Followers

Wednesday, July 11, 2012

11.7.12



Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától



2012. 7.11


ÜZENET AZ ASHTAR PARANCSNOKSÁGTÓL 2012. 07. 11.

MÉDIA – TEGYÉTEK, AMIT A LEGJOBBAN TUDTOK!



Átfogó tervünk távolabbi részei kerülnek most teljesítésre világotokban. Odafigyelünk és őrködünk a bűnöző cabal sok tagjának és alárendeltjének folytatódó letartóztatásai felett, és láttuk, e letartóztatások gördülékenyen és hatékonyan folytatódnak anélkül, hogy bármiféle baj érte volna a bátor férfiakat és nőket a tűzvonalban, akik értetek dolgoznak, a Föld lakóiért. Tetten értünk sok cabal ügynököt és tagot menekülés közben, hogy elkerüljék a bűnvádi eljárást.

Amit szeretnénk végrehajtani, az a feltartóztatása ezen egyéneknek, és mozgásuk korlátozása, annak érdekében, hogy földi szövetségeseink számára lehetővé tegyük a jobb bevonulást, és az elérését eme letartóztatásoknak. Hogy hogyan kívánjuk ezt végrehajtani, az egy dolog, amit közvetlenül meg fogunk osztani földi összekötő csapatainkkal a csatamezőn. Nem szeretnénk felfedni lapjainkat, és tudatni ezen információkat azokkal, akik célpontjai eme letartóztatásoknak.

Természetesen nem szeretnénk elbizakodottak lenni, és tanácsot adni hadműveleti és megfigyelési módszereinkről azoknak, akik letartóztatásra kerülnek. Ezekről annyit fogunk mondani, hogy módszereink és technikáink jelentős mértékben fejlettebbek, mint amilyen megfigyelési módszereket és nyomkövetést itteni harmadik dimenziós világotok megkíván. Képesek vagyunk több mérföldről megfigyelni egy lény szívfrekvenciáját, még dimenziókra távol is az egyéntől. Nem feltétlenül kell ugyanabban a szobában, házban vagy épületben tartózkodnunk ahhoz, hogy megfigyeljük egy lény mozgását, vagy akár a gondolatait, mert ezt akkor tehetjük meg, amikor úgy döntünk. Szeretnénk benneteket emlékeztetni, fivéreinket és nővéreinket, nem használjuk ezeket a felügyeleti módszereket veletek szemben. Fivéreink és nővéreink vagytok, család vagytok, és egyáltalán nincs rá szükségünk, illetve nem akarunk benneteket ilyen módon felügyelni vagy megfigyelni.

Vannak közületek olyanok, akik vagy mostani megtestesülésük [inkarnációjuk] előtt, vagy aktuális inkarnációjuk alatt beleegyeztek abba, hogy részt vesznek az emberi gondolataik, testi funkcióik és érzelmeik mérésébe, és ezen lelkeket ellenőrizzük és lépést tartunk egészségük és tevékenységük fejlődésével, azonban ez valami egészen más, mint az emberek szabályai, mert csupán egy nagyon kevés kiválasztott szerepel partnerként velünk ebben a fajta ellenőrzésben és kutatásban. A jelen kutatás célja tisztább tudományos és orvosi ismeretet szerezni az emberi fajról, mert szeretnénk mindent megtanulni népetekről, járművetekről, testi és gondolati folyamaitokról amit csak lehet, mindezt azért, hogy tökéletesíthessük az állomásokat és segítsünk benneteket utazásotokban. Ezek az okok, amiért végezzük ezeket a munkákat és semmi más. Szeretnénk tisztázni újra, nem szándékunk a hódítás vagy ellenőrzés, mivel az nehéz ügy, és messze alatta áll a mi lelki fejlődési szintünknek. Azért vagyunk itt, hogy szolgáljuk Teremtőnket és benneteket. Az összes tervezet, felmérés és kutatás célja az, hogy megsegítsen benneteket, és átsegítsen előre a létezésnek egy sokkal magasabb szintjére.

Erőfeszítéseink, hogy segítsünk nektek eltávolítani a bűnöző cabal tagjait, egy másik területe törekvéseinknek, ahol úgy érezzük erőfeszítéseink fognak nagyban segíteni benneteket a fejlődésben a sokkal magasabb szintre, mert ezek a lények egy nagyon félelmetes hatalommá nőtték ki magukat, és képesek voltak sikeresen elnyomni az emberiséget, tudományaitokat, egészségügyi rendszereiteket, vagyoni rendszereiteket, szabadságjogaitokat és még gondolataitokat és kifejezéseiteket is sok eon óta, azonban ütött az órájuk. A közülük szabadlábon járkálók száma mára már jelentősen megcsappant, bár oly sokan vannak közülük, akikkel ezek a letartóztatások folytatódnak a napokban és az elkövetkező hetekben, ez biztos, viszont elmondjuk nektek minden egyes órával, nappal egyre többen kerülnek a sötét oldalról elfogásra és őrizetbe vételre embertársaitok által, akik annak szentelték magukat, hogy elvégezzék ezt a tisztogatást társadalmatokban.

Micsoda öröm ezt látni a felettük és mögöttük elfoglalt helyeinkről – bizonyos értelemben – és figyelni, amint bátran, szakszerűen, nagy hatékonysággal, készséggel és eltökéltséggel látják el feladataikat, amikor megállapítják ezen lények tartózkodási helyét, és letartóztatják őket egyenként, és néhány esetben kis csoportokban is, mivel néhányan összegyűltek szabadságuk utolsó napjaiban, óráiban és pillanataiban, mielőtt szembenéznek az igazságszolgáltatással – mely mindig is elkerülhetetlen volt számukra – az ellenetek, fivéreink és nővéreink ellen elkövetett bűntetteikért.

Soha nem volt olyan pillanat, amikor mi, az Ashtar Parancsnokság, nem hittük volna teljesen, és ne tudtuk volna, hogy ezek a lények őrizetbe kerülnek, eltávolítva társadalmatokból örökre. Tudván mi fog történni, és megtapasztalni azt, az két nagyon különböző érzelem és élmény. Megáldva ezen letartóztatásoknak megpillantásával, melyek oly sokáig lettek megtervezve és átbeszélve, egy leírhatatlan élmény, egy élvezet, egy megnyugvás a nyelv korlátozó szavain túl. Annyira kívánjuk nektek, Szeretteinknek, élvezzétek ezt az élményt úgy, mint mi és még jobban, mert ez a ti bolygótok, és annyira sokáig voltatok elnyomva, és ez csak a ti számotokra engedélyezett jog, hogy megszemléljétek és láthassátok ezen lények őrizetbe kerülését és eltávolítását uralmi helyzetükből és a hatalomból felettetek.

Ez a tisztogatás világotok megtisztítása sok szinten, és minden léleknek a bolygótokon, aki részt kíván venni ebben az eljárásban, akár megfigyelőként, ez egy engedélyezett jog. Ma újfent kérjük sajtóorgánumaitok tagjait világszerte, szabaduljanak meg azoktól akik elnyomták őket, akik ellenőrizték őket, manipulálták és fenyegették őket, és még a múltban bajt okoztak néhány embernek a szakmából, akik megpróbálták elmondani az igazságot és széttörni ezeket a láncokat. Mondjátok azt elnyomóitoknak: soha többé nem fogtok engem irányítani, engem birtokolni, többé nem tudtok megvesztegetni, fenyegetni vagy manipulálni engem! Hangosan beszéljetek, és mondjátok el nekik, hogy ütött az órájuk és elérkezett a mi számunkra az idő, és adjátok meg a jelet a riporterek, operatőrök, hang- és videotechnikusok hadának, és csatlakozzatok velük a haderőkhöz és bűnüldözési tisztviselőkhöz a világ minden táján, és tegyék és tudósítsanak arról, amint a legjobb tudásuk szerinti, tegyék azt, amire őket olyan magas szinten kiképezték, tegyék azt, amit szeretnek, és tartsák be ünnepélyes esküjüket, és adják le ezeket a híreket világotok lakóinak, akik akarják ezeket a híreket, akiknek szükségük van ezekre a hírekre, akik korok óta vártak ezekre a hírekre.

Ez az ő világuk és ez a ti világotok is, és ti mindannyian hamarosan részesedni fogtok ennek nagy jutalmában, biztosíthatunk erről benneteket, azonban valamit ma meg kell tennetek, mielőtt mindezen csodák kinyílnak nektek. Világotok emberiségének szüksége van arra, hogy lássa ezen lényeket, akik ellenőrizték, elnyomták, a pénzügyi romlás, az éhezés, a betegség és a kór szélére sodorták őket, amint kitisztításra kerülnek a társadalomból, és soha többé nem rendelkeznek már a lehetőségével annak, hogy kárt okozhassanak bármi módon. Ez az, amire ma kérünk benneteket, tegyétek azt amihez olyan jól értetek. Tegyétek azt, amit megígértetek, ha ezek a letartóztatások megindulnak. Megkezdődtek. A letartóztatások már nem a korai szakaszban tartanak, hanem a teljes lendület állapotában, és elmondjuk nektek ez nem fog lelassulni, és ami már megtörtént, nem fog enyhülni, mint a kezek, amik egy órát hátrafelé húznak. Elmondjuk nektek, az időt nem lehet visszaforgatni, és ezek a lények, amelyek már őrizetben vannak, soha nem fogják újra látni a napfényt, amíg teljesen és tisztán rehabilitáltak nem lesznek, erre szavunkat adjuk.

Ezek a lények nem fognak jogi kiskapukat találni, vagy menedéket briliáns és ravasz jogi elméik mögött, hogy kibújjanak a kínos helyzetből, amit maguknak teremtettek. Csak egy menekülés létezik számukra, és az a teljes körű rehabilitáció, amit szakmai személyzetünk felügyel, akik nagyon tapasztaltak és magasan képzettek szakterületükön. Biztosítunk ismét benneteket arról, hogy azon lények, akik egyszer már őrizetbe kerültek, soha többé nem lesznek társadalmatokban az emberiség közé keverve és kiengedve, amíg el nem érnek egy szellemi és erkölcsi megértési állapotot, és elmondjuk nektek, hogy nem tudnak szimulálni ebben, mert van egy nagyon alapos és pontos középérték egy lélek rezgési frekvenciájának mérésénél, és ez az pontosan, amit el fogunk ezen lényeken végezni.

Törjétek szét a láncokat, amivel megkötöztek benneteket ezek a sötét lelkek, nincs erre jobb idő, nap és alkalom. Most van erre a legjobb helyzet megtörni ezt a történetet, és a szemeteken és fületeken keresztül osszátok meg ezt az egész világgal. Bárki is legyen az az egyén, legyen az egy személy, vagy egy média vállalat, úgy fog rá az emberiség azonnal tekinteni, mint egy hősre, úttörőre, faltörő kosra, és igen, bizonyos értelemben, mindannyian saját megváltóitok vagytok, erre akartunk rávilágítani számotokra. Nem várhattok senkire, hogy jöjjön és megmentsen benneteket. Ti vagytok, a Föld lakói, akiknek megvan a lehetőségük és az eszközök arra, hogy megmentsétek magatokat egy újabb napjától az elnyomásnak, és egy a hiánynak és a szükségnek, konfliktusoknak, pusztításnak, szegénységnek, nyomorúságnak és nehézségeknek korlátai közé szorított életnek.

Elérkezett az idő mindnyájatok számára, hogy együtt dolgozzatok, és emeljétek fel magatokat, messze a határain túlra ennek a korlátozó dimenziós létezésnek. Képesek vagytok rá, most megvannak hozzá az eszközeitek, a hátteretek, a remek alkalom a jobbra átváltani teljes valóságotokat, minden egyes léleknek szerte az egész bolygón.

Minden lépésnél és leheleteteknél veletek vagyunk az úton, és megteszünk mindent, ami hatalmunkban áll, hogy semmi bántódásotok ne essék se nektek, se szeretteiteknek, barátaitoknak, munkatársaitoknak vagy éppen ismerőseiteknek se. Kiváló eszközeink vannak a védelemre és a felügyeletre, és most is ebben a helyzetben vagyunk ebben a pillanatban, és nem vesszük le rólatok a szemünket egy pillanatra sem, miközben azon gondolkodtok, mi az, amire elérkezett az idő, hogy megtegyétek. Köszönjük nektek bátor férfiak és nők a frontvonalban, és kérdezünk benneteket, férfiakat és nőket világszerte a médiában, nem érkezett még el az idő arra, hogy csatlakozva belépjetek ebbe a küzdelembe, ebbe a harcba az igazi szabadságotokért, a békéért és az emberek jóllétéért világotokban?

Barátaitok vagyunk, családotok és munkatársaitok, akik egy magasabb dimenziós szintjén léteznek ennek a Világegyetemnek, ellenben itt állunk mellettetek, földi fivéreink és nővéreink mellett.

Mi vagyunk az Ashtar Parancsnokság.


 

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Message from the Ashtar Command 7/11/12 ‘Media: Do What it is You do Best’

 

Csatornázta: Greg Giles



Fordította: Katherine
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar