Followers

Sunday, July 1, 2012

2012. 06. 25



Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától
2012.06.25





A TELEVÍZIÓ SÖTÉT MENETRENDJE  



A Fény Galaktikus Föderációjának üzenete 2012. 06. 25. Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] Message from the Galactic Federation of Light 6/25/12 ‘Television’s Dark Agenda’ 

Mi az izgalom és mi a pihenés? Drágáink, amit ma meg szeretnénk tárgyalni veletek, az, hogy miként foglaljátok le magatokat valamilyen tevékenységgel, szabadidős tevékenységgel mely izgalmat hoz, megemeli a vérnyomást és pulzusszámot, növeli a tudatát testi érzékeiteknek, vagy elutasítjátok elfoglaltságaitokban és szabadidős tevékenységeitekben azt, ami elősegíti testetek pihenését, gyógyulását és azt, hogy testetek békés maradjon, mialatt átitatódtok éltető energiákkal, mely életbevágó gyógyulástokhoz, gyarapodásotokhoz, megerősítve testi járműveteket, mely magában foglalja észbeli, szellemi, érzelmi és lelki jellegeit [aspektusait], valamint testetek fizikai összetevőit.


Látjuk, sokan közületek ide-oda futkosnak nyüzsögve és sietve, megpróbálva a legtöbbet kihozni a nap minden pillanatából. Emlékeztetünk benneteket arra, hogy ezek a minták nem kedveznek és nem vezetnek el benneteket az emelkedettebb szintű jóhoz és egészségesebb testhez. Azt javasoljuk ehelyett, inkább csendesedjetek el többször, fordítsatok több időt pihenésre és kikapcsolódásra, amikor testetek kivonhatja magát az állandó ingerek alól, és jobban tudja gyógyítani magát, jobban megerősödik utatok következő lépcsőfokaihoz. Ez az, amit szeretnénk többször látni. Szeretnénk látni, hogy többet olvastok könyvet a tévézés helyett, mert a televízió és annak állandó vizuális- és hanginger támadásai vezetnek el energiáitok szétszóródásához és hagynak cafatosra tépett lyukakat lényetek minden rétegében.

Menedék a vihar elől, amit ti TV-nek hívtok az, amit mi a magasabb birodalmak lakói őszintén ajánlunk, mert komoly és kockázatos behatások leselkednek rátok eme készülék használatával, ami függőséget okoz, és néha tudat-befolyásolási technikákat vetnek be, hogy továbbra is a készülék előtt maradjatok.

A Cabal eme játékszerét gondosan fejlesztették nagyon körmönfont, intelligens és ravasz elmék, hogy a képernyő előtt tartsanak benneteket, ezzel befolyásolva gondolkodási mintáitokat, szokásaitokat, hajlamaitokat, betáplálva tudatalattitokba amit ők – a sötét oldal – kívánják hogy elhiggyetek – elhiggyétek, hogy szükségetek van rá, féljétek, és hogy ez a valóságotok. Azt kívánjuk nektek Drágáink, vegyetek erőt magatokon, határozzátok el, hogy felkeltek és sétáljatok oda, kapcsoljátok ki ezt a pusztító eszközt. Amennyiben meg tudjátok találni a módját ennek, óriási szívességet tesztek magatoknak, ami jelenleg nehezen érthető számotokra, de biztosak lehettek benne, meg fogjuk veletek osztani ismereteinket erről az eszközről és a sötét oldal által alkalmazott technikákról, amint jobban megismerkedünk a közeljövőben.

Ez az egyik legegyszerűbb előttünk álló feladat, másrészről úgy érezzük, az egyik legnehezebb feladat sokatok számára, hogy sikeresen megvalósítsátok ezt, mivel eme televíziós függőség társadalmatokban mély gyökereket eresztett világszerte.

Az a tervünk, hogy gyökerestől kitépjük ezeket a magokat társadalmatokból, és helyére a magasabb tudományok és szellemi fejlődés virágát ültetjük tudományos szinten.

Szeretnénk veletek megosztani egy másféle szórakoztatást, szórakozást elméteknek, mely nem drámán, erőszakon, gyilkosságon, paráznaságon, félelmeken és nyomoron alapszik, hanem szórakoztat a saját gyarapodásotok által, és megerősíti járművetek minden részét. A fejlődés, amit majd megtapasztaltok óriási, és érezzük, hogy TV készülékeitek gyakorló programmá válnak számotokra, míg pihentek és élvezitek a csendes lazítást.

Látjátok a különbséget? Látjátok azt, ami manapság világotokban folyik, habár úgy érzitek kikapcsolódtok TV készülékeitek előtt, testetek alig kerül a lazítás és pihenés állapotába, mely megengedné gyógyulástok, növekedésetek, megerősödésetek minden szinten? Ehelyett minden porcikátok jelentősen feszültséggel telt, viszont ellentétben a mi gyakorló programjainkkal, nem részesültök azok előnyeiből vagy áldásaiból. Amit kaptok ehelyett a készülék előtt ülve, azok a negatív hatások, melyek okozhatnak feszültséget, szívproblémákat, elmebeli, érzelmi nehézségeket, károsítja a szemet, a hallást és az emocionális érzékelést.

Ez az, amit kaptok, amikor bekapcsoljátok a tévét és leültök pár órára a kedvenc műsoraitokat nézni, sokféle módon pusztítva testeteket, melynek teljes ismertetése jó ideig eltartana. Orvosokból és tudósokból álló csoportjaink tanulmányozták tévéteket, adásaitokat, valamint ezek rátok gyakorolt hatását és levonták a következtetést, amiről úgy érezzük, sokakat meg fog lepni, sőt megrémiszteni, és sokan fognak kételkedni abban, hogy ez ilyen régóta folyik az orrotok előtt anélkül, hogy sokan közületek észrevettétek volna a sötét oldal eme cselszövését.

Ezek a sötét erők meglehetősen ravaszak, és néhányuk nagyon intelligens, és ami hiányzik belőlük, arra felhasználták a tőletek lopott pénzt, és ezzel fizették népességetek egy részét, akik elvégezték azokat a munkákat, amiket ők nem tudtak maguk végrehajtani. Néhány technológiát, amit felhasználtak ellenetek, saját társaitok fejlesztették ki, és állították üzembe, és nem azok a fajta lények. Ezek az emberek a társaitok, fajtársaitok, hittársaitok saját országaitokból, saját közösségeitekből. Sok esetben becsapták, vagy kényszerítették őket, hogy elvégezzék ezt a fajta aljas munkát, habár előfordult néhány eset, amikor egyszerűen a kapzsiság, és pár dollár felajánlása elég volt bizonyos egyének saját fajtájuk ellen fordításához. Látjuk, mikor diktálta ezt a választást a tudásvágy, mint ahogyan azt is látjuk, amint eladják barátaikat, családjukat egy kisebb vagyonért, mely lehetőséget közülünk a magasabb birodalmak képviselői közül soha senki sem választaná, azonban emlékeztetjük rá önmagunkat, mindannyian a megtapasztalás és növekedés útját járjátok, és látjuk mindez egy tanulási élmény számotokra.

Reméljük, hogy látunk majd sokat azon tudósokból, szakemberekből, kutatókból, akik népük ellen fordultak, és akik keményen dolgoztak a sötétek tervének megvalósításán, kik ráébrednek, mit tettek, és átállnak a közeljövőben a mi oldalunkra, munkájukat folytatva, és segítenek testvéreik tanításában, és rávilágítanak mindarra, amit elkövettek. Úgy véljük ez nagyban segít majd hitelesen elmagyarázni nektek, mint ahogy érezzük, a hihetőség terén ez óriási kihívást jelent számunkra, mert sokan közületek egyszerűen nem lesznek képesek elfogadni, mit követtek el ellenetek és családjaitok ellen, és mit tettek veletek a fajtársaitok és a sötét oldal.

Mára csak ennyit akartunk mondani, elhihetitek állításainkat a fentiekről. Most azonnal keljetek fel, kapcsoljátok ki a televízióitokat, még akkor is, ha csak pár órával előbb történik, mint ahogy normál esetben azt kikapcsoljátok. Óriási szívességet tesztek testeteknek, mert azonnal elkezdi a sérülések gyógyítását, melyek akkor támadnak rátok újra, ha azt választjátok, hogy újra visszakapcsoljátok a készüléket.

Barátaitok és családotok vagyunk, azt kívánjuk, hogy tudjátok, vigyázunk nagyon rátok, és csak azt szeretnénk, ami a legjobb számotokra. Holnapi jelentkezésünkig ….

Mi vagyunk a Fény Galaktikus Föderációja

Csatornázta: Greg Giles Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine Fényvilág Press http://fenyvilag.blogspot.com/

Source/Forrás: http://www.ascensionearth2012.org/2012/06/message-from-galactic-federation-of_5958.html 
 
A Fény Galaktikus Föderációja vagyunk.

Csatornázta: Greg Giles



Fordította: Katherine
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar