Followers

Wednesday, July 4, 2012

2012. 07. 01




Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától
2012. 07. 01



AZ ARANYLÁZ 

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] Message from the Galactic Federation of Light 7/1/12 ‘The Golden Spike’

Kezdeményezésnek kell történnie a letartóztatásokra, melyet oly sokan remélnek régi életformájuk lezárulásának, mely többé nem szolgálja magasabb javukat és a kezdetét életük új útjának, mely lehetővé teszi számukra a több tapasztalást, amit a Világegyetem és Teremtőjük kínál gyermekeinek, akik megérdemlik az összes ajándékot, mit Ő teremtett és megosztott más világból származó gyermekeivel. Nem vagytok Teremtőnk egyedüli gyermekei. Teremtőnk számos gyermeke él szerte a távoli kiterjedéseiben az Ő csodálatos otthonának és az összes gyermek kivétel nélkül élvezi szeretetét, védelmét, ajándékait, vezetését és a felnövés, tanulás, játszás csodálatos élményét a szeretet eme örömteli csodaországában, ahol kaland, izgalom, öröm, boldogság, kihívások és barátság vár mindenkire.


Teremtőnk nem akarja, hogy még egy napot ajándékai nélkül maradjatok, melyeket gondosan válogatott számotokra, személyesen csomagolt be nektek és adott át nekünk, hogy feltöltsük vele űrhajóink raktárait és szállítsuk el nektek, mint ahogyan Mikulásotok tölti meg szánját a karácsonyi ajándékokkal világotok gyermekei számára. Mindnyájan világotok gyermekei vagytok függetlenül attól, mikor születtetek testetekbe. Mindnyájan Teremtőnk szemében gyermekei vagyunk, még ha néhányan közülünk több millió évet megéltünk. Ez tény. Néhányan közülünk a Fény Galaktikus Föderációjánál, ahogy néhányan közületek is rövidesen szembesülnek azzal több, mint egymillió évesek, és néhányunk életkora pedig több mint kétmillió év, habár természetesen mi nem szükségszerűen öregszünk úgy, ahogy ti érzitek, hogy öregednünk kellene, ahogy többségetek érti az elkerülhetetlen öregedést bolygótokon manapság, és öregedés alatt a gyors egészség, életerő, ízlés, fáradhatatlanság, okosság, fókuszálás és esztétikai szépség csökkenéseteket értitek.

Ennek nem kell így történnie, első kézből fogjátok látni, amikor velünk találkoztok és rájöttök sokunk több százezer éves, akár millió éves, mégis rendelkezik mindazon tulajdonságokkal és szépséggel, mint az akiről – a ti időszámításotok szerint – azt érzitek, körülbelül 20-25 éves. Ez egy ajándék, mely nem elérhetetlen számotokra. Nem mindenki fog részesülni ebben, ezt tisztáznunk kell, mint ahogyan nem mindenki fog továbblépni magasabb dimenziójú világokba, ahol az ilyen ajándék lehetséges. Hozzá szeretnénk azonban fűzni, hogy legalább valamilyen szintje egészségeteknek, életerőtöknek és egy sokkal fiatalosabb megjelenésnek lehetséges és minden bizonnyal rendelkezésetekre áll, nem számít, hol fekszik úti célotok ennek a közelgő nagy dimenziós váltás csúcspontján, amit felemelkedésként ismertek.

E felemelkedés alapján lesznek közöttetek olyanok, akik szabadon utazhatnak új földekre és új birodalmakba az általatok Földnek hívott harmadik dimenziós bolygó határain túlra. Merre folytatjátok utatokat, ez ténylegesen rajtatok áll, bár azt kell mondanunk, hogy többen közületek már előre megterveztétek magatoknak útvonal térképeteket jelenlegi inkarnációtok előtt, sokan közületek mostani inkarnációjuk során tervezték ezt meg, és sokan tartanak ebben a pillanatban a térkép rajzolásának folyamatában és még nem született döntés úti céljukról. Mi, a Fény Galaktikus Föderációja semmiképp sem válogatjuk, vagy választjuk meg, kik fognak emelkedni és hová érkeznek. Ezt szeretnénk egyértelműen tisztázni most. Amit mi, a családotok magasabb rezgésű tagjai tehetünk az, hogy segítünk benneteket utatokon, azonban ez a ti utazásotok és nem a miénk, és itt a határ.

Nekünk is megvan a saját utunk és bennünket is segítettek magasabb dimenziós létezők az általunk választott út ösvényein. Nem számít, melyik dimenziót hívjátok otthonotoknak, mindig akad útmutatás formájában egy segítő kéz, vagy kísérő, aki segít nektek, vezet benneteket, vagy felajánlja az útmutatást amikor kinyilvánítjátok erre kívánságotokat. Mi jelenleg azért vagyunk itt, hogy felajánljuk nektek – fivéreinknek és nővéreinknek – segítségünket miközben ugyanakkor mi is útmutatást kapunk a tőlünk magasabb dimenziókban lévőktől. Ez lesz a ti tapasztalatotok is, miután sokan közületek megismerkedtek a felemelkedés élményével, hogy egy napon feladatotok lesz az alattatok fekvő dimenziókban lévőknek felajánlani az iránymutatást és nagyon helyesen választhatjátok, hogy továbbra is kaptok útmutatást a felettetek elhelyezkedő dimenziókból.

Szeretnénk, ha úgy képzelnétek ezt el, mint segítő kezeket melyek egymás eléréséhez hidat képeznek a dimenziókon át, felemelik és segítik egymást a tanulásban, növekedésben oly sokféle módon. Érezzük, egyszer sokan közületek felidézik majd, miről szólt itteni küldetésünk és hogyan segítenek az egyik dimenzió létezői egy másik dimenzió lényeinek. Érezzük, még többen fogjátok még tisztábban megérteni mozgatórugóinkat, elhatározásunkat aziránt, hogy itt legyünk, és ennek mikéntjét, bár néhány dologban különbözünk egymástól, mindnyájan egy családba tartozunk. Az előttünk álló napokban, amiről biztosítottunk titeket, megközelítitek, és gyorsan megközelítitek, képesek leszünk baráti jobbot nyújtani nektek, és közvetlen útmutatást adni számotokra, egy alacsonyabb dimenzióba történő közvetlen átnyúlás szüksége nélkül, mert a mi két dimenziónk közelít egymáshoz – ez olyan, mint amikor két vasútvonal találkozik egy meghatározott ponton összekapcsolva az Egyesült Államok lakosait egyik parttól a másikig.

Ez a dimenziók és lelkek találkozása/összecsatlakozása történelmi esemény lesz, mert ez a fajta tapasztalat ebben a Világegyetemben ezelőtt sohasem fordult elő. Amiért elköteleztük magunkat itt, és próbálunk teljesíteni az olyasvalami, amit nem csak nem próbáltak soha ezelőtt, de valami, amit sok lélek bölcsességből és tapasztalatból hitte sohasem zárulhatnak sikeresen. Szeretnénk, hogy megértsétek ennek a kihívásnak a nagyságát, lássátok, ez mindent meghoz, mire szükségetek van, és hogy mindent, amin együtt dolgoztunk, sikeresnek lássuk. Nagyobb akadályok mutatkoztak előttünk és számotokra, azonkívül már a küldetés folyamán is, és mi veletek együtt sikeresen eltávolítottuk minden egyes darabját magunk elől, és szándékunk szerint, nem hagyjuk, hogy akármilyen félelmetes akadály megállítson bennünket, mert folytatnunk kell a sínek lefektetését darabonként előrefelé, amíg elérjük azt a napot, amikor a szeretet aranyláza, az eltökéltség és az egyetemes együttműködés mélyen összeköti az utolsó sínben a mi két csodálatos dimenziónkat.

Segítsetek elérni célunkat azzal, hogy folytatjátok a sínek lefektetését. Ne engedjétek, hogy bármi is lelassítson benneteket, és soha ne engedjétek hogy az akadályok, kihívások, vagy nehézségek megállítsanak benneteket, és semmi sem fog tudni benneteket megakadályozni a ti oldalatokon lévő sínek lefektetésében, a mi egyetemes igyekezetünkben, hogy összekapcsoljuk világainkat egységbe Teremtőnk és a mi csodálatos és közös Világegyetemünk – melyet otthonunknak hívunk és fogunk nevezni az elkövetkezendő millió években - szeretetében és szolgálatában.

Munkatársaitok vagyunk eme nagy vasútvonal építésében. Mi vagyunk a Fény Galaktikus Föderációja.

Csatornázta – Greg Giles Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Press http://fenyvilag.blogspot.com/

Soruce / Forrás: http://www.ascensionearth2012.org/2012/07/message-from-galactic-federationof.html



A Fény Galaktikus Föderációja vagyunk.


Csatornázta: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Fordította: Katherine
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar