Followers

Friday, July 13, 2012

13.7.12_Identities of Earth Allies in Charge of Cabal Arrests







2012. 7. 13


A Pentagon és a katonai bennfentes Drake az újabb rádióadásban frissítette az előrehaladást a tömeges letartóztatásokat illetően a cabal bűnszövetkezet tagjai ellen, akik összeesküdtek az emberiség tagjainak elnyomására hosszú korokra. Közzétett egy listát mely katonai és rendvédelmi csoportok a felelősek ezen letartóztatásokért, és dolgoznak az igazságszolgáltatásért ezen tisztogatási folyamatban.

Amerikai Egyesült Államok – A pozitív és alkotmányos amerikai katonai csapatok.
Kanada – Pozitív katonai csapatok szövetségben az Interpol /Nemzetközi Rendőrség/ tagjaival, ez egy 190 országban működő globális bűnüldöző szervezet.
Ausztrália – Pozitív katonai egységek az Interpollal közösen.
Európa – Interpol a NATO-val /Észak-atlanti Szerződés Szervezete/ együtt, mely kormányközi katonai szövetség.
Ázsia – Az Interpol közösen a Fehér Sárkány Társasággal /White Dragon Society/, ez egy pozitív ázsiai szövetség, amiről először a kutató és riporter Benjamin Fulford számolt be a nyugati társadalomnak.
Latin-Amerika – Egy bizonyos pozitív csoport tagsága Közép- és Dél-Amerikában, akiknek személyazonosságát nem lehet biztonsági okok miatt jelenleg nyilvánosságra hozni.
Afrika – Mivel az Afrikán belüli országoknál elég bonyolult a helyzet az országokkal, területekkel, szuverenitással kapcsolatban, és soknak van összefonódása európai országokkal, a letartóztatási eljárások ezen kontinensen különleges segítséget kapnak.



Csatornázta: Greg Giles



Fordította: Katherine
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar