Followers

Friday, July 20, 2012

16.7.12



Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától




2012. 7. 16


TISZTELGÜNK AZ ELESETTEK ELŐTT


A fény erői egy nagyobb támadást [offenzívát] hajtottak végre a fronton, megkísérelve felszámolni a bűnöző cabal [titkos szövetkezés] fellegvárait itt világotokban. Arcvonalbeli [frontális] támadást hajtottak végre, őrizetbe véve sok száz cabal tagot, és sok alárendeltjüket az amerikai nagyvárosokban, mint például: Atlanta Georgia, Pittsburgh Pennsylvania, Harrisburg Pennsylvania, Dayton Ohio, Bloomington Minnesota, Aspen Colorado, Peoria Illinois, Sacramento California és egész Delawar államban. Ezek a cabal ügynökök harcot kezdeményeztek néhányban e helyek közül. Mindkét harcoló fél oldalán tapasztaltunk áldozatokat.

Mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, figyeltünk minden ilyen helyzetet, és képesek voltunk egy gonosztevő katonai erők általi kísérletet visszaverni, melyek megpróbáltak beleavatkozni valamilyen szinten, egy vagy több ilyen eljárásba. Bevetettük fénytechnológiáinkat és védelmünket, és megállítottuk előrenyomulásuk lendületét és kiiktattuk az egymás közötti és a műholdjaikon keresztüli cabal vezetőknek és más gonosztevő katonai egységeknek szóló kommunikációikat is.

Mi biztosítottuk a férfiakat és nőket a harcmezőn, és ezen intézkedések tűzvonalában, mert mindent megteszünk, amit meg kell tennünk és megtehetünk, hogy megvédjük őket ezen katonai klikkektől, akik hűséget esküdtek a cabalnak. Megtartottuk szavunkat, bár nem szerencsés, hogy nekünk kell bejelenteni, hogy volt néhány áldozat a bátor férfiak és nők között, akik részt vettek a tűzharcban, mialatt néhány ilyen letartóztatást végeztek. Nem avatkozhatunk bele az ilyen adott helyzetbe, mert vannak korlátozások arra vonatkozóan, hogy mit tehetünk időnként, valamint a védelem mennyiségében, amit biztosíthatunk. Folytatjuk erőfeszítéseinket minden téren, hogy a legmagasabb szintű védelmet ajánljuk fel, amit lehet, és azt mondjuk nektek, bízzatok bennünk és legyen hitetek, mert tudjuk sokkal több életet veszíthettünk volna el, ha nem lettek volna erőfeszítéseink, melyek sikeresen megállították a további gonosztevő haderők belekeveredését a konfliktusba, mely terjeszkedik szerte az Egyesült Államokban, valamint világotok néhány részében.

Folytatjuk, hogy frissítéseket adunk nektek ezekről a fejleményekről olyan gyakran, ahogy csak tudunk, mert érezzük ez nagyon fontos számotokra, a Föld lakóinak, hogy lépést tartsatok és tudatosítsátok, mi valójában a legjelentősebb esemény világotok modern kori történelmében.

Tisztelgünk a bátor férfiak és nők előtt a tűzvonalban, és akik gyászolják az elvesztését azoknak, akik életüket áldozták szolgálatában fivéreiknek és nővéreiknek, a szeretetnek, a fénynek, a szabadságnak teremtőjük Parancsára, aki már kitárt karokkal üdvözölte őket a magasabb dimenziókban, mert ez az, ahová ezek a lelkek most felemelkedtek, keresztül a fátylon a másik oldalra, ahol csak fény létezik, és ahol szeretteik, akik a családjuk és barátaik, várnak rájuk és akik most csatlakoznak hozzájuk vidám és örömteli újraegyesülésben.

Mindnyájatoknak mondjuk, világotok emberiségének, hogy ez az a végzet, ami vár rátok és bár úgy tűnhet, egy alacsonyabb dimenziós világ itteni érzékeitek illúziója alatt, hogy a tapasztalat, amit halálként fogtok fel, egyfajta halandó vég, valamiféle zárójelenet, de ez távolról sem az igazság, amit egy lélek tapasztal ilyenkor, az, hogy megszabadul az emberi jármű korlátozó határaitól. Ami rátok vár az dicsőséges, nagy jelentőségű, pompás, szabad, felszabadító, örömteli, üdítő, boldog és nagyon sok esetben végül is meglepő, mégis egy biztos, az emberi jármű halála nem a vég, egy lény élő lelke örök, és a lélek soha nem fejezi be utazását a dimenziós falakon túl és között, melyek megmutatják magukat, míg egy alacsonyabb dimenziós testi hajóba van zárva.

Mihelyt megszabadul ezen jármű határaitól egy lélek, formát tud ölteni e birodalom mögött, felemelkedik vissza haza, ha akarjátok, oda ahonnan érkeztek, ahová tartoznak, ahová vágytak, és ahonnan távol maradtak sok esetben sok eonnyi időre. Ez egy alkalom, amit várni kell, és nem félni, és nem megbánni. A bátor férfiak és nők, akik életüket áldozták a lövöldözésben a bűnöző cabal tagok elfogásakor, hiányozni fognak egy időre – ez nem tagadható – de nem fognak nagyon sokáig hiányozni, mert sokan barátaik közül és családjukból újra lesznek egyesítve velük nagyon hamar, az előttünk álló napokban. Ez az egyik meglepetés a sok közül, ami sokatokra vár, akik látszólag elvesztették szeretteiket a múltban, mert amikor a mi két dimenziónk egyesül, nem lesz semmi, nem lesz idő, nem lesznek falak, elválasztva benneteket az örömteli öleléstől újra együtt. Ezt megígérjük nektek.

Ez az, amit néhányan közületek várnak a csúcspontján ennek a nagy változásnak, aminek elengedhetetlen részei ezen letartóztatások. Azt akarjuk, hogy mindnyájan tudjátok, azok a férfiak és nők, akik levetették most testi járművüket, szeretetben és szolgálatában a fény iránt és irántatok, fivéreitek és nővéreitek, bőséges jutalmat kapnak hősi erőfeszítéseikért, és jutalmuk nem a hazugság érme a cabal tagok kezéből, hanem jutalmukat Teremtőjük adományozta nekik, teremtője minden dolognak, legyen az „jó” vagy „rossz”, nagy vagy kicsi, benne sötétség vagy fény, az Ő magasztos királysága az, ahol mi utazunk megtapasztalni önmagunkat minden jellegében [aspektusában], minden árnyékos, sötét vagy megvilágított napján önmagunknak. Ezek a tapasztalatok, amikor lövések dördülnek és életek látszólag elvesznek, az egyik jellege [aspektusa] annak, amiért idejöttünk tapasztalni, és nem egy egyszerű pillanat, amikor joggal gyászolnak, mert az összes tapasztalat minden pillanata kinccsé válik, és tapasztalatként kell ismerni, mely lehetővé tette számunkra, hogy megtanuljunk többet önmagunkról, és megértsük jobban, kik is vagyunk, egyszer visszatükröződve a hátterében ennek a csodálatos Világegyetemnek.

Pillanatok, mint ezek, amelyek egy lélek távozásával egy családnak és a barátoknak tragédiáknak tűnnek, ezek egyáltalán nem a bánatnak vagy a tragédiának pillanatai. Ezek olyan pillanatok, amelyek élesebben és tisztábban meghatározzák, kik is vagyunk és magasztalják azt, ami, amiből teremtettünk a formában és anyagban / lényegben, a lélekben. Kérjük, szánjatok rá egy kis időt, és tisztelegjetek ezen férfiak és nők előtt, akik önzetlenül és mindnyájatok szabadságáért feláldozták magukat. Adózzatok nekik a kellő tisztelettel azért amit adtak, mely korai távozásuk volt, maguk mögött hagyva családjukat és barátaikat gyászolni, mert sokan közülük még nem érték el annak megértését, hogy különválásuk csak időleges, és néhányan ezen lelkek közül úgy érzik, elvesztettek egy szeretett személyt örökre, annak ellenére, hogy ez nem így van. Mi mindnyájan meg fogjuk egy napon tapasztalni, amikor újraegyesülés lesz minden egyes lélekkel, aki megérintette életünket, része volt életünknek, és aki talán nagyon hiányzik ma nekünk. Ez az egyik öröm, ami vár mindenkire közületek, és az előttünk álló napokban lesznek közületek olyanok, akik újfent találkoznak szemtől-szembe az örömteli újraegyesülésben azon szeretteikkel a múltatokból, akik előttetek mentek el a magasabb birodalmaiba ennek a multidimenziós Világegyetemnek.

Ez az, ahol mi, a felemelkedett lelkek, akik beszélnek hozzátok a kommunikációs létezőkön keresztül. Ez itt van, a magasabb birodalmak éterein belül, amit otthonnak hívunk, és ahol várjuk újraegyesülésünket is veletek. Tisztábban megértitek már hol vagyunk mi, és hol helyezkedtek el ti?

Látjátok, miért szükséges sok munkát elvégezni, hogy ledöntsétek ezt a falat, mely elválaszt bennünket, elválasztva a testit a lelkitől? Most, hogy sokan közületek tisztábban megértik, mennyire nagy a vállalkozásunk együtt, kérünk benneteket, tegyétek meg, amit tudtok, hogy kijöjjetek egymással mint mi, nap-nap után és lépésről-lépésre, centiméterenként közelebb a megmentéséhez teljes küldetésünknek itt, együtt veletek.

Azok a férfiak és nők, akik a tűzvonalban vannak, nem ok nélkül harcolnak és hoznak áldozatot. Közreműködnek eseményekben, mely a Föld változása, az élet változása és a jövő útirányának megváltoztatása bolygótok és teljes civilizációtok számára. Amiért ők harcolnak, alig lehet pontosan megfelelő szavakkal leírni, és azt mondjuk nektek, hogy tisztább képet kaptok majd, amikor majd felbukkantok dimenziótok korlátozó határai mögött, amikor sokkal nagyobb megértést fogtok tapasztalni. Ez a nap eljön, ez tagadhatatlan. A végső harc megkezdődött. Ez volt megírva ősi szövegeitekben, mint jövendölés [prófécia] sok ezer évvel ezelőtt, hogy ezt a csatát megvívják és ez elkezdődött, és nem ér véget, amíg nincs győztes, akár a fény, akár a sötétség az, és azért vagyunk itt, hogy megbizonyosodjunk róla, a fény az, ami győztes, és felragyog új napotok, megvilágítva utatokat a magasabb birodalmaiba ennek a Világegyetemnek.

Mi vagyunk a felemelkedett barátaitok és családotok, itt a másik oldalon azokkal együtt, akik a közelmúltban távoztak dimenziótokból. Ők megbízhatóak, ők igazak és ők most velünk vannak, várva megérkezéseteket az előttünk álló napokban.

Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége.


 

Csatornázta: Greg Giles



Fordította: Katherine
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar