal, ezt bizton állíthatjuk, mert meglátogattunk és figyeltünk világokat Galaxisunk szerte és azon túl az egész Világegyetemben, és még soha ezelőtt nem láttunk annyi sok széles média és kommunikációs utat, ami teljes egészében egy piramis szerkezete a hatalomnak, ellenőrzésnek, befolyásnak és a meggyőzésnek.

Azt kérdezzük tőletek, nem ez az ideje, hogy megszabaduljatok az elnyomóitoktól? Nem ez az idő arra, hogy megszabadítsátok szakmátokat az azt szerető és ellenőrző sötét egyénektől, akiket semmi más nem hajt, mint vágyuk több erőre, ellenőrzésre, vagyonra, pusztításra és káoszra?

Nem érkezett még el a nap, amikor itt az ideje állásfoglalásotoknak és teljesíteni ünnepélyes eskütöket, amit tettetek, amikor elfogadtátok pozícióitokat, ami oly nagy jelentőséggel bír szakmátokban? Egy szakában melynek kezeskednie kell arról, hogy az embereket az igazságról tudósítja jelentéseitekben? Van számos nagyszerű férfi és nő a [média-] sajtószakmában, aki kiállt a feddhetetlenségért, az igazságért és a becsületért, és ezek a nevek be fognak vonulni a történelembe, azért amit tettek, és azért amiért kiálltak, és azt mondjuk most nektek, ezek azok a férfiak és nők akik ma hordozzák az erőt, feltárják az igazságot amelyet túl hosszú ideje eltitkoltak. Nincs itt az ideje, hogy hozzáadjátok neveteket ezen listáihoz a becsületnek, szolgálva szakmátokat és bolygótok lakóit?

Ismételten biztosítunk benneteket arról, hogy mi, a Fény Galaktikus Szövetsége megteszünk mindent, amit lehet, médiátok / sajtótok minden egyes tagjának megvédésére, mint ahogy eddig is és ezt a jövőben is folytatni fogjuk. Sok magasan fejlett technológiánk van, amit alkalmazunk, hogy felügyeljen és megvédjen benneteket, ahogy ezek a letartóztatások előre haladnak. Amit szeretnénk látni az, hogy valaki sajtóorgánumaitokból megragadja a gyeplőt, és kiadja a jelet beosztottainak arra, hogy elérkezett az idő megtenni azt, ami számotokra a legjobb, és leadják a híreket, az igazságot és futótűzként terjesztik szerte világotokban a szót, mert azok, akik elnyomták az emberiséget évtizedekre, sőt évszázadokra, most össze lettek terelve, letartóztatva és bebörtönözve várnak a bírósági tárgyalásukra az emberiség ellen elkövetett bűneik miatt.

Arra kérünk benneteket, a kihívásra emelkedjetek fel! Tudjuk, hogy teljesíteni tudjátok. Néhányatokkal személyesen találkoztunk, és tudjuk, mire vagytok képesek, és nincs semmink csupán a remény, hogy válaszoltok erre az előttetek álló kihívásra, meghódítjátok, azt és ez az, amiért hozzátok fordultunk az első helyen. Figyeljük, hogy látunk-e a mozgást a frontotokon, és újfent nagyon köszönjük erőfeszítéseiteket és szándékaitokat, lendületeteket és eltökéltségeteket, amit ilyen csapásokkal szemben tesztek, amikor tudjátok mit kell tenni.

Lélekben veletek vagyunk, és jelenleg a fizikai síkon is, és felajánljuk az álcázási védelmünket felettetek.

Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége.



Csatornázta: Greg Giles



Fordította: Katherine 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar