Followers

Sunday, July 22, 2012

19.7.12



Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától




2012. 7. 19


A GEITHNER ÜZENET HELYESBÍTÉSE

Az információk, amelyeket nyújtottak csatornánknak, Gregnek két alkalommal is – 2012. 07. 14. és 2012. 07. 16. – nem megbízható források. Ezen források „alkalmazottjai” a Fény Galaktikus Szövetségének, akik nem megbízhatóak, mert nem rendes tagjai a Fény Galaktikus Szövetségének, és ezért nem rendelkeznek az információátadás jogával Gregnek és rajta keresztül a nagyközönségnek. Ami megtörtént, az egy illetlenség, igénybe venni csatornánkat ezen a módon. Ez sok zavart okozott, vitát, bizalmatlanságot és szörnyűnek érezzük ezt, és megteszünk mindent, amit lehet, hogy jóvátegyük ezt a kedvezőtlen helyzetet. Ami történt, az egy rendkívüli mértékű bűncselekmény, és az, ami történt, nem lesz újra engedélyezett, amíg Greg csatornaként nekünk dolgozik.

Bocsánatot kérünk Gregtől és reméljük továbbra is lojális, és hűséges csatorna marad számunkra, és része csapatunknak, a Fény Galaktikus Szövetségének.

Elmondhatjuk nektek a világosabb megértéséhez annak ami történt, hogy voltak lények, akiknek nem volt joguk üzeneteket leírni és beolvasni őket csatornáinknak, így megosztva másokkal módszereink és technológiáink fogalmát, amit hasznosítunk, üzeneteinket Gregnek küldve. Ők beleegyezésünk nélkül küldték ezeket az üzeneteket, engedélyünk nélkül és tudtunkon kívül.

Összetereltük ezeket a lényeket, és fogva tartjuk őket addig, amíg döntést hozunk arról, hogyan kívánunk bánni velük, akik megsértették a szabályokat és törvényeket, melyek szabályozzák egyes szempontjait Szövetségünknek. Milyen következményeket fognak megtapasztalni és milyen igazságszolgáltatást, most még nem tudjuk, mert korai szakaszában tartunk a folyamatban lévő nyomozásnak. Ismételten bocsánatot kérünk Gregtől, és azt mondjuk, hogy ez soha többé nem fog újra megtörténni vele.

Folytatni fogjuk az üzenetek továbbítását Gregen keresztül és megkérjük azokat, akik olvassák üzeneteit és követik azokat, továbbra is bízzanak és higgyenek a rajta keresztül küldött útmutatásban, mert ez az incidens volt az egyetlen az üzenetek hosszú sora alatt, ami meg lett osztva Gregen keresztül. Az összes többi üzenet, kivéve az egyiket, ami Timothy Geithnerről szól, és az üzenet, ami leírja a lövöldözést a letartóztatások folyamán, megbízható és követhető útmutatásként tőlünk, a Fény Galaktikus Szövetségének magasabb dimenziós lelkeitől. A Timothy Geitner letartóztatásáról – karmikus adósságra ítéléséről és azutáni visszaengedéséről a földi társadalomba – szóló üzenet nem pontos, és nem így történt az eset. Ami történt az, hogy Timothy Geithnert elfogták és szabadon bocsátották, mert elárult titkokat, és bizonyítékokat szolgáltatott, ami segíteni fog nyomozásunkban és a további letartóztatásokban.

Ilyen típusú alkukra sor kerül időről-időre azokkal a kulcspozíciókban levőkkel, akik hasznosak lehetnek számunkra és küldetésünknek, segítve benneteket világotok megtisztításában a lényektől, akiknek távozniuk kell, mert nem fogják megtanulni hogyan éljenek közöttetek barátságosan, tisztességesen, jogszerűen, törvénytisztelően, erőszakmentesen, fenyegetésmentesen és alkotmányosan. Ők csak a törvénytelenséget, félrevezetést, ellentevékenységet és a támadást ismerik. Ők soha nem kívántak egyenlő, méltányos, igazságos partnerei lenni a Föld emberiségének. Ehelyett baromként kívántak benneteket tartani és ők akartak lenni a csorda gulyásai. El kell tűnniük, és ez az, amiért a letartóztatások folytatódni fognak.

A jelentés, amit kiadtak két nappal ezelőtt, tárgyalva bizonyos területeken a tűzpárbajt ezen letartóztatások folyamán téves. Ez az üzenet lépett a Timothy Geithnerről szóló jelentés nyomába és mindkettő pontatlan. Jelenleg nem tudjuk megmondani, ezek a lények hogyan voltak képesek használni technológiáinkat, kezdeményezve ezt a megtévesztést, ellenben kijelentjük ez soha többé nem fog újra megtörténni, és a mai naptól és a Timothy Geithnerről szóló üzenet előttről származó, Gregen keresztül megosztott üzenetek megbízhatóak, mert Ő kiváló munkát végez számunkra és nagyon pontos információkat közöl, és ezek között van az, amit megosztottunk veletek arról, hogy emelkedik a tengerek vízszintje a jövőben, mely szükségessé teszi végül is néhány terület lakosságának átköltöztetését, akik nem akarnak harcolni az áradással szomszédságukban, sőt még egyes városokban is. Ez minden, amit most közölni akartunk veletek ebben az ügyben és ismételten újra bocsánatot kérünk Gregtől és azt mondjuk neki, bízhat az üzenetekben, és a technikában amit használunk az üzenetek továbbítására neki ettől a pillanattól fogva. Bocsánatot kérünk azért, hogy ez előfordulhatott és biztosítunk benneteket arról, ez nem fog újra megtörténni.

Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége és keresünk benneteket holnap és kezdjük újra megosztani üzeneteinket veletek.


 

Csatornázta: Greg Giles



Fordította: Katherine
Fényvilág Presshttp://fenyvilag.blogspot.com/
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar