Followers

Thursday, July 12, 2012

12.7.12



Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától




2012. 7.12


EGY CSAPATBAN JÁTSZUNK


Készült tudományos tanulmány valaha is fejlődésetekről és haladásotok alatti folyamaitokról bármilyen formában? Nem. A tudományos tanulmányok, kutatás, vizsgálat és kísérlet mindig nagyobb megértéséhez vezetett önmagatok, világotok, és még azon túl, a benneteket körülvevő Világegyetem természetének. A Fény Galaktikus Szövetsége, mi is folytattunk kutatásokat világotokban, azonban nem ez az oka ittlétünknek. Azért érkeztünk, hogy felajánljuk segítségünket abban, hogy megtaláljátok utatokat, és amint megtaláltátok, segítsünk most létrehozni azt, amit szeretnétek egy kristálytiszta vászonra megjeleníteni [manifesztálni] álmaitok portréjának megfestésére. Nem tudományos tanulmányokat, kutatásokat, vagy akár felfedezéseket tenni jöttünk ide, mert itt nincs számunkra tanulnivaló, ami mozgatott bennünket, az csapatot alkotni milliónyi lélekkel több ezer világból, és más szövetségekkel szerte e világegyetemben végig az úton ide, annak érdekében, hogy véghezvigyük ezt a kutatást. Mi vezetjük ezt a kutatást és e tanulmányokat, és egy bizonyos módon, ritkán végzett kísérletet itt a világotokon, mert ez hasznos az emberiségnek, mert mi jobb módszereket dolgoztunk ki és magasabb színvonalon számotokra, és mint ilyen, megértése szellemi és élettani folyamataitoknak nagyon szükséges, mielőtt még elkezdenénk megbeszélni terveinket a tervezetek és programok megvalósításáról, hogy jobban segíthessünk benneteket életkörülményeitek fejlesztésében világotokon.

Nem vállalunk olyan tanulmányt, amit könnyedén elvégzünk. Mindegyiket a legmagasabb szinten a mi tudományos, orvosi és kutató csapatunk kezdeményezte és vezette. Nem véletlenszerűen érkeztünk ide egy lazán felszerelt csatlakozó lénycsoporttal az Univerzum minden pontjáról, mert ez nem lenne előnyös nektek, valamint az erőfeszítéseinknek sem itt. Ami nagyban előnyünkre szolgál, és számotokra is az, hogy eljött ide egy magasan képzett, kifinomult és tapasztalt csapat, mely biztos kézzel lett válogatva egy hosszú és nagyon aprólékos kiválasztási folyamattal, ahol csak a legtisztább, legélesebb és legtöbbet tapasztalt elmék és akaratok kerültek kiválasztásra és mentek át a rostán. Megmozgattunk minden követ, és bolygók ezrei közül válogattunk ebben a felvételi eljárásban, és teljesen biztosak vagyunk benne, hogy összeállt csapatunk a legtehetségesebb, leginkább elkötelezettebb és legtapasztaltabb szakmai elmékből áll, bárhol ebben a Világegyetemben vagy még más Univerzumokban is.

A lelkek, akik most csapatunk tagjaiként itt tartózkodnak, a legmagasabban képzett képviselői szakterületüknek szerte a világegyetemben, ebben biztosak lehettek. Erre való tekintettel, csökkenthetnétek félelmeiteket és aggodalmaitokat arról, hogy nem vagytok jó kezekben, amikor elérkezik a programok és tervezetek ideje, amiket kezdeményezni kívánunk világotokon, és még a ritka példákban, amikor mi végzünk kutatást és tanulmányozzuk az embereket. Úgy érezzük, hogy fajotok választotta a gyötrődést és az aggódást oly sok minden miatt, amiből néhány valós, néhány elképzelt, néhány felfújt és felpuffasztott, és azt mondjuk nektek, ez hozzáadódik a terheitekhez magatokat illetően, a mi képességeinkkel, szakszerűségünkkel, becsületességünkkel, céljainkkal és tapasztalati szintjeinkkel biztosan nem érdemes időt és energiát pazarolni az ilyen gondolkodásra.

Azt mondjuk nektek, bízzatok a mi képességeinkben, érezzétek a biztonságot a képességeinkben, és tapasztalatunkban, ami népeteknek egy nagyon méltányos társulás egy magasan képzett csapatával az elkötelezett, tapasztalt, jól tájékozott, gondoskodó és kedves lényeknek, akik a legtehetségesebb és leginkább elismert szakértői szakterületüknek saját bolygójukon. Éreztek egy kis megkönnyebbülést ma ezt hallván tőlünk?

Megfigyelő szolgálatainkon keresztül feltérképeztük a nyilvánosság számára hozzáférhető területeit internetes közösségeiteknek, ahol vagytok páran, akik kifejezték aggodalmukat és félelmüket, megemlítve itt végzett kutatásainkat, és ezzel néhányan közületek ráfordultak a rossz útra, és hamis útra vezették őket, mert valamiért azt hiszik, hogy küldetésünknek ide az az oka, hogy kísérleteket és kutatásokat végezzünk. Mint ahogyan azt már tisztáztuk, minden bizonnyal egyáltalán nem ez a helyzet. Itteni erőfeszítéseink részeként néhány kutatást el kell végeznünk ahhoz, hogy jobban megértsünk benneteket, világotokat, kitalálni, mi az, ami gondot okoz itt, és találni megvalósítható, logikus, megfelelő és hatékony megoldásokat ezekre a problémákra. Megértitek már jobban Kedveseink, hogy kutatásunk és tanulmányaink csupán egy apró darabkáját képezik a nagy képnek, amely küldetésünk segíteni világotokat megtapasztalni, milyenek vagytok együttesen és egyenként, választva a tapasztalatot, és ha ez felértékeli társadalmatokat és rendszereiteket programjainkon keresztül, amit kínálhatunk nektek, akkor amit kaptok, se több se kevesebb?

Kihívások elé néztek. Ez a ti világotok, és mi ezt mindig is tiszteltük, és tiszteletben fogjuk tartani, mert nekünk is megvannak a saját világaink, és elvárjuk másoktól, hogy tiszteletben tartsák a határainkat és jogainkat is.

Alig várjuk az előrehaladást ezen tervezetekkel, amikről beszéltünk időről-időre veletek. Ez a nap nagyon gyorsan közeleg, amikor a játszótér meg lesz tisztítva a bűnöző cabal elegendő számú tagjától és csatlósától. A játszótér már nagymértékben inog egy szögön, ami kedvez, a Föld lakóival, azaz veletek együtt csapatunknak. Most magabiztosnak érezzük magunkat, mert haladhatunk előre terveinkkel találkozni sok emberrel, akik ki lettek választva egy programon keresztül, ahol megfigyeltük és követtük világhálós beszélgetéseiteket, amiket nyilvánosan küldöztetek az interneten keresztül, és összeállítottunk egy listát azokról, akikről úgy érezzük kellemes lesz dolgozni velük, akikkel biztonságosan dolgozhatunk együtt, akik egy pozitív hozzáadást képeznek közös csoportjainkhoz, beindítani a kezdeti tervezeteket, melyek feloldják a hangulatot, ha akarjátok, és elkezdjük helyreállítani a hajót, mely a ti világotok, méltóságteljesen úszva az űr tengerén.

Nincs semmi, amit együtt el ne érhetnénk. Nincs akadály, nehézség, vagy kár, amit tettek világotokkal, hogy ne tudnánk legyőzni, meghiúsítani vagy kiirtani. El tudjuk végezni, amíg együtt dolgozunk. Ha a munkát egymástól elkülönülve folytatjuk, nem látjuk a sikeres lezárását soknak – ha egyáltalán egynek is – ezen tervezetekből. Úgy érezzük, ti nem rendelkeztek megfelelő eszközökkel, vagy ismeretekkel bizonyos tudományos területeken, hogy megvalósítsátok e saját céljaitokat, és mi sem fogjuk, és bizonyos esetekben nem tudjuk elvégezni az összes tervezetet, amiről úgy érezzük szükséges itt a világotokban amíg nem dolgozunk veletek bolygótokért. Csupán a ti kezetek által lehet ezeket a teljesítményeket elérni: mit fognak embertársaitok tanulni ezen tapasztalatból, ha nem hozzák helyre a károkat, amikért részben ők a felelősek?

Emlékezzetek, az örök élet egy utazás, mely elvisz minket végig a tapasztalatokon, melyeket meg lehet, és kell tanulnunk. Ez az, ami történik itt világotokban. Ti, a Föld lakói, kaptatok egy hihetetlenül áldott lehetőséget oly sok minden megtanulására és a növekedésre, túl jelenlegi megértési szintjeiteken oly sok különböző területen, külsőleg tőletek és világotoktól, és belsőleg, amint mindannyian tanultatok a sok személyes leckéből és növeltétek tudásotokat az emberi járműről fizikai, szellemi, érzelmi és spirituális téren. Szeretnénk benneteket látni szert tenni a teljes lehetőségre, mindenre, amit ez a dicsőséges lehetőség jelent, és nem szeretnénk túllépni saját korlátainkon, és elvenni bármelyik élményt tőletek azzal, hogy mentesítünk benneteket a terhek alól, amit természetesen magatok is meg tudtok oldani. Nagyon sokan közületek, és mi is, az emberek tanulmányozásán keresztül arra következtetésre jutottunk, hogy egy nagy túlsúlyban lévő rész közületek szeretne, és szívesen is hajlandó velünk dolgozni a sok tervezeten, és mi biztosan nem vesszük el ezeket előletek azzal, hogy elérjük a célokat saját embereink közreműködésével.

Természetesen veletek leszünk minden lépésénél az útnak, tanítva benneteket a megfelelő ténykedésre és technológiáink használatára, és már arra a következtetésre jutottunk, hogy nagyon sokan közületek igen gyors tanulók, és intelligenciátok messze túlhaladta a határait annak, amiről sokan azt érzitek, rendelkeztek vele. Azt érezzük, az emberek mérhetetlenül intelligens fajtájú lények, és ha nem lennének a lankadatlan erőfeszítések a bűnöző cabal ellen – akik sötétségbe borították világotokat, az elnyomásba, a recesszióba oly sok eonnyi időre – talán a mi szolgálataink itt nem lennének jótékony hatásúak számotokra, mert már elérhettétek volna fejlesztéseiteket saját magatok, amiért idejöttünk, hogy felajánljuk nektek. Idejekorán rájöttünk, mennyire vagytok képesek a végrehajtásra, és kitaláltátok, mire vagyunk mi képesek, és mi együtt kitaláljuk együtt, egy csapatként, mit tudunk elérni. Nagyon biztosak vagyunk benne, hogy meglepjük egymást majd, amikor együttműködünk csapatként, kitűzve az elérendő célt itt világotokban.

Mutassátok meg hiteteket, hogy bíztok bennünk, azzal, hogy akartok velünk dolgozni és látjátok indítékainkat, és azt, hogy célunk itt a legmagasabb tisztesség, szeretetében és szolgálatában Teremtőnknek, és szolgálva benneteket, fivéreinket és nővéreinket. Mutassátok meg nekünk, eleget törődtök bolygótokkal és embertársaitokkal, elvégezve azt, amin túl kell jutnotok, néhány félelmen, amit jelenleg tapasztaltok. Mutassátok meg nekünk, találtok módokat a megfelelő kezelésére ezen félelmeknek és érzelmeknek, mely ravaszkodik bennetek, amikor meghalljátok azt, hogy „földönkívüli, űrhajó, csatornázás”, és a terveinkbe belekezdünk egyszer, amikor csatlakozunk egymáshoz egy boldog újraegyesülésben. Ez egy akadály, vannak közületek olyanok, akik még nem találták meg a módot ennek leküzdésére. Meg kell találnotok a módját, hogy felülemelkedjetek ezeken az igazságtalan tőlünk, a kívülállóktól való félelmeken, azoktól akikről azt érzitek tévesen, idegenek számotokra.

Nem vagyunk nektek idegenek. Alig akadnak olyan lények ebben a Világegyetemben, akik furcsák számotokra, mert mindannyian csatlakoztunk és összekapcsolódtunk, és mindannyian egy része vagyunk ennek a jól olajozott gépezetnek, mely révén kiegészítjük egymást. Készségeink, tehetségeink, tapasztalataink, ismereteink és bölcsességünk összeadódik és működik simán – örömöt hozva, és szeretetet, összetartozást és csodálatos élményeket minden egyes léleknek, aki része ennek a nagy mechanikus gépezetnek, ami ez a csodálatos és tökéletesen működő Univerzum. Segítsetek nekünk jól, olajozott és tökéletesre hangolt állapotban tartani ezt a gépet. Emelkedjetek felül a tőlünk való félelmeiteken, azoktól akikre nem emlékezhettek, és akikről úgy érzitek, idegenek az otthonotokban, és kezdjük a munkát, amit együtt kell végrehajtanunk, hogy világotokat elvigyük a változásokba és fejlesztésekbe, amiről mindannyian tudjuk, életbevágóan szükséges a folyamatos növekedésetekhez, és minden reményének és álmának megvalósulásához népeteknek, mely a sok életen keresztüli kihívásokért, küzdelmekért, nehézségekért és csalódásokért, elnyert és megérdemelt valami oly sokkal többet, valami oly sokkal jobbat, gazdagabbat, csodálatosabbat, tisztábbat, felemelőbbet, élvezetesebbet, emlékezetesebbet. Ez a nap elérkezett, engedjétek, hogy megtörténjen.

Engedjétek meg magatoknak a kényelem érzetét jelenlétünkkel kapcsolatban, mint amit mi szeretnénk érezni, hogy örömmel üdvözöltök bennünket, saját családotokat.

Mi vagyunk itt a csapattársaitok, hogy összefogjunk veletek, testvéreinkkel a Föld bolygón.

Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége.


 

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Message from the Galactic Federation of Light 7/12/12 ‘We Play for the Same Team’

 

Csatornázta: Greg Giles



Fordította: Katherine
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar