Followers

Monday, July 30, 2012

25.7.12



Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától




2012. 7. 25


AZ ASHTAR PARANCSNOKSÁG ÜZENETE 2012. 07. 25.


PARTVONALAITOK MEGERŐSÍTÉSE


Mozgatók vagyunk és felrázók, egyetemes nézetben és terjedelemben. Meglátogatunk világokat, amikről úgy érezzük, hasznot húzhatnak segítségünkből, fejünkben lévő nagy ötleteinkből, nagy terveinkből, nagy álmainkból és nagy reményeinkből egy jobb világra, azok számára akiket felkeresünk segítség ajánlatainkkal. Eljöttünk világotokra egy elképzelésével mindnyájatok és anyabolygótok ragyogó új kezdetéről. Amit mi terveztünk számotokra az valami annyira látványos, szép, hatalmas, hogy ezt valóban némi időbe telik befejezni, azonban még a korai szakaszában az összes tervnek, amit hoztunk nektek, úgy érezzük aratni fogtok egy kevés hasznot itteni jelenlétünkből és hajlandóságunkból, hogy felajánljuk segítségünket, munkaerőnket, technológiánkat és bölcsességünket.

Sokan közületek látó szemetekkel néznek körül, és meglátnak egy világot, ami biztosan zsákutcába került, szemetek éleslátó, tisztánlátó, látja, amit mások nem látnak, nem láthatnak, nem fognak látni, mások még nem állnak rá készen látni, látjátok? Nem mindenki érte el ugyanazt a szintjét az fejlődésnek [evolúciónak], mint néhányan a többiek közül. Ennyi az egész. Ez nem egy háború a felébredtek, a nem felébredtek és a kettőjük között elhelyezkedők között. Mindannyian barátok vagytok, szomszédok és család. Ti mind együtt vagytok ebben és mindannyian együtt voltatok nagyon-nagyon hosszú ideig. Ha megértitek, milyen sokáig közületek sokan valóban szomszédok, család és barátok voltatok hosszasan, és ez egy nagyon elszigetelt, sötét és veszélyes utazásnak tűnt, úgy érezzük, mindnyájan elkezdhetnétek egy kicsit másképp, jobban bánni egymással, mint ahogyan jelenleg viselkednek sokan közületek másokkal.

Nem akarjuk azt mondani, hogy mindnyájan viselkedjetek egymással egy kicsit jobban, mert néhányatok mások felé kedvességet, tiszteletet, szeretetet, megértést, türelmet, toleranciát, humorérzéket, méltányosságot, igazságosságot, őszinteséget, szeretetet, irgalmat és megbocsátást mutat nagyon gyakran, és ez felmelegíti szívünket is, és ez az, amiért elérkezett az idő világotok meglátogatására, és a rendelkezésünkre álló ajándékok felajánlására. Ez azért van, mert azok közületek, akik megtanultak viselkedni egymással azon a módon, mint mi más Galaktikus Parancsokságokkal, itt vannak kopogtatva ajtótokon virágokkal, ajándékokkal és széles mosollyal arcukon. Ideérkeztünk barátainkkal és családunkkal, gyermekeinkkel és háziállatainkkal együtt.

Egész családunkkal jöttünk.

Nemcsak tudósként, földmérőként, kutatóként és építőipari munkásként tartózkodunk itt, nem, egyáltalán nem. Azért vagyunk itt, mert mi képviseljük az élet minden területét, minden szempontját, minden területét és pályáját, és amikor találkoztok velünk, lesznek megbeszélések az összes különböző szakterület képviselőivel a számos különböző világunkból. Látjátok, hogy nem fogtok találkozni kutatócsapattal, vagy felfedezőkkel, vagy zsoldosokkal, vagy misszionáriusokkal, vagy „űrhajósokkal”? Találkozni fogtok családjainkkal, gyermekeinkkel, szüleinkkel, barátainkkal, sőt még háziállatainkkal is, akik találkoznak a ti kedvenceitekkel, és megtanulnak játszani velük. Ezek néhányak azon álmok közül, amink van új világotok számára és reméljük, hogy ti is megosztotok néhány ugyanilyen álmot, mint mi, és bízunk benne, hogy megteszitek, vagy mi nem is lennénk itt ma beszélni veletek.

Amit szeretnénk elkezdeni beindítani, az a bevezetője néhány nagy tervezetünknek, amit felállítottunk a dominók eldöntésének megkezdéséhez az előttünk álló, nem túl távoli napokban.

Megbeszéltük veletek, mit látunk nehéz helyzetnek, amikor megkezdődik a tengerszint emelkedése, úgy érezzük, valószínűleg legalább valamilyen szinten meg fogjátok ezt tapasztalni a mostantól számított pár hónap múlva. Természetesen szeretnénk annyi munkáskezet látni a fedélzeten, amennyit csak lehet, önként ajánlkozva erre a nagyon fontos feladatra, mely úgy tűnik, hasznos lesz, és védelmet nyújt sok falunak, városkának, sőt egy pár nagyvárosnak szerte bolygótokon, mert a partok, amik védik őket a tenger hullámaitól, soha nem voltak nagyon erősek, és nem fognak ellenállni semmilyen módon egy igazi hullámtevékenységnek, amit úgy érzünk, bolygótoknak meg kell tapasztalnia, amikor elhagyjátok az egyik valóságot, és megkezditek az újat. Nem nehéz ezt elképzelni, ugye Kedveseink?

Próbáljátok megérteni, hogy bolygótok utolsó napjainak vajúdásán megy keresztül az Ő kettősségbeli [dualisztikus] harcának, és nagyon izgatott, és alig várja, hogy lerázhassa magáról ennek az alacsonyabb dimenziónak a korlátait, és „lerázás alatt” azt értjük, hogy neki szó szerint le kell vetnie egy külső burok rétegeit, ami bezárta őt ezen alacsonyabb mélységekbe, sok hosszú eonnyi időre. Ez egy fizikai küzdelem, egy érzelmi és lelki harc is. Bolygótoknak fizikailag meg kell szabadulnia ezektől a bilincsektől, és annak érdekében, hogy ezt meg tudja tenni, helyet kell adni néhány erőnek, néhány tolásnak, néhány húzásnak, néhány élesztgetésnek, aminek meg kell történnie. Ez az egyik oka ittlétünknek. Hatalmas mennyiségű csapataink vannak figyelni ezt a részét a felemelkedésnek és bolygótok felemelkedésének és az a munkájuk, hogy bábáskodjanak, ha akarjátok, és segédkezzenek a szülésnél. Ezen csoportok jelentenek nekünk, és mi megfelelően beszámolunk nektek arról, amit ők gondolnak, hogy meg fogunk tapasztalni az előttünk álló napokban, megengedve nekünk a megosztását ezen terveknek, amik lehetővé teszik, hogy jobban felkészülhessenek fizikailag, szellemileg, érzelmileg és a lelkiségben [spirituálisan].

Amikor jelezzük nektek, hogy lesznek bizonyos szintű földrengések, mélyen bolygótok belsejében elhelyezkedve, mely eléggé meg fogja rázni, tengeri viharokat okozva bizonyos területeken világszerte, és ezen tengeri hullámok meg fogják találni útjukat a partokhoz és folytatják azt a strandokon, a szárazföldi területeken át, elöntik közösségeiteket – biztosak vagyunk előrejelzésünkben. Természetesen nem adunk ki könnyelműen ilyen értesítőt, és nem játszunk veletek. Ez nem egy teszt, egy gyakorlat, egy vicc, és amikor vesszük a fáradságot, hogy elismételjük ugyanazt az üzenetet nektek újra meg újra, akkor elkezdhetnétek megérteni, amikor azt mondjuk, jobb lenne bizonyos területek lakosságát ideiglenesen áttelepíteni, természetesen úgy is gondoljuk.

Megismételjük, semmi sem indokolja, hogy pánikba essetek, vagy egyáltalán féljetek, mert már túljutottunk ennél sokkal nehezebb feladatokon sok idővel ezelőtt. Segítettünk más világoknak, és nyomon követtük óceánjaikat, és ugyanarra a következtetésre jutottunk a múltban, hogy lesznek tengerszint-emelkedések, melyek okozhatnak áradásokat bizonyos területeken szerte a bolygón, és velük is elkezdtük megosztani ezt az információt, éppúgy, mint tesszük ezt ma veletek már pár hónapja. Ezek után találkoztunk ezen világok képviselőivel, és elkezdtük a munkát együtt, megerősítve a partok védelmét ezeken a területeken, sőt időlegesen átköltöztetve az ott élőket azon területekről, amit egy bizonyos szint felett biztonságosnak tekintettünk a földrengések miatt.

Ugyanezt tesszük világotokban is, bár el kell mondanunk, néhány reakció, amit kaptunk tőletek korai szakaszában ennek az adott területnek, egyedi, és ez azoknak a szintje közületek, akik találtak egy módot elutasítására annak, amiről beszéltünk ez ügyben, ami igaz, pontos és a valóság. Azoknak, akik közületek tagadják és támadják csatornánkat, az ő képességeit vagy becsületességét, elmondjuk, hogy mindenkor tiszteljük és tiszteletben tartjuk a választásukat ebben, azonban azt is elmondjuk, el fog érkezni számotokra egy nap és hamarosan, amikor fel kell hagynotok a színjátékkal, mert bajba kerültök hamarosan, mert el kell dobnunk a kalapácsot, és ez összetöri a védett valóságotokat, tagadásotokat, bizalmatlanságotokat, gyanakvásotokat, vádaskodásotokat, hitetek hiányát csatornánkban, aki közvetíti számotokra pontos és őszinte üzeneteinket már jó ideje.

Úgy érezzük, csatornánkon keresztül kiépítettünk egy bizonyos fokú bizalmat, és ezt bizonyos módon megszentségtelenítették, amikor oly sokan közületek ellenünk és telepatánk ellen fordultak, egyszerűen azért, mert tájékoztatni akartunk benneteket valamiről, amiről azt éreztük most, hogy megtapasztalása számotokra itt, ezen a bolygón inkább evilági, melyek földrengések és tengeri árhullámok, mert ez a két dolog elég gyakori világotokban és az is volt az emberiség egész történelmén keresztül.

Amit mi felvázoltunk nektek, az természetesen semmi a valami mögött, ami valaha is történt világotokban, ami azt illeti, voltak földrengések és áradások a mögött, amit a jövőtökként látunk a nem túl távoli jövőtökben, és bolygótok és az emberek nagyon jól átvészelik az ilyen eseteket, habár amit mi kívánunk elérni ezekből az eredményekből az az, hogy emberélet ne vesszen el, és városkáitok és városaitok egyaránt a lehető legkisebb károsodást szenvedjék el, habár újjá kívánjuk építeni az egész tájat világotokban, sokkal könnyebb feladat felújítani a falvakat, városkákat, városokat és háztartásokat egyaránt, mint a romokból újjáépíteni őket. Érzitek a különbséget, Drágáink?

Szeretnénk minél többet megőrizni világotokból, amit tudunk, mielőtt elkezdjük csodálatos átalakítási tervünket. Úgy érezzük, mindig fontos megvédeni azt, amit valaki azelőtt tervezett, fejlesztett és ezen fejlesztéseik eredményeit. Amit az előttünk álló napokban szeretnénk tenni, amikor úgy érezzük, hogy világotok elég biztonságos a bűnöző cabal hatalmi játékosainak eltávolítása után, kezdeményezzük tervünk beindítását a partvonalak megerősítésére szerte világotokban, és mi, a Fény Galaktikus Szövetségével együtt fogunk „felvételiztetni”, ha akarjátok, sok személyt világotokból, aki el akarja kezdeni a közös munkát velünk ezen a nagyon fontos ehhez kapcsolódó tervezeten. Szeretnénk látni közületek annyi személyt, amennyit lehet, önként jelentkezni az ilyen feladatokra, és az előttünk álló napokban a „Jelentkezési lapok” kézbesítésre kerülnek számotokra, hogy megadjátok neveteket és ezt „beledobjuk egy kalapba” erre a feladatra.

A részleteket arról, hogyan fogunk veletek találkozni, és elszállítani benneteket ezekre a munkaterületekre, teljes mértékben el fogjuk magyarázni nektek a tájékoztató gyűlésünkön, amely röviddel azelőtt történik, hogy elkezdjük ezen tervezeteken a munkát veletek. Minden el lesz magyarázva, minden kérdés meg lesz válaszolva, és úgy érezzük nagyon elégedettek lesztek az egyezségekkel, és megállapodásokkal, amit kötünk mi, az Ashtar Parancsnokság és ti, a Föld lakói.

Addig is kérjük, olvassátok üzeneteinket egy kicsit több bizalommal és hittel, mint néhányan közületek, akik kinyilvánították, mint ahogy ti fogjátok találni az előttünk álló napokban azt, hogy hitetek a legkevésbé sem a megfelelő helyre került, mert mi kiállunk üzeneteink mellet.

Köszönjük nektek, köszönjük csatornánknak, és jövő héten újra beszélünk.

Családotok vagyunk a csillagokból, az Ashtar Parancsnokságtól, és köszönjük a ma ránk szánt időtöket, Drágáink.


 

Csatornázta: Greg Giles



 
Fordította: Katherine
Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar