Followers

Sunday, July 8, 2012

8.7.12



Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától




2012. 7.8


A jelölő gének a DNS hibátlan processzorai és összekötik az emberi testet kialakító genetikai anyagokat raktározó, genetikailag összekapcsolható anyagokat. Mindenki DNS-szálain belül léteznek ezek a genetikai markerek [*], melyek a testetek formájának kialakítását belülről irányítják. Természetesen a kialakított külső jegyek egyénenként eltérnek, azonban nemcsak a felmenő emberi generációk öröksége száll rátok, hanem egyes esetekben a magasabb birodalmakból is örökölhettek. Néhányatokat megajándékozott egy magasabb birodalom ezekkel a genetikai előfutárokkal. Nem a szüleitektől örököltétek ugyanis teljes genetikai állományotokat, ami benneteket létrehozott. Néhányatok emberi DNS-éhez hozzáfűztek egy darabot, ami olyan tulajdonságokkal, képességekkel és személyiséggel ruház fel benneteket, ami – ha úgy tetszik – kicsit több, mint amivel rendelkeznétek eme kölcsönhatás és beavatkozás nélkül.

Szeretnénk nektek egy program keretében az igazi szüleiteket bemutatni, ha ti is beleegyeztek. Sokan közületek magasabb birodalmakban létező szülőkkel rendelkeztek és ők azok, akik megajándékoztak bizonyos csillag DNS-ekkel, amik az emberi DNS szálaitokon belül találhatók. Ezeket a bolygótok tudósai is felfedezték már, viszont beazonosíthatatlan, kódolt üzenetekkel rendelkező szálaknak vélik őket, és arra a következtetésre jutottak, hogy felismerhetetlen a funkciójuk és a „Junk” [„Szemét”] DNS nevet adták nekik, annak ellenére, hogy ez az elnevezés, hogy „Junk” (szemét) közelébe sem ér a tényleges jelentőségüknek, annak az erőforrásnak, amit számotokra jelentenek. Amit ők „Junk”-nak, azaz szemétnek neveznek, az valójában egy mérhetetlen kincs. Hiszen ez a ti múltatok, ezek a ti emlékeitek arról a lényről, akik ti valójában vagytok és egyben az egyetemes örökségetek és származásotok genetikai jelölése. Ez a genetikai kód, ami mélyen bennetek rejlik, hihetetlenül értékes számotokra ezekben az időkben, mert valódi énetekhez és valódi származásotokhoz vezet benneteket vissza.

Az emberi DNS kutatás szolid érdemeket, sikereket és áttöréseket mondhat magáénak, és az emberek, tudósok és kutatók számára értelmezhetősége csak egy bizonyos fokig működik. Ellenben szeretnénk, ha a DNS erejének, képességének és folyamatainak megértésében messze meghaladnátok az emberi faj mai legnagyobb, legprecízebb, látnoki elméit. Szeretnénk a megismerés következő lépését vállalók számára egy oktatási programot indítani, hogy minél többet megtudhassanak ezekről a tudományokról, amiket már tanulmányoztak, hogy ezen a területen fejleszthessék magukat tovább a legjobb tudósok és tanárok segítségével.

A rendelkezésre álló tudás korlátlan ezeken a programokon és bárki részt vehet az előadásokon. Nincsen minimális előképzettségi feltétel és természetesen tandíj sem. Mindenki számára, minden programunk szabadon és ingyenesen választható és látogatható, hogy tanuljatok, hogy megoszthassátok az információt másokkal, ha új tartalmakkal ismerkedtetek meg, ha érdekesnek vagy érdemesnek találtátok a rászánt időt.

A DNS-etek tanulmányozása, egy jó tudományos kiindulási pont lehet a magasabb dimenziós munkátok megkezdéséhez, mert alapvetően sokat segít a megértése ennek a tudománynak és a rokon tudományoknak. A DNS egyik tulajdonsága, amit még egyelőre nem értetek, hogy a DNS egy bizonyos frekvencián pulzál, ami néha mostani harmadik dimenziótokat meghaladja.

Hogy ezt könnyebben megértsétek, képzeljétek el, hogy DNS-etek egyes részei a jelenlegi dimenziótok ritmusán kívül létezik, míg mások a mostani dimenziótokon belül. Ez olyan, mintha DNS-etek egy része a szálon lecsúszna és eltűnne a ti dimenziótokból, hogy aztán a DNS-etek egy másik részén felbukkanjon. Emiatt tudósaitok és kutatóitok sok éve már tanácstalanok és ez továbbra is összezavarja őket és beszűkíti látókörüket, amíg a zavar okával kapcsolatos néhány részlet tisztázásra nem kerül.

Nem gondoljuk, hogy ez a terület, vagy ez a jelenlegi médium a megfelelő ennek a tematikának a kimerítő taglalásához és megvitatásához, azonban szeretnénk, ha elgondolkodnátok, ha a DNS-etek magasabb birodalmakban létezhet, akkor nem vajon lehetséges, hogy néhányatok is magasabb birodalmakban létezzen? Van értelme, ha DNS-etek egyes részei eltűnnek, majd megjelennek megváltozott ritmusban és frekvencián fizikai testetekben? Ez egy kulcs a valóságotok teljesebb megértéshez. Szeretnénk, ha elgondolkodnátok ezen és arról is, vajon hány alternatív valóságban létezhettek, mint egyedi lény, pontosan most, amikor a következő lélegzetet veszitek.

Multidimenziós lények vagytok. Ez azt jelenti, hogy több dimenzióban léteztek, ellenben nem különböző időintervallumokban, hanem egy pillanatban, amit ti időnek éltek meg, és amit mi a most-pillanatnak érzékelünk. Sok életetek, sok személyazonosságotok és sok szerepetek van. Sok barátotok és sok családotok van, sok különböző tapasztalatot gyűjtöttetek, sok karriert, szerelmet, álmot, házat, csillagközi űrhajót ismertetek meg, minden lehetségest átéltetek, amivé egy lény válhat, vagy megtapasztalhat, ti több szinten és időben birtokolhatjátok ezeket, mert az idősíkok fontos funkcióval bírnak, hogy mindez értelmet nyerjen.

Adott időben, személyes beszélgetéseink kapcsán, mindent nagyon pontosan tisztázunk majd, hogy megértsétek a DNS funkcióját, miért léteztek a világegyetem több dimenziójában, időintervallumában és helyén. Ma csak annyit mondunk, hogy mi tudjuk, sokkal többek vagytok, mint hiszitek. Csatornánkon keresztül beszélve, közös szinten lehetünk veletek. Ez az, amiről kérünk benneteket, gondolkodjatok el.

Gondoljátok át, miért lehettek ott és miért lehettek itt, ugyanabban a pillanatban és mit jelent ez az újraegyesítés köztünk és milyen nagyszerűbb értelme van két dimenziónk egymásba fonódásának! Jöjjön létre egy tisztább és világosabb kép ezekkel kapcsolatban! Sok oka van, amiért annyira örülünk a dimenziók találkozásának napjának, és hisszük ez az újrakapcsolódás az egész itteni küldetésünk [missziónk] legfontosabb és legelementárisabb eredménye, és azt kívánjuk, lássatok még tisztábban, amikor mi a valóban több szinten történő viszontlátásról beszélünk, mint ami jelenleg számotokra köztudott.

Míg újra viszont nem látjuk egymást, azt mondjuk, elváltunk egymástól, úgy, mint mikor részünk egy darabkájának nagyon hosszú időre nyoma veszett.

Magasabb dimenziós barátaitok és családotok vagyunk, a Fény Galaktikus Föderációja.

[*] Marker: a genotípusban feltétlenül érvényre jutó meghatározó jelleg. [Forrás: Idegen szavak szótára]



Csatornázta: Greg Giles

 


Fordította: Scarlett 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar