Followers

Tuesday, July 3, 2012

2012.06.30




Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától
2012.06.30 





LETARTÓZTATÁSOK – FRISSÍTÉS 

Message from the Galactic Federation of Light 6/30/12 'Arrests Update' Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]


Akadályt képeznek azok, akik próbálják megcáfolni mások elméleteit és hiedelmeit. Hogy ezek az egyének, vagy akár szervezetek miért választják a sok energiát az ilyen üldözésre, az egyénenként különbözik, azonban azt kell mondanunk, ezen egyedek nagy része próbálja megcáfolni, vagy elutasítani mások véleményét, mert ez a nézőpont nem egyezik saját meggyőződésükkel és felfogásukkal. Úgy látjuk, ez egy terméketlen út az egyed fejlődési útja során a tanuláshoz, és fogalmak felcsipegetéséhez, ahogy utazunk a Világegyetemen keresztül, ellenben azt is el kell mondanunk, hogy mások választásait – mindegy mi legyen az esetleg – tiszteletben kell tartani, és mi mindig elfogadjuk azt, és ezért üdvözlünk minden ilyen nézetet, még akkor is, ha kétségbe is vonja létezésünket és békés szándékainkat az emberiség és bolygótok megsegítésében ebben az időben.


Világossá vált számunkra, a Fény Galaktikus Föderációja számára, hogy sokan vallanak ellentétes nézeteket. Időről időre látjuk ezeket a véleménykülönbségeket fellángolni heves vitákban és érvelésekben, az oda-vissza kinyilvánított sértegetésekben. Nem akarjuk ezt látni – megismételjük újra – mert vannak kétségkívül termékenyebb módjai az ötletek megosztásának, és nézőpontjaitok bemutatásának. Azt kívánjuk mondani, hogy nincs szükség a nevesítésre vagy egymás sértegetésére. Mindnyájan egyek vagytok. Együtt kell eljutnotok eddig a pontig. Ha fel tudjátok ütni igaz történelmetek lapjait, olvashattok történeteket és kalandokat mely összeköt benneteket olyan egyénekkel, akikkel ma vitatkozhattok világhálós közösségeitekben. Amit szeretnénk megértetni veletek az, hogy akik ma az ellenségeiteknek tűnnek, vagy egyfajta ellenségnek, lehetnek fivéreitek, nővéreitek, legközelebbi barátaitok, vagy szövetségeseitek, bár háborúban álltok egymással. Próbáljátok ezt belátni, és megérteni, hogy mindnyájan valóban barátok vagytok, és ténylegesen egy család. Legközelebb próbáljatok erre gondolni, amikor felforrósodik a vita az online közösségeitekben, úgy érezzük, ez lehet a hűtővíz a lángok oltásához.

Szeretnénk ma beszélni veletek a titkos szövetkezés [cabal] bűnszövetkezet – akik összeesküvést szőttek bolygótok lakossága ellen – számos tagjának küszöbön álló letartóztatásáról. El kívánjuk mondani, hogy ezen lények eltávolítási művelete világotokból zökkenőmentesen halad ebben az időben. Látunk csapatmozgásokat olyan területekre, ahol a mi ellenőrzési képességeinken keresztül, a titkos [cabal] bűnszövetkezet tagjai várakoznak letartóztatásukra, vagy ezeket a helyeket búvóhelynek választották, megkísérelve az elrejtőzést az elkerülhetetlen elől, valamint az igazságszolgáltatás elől. Látjuk, közületek sokan tekintenek nagy várakozással ezen letartóztatások hírére, hogy ez áthatoljon népszerű médiátokon, és azt mondjuk nektek, helyénvaló hogy bizakodóak maradjatok ebben az időben, noha arra ösztönzünk benneteket, maradjatok türelmesek, mert bár valóban engedélyt adtak a letartóztatások lefolytatására, ez egy rendkívül kényes művelet és mindennek megfelelően előkészítettnek kell lennie, amivel egyenként szembenéznek majd, és kellőképpen kielégítő, mielőtt a művelet újra előrehalad.

Manapság érzékeltünk számos különféle akadályt a művelet bizonyos részei előtt, és földi szövetségeseinkkel együtt foglalkozunk ezekkel a problémákkal, nehézségekkel. Megteszünk minden tőlünk telhetőt a lehető legkisebb késedelemért. Azt fogjuk mondani, és örömmel tesszük, hogy látjuk az előrehaladást a letartóztatásoknál, és látjuk ezen letartóztatások befejeződését egy ésszerű időkereten belül. Azokat, akik várakoznak közületek és számolják a perceket a 72 órás – 1-2 napja megnyitott – ablakban, arra kérjük ne figyeljétek a percek múlását, próbáljatok meg annyira türelmesek és optimisták lenni, amennyire tudtok, mert ebben az időben van egy nagy impulzus felhalmozódva világotok lakói – köztük földi szövetségeseink – révén is, és nem akarjuk ezt az érzelmi, szellemi és fizikai hajtóerőt csökkenteni és hagyni leülepedni. Azt kívánjuk, hogy ez a lendület kitartson nálatok ezen letartóztatások folyamán, és folytatódjon tovább a számos új tervezetben, melyek a ti támogatásotokra várnak az előttünk álló napokban.

Úgy látjuk ezeket a letartóztatásokat, mint egy gyorsító eseményt, mely világotokat átjuttatja a falakon, amelyek bezártak benneteket belülre és ezen záron belül egy elavult, kiegyensúlyozatlan, igazságtalan és méltánytalan rendszer található. Ezen letartóztatások annyira nagyszabásúak lesznek, amilyenek még világotokon sohasem fordultak elő összes háborúitokat is beleértve, valamint azon háborúkat, melyekről sokatoknak fogalma sincs, hogy megvívták, mert felfogóképességeteken túl esik a helyi és a közelmúlt történelmében. Ezek a letartóztatások zárják le egyszer és mindenkorra az összes háborút, viszályt és csatározásokat szerte az egész bolygón. Soha többé nem lesz oka az egyik embernek sem fegyvert fogni a másikra és célozni. Ez az a viselkedés, amelynek tüzét táplálták a könyörtelen és ravasz bűnöző titkos szövetkezés [cabal] elmék, mert becsaptak, és abba a hitbe ringattak benneteket, van a tengereken túl ellenségetek vagy a homokba rajzolt képzeletbeli határok túloldalán.

Elmondjuk nektek nincs ellenségetek, viszont azok, akik terjesztik ezt a hazugságot, és gerjesztik a félelmet, azok rászedtek és elárultak benneteket. Ezek azok, kikkel a bánásmód mikéntjét meg kell tanulnotok, és el kell távolítani őket világotokról.

Nem az egymással fennálló problémák az okok a viszályra, szenvedésre és a háborúra, ezt azok gerjesztették, akik most fognak szembenézni az igazságszolgáltatással förtelmes, a Föld lakossága ellen elkövetett tetteik miatt. Bolygótok lakói beszéltek, hangosan és tisztán kinyilvánították, többé már nem lehet őket manipulálni, uralkodni rajtuk, korlátozni, sanyargatni oly kevesek bősége, hatalma, könyörtelensége, ravaszsága és csavaros észjárása által. Ezek a jellemző vonásai azoknak, akik most kétségbeesetten próbálnak kapaszkodni ellenőrzésük omladozó birodalmába, melyet piramisszerűen ágyaztak be szerte rendszereitekbe, ügynökségeitekbe, kormányaitokba és az emberekbe. Fogást vesztenek felépítményeiken, és ezek málladoznak és rájuk omlanak. Összetörnek ezek súlya alatt, és soha többé nem lesz megengedett számukra megérinteni otthonotok felszínét.

Ez az egyik ígéretünk számotokra, amit megteszünk, és megtartjuk ígéreteinket. Soha többé nem megengedett ezen lényeknek az átszivárgás, megsértve a dimenziós törvényeket. Ez az, aminek kezelésére mi a magasabb birodalmakból jobban képzettek vagyunk, és foglalkozunk is majd vele, és azt szeretnénk, hogy tudjátok, hosszú ideig és keményen dolgoztunk egy új, kifinomult és megerősített rendszeren, mely soha többé nem fogja hagyni egyetlen repedés megjelenését sem a gáton, ha úgy kívánjátok, mely megengedte alacsonyabb rezgésű létezőknek a beszivárgást a magasabb dimenziós lelkek birtokára, ami történt több százezer évvel ezelőtt nálatok.

Ezt hozza helyre mostani küldetésünk, és nem állunk le erőfeszítéseinkkel, míg minden lényt, mely nem szerezte meg a jogot az itt-tartózkodásra el nem távolítottunk és vissza nem költöztettünk oda, ahová tartoznak, függetlenül attól, hogy ez az alacsonyabb dimenziókban helyezkedik el vagy valahol máshol. El lesznek távolítva, és soha többé nem lesz számukra megengedett, hogy ezt a bolygót hazájuknak nevezzék. Biztosak lehettek ebben, és tudnotok kell, új világotok örökké biztonságos és őrzött lesz a beszivárgás – alacsonyabb dimenziós, vagy jellegében különleges földi tulajdonságúak ellen.

Pártfogóitok vagyunk és családotok, a Fény Galaktikus Föderációja. Csatornázta – Greg Giles Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Press http://fenyvilag.blogspot.com/

Soruce / Forrás: http://www.ascensionearth2012.org/2012/06/message-from-galactic-federationof_30.html
A Fény Galaktikus Föderációja vagyunk.


Csatornázta: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Fordította: Katherine
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar