Followers

Saturday, July 14, 2012

14.7.12



Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától




2012. 07. 14


Jól halljátok ezt: Timothy Geithnert, az Egyesült Államok pénzügyminiszterét őrizetbe vették, perbe fogta a Felső Bíróság és már el is ítélték az USA állampolgárai ellen elkövetett bűneiért, akikre felesküdött, hogy szolgálja őket, azonban ehelyett azt választotta, hogy megtorlást gyakorol rajtuk, lop tőlük és manipulálja őket és nyomást gyakorolva rájuk a pénzügyi nyomor szélére sodorta őket. Ezt a lényt az ellenetek – emberek ellen – elkövetett bűnei alapos szemrevételezése után elítélték a maximális életfogytiglani 63 évre, amit egy halandó fizikai testben kell letöltenie, amiben átnevelést és rehabilitációt kap, mielőtt ismét engedélyezik szabad közlekedését az emberek között egy szabad társadalomban.

Ez a büntetése, a megtorlás bűneiért. Nem róttak ki más büntetést erre a lényre, és nem lesz semmilyen további megtorlás kiszabva rá, mert azt fogja kapni éppen, amire szüksége van a további fejlesztésekhez, növekedéshez és érettséghez, mint lény a fizikai állapot útján átkelve, és hamarosan a spirituális birodalmaiban ennek a multidimenziós Világegyetemnek. Látjátok, Drágáink, mire gondoltunk, amikor azt állítottuk, lesznek olyan cabal tagok, akiket letartóztatnak és lesznek olyanok, akiket elítélnek bűneikért ellenetek? A cabal egyetlen tagja sem fog szabadon sétálni anélkül, hogy először rehabilitációs szolgáltatásokat ne kapna programok formájában, általunk felkínálva nekik a magasabb dimenziókból.

Nem mindegyik – még sok – cabal letartóztatott és csatlósai kerülnek itt elítélésre, és ha rájuk bizonyul, akkor elítélik őket a világotok különböző joghatóságainak bíróságai. Számos e lényekből, őrizetbe kerülve a Felső Bíróság elé fog állni, ahol felemelkedett lelkek ítélkeznek, kik feladata az, hogy áttekintsék a vádlott életútját, és találjanak egy megfelelő eszközt a sikeres rehabilitációhoz. A büntetés nincs napirenden, bár lehet ezt a szót lazább értelemben használni, használható költőiesen, képletesen, és használható azok által, akik jobban érzik magukat, ha valakit már megbüntettek az ellenetek elkövetett bűnei miatt. Azt mondjuk azonban nektek, végül is, senki sem lesz „megbüntetve” a szó ezen értelmében az ellenetek elkövetett bűneiért vagy más bűnökért. Ehelyett amire csupán összpontosítani kívánunk, azok a hatékony intézkedések a rehabilitációnál, mert egy lélek rehabilitálása az, ami számára biztosít majd egy másik esélyt és lehetőséget, hogy a társadalmi rendszer méltó tagjává váljon, akár itt a Földön, vagy más bolygón ebben a Naprendszerben, Galaxisban vagy Világegyetemben.

Van sok világ, mely hasznot húzhat és hasznosulni is fog a létezéséből, és az állampolgárságából sok cabal tagnak, akik már le vannak, vagy le lesznek letartóztatva emberiség ellenes bűneikért. Ezek a lelkek nem elveszett lelkek, mert senki sem veszett el igazán, hiszen mindannyian megtaláljuk utunkat hazafelé valahogyan, valamiképp, valamikor. Ennek fényében: valaha is elveszik egy lélek, ha a lélek mindig megtalálja az utat haza? Egy lélek sem igazán elveszett. Egy lélek, nem számít, milyen sötét, vagy negatív kitérőt tett egy időre, mialatt megtapasztalta egyes jellegeit [aspektusait] önmagának, életének és létezésének, vándorolva és felfedezve a mélységeken keresztül önmagát, mindig is visszafelé sétált a fény és Teremtője felé, még akkor is, amikor lefelé tart, és ellenkező irányba, mert ez a multidimenziós Világegyetem egy egyirányú utca. Ez a legnagyobb titok, amit ma megosztunk veletek. Csupán egy út létezik, és ez visszafelé a fénybe vezet, vissza a ti istenfélelmetekhez, a szentségetekhez, a nagyságotokhoz, az élet örök fényéhez.

Az az ember, akit ma az USA pénzügyminisztereként ismertek, mindig is ugyanabba az irányba tartott, mint azok, akiket ma ellenségeiteknek láthattok, mint egy ellenséges erőként, mint bűnözőként, mint a sötétségként. Nem gondolkodnak másként, mint ti. Mindannyian egyformák vagytok, mindannyian a fény vagytok. Mindannyian Teremtőtök és a mi Teremtőnk részei vagytok, és ilyetén ő is, aki folytatni fogja most az utazását, bár kapni fog további támogatást, mely segíteni fog neki feldolgozni egy kicsit gyorsabb iramban, mint ahogy azt megtapasztalta jelenlegi megtestesülésén [inkarnációján] keresztül. Ez az, ahol mi, a felemelkedett családotok, a Fény Galaktikus Szövetsége belépünk és használjuk szakértelmünket, bölcsességünket és a különböző szintű rendszereket és struktúrákat, amelyek segítenek egy léleknek útja során.

A mi feladatunk nem volt és soha nem is lesz az, hogy felkeressünk egy világot, embereket vegyünk őrizetbe, és bezárjuk őket az alvilágba vagy börtöncellákba. Ez istentelen és szentségtelen bánásmód egy másik lélekkel, és mi nem veszünk részt ilyen kegyetlenségben másokkal szemben és nem is fogunk. Timothy Geithner kezelve lesz szeretettel, kedvességgel, gondoskodással, türelemmel. Ő, az a lélek, ami ő, meg lesz áldva egy magasabb dimenziós léleknek szeretetével, gondoskodó bölcsességével és útmutatásával, aki felhalmozott magasabb fokú bölcsességet és képességeket sok tapasztalatán keresztül, melyek igen, őt is sötét folyosókon vezették keresztül, éppúgy, mint diákjait, akik elkalandozhattak úgy, mint Geithner úr.

Most megértitek, hogy mi mindnyájan megtettük ezeket a sötét kerülőutakat a sötétségen át, szellemünk és lelkünk tesztjein és kísérletein keresztül, mert amennyiben nem, hogyan tudnánk valaha is megtapasztalni azt, hogy mi vagyunk a fény, ha nem tudjuk megvédeni magunkat attól, hogy elmerüljünk a sötétségben? A sötétség egy cél, egy kihívás, egy óceán, amin meg kell tanulnunk átkelni fényhajót építve. A sötétség egy kihegyezett kard, amit pajzzsá kell kovácsolnunk, hogy megvédjük magunkat ellene. A sötétség egy ellenség, amikor ellenség kell, és a sötétség barát, ha barátra van szükségünk, de a sötétség sohasem igazán ellenségetek. Ő a barátotok, mert segít nektek megtalálni utatokat vissza a fénybe, vissza oda ahol mindig is voltatok, mert mindig is a fényhez tartoztatok, amiben születtetek, amiben látszólag meghaltok, amiben újra felbukkantok, és amiben örökké léteztek, soha véget nem érő utazásotokon vissza a forráshoz.

Reméljük, mai üzenetünk megérint sokakat közületek, akik most már átláthatnak a sötétségen, és egy kicsit fényesebb módon látják a sötétséget, egy kicsit világosabb értelemben.
Mi vagyunk fénycsaládotok, létezve a sötétségében ennek az Univerzumnak, mely ellentétes a fénnyel, és lássátok, hogyan ragyog az fel olyan fényesen.

Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége.


 
Csatornázta: Greg Giles



Fordította: Katherine
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar