Followers

Thursday, July 19, 2012

16.7.12 - Videó bizonyíték a csapatmozgásokra a letartóztatásokban




2012. 7. 16


Videó bizonyíték a csapatmozgásokra a letartóztatásokban




http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=toXP6ThGMn0


„Kiképzési gyakorlatok” leple alatt amerikai katonai alakulatok már bizonyítják és videóra veszik vonulásukat sok amerikai városba, például St. Louise, Missouri, Miami, Florida, Denver Colorado, Crookstan, Minnesota és Bangor, Maine, gyakran vezényelnek le „helyi” kiképzési gyakorlatokat, előkészülve a bűnöző cabal-tagok tömeges letartóztatására. (Érdemes megjegyezni, hogy Maine nem rendelkezik semmilyen katonai bázissal, ellenben amire Maine büszke lehet, az a fejedelmi összetételű Bush család.)

Érdekesség, videónkon 5:30-nál található egy nagyon érdekes jelenet a felvételen. Helyi újságíró csoportok, lakosok és turisták a floridai Coconut Grove-ról – épp csak mérföldekre Miami belvárosától – hírül adták, hogy kiképzőgyakorlatokra kerül sor szerte a régióban. Aznap késő este helikopterek, repülőgépek, csapatok; nagyon valóságos robbanásokat követő razziáknál fontos részlet, hogy a katonák kötélen ereszkedtek le egy helikopterről, és ezt rögzítették a helyi újságíró csoportok, ez elég hitelesnek tűnt ahhoz, hogy becsapja a helyi lakosokat, akik miután szemtanúi voltak, amikor a helikopterre szerelt Gatling gépfegyverek tüzet nyitnak, a telefonhívások miatt izzottak a vonalak a Miami Dade Rendőr-főkapitányságon. Lehet ez a vad jelenet csak egy kiképzési gyakorlat, az éj közepén végrehajtva, ahelyett hogy korábban a nap folyamán hajtanák végre, egy sűrűn lakott nagy amerikai város közepén, amikor akad több ezer lehetséges más terület erre?

Valóban üres visszhangok voltak ezek a város éjszakai égboltja felett, vagy ezek a gyakorlatok a tényleges razziák voltak és a letartóztatásai cabal tagoknak – egy forgatókönyv, mely bizonyára jobban beleillik ezen tanúbizonyságba. Nem számít, ha szemtanúi vagyunk kiképzési gyakorlatoknak, vagy rajtaütéseknek, nem lehet kétséges, miről szólnak ezek a katonai fellépések, és ez aggodalmat okoz a bűnöző cabal [titkos szövetkezés] tagjainak.

 

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Video Evidence of Troops Moving in for Arrests

Csatornázta: Greg Giles



Fordította: Katherine
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar