Followers

Thursday, July 5, 2012

2012. 07. 02




Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától
2012. 07. 02





AZ IGAZI EGYETEMES NEVETEK 

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] Message from the Galactic Federation of Light 7/2/12 ‘Your True Universal Name’

Vessetek egy pillantást származásotokra, és felfedezhetitek, valóban rendelkeztek örökséggel egy csillagrendszeretek – melyet jelenleg otthonotoknak tekintetek – határain túli csillagrendszerből.

Sokan közületek eredetileg nem a Földnek nevezett bolygóról származik. Sokan érkeztetek a Naprendszerbe elég nagy távolságokban elhelyezkedő világokból, sokan nagyon távoli galaxisokból, amit Tejútnak ismertek. Mi is, barátaitok és családotok tagjai, köztük a Fény Galaktikus Föderációja, ugyancsak számos helyről érkeztünk szerte a Világegyetemből.


Szövetségünknek vannak tagjai, akik a Földet otthonuknak hívták, és származásuk is ide vezethető vissza, és vannak szervezetünknek olyan tagjai, akiknek eredete szintén részben megegyezik világotok néhány azonos területével, melyet otthonotoknak neveztek sok itteni megtestesülésetek [inkarnációtok] során.

Szeretnénk újra elkezdeni bemutatni benneteket önmagatoknak, és ezekkel a bemutatásokkal reméljük, felnyitjuk emlékezetetek gátjait arról, kik is vagytok valójában és honnan érkeztetek.

Elérkezett erre az idő, és sok mindent kell megvalósítanunk, köztük a ti megismertetéseteket igazi lényetekkel és valós történelmetekkel, melyet mi nagyon fontosnak tartunk ebben az időben számotokra, sokat kell még elmagyaráznunk nektek és érezzük, az emlékezés a múltra, nagymértékben fogja csökkenteni azt az információ mennyiséget, amit újra ismertetni kellene veletek. Úgy érezzük, a munkaterhelés csökkentése ezen a területen nagyon hasznos lenne mindannyiunk számára – beleértve önmagatokat is – ezért úgy döntöttünk, elkezdjük kiválasztott személyeknek elmagyarázni világotokban, kik vagytok, egészen mostanáig mely hét lakat alá volt rejtve, biztonságosan őrizve, hogy bemutathassuk nektek, amikor elérkezett az erre megfelelő idő.

Itt az idő, és szeretnénk finoman felfedni előttetek, csupán néhány részletét – nem egyszerre mind – egyetemleges kiléteteknek, néhány beszámolót történelmetekből és az emberiség történelméből, akik a családotok és barátaitok, sokan tartózkodnak most közülük az egeteken az űrhajókban, anyahajókban a Fény Galaktikus Föderációjának küldötteiként és éppen mások vezetik azt a közös küldetésünk érdekében. Amit szeretnénk tenni az az, hogy névsorolvasást tartunk – ha úgy tetszik – és elkezdünk kiadni egy névsort és várunk válaszotokra, hallottátok-e hogy neveteket szólítottuk és egynek tekintitek-e magatokat vele [azonosultok-e vele]. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy felfedezzük vajon rezonáltok-e saját emlékeitekkel.

Ez egy lassú és kíméletes eljárás, melyről úgy érezzük, a legbiztonságosabb módja annak, hogy szóba hozzuk ezt a kényes témát. Nem akarunk beletaposni az életetekbe, egyszerre kiabálni nektek, kik vagytok, mert ennek a fajta felébredésnek lehetnek negatív hatásai azoknál, akiknek másoknál törékenyebb lelkük van közületek, míg mások szelleme és érzelmi alkata vas és acél. Mindig puhán kell lépkednünk, óvatosan és amennyire lehetséges, gondosan eljárnunk, sosem lehetünk biztosak abban, hogyan reagál egy lélek efféle ébresztésre arról, ami volt, bizonyos esetekben sokáig őrizte meg őket a külvilág az öntudat ébredésétől.

Inkább előnyben részesítjük egyelőre az ébresztő hívások megkezdését – ha úgy tetszik – álmaitokon, vagy telepatikus állapototokon keresztül. Néhányatok számára információkat adunk ily módon, és lehetséges lesz, bár mi megértjük és tisztában vagyunk vele, akadnak olyanok, akik még kellőképpen sem sajátították el az információk vételének és küldésének ezt a formáját. Kérjük, engedjétek meg nekünk eme eljárások megkezdését ilyen formában, még akkor is, ha nem tudjátok venni jelenleg üzeneteinket, mert arra a következtetésre jutottunk, ez a leghelyénvalóbb módja az eljárásnak ebben az időben. Arra kérünk benneteket, maradjatok éberek, nyitottak nektek küldött üzeneteinkre, melyek eltérő formában érkeznek majd társadalmatok különböző tagjainak. Nem mindenki fog majd ugyanazon a módon üzenetet kapni, mivel nem mindegyikőtök képes üzenetek fogadására ugyanazon a módon, mint ahogyan néhányan megmutatták tehetségüket, vagy hiányosságaikat egyes üzenetek vételén keresztül bizonyos eszközökig.

Szeretnénk, ha figyelnétek erre, és figyeljétek neveiteket, mely a ti igazi örök egyetemes nevetek, mert ez lesz az első, amit megosztunk ügyünkben veletek, mivel érezzük, nevetek a kulcs, mi kinyitja a zárakat, sok mindenre választ adva nektek. Nevetek nem biztos, hogy úgy hangzik mint a jelenlegi megtestesülésetekben [inkarnációtokban] és arra kérünk, továbbra is maradjatok éberek nevetekre, mely úgy hangozhat számotokra, mintha egy idegen nyelven, vagy nyelvtudással mondanák. Azt kérjük tőletek, tartsatok tollat és papírt kezetek ügyében leírni azt, bármilyen információt, amit vettetek, és készítsetek egy összefüggő listát az információkról, amiket kaptatok, mert lehet, ennek semmi értelme sem volt korábban számotokra. Ez megváltozhat, amint több információt osztunk meg veletek, és elkezdhetitek az összegyűjtött listák vizsgálatát, hogy tartalmaz-e egy összefüggő és igazi kiléteteket magába foglaló történetet arról, mi az, amit tettetek, hol van, ahonnan érkeztetek, és kik a barátaitok, a családotok, és ha van ilyen, milyen szövetséghez tartoztok.

Úgy érezzük, ez egy nagyon alkalmas kiindulási pont, sokan közületek nagyon izgatottak lesznek, és élvezik majd ezt a részét közös küldetésünknek, mert természetesen meg tudjuk érteni, milyen csodálatos élmény lesz számotokra Drágáink, hogy kézhez vehetitek annak ajándékát, kik is vagytok valójában. Mától kezdve mindig álljatok készen jeleink, jelzéseink és útbaigazításaink vételére és vegyétek a fáradságot a megőrzésére, bármilyen hozzátok érkező információnak, nem számít mennyire apró. Még ha nem is vagytok biztosak abban, hogy ez nyom lehet számotokra, azt ajánljuk, írjátok le és őrizzétek meg későbbi vizsgálatra. Reméljük, valóban élvezitek majd életetek eme szakaszát, mert az bizonyosan hoz izgalmat, szórakozást, nagy örömöt és olyan sok választ, amit sokan közületek már jó ideje kerestek.

Barátaitok vagyunk és családotok, mi adjuk a kulcsot ahhoz, kik vagytok valójában, melyet most átnyújtunk nektek, fivéreinknek és nővéreinknek, az emberiség családjának.

Csatornázta – Greg Giles Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Press http://fenyvilag.blogspot.com/

Soruce / Forrás: http://www.ascensionearth2012.org/2012/07/message-from-galactic-federation-of_02.html



A Fény Galaktikus Föderációja vagyunk.


Csatornázta: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Fordította: Katherine
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar