Followers

Tuesday, July 24, 2012

20.7.12



Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától




2012. 07. 20


A LETARTÓZTATÁSOK BÉKÉSEN FOLYTATÓDNAK


Az „S és S Bonds” biztonsági rendszabály, amit mi a Fény Galaktikus Szövetségénél alkalmazunk, hogy megvédjük és biztosítsuk embereinket, információinkat, hajóinkat, berendezéseinket, technológiáinkat és küldetésünket. Ezeket a biztonsági rendszabályokat az elmúlt pár nap folyamán megsértették személyzetünk bizonyos tagjai, akik találtak egy eszközt arra, hogy behatoljanak ebbe a védelmi rendszerbe és hozzáférjenek berendezésekhez és technológiákhoz, amikhez nem volt hozzáférési engedélyük, vagy engedélyük használatára. Már kiszabták büntetésüket és ezen lények nem kapnak engedélyt arra, hogy folytassák munkájukat szervezetünknél. Ez az igazság, amit ebben az esetben szolgáltattak, és úgy érezzük ez egy megfelelő eszköz ezen helyzet megoldására. Újfent bocsánatot kérünk mindenkitől, akit érintett a biztonság és a protokoll megsértése, és kijelentjük újra, ez nem fog többé előfordulni amíg mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, tenni tudunk ez ellen.

Akadtak a múltban biztonsági előírás megsértések, nem fogunk úgy tenni, mintha nem történtek volna. A miénk egy hatalmas szervezet sok millió taggal, hajóval, állomáshellyel, peronnal, bolygókkal látogatásra és küldetésre, melyek túlmutatnak jelenlegi aktuális küldetésünkön.

Rendkívül nehéz biztosítani és megvédeni minden egyes területét a mindenkori működésünknek, és a bizalom egy nagy részét képezi a zökkenőmentes és sikeres működésnek. A lények, akik részt vettek ebben a protokoll feltörésben, nem régóta tagjai szervezetünknek, inkább újoncok és úgy érezték, hogy kalandjuk izgalmas volt és megérte a kockázatát annak, hogy leforrázhatják magukat, ahogy ez meg is történt, és felelősek tetteikért. Amit tettek egy kicsivel több, mint ártalmatlan tréfa, és ezért úgy éreztük, nincs más választásunk, mint visszaküldeni őket oda amit otthonuknak hívnak, befejezve a partnerséget velük. Ez egy szégyen, mi megtartottuk a nekik tett ígéreteinket, és sok ajtó nyílt meg előttük akkor, amikor csatlakoztak szervezetünkhöz, és ezek az ajtók most bezárultak előttük, és ez igazán elszomorító, mert szervezetünk tagjai élveznek olyan jótéteményeket, szabadságot, ajándékokat, örömöket és gondoskodást, amit ti is fogtok, mivel a mi szervezetünk egy nagylelkű, kedves és adakozó szervezet a partnereivel szemben.

Ezek a lények fognak a jövőben kapni egy másik lehetőséget arra, hogy velünk dolgozhassanak, azonban a dolgoknak bennük meg kell változnia, mielőtt újra fontolóra vesszük az állás betöltését velük. Ez az előfeltétele jövőbeli alkalmazásuknak nálunk, mert nem fogunk még egy esélyt adni nekik, amíg nem mutatnak nagyobb növekedést, érettséget, iskolázottságot és még több megtapasztalással elnyert bölcsességet, addig nem fognak kapni még egy esélyt, míg meg nem győződtünk arról, hogy felnőttek és elég érettek. Ennek így kell történnie és így is lesz, és jelenleg túl kívánunk lépni ezen a félbeszakító jellegű fejezetén közös munkánknak.

Kezdjük el ma megbeszélni veletek fejleményeit a cabal tagjainak és munkatársaiknak letartóztatásáról a frontvonalban. Erősen figyeljük ezeket a letartóztatási eljárásokat, és nagy örömmel jelentjük, hogy ezen letartóztatások simán folynak, tűzharc nélkül vagy anélkül, hogy szükség lenne bármilyen módon, alakban, vagy formában a nehéztüzérség bevetésére. Ezek a razziák az otthonokban és cégeknél egyaránt történnek, a cabal tagok ellenállása nélkül, és jelenleg nincs szükség szervezetünk légi fedezésére, mivel az égbolt csöndes, mert nem történik semmilyen olyan kísérlet a zsivány katonai alakulatok részéről, hogy be kelljen avatkoznunk bármilyen módon ezekbe az eljárásokba, ezt szeretnénk tisztázni. Nincs viszály egyik fronton sem, ahol ezek a letartóztatások zajlanak. Úgy érezzük, ennek tisztázásával egyértelművé tettük a kérdést, és most szeretnénk továbblépni és megvitatni, mi fog történni az őrizetbe került cabal tagokkal.

Ezen férfiak, sőt néhány nő is, börtönbe kerülnek egy bizonyos időre, amíg mi, a magasabb birodalmakból, döntünk a jog alapján sorsukról és megfelelő rehabilitációjukról. A cabal ezen tagjai, akik cselt szőttek, rosszban sántikáltak, összeesküdtek és felléptek ellenetek, a Föld lakói ellen, nem lesznek visszahelyezve társadalmatokba, amíg bizonyos alkukat nem kötnek, alkukat, amikről úgy érezzük, megfelelő kártérítést ad nekünk, valamint nektek is, cserébe szabadságuk visszanyeréséért. Megfelelő kompenzáció alatt természetesen nem az olyan fizetőeszközöket értjük, mint a pénz, mert ez semmit sem jelent számunkra és pénzt nektek, mely sokat jelent újjászervezésében társadalmatoknak, mindenesetre az ő beleegyezésük vagy engedélyük nélkül, mert a pénz, ami fölött rendelkeznek, nagy részben tőletek lopott és visszaküldjük nektek. Ez az egyik feltétel, mert itt nincs szükség alkura, mivel ez a feltétel akkor is teljesül, függetlenül attól mi az ítélet, és milyen rehabilitáció lesz kiszabva rájuk. Ezt szerettük volna tisztázni veletek.

Az alku, amelyet kötünk ezekkel a lényekkel, éppen ugyanúgy, ahogy ők tették világotokban, és közületek sokaknak ismerős már, azok a vádlottak akik információt kínálnak és tanúsítják egy ajánlattal, hogy segítenek a folyamatban lévő nyomozásban, hasznot húzhatnak segítségükből. Ezek azok az alkuk, amiket kínálunk, de csupán bizonyos számú lénynek, mert a bűncselekmények, amiket ezek a személyek elkövettek, bár súlyosak természetükben, nem foglalkoznak az emberek testi bántalmazásával, ők többet foglalkoztak a pénzügyi haszonnal és úgy érezzük, ezek azok a lények, akiknek felajánlunk egy bizonyos mennyiségű engedményt cserébe együttműködésükért, ez segít bennünket a folyamatban lévő nyomozásunkban és küldetésünkben, hogy megtisztítsuk világotokat a cabaltól [titkos szövetkezéstől] és annak sok tagjától, valamint felesküdött társaiktól. Reméljük, megértitek, hogy bár sokan közületek kívánják a letartóztatását és az elzárását örökre minden egyes cabal tagnak és munkatársaiknak, úgy érezzük, az igazságot jobban szolgálhatjuk, szert téve néhány alkura pár ilyen személlyel, különösen azokkal, akik hatalmi pozíciót töltöttek be, ahol nagy mennyiségű információhoz jutottak, amit egyszer megosztanak velünk, segítve folyamatban lévő erőfeszítéseinket.

Bízunk abban, hogy ti, a Föld lakói, nagyon elégedettek lesztek ezen folyamat végeredményével, és azt mondjuk nektek, egy pillanatra se érezzétek azt, hogy a cabalnak [titkos szövetkezésnek] esélye lesz újjászerveződni és visszanyerni erejét, következtében annak, hogy csupán egy páran kaptak egy másik esélyt a szabadságra világotokban, mivel ez nem lesz számukra engedélyezett, hogy megtörténjen és erre a szavunkat adjuk, és ez minden, amit mondani fogunk most ez ügyben.

Ma szeretnénk, ha elgondolkodnátok azon, barátaink és családunk, milyen közel van ez, és hogy ti vagytok minden, amiről beszéltünk, minden, amiről álmodtatok, hiszen minden annyira közel van most hozzátok. Folytassátok azt a nagyszerű munkát, amit végeztek mindannyian. Tegyétek meg a legtöbbet, ami tőletek telik, hogy jobban kijöjjetek egymással, amennyire csak tudtok, mert a kölcsönhatások egymás között a téglák, amelyek felépítik új utatokat, új városaitokat és új világotokat.

Mi vagyunk társépítőitek és barátaitok, a Fény Galaktikus Szövetsége.

 
Csatornázta: Greg Giles



Fordította: Katherine
Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar