Followers

Sunday, July 29, 2012

24.7.12



Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától




2012. 7. 24


MIÉRT SEGÍTITEK A SÖTÉT OLDALT?


Az űr minden végtelensége és ideje képviselteti magát jelenleg itt és világotok felett, mert mi együtt veletek, a Föld lakóival, végrehajtjuk isteni küldetésünket szeretetben és Teremtőnk szolgálatában, a ti Teremtőtök, a minden dolog Teremtője, legyen az kicsi és nagy, sötét vagy világos ebben a Világegyetemben. Mi, a Fény Galaktikus Szövetségének tagjai, és szervezetünk maga is, kiállunk a szeretetért, békéért, jótékonyságért, jó cselekedetekért, szuverenitásért, örömért és az örökös szabadságért. Más okból nem látogatunk meg világokat, mint azért, hogy felajánljuk ajándékainkat, tudásunkat, bölcsességünket, szeretetünket, fényünket, hozzáértésünket, technológiáinkat és támogatásunkat segítve a világokat felemelni jelenlegi állapotából létezésüknek, a technológiai haladásnak, a társadalmi, gazdasági és politikai állapotából.

Nagy figyelmet és gondot fordítunk arra, ahogyan átnyújtjuk ezen ajándékokat és bemutatjuk magunkat egy bolygó lakosságának, akiket kiválasztunk meglátogatásra és ajándékaink megosztására. Ti, a Föld lakói, különlegesek vagytok a magatok módján, páratlanok a magatok nemében, ellenben nem ti vagytok az egyetlen nép, amit meglátogattunk, meg fogunk látogatni, vagy akár azalatt látogatunk meg, amíg ezeket a sorokat olvassátok és azért vagyunk itt, hogy felajánljuk a segítségünket nektek. Szervezetünk nagy része jelenleg más bolygók körül kering az űrben, és néz szembe ugyanazokkal a kihívásokkal és akadályokkal, hogy bemutathassa magát nekik, mint amivel mi itt szembesülünk. Jelenleg semmi különleges kihívás, vagy akadály nincs számunkra itt, világotokban, szeretnénk ha ezt tudnátok, és nagyon biztosak vagyunk abban, hogy meg tudunk felelni minden kihívásnak, és segítségünkkel, valamint a ti együttműködésetekkel minden előttünk álló kihívásnak meg fogunk felelni, és legyőzzük azt, elhozva egyesülését a két világnak, a tiéteknek az alacsonyabb dimenziókból és a miénknek a magasabból, és elkezdjük felajánlani nektek eszközeinket segítségül, hogy végrehajthassátok a változtatásokat magatok, amit oly sokan kívánnak és tudják, hogy ez szükséges világotok katapultálásához egy új állapotába a létezésnek, egy állapotba, mely sokkal örömtelibb, virágzóbb, igazságosabb, becsületesebb, békésebb, függetlenebb, hálásabb, kalandosabb, izgalmasabb, szórakoztatóbb és új.

Ez csupán néhány jellemzője új világotoknak és úgy érezzük sokan közületek boldogságban fognak úszni, és el lesznek ragadtatva új választásaitoktól és lehetőségeitektől, amik már mutatják magukat nektek. Az idő az összes ilyen tervezetre, programra és változásra, amit megbeszéltünk veletek, rajtunk áll. Az egyik legnagyobb változás világotok számára már nagymértékben halad előre, és ez a bűnöző elemek eltávolítása, akikre bűnöző cabalként utalunk. Ez a kulcs, ami kinyitja az ajtókat az összes tervhez, programhoz, felújításhoz és fejlesztéshez, amikről már tárgyaltunk veletek, és nagy örömmel jelenthetjük, hogy ezen letartóztatások éjjel és nappal folynak világszerte. Mi, akárcsak ti, átfésültük az internetet, keresve valamilyen bizonyítékot ezen letartóztatásokra és mi is találtunk olyan apró darabkákat, amiket bizonyítéknak tekinthetünk, azonban elmondjuk nektek, figyeljetek tovább, tartsátok szemeteket és fületeket nyitva, mert a zsilipek nemsokára megnyílnak és ez kezdődik egy csepegtetéssel, szivárgással, mielőtt az igazi földi változási események hírei előtörnek és beterítik világotokat.

Roppant nagy köszönetet szeretnénk mondani most a bátor férfiaknak és nőknek a frontvonalon, akik véghezviszik ezen letartóztatásokat. Kockára teszik életüket és testi épségüket, habár ők megértették és sokan közülük csak lehet, amit ők most kockáztatnak az csupán átmeneti jellegű, mint minden, beleértve a fizikai életet is, amit vissza lehet állítani az egyén számára. Semmi sem vethet igazán véget egy lélek életének, így a ti életetek is természetesen örök és örökké létezik.

Amennyiben a földi szövetséges erők bármelyik tagja testi sérülést szenved el erőfeszítéseiben a letartóztatása alatt ezen bűnöző elemeknek, akkor ez ugyancsak helyrehozható, és visszaállítható tiszta állapotába az emberi jármű, sőt még több is, mert rendelkezünk a szükséges módszerekkel, technológiákkal és fejlett tudással a fiziológiai, tudományos és spirituális tudományok terén, és nagyon boldogok lennénk és várjuk, hogy segíthessünk, nemcsak a férfiaknak és nőknek a fronton, akik sérülést szenvedhetnek, hanem az egész emberiségnek világotokban, azoknak, akik testi sérülésben, betegségben, kórban és akár érzelmi sérülésben, traumában és zavarban szenvednek, mert itt nincs olyan kihívás, amihez mi ne rendelkeznénk az eszközökkel és a tudással, hogy megfelelően leküzdjük.

Annyira várjuk, hogy bemutathassuk és megosszuk veletek ajándékainkat, és tudjuk, olvasva szavaitokat szerte világhálós közösségeitekben, hogy ti is már alig várjátok azt a sok dolgot, amiről beszéltünk és elmondjuk nektek, ahogyan a napok gyorsabban és gyorsabban ketyegnek, nincs már messze mostantól amiről álmodtatok, és amit magatok számára reméltetek, igaz valósággá válik, mert mi valóban ténylegesen nagyon közel vagyunk most az újraegyesüléshez veletek, a mi csillagfivéreinkkel és csillagnővéreinkkel az emberi családból.

Szeretnénk ma veletek beszélni a folyamatokról és a rendszerekről világotokban, amelyet szeretnénk a segítségetekkel elkezdeni átdolgozni, ha ti is akarjátok, és elkezdeni helyreállítani felülről lefelé, alulról felfelé és minden sarkától a piramis szerkezetnek, mely annyira gyakori világotokon épült rendszer. Arra tervezték és építették, hogy ilyen módon csatorna legyen a gazdagság folyamatos áramlásának egy lényhez, és csupán egy lénynek, annak, aki minden egyes piramis tetején ül. Piramis szerkezete van egészségügyeteknek, pénzügyi, bankrendszereteknek, katonai, igazságszolgáltatási, politikai, üzleti, mezőgazdasági, közüzemi és ipari rendszereteknek. Minden ilyen piramis épület szerkezet nyomában hagytak egy technikát, hogy szárazra kivéreztesse az összes rendszert annak vagyonából, nyereségéből, biztonságából, biztonságosságából, rugalmasságából, sokoldalúságából, erejéből és kitartásából.

Ezek a rendszerek most még állnak és működnek, mint balsafából épült könnyű szerkezetek, készen a felmorzsolódásra vagy felgyújtásra a legkisebb remegés vagy szikra hatására, és már düledeznek és omlanak össze egyszerűen a saját súlyuk alatt. Nekünk, magasabb dimenziós családotoknak, semmi teendőnk sincs a rendszer beomlasztásával, beleértve a pénzügyi szerkezetet is, mert az már rogyadozott még mielőtt mi megkezdtük küldetésünket itt veletek, ami úgy tekinthető, hogy csupán egy pár évvel a mostani idő előtt kezdődött, habár voltak itt egy darabig képviselőink, küldetésünk csupán a tervezési és megszületési szakaszban tartott a jelenlegihez képest, amikor is a sűrűjében vagyunk az igen kibővített törekvéseinknek. Ezek a rendszerek, amikről beszéltünk, nem az örökkévalóság számára épültek, mondhatnánk, hogy a legkevésbé sem. Ezeket a rendszereket nem arra tervezték, hogy ellenálljanak az évszázadok változásának, a kihívásoknak, a keresletnek, az időnek. Ezek a rendszerek nem tudnak ellenállni még az egyszerű ingadozásoknak sem, mert gyengére, silányra, rossz hatékonyságúra tervezték őket, nem képesek ellenállni társadalmi szerkezetetek bármilyen ingadozásának és változásának sem, és társadalmatok erőteljesen változik az idő múlásával és ti mindannyian oly sokat tanultok, növekedtek és változtok.

Most sokan vannak világotokban olyanok, akik elérték ezt az új szintjét fejlődéseteknek és ez a rendszer többé már nem illik hozzátok, nem tetszik nektek, vagy nem szolgál benneteket. Nem függhettek tőle, nem húztok hasznot belőle, és nem számít mennyire komoly néhányatok próbálkozás, nem javíthatjátok meg őket és menthetitek meg. Halálra vannak ítélve, és joggal, és annyira boldogan, mert ezek a rendszerek voltak csak igazán a hatalom és ellenőrzés rendszerei és egy módszer arra, hogy kivasaljanak belőletek minden jólétet, egészséget, szabadságot, érzelmi és lelki jóllétet.

Hoztunk magunkkal ajándékba nektek sok új rendszert, egy-egy rendszert társadalmatok minden egyes területére, és minden egyes ilyen rendszer tökéletesen működik anélkül, hogy szükség lenne hozzá kiszámíthatatlan mennyiségű munkaerőre, mert sok ezen rendszerek közül önellátó, zavartalanul és hatékonyan működik anélkül, hogy szükség lenne „bütykölésére”, beállítására, vagy felújítására egy változatlan alapon, mint amit mai rendszereitek igényeltek egész történelmetek folyamán.

Bankrendszeretek az, ami nem működött soha jól, hatékonyan, igazságosan vagy bölcsen. Folyamatosan összeomlott saját súlya alatt és silány folt-hátán-folt munkára volt szükség az évszázadok folyamán világotokban. Ma bankrendszeretek végre alig áll a lábán / a csőd szélén van, zihálva veszi az utolsó leheletet, és azért vagyunk itt, hogy szemtanúi legyünk ennek, és olyan gyorsan és hatékonyan amennyire tudjuk, újraindítsuk a pénzügyi, bank és valutarendszereit világotoknak a mi új rendszerünkkel, ami lehetővé teszi újra az emberiség számára, hogy boldoguljanak útjukon, ami nektek mindig is engedélyezett volt. Engedjétek meg nekünk, hogy segíthessünk ilyen módon és bízzatok, higgyetek, reménykedjetek és legyetek biztosak a rendszerekben, amiknek segíteni kívánjuk a megvalósítását világotokban. Elmondjuk nektek, hogy ezek a rendszerek meg lettek tervezve, építve, felálltak és működnek számtalan sok világban Univerzum szerte, elhozva ezen bolygók lakóinak a jólétet, egészséget, energia és közmű hatékonyságot, oktatási szolgáltatásokat, kereskedelmet, utazást és érzelmi stabilitást, és azt mondjuk nektek, bízzatok bennünk és higgyetek új rendszereitekben, amik meg fognak épülni és megkapjátok összes előnyeit ezen rendszereknek, amint gyorsan és hatékonyan tudunk veletek együtt építeni és beépíteni őket társadalmatokba.

Kényszerítve arra, hogy szembenézzünk a szerencsétlenséggel, nyomorral, bizalmatlansággal, gyanakvással és idegenkedéssel, aminek köze van a régihez, amit el kell távolítani, és elkezdeni egy újat, új rendszeretekkel; ez nem fog segíteni új rendszeretek építésének elkezdésében, és nem fog semmit sem hozzáadni azok egészséges és hatékony megalkotásához. Bizalom szükséges életetek és egész társadalmatok oly sok szempontjából, és kérjük azokat közületek, akik ma ellenünk beszélnek, az építése és építkezése ellen ezen új rendszereknek, alaposan gondolkozzanak el azon, mit is beszélnek, milyen kijelentést tesznek és hogyan befolyásolják ezen új rendszerek megvalósítását, amit mi biztosítunk. Minden egyes személy hasznát fogja venni, senkinek sem lesz kedvezve, senkit sem fogunk elfelejteni bolygótokon. Mindig tiszteltük és mindenkor tiszteletben tartottuk minden egyes lény véleményét ebben az egész Világegyetemben, és azt mondjuk nektek, nem kértük, hogy hallgassátok el ellentétes véleményeteket, nem, egyáltalán nem. Amit mi kérünk tőletek az, hogy alaposan gondolkodjatok el azon, amit mondotok másoknak rólunk és új rendszereitekről, készítsétek el a házi feladatot, és győződjetek meg arról, hogy melyik álláspontot akarjátok képviselni, mert úgy érezzük sok információ, amit megosztotok rólunk szerte világhálós közösségeitekben nagyon pontatlan, tisztességtelen és néha még kegyetlen is.

Kérdezzük azokat, akik ellenünk beszélnek, hol van a bizonyíték hátsó szándékunkról, a mi állítólagos negatív, sötét vagy gonosz jelenlétünkről. Hol van ezekről bármi is lejegyezve? Honnan származnak ezek az információk? Ki találta ki ezt a hamis jellemzést rólunk, és mit nyert azzal, hogy megijesztett benneteket, és rávett arra, hogy ne fogadjátok el segítségünket és üdvözöljetek bennünket itt, elkezdve sok tervünket veletek? Ki nyerhet a ti segítség elutasításotokkal? Ez az a kérdés, amin szeretnénk, ha elgondolkoznátok hosszan és keményen aznap, amikor olvassátok e sorokat, mert akadnak világotokon olyanok, akik nagy hasznot húznak a visszautasításokból a segítség elfogadására, és mi csak szeretnénk, ha elgondolkodnátok azon, kik ezek a lények, mielőtt szabadon és könnyedén elismételitek szavaikat, visszhangozva őket szerte világhálós közösségeitekben, hogy minden fül halhassa eme hazugságokat és propagandát.

Azok vannak ma hatalmi pozícióban világotokon, akiknek szükségük van olyanok támogatására, mint azok, akik ellenünk beszélnek, mert nem végezhetik el ezt a fajta munkát maguk, mivel létszámuk meglehetősen kisebb, összehasonlítva azok számával, akik markukban, akaratuk nyomása alatt, hatalmukban, ellenőrzésük alatt, korrupciójuk és elnyomásuk alatt sínylődnek.

Kérjük azokat, akik emiatt szenvednek és folytatják megtapasztalását nehéz életüknek, küzdve az anyagi nehézségekkel, egészségügyi gondokkal, veszteségekkel szabadságukban és az érzelmi jóllétben, ami csak néhány a nehézségeitek okaiból, kik és milyen szervezetek a gyökerei problémáitoknak, és megkérünk arra benneteket, kérdezzétek meg önmagatokat, hogy még egy évtized, vagy évszázad ezen élőlények ugyanazon szabályai alatt fogja bármilyen módon is javítani helyzetét életeteknek és tapasztalataitokat itt a fizikai síkon? Szeretnénk, ha elgondolkodnátok ezen, mielőtt ilyen erőfeszítéseket tesztek ezen lények védelmében, vagy elvégeznétek nekik a piszkos munkát, ami úgy tűnik közületek sokakat boldoggá tesz és alig várják, hogy megtehessék.

Ez némileg összezavar bennünket, mert vannak közületek azok, akik világosan megértik, kik azok, akik felelősek világotokért és igazgatják ma a műsort, míg a másik rész öntudatlanul, akaratlanul, vagy éppen szándékosan végzi el a munkát nekik, amit ők nem tudnának maguknak megtenni. Munka, ami elengedhetetlen számukra a hatalomban maradáshoz és az ellenőrzés fenntartásához fölöttetek, az emberiség fölött. Feltesszük magunknak a kérdést: ezen bolygó férfijai és női, akik úgy látszik, alig várják, hogy segítsenek széthinteni a propaganda szavait, a hazugságokat, a hatalmat és az ellenőrzést, értik-e azt a szerepet amit játszanak és azt ahogyan segítik a sötét oldalt, amikor elhiszik ezen hazugságokat, ezután magukévá teszik és széthintik mindet szerte az egész világon? Ez az, amit kérdezünk magunktól, és nem nekünk kell válaszolni erre. Egyszerűen csupán látjuk a végeredményt, ami nem segíti őket, családjukat, barátaikat, életüket vagy jövőjüket. Ez egy nagyon veszélyes dolog, amit játszanak, amit nyerni fognak ebből a győzelemre törő erőfeszítésből, hogy semlegesítsék a mieinket és egyesülésünket veletek, az egy folytatólagos létezés a könyörtelen hatalom és a zsarnokok ellenőrzése alatt, akik ha ma eltávoznánk, nem vesztegetnék az időt és felállítanák az összes „elveszett ágyút a fedélzetre”, és börtöntáborokba dugnának benneteket, amik világszerte a ti pénzetekből épültek.

Ez volt számotokra a tervük, és jelenlétünk, küldetésünk itt, és ígéretünk nekik az, hogy beavatkozunk, és megállítjuk őket abban, hogy megnyomják az indítógombját ezen napirendnek, bezárva milliókat, sőt több milliárd lelket ezen táborokba világszerte. Sokan közületek teljesen átlátják a cabal, sok munkatársuk, és a hozzájuk kapcsolódó titkos társaságok menetrendjét, és azt szeretnénk, ha tudnátok a cabal ezen tervei nem fognak sikerülni, hirtelen meg lettek állítva útvonalukon, és le lettek állítva segítségünkkel és az együttműködéssel a bátor férfiakkal és nőkkel a harcoló erőktől és rendvédelmi szervektől, akik bíztak bennünk, és beleegyeztek a munkába és harcba a szabadságáért és szuverenitásáért minden egyes létezőnek világotokban. Jelenleg arra kérünk benneteket, fontoljátok meg ezt nagyon hosszan és alaposan, hogy kik a szövetségeseitek és kik az ellenségeitek. Kik azok a lények, akik segíteni akarnak benneteket szeretetben és szolgálatban, és kik azok, akik nem akarnak mást, csupán ártani nektek? Arra kérünk benneteket, gondolkodjatok el ezen legközelebb, amikor elkezditek szajkózni a hazugságokat és a propagandát másoknak, ezzel olyanokat tápláltok, akik nem segítenek nekünk, földi szövetségeseinknek, az emberi családnak, vagy együttes közös küldetésünknek, ellenben a sötét oldalnak, a cabalnak igen.

Ez minden, amit ma meg szerettünk volna beszélni veletek és nagyon köszönjük nektek, Drágáink, hogy időt szántatok ránk, és elmondjuk nektek, alig várjuk, hogy rövidesen újra beszéljünk veletek.

Addig is, barátaitok vagyunk és szövetségeseitek a Fény Galaktikus Szövetségétől.


 

Csatornázta: Greg Giles



 
Fordította: Katherine
Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar