Followers

Saturday, February 11, 2012

11.02.2012


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől - 11.02.2012




Bármit megtehettek, amit akartok, mikor ideértek. Az összes dolgot megtehetitek, melyet azelőtt terveztetek, hogy útnak indultatok volna új megtestesülésetekben, vagy elvethetitek ezt az egészet, és nekiindulhattok egy olyan ösvénynek, melynek még fel kell ragyogni. E földi megtestesülés előtt egy útpályát térképeztetek fel, mely átvisz titeket a kanyarulatokon és irányváltásokon, a leckék és kalandok és remélhetőleg egy pár élvezetes élmény körül forogva, azonban végül utatoknak el kellett titeket vinnie egy helyre, ahol néhány komoly munkát kellett elvégeznetek. Ha e szavakat olvasod, akkor e szerencsések egyike vagy, aki a választások útvesztőjén át megtalálta útját, hogy felemelkedjen isteni céljának fényére. Tisztelgünk előtted a harmadik dimenziós élet útvesztőjén keresztüli hosszú kutatásod sikeres betetőződéséért!


Mindazonáltal, mit fogsz tenni most, hogy eljutottál ide, erre a pontra? Ezt közületek sokan tervezték meg, hogy nemcsak elérjék e pontot, hanem kihasználják e helyzeti előnyt, hogy valami nagyszerűt teljesítsenek be. Mindenkit felfedezni, aki ilyen messzire ért el, és csatlakozni egymáshoz egyként, és olyan nagyszerű változást létrehozni, melyet ez a világ sosem látott előtte. Nem azért jöttetek el ilyen messzire, hogy nézők legyetek, és nem azért jöttetek el ilyen messze, hogy most szálljatok ki. Nem csupán azért érkeztetek el ilyen távolra, hogy elengedjétek a félelmet, vagy hogy a nyugtalanság visszavezessen arra az ösvényre, melyről épp eljöttetek. Miért szeretnétek ezt hagyni ezen a ponton? Eljöttetek ilyen messzire, és igazi baj sosem jött, mert valódi sérelem nem érkezhetett hozzátok. Egy nagy hatalom és erő halhatatlan lényei vagytok, és habár időnként úgy tűnhet, mintha teljesen egyedül lennétek, valójában, sosem vagytok elhagyatva. Tanácsadóitok és angyalaitok veletek vannak, és mindig védelmeznek, és ez a helyzet ma, csakúgy, mint ahogy mindig is volt.


Mit tehettek ma, melyet tegnap nem tettetek meg? Van valamiféle különbség, melyet létrehozhattok világotokban? Ezért érkeztetek el ide, és ezért találjátok magatokat e fordulatnál ma. Mindaz, amin átmentetek, a próba, a szenvedés, a sérülés, a veszteség, és a jó és rossz pillanatok is valahová elvezettek titeket egy nagyon fontos ok miatt. Eléggé fontosnak éreztétek, hogy nekilássatok ennek a hosszú és gyakran fáradságos útnak, így, mi az, melyet olyan fontosnak éreztetek? Van valami, amit ma felajánlanak, melyet nem fogadnak el, és nem fog mindenki elfogadni. Csupán egy töredéketek fogja választani ezt az adományt, mialatt mások választhatják akár a visszautasítását, akár azt, hogy egyáltalán nem választanak. Ez az ő szabad akarati választásuk, és mi, a felsőbb birodalmaktól méltányolunk, és tiszteletben tartunk minden egyénileg, és együttesen [kollektívan] meghozott döntést.


Így, mi az, amit ma választotok? Mi az, amire vágytok? Ha ez egy új világ megtapasztalása, mely tökéletes minden módon a maga teremtésében, bőséggel, szabadsággal, izgalommal és kalanddal telt, akkor ez az, amivel bírni fogtok. Választásotokat megadják majd. A tiétek lesz. Vannak, akik úgy választanak, hogy itt maradnak a küzdelem és nehézség, a hiány és korlátozás, az elkülönülés és káprázat világában, és azt mondjuk nekik, megértjük, hogy további oktatásra van szükségük, és megtapsoljuk a választásukat is. Ezt a kívánságot is megadják majd, nem lehet másképpen.


Sokan már meghozták döntésüket, és sokan már elkezdték látni, új életük merre hasad szét azoknak az életétől, akik másként választottak. Látjátok, merre látszik eltávolodnotok azoktól, akikhez esetleg oly közel kerültetek e létidő során? Látjátok, hogyan leltek rá kis közösségre ma életetekben? Felfedezitek, hogy társalgásaitokat erőltetettnek, vagy üresnek érzitek, ahogy bizonyos témákról szeretnétek beszélni, amiről mások nem? Érzitek, hogy e párbeszédek után, melyeket folytatni szeretnétek másokkal, valakivel, aki nemcsak megérti, miről beszéltek, hanem szintén ilyen párbeszédbe szeretne elegyedni? Nem vagytok egyedül. Oly sokan vagytok ma, és ez a szám gyorsan növekszik, mint egy épülő hullám, vagy egy leszáguldó hólabda. Az előttünk álló napokban közületek elegendően lesztek, hogy felépítsétek saját új közösségeteket, talán saját új világotokat.


Látjátok, mi történik? Most látjátok, mit hoztok létre gondolataitokkal, cselekedeteitekkel, szándékotokkal? Saját világotokat társ-teremtitek felfelé, teljesen a talapzatától. Ezt vágyaitoknak, álmaitoknak és elképzeléseiteknek megfelelően tervezik. Jól teremtsetek, alkossatok bölcsen! Birtokoljátok az építőköveket, és az eszközöket, hogy mindezt megtörténtté tegyétek. Vannak azok is, akik saját világukat építik, és világuk inkább egy iskolához fog hasonlítani, sőt, még vannak olyanok is, akik ma egy olyan világot építenek, ami inkább egy börtönhöz hasonlatos. Ne aggódjatok, gyötrődjetek, vagy féljetek e lelkek miatt, hiszen ők tudják a legjobban, mire van szükségük megtapasztalni, hogy egy nap csatlakozzanak hozzátok egy gyönyörű világ megteremtésében, mely a maga korlátaiban határtalan bármely módon. Összpontosítsatok csupán saját teremtésetekre, mesterművetekre, hiszen látjuk, épp mit képzeltek el ma, majd teremtésetek egyre pompásabbnak látszik minden egyes nappal. Folytassátok a jó munkát, már majdnem ott vagytok, azonban még nem igazán fejeztétek be, sőt, miután az új otthonotokban letelepedtek, sosem végeztek majd a teremtéssel, mivel mindig lesz számos építőkövetek és eszközötök, mellyel örökké bírtok.


Folytassátok most munkátokat, terjesztve a hírt a bekövetkező megérkezésünkről partjaitokra. Ezen elkerülhetetlen esemény miatt a végső előkészületben vagyunk, és csupán várjuk vendéglátóinktól, hogy éreztessék velünk szíveslátásukat. Egy meleg meghívást várunk elegendőtől közületek, hogy megengedje érkezésünknek, hogy olyan sima és megrázkódtatás nélküli legyen, amilyen lehetséges, és tudjuk, ez épp ilyen lesz az elkövetkező napokban. Kérjük tőletek ezt a meghívást, és kérjük, terjesszétek messze és széles körben kérésünket, hogy otthonaitokban szívesen lássanak. Ez az a mód, ahogyan ennek lennie kell; más módja nem lehet. Ez a biztonságotok miatti, és ez az a mód, ahogyan mindig is volt itt, világotokban, és szerte e világegyetem egészében. Vannak azok, akik nehéznek találják azt, hogy felülemelkedjenek az elfogadásunk iránti félelem rezgésén, azonban oly sokatokat látjuk használni megérzésetek hatalmát, hogy tudjátok, békében és szeretetben érkezünk, és a segítség felajánlásában, hogy segítsük világotoknak olyanná válni, melyre mindnyájan vágytok. Ez a nap elérkezik majd, és minden nappal egyre közelebb kerülünk hozzá.


Már nagyon régen elkezdtünk segíteni nektek a dimenziós függöny felénk eső oldaláról, azonban ez időben egy közelebbi munkakapcsolat igényelt nagyon, és az elkövetkező napokban nagyon szükséges lesz, hiszen csupán egy pár kihívás maradt számotokra, mielőtt a különböző világok, melyet mindnyájan teremtetek, egymástól különválnak. Segítségünket ezekben az ügyekben egy nagyon fontos lépésként látjuk felemelkedési folyamatotokban, és csupán felajánlani szeretnénk szolgálatunkat e vonatkozásban. Együtt az utunkban álló bármilyen akadályt el tudjuk takarítani, és meg tudjuk tisztítani azt az ösvényt, mely nyitva fog állni számotokra, hogy elvezessen titeket az úgy világba, melyet ma együtt teremtetek meg.


Lássunk hozzá e tervezetekhez amilyen gyorsan lehetséges, hiszen az idő rövidül. Megfigyelő szolgálataink jelenleg az egyéni és kollektív tudatotokat is fürkészi, annak érdekében, hogy meghatározzák, vajon tanácsos előrehaladni a felfedés terveinkkel. Ez egy nagyon fontos lépés az úton, és szeretnénk végül túljutni ezen, és egy kollektív összpontosítást átadni a következő sürgető vonatkozásokra. Ahogyan említettük, sok elvégzendő munka van, és kevés az idő rá, így, kérlek, sürgessétek erőfeszítéseitekben azt, hogy jelenlétünket ismertté tegyétek, és engedjétek meg másoknak, hogy barátaitokként és családotokként értékeljenek, nem idegenekként, akiktől félni kell. Ez a küszöbön álló feladat számotokra most. Kérlek, összpontosítsatok erre, hiszen semmi sem folytatódhat le, míg ez a feladat be nem teljesített kielégítően. Az összes szükséges eszköz a rendelkezésetekre áll, hogy hagyjátok azokat, akik meg óhajtják látni, hogy világunk csupán a szeretetből és fényből való, és hogy zsarnokaitok nem a szövetségeseink, hanem ellenségeink, hiszen ez az igazság. Megmutatkozunk nektek, amikor az esély megadatott, és ma kérjük tőletek ezt az esélyt, mivel az idő elérkezett újraegyesülésünkre!


A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.

Csatornázta: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Magyar fordítás: Clarissa
 

1 comment:

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar