Followers

Sunday, July 15, 2012

15.7.2012



Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától




2012. 7. 15


A TEGNAP ÚJJÁÉPÍTÉSE


Amit mi itt csinálunk az az, hogy építünk nektek egy új otthont, egy új otthont a bizalomra, a reményre, az álmokra, a lehetőségekre, a levegőre, a földre és a tengerekre építve, amit már létrehoztatok gondolataitokon, szavaitokon, tetteiteken és szándékaitokon keresztül, amit kívántatok magatoknak, családotoknak, minden szeretett személynek és barátaitoknak. Amire minden otthonhoz szükség van, az a fa, a szögek, a szaktudás és az erőfeszítés mindezek összerakásához.

Megkaptátok az összes eszközt és anyagot új otthonotok építéséhez a magasabb dimenzióktól Teremtőtök által, aki szeret benneteket és gondotokat viseli, és új otthonotokét is, és azt kívánja nektek, új otthonotok épüljön fel az összes valaha is létezett álmotokból.

Amire új otthonotok nem épülhet, az egy hibás alapja a bizalmatlanságnak és gyanakvásnak, szégyennek és egymásra mutogatásnak, érvelésnek és ellenségességnek, haragnak, kifogásnak és az ítélkezésnek. Új otthonotok biztonságosabb, erősebb, szebb és tökéletesebben működő otthon lesz, ha megépítitek szilárd alapjára a bizalomnak, becsületnek, kedvességnek, szeretetnek, toleranciának, udvariasságnak, elosztásnak és egymás iránti gondoskodásnak. Új otthonotokat minden egyes nap építitek szavaitokon és tevékenységeteken keresztül világhálós közösségeitekben, melyek a szögek, amin keresztülvezetitek a sugarakat, amelyek támogatják az új építményt. Ez az építése az új otthonotoknak. Ha szeretnétek látni, milyen jól lett házatok megépítve, mindössze annyit kell tennetek, hogy visszakeresitek és elolvassátok újra a hozzászólásokat és a megjegyzéseket, amit hagytatok a többieknek és megfigyelni, mennyire jól ütöttétek be a szögeket a fába, ami megtartja új otthonotokat. Ez egy nagyon tiszta jelzést ad nektek arról, hogy milyen ház is épül.

Rápillantva a sok észrevételre, amit hagytatok a tegnap veletek megosztott üzenetünk alatt a letartóztatásokról és elítéléséről társadalmatok egy tagjának, rá kell mutatnunk, hogy otthonotok építését egyáltalán nem segíti bármilyen módon, alakban vagy formában az, amit tegnap tapasztaltunk. Ehelyett az építkezést, amire tegnap sor került új otthonotoknál, le kell bontani, mert a deszkák görbén lettek szögezve, az aljzatbeton egyenlőtlenül lett kiöntve és repedésekkel tele szilárdult meg, és a zsindelyek egymástól szétcsúszva lógnak. A tegnapi egy rossz nap volt az építkezésre. Nem ítélkezünk felettetek, új otthonotok építői felett. Csupán rámutatunk arra, amiről érezzük, nyilvánvalónak kell lennie mindenki számára, hogy a tegnapi egy olyan nap volt, amikor elpazaroltatok egy lehetőséget arra, hogy tovább erősítsétek új otthonotokat és egy centiméternyi lépéssel közelebb jussatok az elkészültéhez.

Akadtak olyan napok, amelyek egyenértékűek voltak a tegnapi építéssel, viszont nem túl sok. Sokan közületek csodálatos és nagyszerű munkát végeznek otthonotok építésében, amit a legtöbb napon látni, az a csodálatos haladás és fejlődés az építkezésen. Tegnap volt az a nap, amikor többeteket teszteltük, és sokan közületek elbuktak egy lehetőség elérésében, mely biztosan közel volt hozzátok.

A szeretet és az együttérzés, a megértés és a tolerancia egymás iránti kinyilvánítása helyett akadtak néhányan, akik úgy döntöttek más módját választják a másokkal való foglalkozásnak. Kihangsúlyoznánk ismételten, mi nem ítélkezünk, ellenben azt kérdezzük tőletek hogyan láthatjátok tegnapi közös munkátok eredményét valaki ennyire eltérően, mint ahogy az imént leírtuk?

Ez az, amit kérdezünk tőletek ma, le tudjátok írni esetleg jobb szavakkal, hogyan épült tegnap otthonotok? Mondhatjuk, hogy a verbális támadás és mocskolódás másokkal és az ő nézőpontjukkal egy bizonyos módon produktív volt számotokra, az emberiségnek, és új otthonotok építkezésén, amit nemsokára megosztotok egymással? Nincs más szebb, vagy édesebb módja annak, hogy ezt elmagyarázzuk nektek. Őszintének kell veletek lennünk, érthetőbben kell beszélnünk, egyenesnek kell lennünk, és elmondanunk, hogy sokan közületek, akik részt vesznek ebben a fajta durva viselkedésben és visszaélésben, talán jobban tették volna, ha kiveszik azt a napot, otthon hagyják az eszközeiket, és hagynak másokat megjelenni az építkezési területen, folytatni az építését annak a háznak, melyet meg fogtok osztani, mert a tegnapi munka nagy részét teljesen le kell bontani és ma elkezdeni az újraépítését.

Ez az, amit ma szeretnénk látni. Ez egy gyönyörű nap, nem számít világotok mely táján éltek. Eshet, lehet forróság, éppen hideg is lehet, viszont a mai egy tökéletes nap arra, hogy felvegyétek szerszámaitokat, és megjavítsátok otthonotok azon részeit, amit tegnap építettetek a hibás munkával.

Kezdjük el kijavítani a károsodások egy részét, amit okoztunk, megváltoztatva azokat, amikkel mi vétkeztünk, sértéseket hangoztatva és becsmérelve a szereplőket. Vegyük fel ma a szerszámokat és az első szög, amit beütünk, az legyen a bocsánatkérés egymástól szóhasználat formájában, amit ma használni fogunk helyette, az a tisztelni és tiszteletben tartani mások véleményét. Ez minden. Ez nem túl nehéz feladat, ugye Kedveseink? Sok belső út, melyet kiköveztetek a múltban, ahogyan dolgoztatok új otthonotokon, károsodott tegnap az összes ellenségeskedés és veszekedés, az oda-vissza kiabálások miatt, és azt kívánjuk, azonnal álljatok le ezzel, és javítsátok meg a sérülést, mielőtt folytatjuk ennek az otthonnak az építését egy repedezett, silány, gyenge és veszélyes alapzatra, mert ez nem az, ahogyan a ti új álomotthonotok felépülhet.

Ez a ti otthonotok, és végül is ti voltatok, akik döntöttetek ennek építéséről, a tervrajzról, szépségéről, és rendeltetéséről, azonban mi, mint építőmesterek és építészek, ajánljuk nektek, hogy vegyétek ki ezt a délutánt, és ismerkedjetek meg újra a tervrajzokkal, amit ti rajzoltatok álmaitokban, és hasonlítsátok őket össze az épülettel, ami a tegnapi nap órái alatt történt, és kérdezzétek meg önmagatokat arról, az elkészült munka vajon megfelel-e a ti csodálatosan kialakított építészeti terveiteknek. Úgy érezzük, ha veszitek a fáradságot átnézni ezeket a terveket, egyet fogtok érteni azzal, hogy munkátok nem felel meg ennek, és úgy érezzük minden bizonnyal egyre kevesebb olyan nap lesz, amikor jobb lenne otthon hagynotok szerszámaitokat.

Mindnyájatokat szeretünk, és újra tisztává kívánjuk számotokra tenni, hogy nem ítélkezünk felettetek, nem, egyáltalán nem. Ehelyett egyszerűen csupán tanácsokat ajánlunk fel nektek, mert a mi nézőpontunkból tisztán látjuk a mindennapi haladását új álomházatok építésének, és úgy érezzük, ha ti lennétek a helyünkben, nekünk segítve megtervezni új otthonunkat, ti is felajánlanátok nekünk szakértelmeteket és bölcsességeteket segítve nekünk jobban megerősíteni és építeni a házat, amit otthonnak fogunk hívni egy hosszú időre. Köszönjük, hogy szántatok ma ránk időt, Barátaink, és alig várjuk, hogy lássuk eredményét mai újjáépítéseteknek. Biztosak vagyunk benne, hogy meg fogjátok erősíteni, és kiigazítotok néhány munkát azokból, amit tegnap végeztetek.

Holnapi jelentkezésünkig, mi vagyunk társépítészeitek, tervezőitek, szerkesztőmérnökeitek és építőmunkásaitok a Fény Galaktikus Szövetségétől.


 

Csatornázta: Greg Giles



Fordította: Katherine
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar