Followers

Monday, July 2, 2012

2012. 06. 28




Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától
2012.06.28



A földi karantén feloldása 


A 3. dimenzión túli életformákra ne a saját testetekből és szellemi esszenciátokból kiindulva tekintsetek, mert nem mindig, sőt inkább ritkán hasonlítanak rátok. A tágas világűrben és a létezés különböző dimenzióiban sok érző és nem– érző lény létezik. Vannak az emberi fajra egyáltalán nem hasonlító lények, de a külsejük funkciója ugyanúgy, mint az embereknél, csupán a belső spirituális, érzelmi és mentális értékeik formába öntése.


A ti világotokban keveredést történt, vannak egymásra hasonlító és egymástól különböző lények is. Azok a lények bolygótokon, akik nem hasonlítanak rátok, emberi testvéreinkre, nem tartoznak ide, mert nem idevalóak, mivel idejutásukkor nem rendeltetésszerűen mentek keresztül a spirituális, mentális és érzelmi fejlődésükön. Fontos tudni, hogy ezek a lények rövidített úton, úgymond egérutat kicsalva jöttek ide. Az a feltett szándékunk, hogy ezeket a lényeket visszaküldjük oda, ahonnan jöttek és ahová eonok óta tartoznak. Egy szeszélyes folyamat kapcsán lehetővé vált számukra a ti valóságotokba költözniük és bolygótokon súlyos bűnt elkövetni. 



Ezek a lények nem tanulták meg, hogy másokhoz tisztelettel, barátságosan, szeretetteljesen, gondoskodóan és együttérzően közelítsenek. Nem rendelkeznek a kegyelemteljesség, a megbocsátás és a szeretet erényeivel. Nem tudják, milyen egy közösség tagjának lenni és mit jelent egymással felelősségteljesen bánni. Sok mindent természetesnek vettek és viselkedésük csak azért ilyen, mert nem ismerték még fel az egymás iránt érzett felelősség leckéjének áldását. Minden áldás elsajátításához meg kell tanulni a szükség és a harc, a belső feszültségek és az önvizsgálat leckéit, amelyek arra hivatottak, hogy a legfelsőbb jót hozzák ki egy egyén életéből. Ha valaki megspórol magának néhány leckét és lerövidíti tanulmányait, akkor nem lesz képes a felsőbb dimenziókban való létezésre. Pontosan innen eredeztethető ezeknek a lényeknek a problémája, akik kihagytak néhány elengedhetetlen leckét az életből, ami feljogosíthatta volna őket a bolygótokra való belépésre. Ezt mégis megtették, egy számukra nem megfelelő helyre kerültek és itt akarnak boldogulni, miközben szorosan markukban tartják bolygótokat. 


A Fény Galaktikus Föderációja eonokkal korábban már felismerte ezt a problémát, gyors és megfelelő lépéseket tettünk, hogy az egész bolygót karantén alá helyezzük, kiküszöbölve ezen lények más 3D-s világokba való terjeszkedését. Ez a karantén már eonok óta fennáll, sokkal régebb óta, mint egyesek gondolnák, azóta már több civilizáció is felvirágzott ezen a bolygón. 


Szeretnénk nektek elmesélni, hogy ezen a bolygón időszámításotok szerint százezer évekkel korábban is léteztek civilizációk és nem csak néhány ezer éve, mint a sumér vagy egyiptomi kultúrák. Sokan tévesen azt hiszik, ezek a civilizációk voltak az elsők bolygótokon. Aligha helytálló feltevés, hiszen a mezopotámiai régióból felvirágzó kultúrátok meglehetősen kései „fellépőnek” számít eme bolygó színpadán. 


Sok civilizáció nevezte már ezt a bolygót otthonának, sokan közülük, ha úgy tetszik, magasabb dimenziókba „emelkedtek fel” és immár a Plejádok lakói, Szíriusziak, Arktúriaiak és más különböző csillagrendszerek, sőt más galaxisok lakói. Ezek a lények is otthonukként tekintenek a Földre és minden bizonnyal nevezhetjük testvéreiteknek, akik most újra itt vannak veletek. Ebben a pillanatban velünk együtt alkotják a Fény Galaktikus Föderációját. Ez valóban egyfajta hazatérést jelent ezeknek a lényeknek, mert számukra nem új hely ez a bolygó, ez elődeik otthona. Sok életet leéltek itt, megtanulták leckéiket és megtapasztalták élményeiket, így tettek szert magasabb fejlődési szintre és spirituális bölcsességre, ami lehetővé tette számukra, hogy szabadok legyenek és a magasabb dimenziókat nevezzék jelenlegi otthonuknak. 


Így működik ez és nem engedélyezettek az egérutak, a lerövidítések. Szervezetünk minden tagja, olyan lény, aki megérdemli, hogy a magasabb dimenziókban létezhessen és kiérdemli, hogy szervezetünk tagja legyen. Nem kerestek egy lerövidítést sem és ha személyesen találkoznátok velük, biztosak lehettek benne, hogy rendkívül fejlett lényekkel álltok szemben, akik különböző területeken speciálisan fejlett tudásra tettek szert. Nem kell soha testi épségetekért vagy egészségetekért aggódnotok, ha egy magasabb dimenziós lénnyel, ill. szervezetünkkel együtt dolgoztok vagy beszéltek. Szeretnénk, ha mindig ügyelnétek arra, hogy barátságosak és udvariasak legyetek és minden lényhez, akivel találkoztok, tisztelettel közeledjetek, hiszen ők is így tesznek majd. 


Kedves Testvéreink nem szeretnénk, ha kedvességetek csorbát szenvedne, a félelem okán, ha olyas valakivel találkoztok szervezetünkből, aki nem teljesen úgy néz ki, mint ti. Nem mindenki tudja saját maga megválasztani alapvető külsejét és nem mindenki „nőtt fel” emberi testtel, ha úgy tetszik. [Fordító megjegyzése: Nem az emberi test számukra a megszokott külső megjelenési forma.] Kérünk emlékezzetek erre mindig. De biztosak vagyunk benne, a legjobb formátokat hozzátok egy találkozás alkalmával és az univerzum összes lényének megmutatjátok, mennyire előrehaladott az emberi faj fejlődése, mióta eonok óta utoljára ide utaztak. 


Eddig csak egyedként és kollektívként jöttetek ide, nagyon rövid időszakokra. Ez nagy benyomást kelt és lelkes fejlődésre utal és sok világ kiküldte képviselőit, hogy tanulmányozza kultúrátokat és rájöttek, hogyan fejlődhettetek ilyen hihetetlenül gyorsan. Az univerzum sok világa csodálja teljesítményeteket. Az emberi család minden tagja, jól végzi munkáját és büszkék lehettek, hogy együtt, közösen meddig jutottatok és mit értetek el. 


Nemsoká mi is csatlakozunk hozzátok és részletesen megbeszéljük, hova vezetett benneteket utazásotok és milyen ugródeszka vár rátok, amin ma álltok. Úgy hisszük sokakat meglep majd az összes hihetetlen átélt élmény, ami lényeteket edzetté, bölccsé és bátorrá formálta. 


Találkozásunkig se feledjétek, meddig jutottatok el egyénileg és kollektívan is és emlékezzetek, hogy a közösség volt az, ami segített abban, hogy azzá váljatok, akik ma vagytok. Ahogy mondtuk, nincsenek egérutak és emberi Testvéreink sem rövidítették le önkényesen útjukat és mindannyian megérdemlitek az elismerést teljesítményetekért, mindazért, amit elértetek, hogy ma itt állhassatok az ajtó küszöbén, ami egy hihetetlen és új, dicsőséges kalandra nyílik. 


Testvéreitek a Fény Galaktikus Föderációja vagyunk.


Csatornázta: Greg Giles 


Magyar nyelvű fordítás: Scarlett 
http://www.ascensionearth2012.org/2012/06/message-from-galactic-federation-of_28.html


A Fény Galaktikus Föderációja vagyunk.


Csatornázta: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Fordította: Dóra
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar