Followers

Wednesday, July 25, 2012

21.7.12



Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától




2012. 7. 21


HOGYAN KOMMUNIKÁLJATOK VELÜNK


Legjobb tudásotok szerint navigáljatok a kis buckák között az úton, melyek megjelenhetnek, és mindig erősebben és bölcsebben fogtok kikerülni ebből az élményből. Ami kitudódott az elmúlt pár nap folyamán kommunikációnkról csatornánkkal az nem más, mint egy apró és átmeneti akadály, melyet sikeresen kiküszöböltünk és nincs miért riadót fújni, vagy hosszú távon aggódni. Ezek a kis zavarok feltűnhetnek időről-időre, mert küldetésünk egy nagyon nagy vállalkozás sok játékossal és részvevővel, szövetségesekkel és ellenségekkel és semleges felekkel is, és ki fogunk tartani, és fokozottan ki fogunk tartani minden kihívásban, mely megmutatja magát, és sikerre fogjuk veletek vinni küldetésünket, mivel semmi sem állíthat most meg bennünket.

Szeretnénk megbeszélni veletek a módjait annak, miként lehet jobban kommunikálni velünk, a Fény Galaktikus Szövetségének tagjaival. Azt látjuk, hogy akadnak közöttetek olyanok, akik szeretnék elkezdeni illetve javítani kommunikációjukat velünk, és azt mondjuk nektek, vannak olyan módszerek, amiket használhattok a kommunikációs csatorna jobb kinyitására. Azt javasoljuk nektek, válasszátok egy adott időpontját a napnak vagy éjszakának, amikor kommunikálni szeretnétek a kijelöltekkel csapatotokból, vagy akár vezetőitekkel, akik szervezetünk tagjai is lehetnek. Ehhez egyszerűen kezdjetek el meditálni, vagy bármiképpen akartok kezdeni kommunikálni velünk ugyanabban az időpontjában a napnak vagy éjszakának, így a vonal másik lévén lévők tudni fogják, mikor vegyék fel a kagylót, és hallgassanak meg titeket, mint ahogy ti figyeltek rájuk.

Azt ajánljuk nektek, kezdjétek el a kommunikációt velünk ülve egy félig vagy teljesen elsötétített szobában, ami csendes minden külső zajtól kívülről és belülről is, olyanoktól, mint a légkondicionálók, ventillátorok vagy természetesen a TV készülékek. Ha van kérdésetek, amit feltennétek nekünk, kérjük, tegyétek ezt meg olyan röviden amennyire lehetséges és a lehető leginkább egyértelműen, amennyire lehet. Azután szeretnénk, ha csöndben ülnétek, összpontosítva – amennyire tudtok – teljesen a semmire, mert egy üres táblára a legkönnyebb írnunk. Üzeneteink kezdetben nektek olyan rövidek lesznek, amennyire lehet, mert ezt könnyebben tudjátok fogadni.

Mindent megteszünk, hogy válaszoljuk kérdéseitekre, azonban a legfontosabb cél most az, hogy a kommunikációs vonal megerősítésén dolgozzunk, és nem a kifejezetten a konkrét kérdések megválaszolásán.

Megértjük, hogy sokatoknak van sok kérdése arról, hogy kik vagytok, honnan érkeztetek, vajon tagjai vagytok-e a Fény Galaktikus Szövetségének, és így tovább, azonban sokatoknak meg kell tanulnia egyszerűen a telepatikus kommunikáció alapjait, ez az, amire szeretnénk összpontosítani a korai szakaszokban, és reméljük, megértitek, hogy nem válaszolhatunk minden kérdésetekre azonnal, mivel egyszerűen csupán szeretnénk bejáratni ezeket a kommunikációs csatornákat felétek.

Emlékezzetek arra, hogy mindegyikőtöknek van végül is egy kalauza és sokatoknak egynél több, és ezek a vezetők mindig veletek vannak oly sok inkarnációtok folyamán, és jelenlegi inkarnációtok sem különbözik ettől. Vezetőitek tagjai lehetnek szervezetünknek, vagy nem, ellenben ez nem jelenti azt, hogy nem próbálhattok meg kommunikálni velünk.

Mi mindnyájan egy csapatban játszunk. Nem létezik MI és ŐK itt a magasabb birodalmakban.

Nincsenek lelki csoportok, és más parancsnokságok, mint mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, akikkel ne állnánk szövetségben, társulásban, csapattársként, családként. Ezt tisztázni szerettük volna, mert időről-időre látjuk világotokon azokat, akik próbálnak létrehozni bizonyos fajta ellenségeskedést a csoportok között, vagy különböző szervezetekben, illetve magánszemélyek között a magasabb birodalmakból, és ez egyszerűen nem fog működni, mert nincsenek különböző csapatok, különböző oldalak itt. Mi mindannyian egyek vagyunk ezen az oldalán a fátyolnak. Az elkülönülés csupán egy illúziója az alacsonyabb harmadik dimenziós állapototoknak, melyet választottatok, hogy megtapasztaljátok azt, amit úgy ismertek, mint idő. Az elkülönülés illúziója nem hatol át a fátylon, és nem létezik ezen az oldalon, a magasabb dimenziókon belül. Reméljük, sikerült jobban egyértelművé tennünk ezt, és úgy érezzük, sokan fogják közületek ezt azonnal megérteni, és együttrezegni ennek igazságával, mert ez az igazság.

Továbblépve a kalandokra világotokban, amit megtapasztaltok választásaitokon keresztül itteni tanulmányaitok folyamán, látjuk a férfiakat és nőket a tűzvonalban folytatva a bűnöző cabal tagok és munkatársaik elfogásának és bebörtönzésének folyamatát. Ezek a letartóztatások folynak és látjuk, amint folyamatosan haladnak előre minden egyes eltelt nap minden órájában, és azt mondjuk nektek, reméljük, hogy ez a tudat segít nektek keresztülszáguldani az órákon és napokon, és közelebb visznek benneteket mindenhez, amit akartok, és amiről álmodtatok, olyan hamar amennyire ez lehetséges. Ezen letartóztatásokat harmadik dimenziós megtapasztalásotok sarkalatos pontjának látjuk. Soha nem volt olyan háború, elnökválasztás, államalapítás vagy technológia, mely emelné összpontosításotokat, vagy rezgéseteket, ami olyan nagy esemény, mint ez az igazi földi változás.

Ez az esemény az egyetlen hosszú korokra. Meg fognak róla emlékezni összes eljövendő történelemkönyveitekben, dalokban, múzeumokban, filmekben, irodalmatokban és történetekben, amit a nagypapa vagy nagymama oszt meg unokáival a tábortűz körül ülve, vagy a kandalló előtt, ezen esemény feltölti tüzelőanyaggal a lenyűgöző beszélgetéseket az eljövendő korokra – és méltán.

Ez az esemény, bár még csupán kibontakozik az emberiség szemein és fülein túl, át fogja törni a sajtóblokádot az eljövendő napokban, ebben biztosak lehettek, ekkora nagy titkot nem lehet örökre eltemetni. Megteszünk mindent, amit lehet, hogy sajtóorgánumaitok lássák, hogy az idő elérkezett arra, amikor kitörhetnek a bűnöző cabal szorításából. A cabal ma kevesebbet összpontosít a cselszövésre, hogy ellenőrizzék a Föld lakosságának többi részét és bolygótokat, és több időt töltenek aggódással jövőjük miatt, éppúgy, mint amit ők okoztak az emberiségnek, hogy állandó rettegésben éljenek jövőjük és családjuk, barátaik jövője miatt. Ez az, ami forog ezen cabal bűnözők fejében, és azokéban, akik anyagi hasznot húztak az ellenetek irányuló bűncselekményekben való részvételükből.

Az egyetlen gond az lehet ma számotokra, hogy oly sok minden áll rendelkezésetekre és életetek már elkezdett változni. Nagy jutalmak várnak rátok együttes erőfeszítéseitekért világotok megváltoztatására, és a startpisztoly ezen ajándékokhoz és a haladáshoz a cabal bűnözőinek letartóztatása. Most már „kiszálltatok a versenyből”, mint ahogy ez megtörtént, mert elsütötték a startpisztolyt, ezt akarjuk hangosan és tisztán kiabálni nektek, mert nem létezik más igazság, nincs más változata ennek a történetnek, nincs más számottevő kilátás. Ezek a letartóztatások megkezdődtek, ezek korábban megkezdődtek, folytatódnak minden nap és minden éjjel, és látjuk, soha nem lassulnak vagy állnak le. Bízunk benne, hogy világosan fejeztük ki magunkat.

Látunk más alternatív magyarázatokat és elméleteket, és azt, ami történni fog a bűnöző cabaltagok tekintetében, és azt mondjuk nektek, hogy figyelmen kívül hagyhatjátok ezeket az alternatív elméleteket és magyarázatokat, mert nem helytállóak. Ezen letartóztatások folynak, és nagyon nehéz lenne meggyőzni a férfiakat és nőket a tűzvonalban, akik olvashatják ezeket a sorokat, arról, hogy ezek a letartóztatások nem történtek meg, mert ők maguk azok akik „rácsapták a bilincset” – ahogy ti mondjátok – ezekre a bűnözőkre.

Úgy érezzük, tisztáztuk ezt a kérdést, és szeretnénk továbblépni, hogy megvitassuk azt, ami éppen van, és elkezdődik majd itt világotokban egyszer, amikor bizonyos számú cabal bűnöző őrizetbe került és bolygótok játszótere meg lett tőlük tisztítva. Szeretnénk találkozókat kezdeményezni személyekkel, akiket kiválasztottunk – és folytatjuk a válogatást – mint az emberiség képviselőit, hogy találkozzanak velünk, és vegyenek részt velünk együtt egy szertartáson, mely bemutatja szervezetünket és népünket népeteknek; egy ünnepély és egy ünneplés, mely világszerte adásba kerül média csatornáitokon. Amit szeretnénk tenni, az a találkozás veletek szemtől-szembe, ünneplőbe öltözve, és felajánlva nektek közös barátságunkat, hogy ezt egész világotok láthassa. Úgy érezzük, hogy ez lenne a legmegfelelőbb módja találkozni veletek, és a múltban bennünket már sokszor üdvözöltek ilyen ünnepélyekkel, mint ez más világokban. Összeköttetésben leszünk azokkal a személyekkel, akiket szeretnénk, hogy részt vegyenek ezen ünnepélyes szertartáson, és már készítettünk terveket erre az alkalomra, ennyire közel vagyunk az újraegyesüléshez veletek, fivéreinkkel és nővéreinkkel.

Addig is, családotok vagyunk, barátaitok és szomszédjaitok a Fény Galaktikus Föderációjától és előre örülünk az egyesülésnek veletek.


 

Csatornázta: Greg Giles



Fordította: Katherine
Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/
 
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar