Followers

Wednesday, February 1, 2012

01.02.2012


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől  01/02/12




Szeretett Mesterek, az „ÉN VAGYOK” jött el, Üzenetet hozva számotokra minden Angyali Birodalomból, hogy Utat mutasson Nektek a Szeretet Általatok megválasztott ösvényén.



Szeretetem Fényében kutatom Lényegem megosztását veletek, mely a Teremtőből való, mint ahogy a magatoké is az. Előidézem számotokra azt, amely a Lényegem, hogy bennetek felidézze az Ébredést, melyet kértetek: hogy felismerjétek a Szeretet rezgését magatokban, hiszen ott van mindegyikőtökben még most is. Minthogy rendelkezésetekre áll, hogy keresztülvigyen titeket tapasztalásotok ösvényein minden nap, mindig a Szeretet által Vezérelve, ezekben a lármás időkben, mely most készül megtörténni. Sok kihívás jön majd elő. Arra törekszem, hogy megerősítsem bennetek a Szeretet Megértését / Megismerését: a Teremtő Szeretetének teljes Dicsfényét, hogy Ünnepeljétek ezt a Szeretetet, mely belőletek sugárzik ki. 





A Teremtő nem tesz különbséget; nem ítélkezik; egyszerűen a Szeretetre figyel Szívedben, és ezt benn megtalálva Átölel Téged Isteni Lényegében, hogy Tudd és megértsd saját legbelsőbb Lényed, Lényegi Fényed, részedként és tőled elválaszthatatlanként; hiszen valóban az.


Az én birodalmamban nagyon Tisztelnek, hogy az Emberi Fény szolgálatában állok; hiszen nekünk, akik titeket szolgálnak, az a legnagyobb vágyunk, hogy Felébresszünk Titeket Isteniségetek Szépségére – a Magatokban lévő tiszta Szeretet Leglényegi Megértésére, hogy jobban Emlékezzetek saját ösvényeitekre úgy, mint amit mindig a Szeretet Vezértelt. Most adjátok elő felém kéréseiteket, ahogy elhozom Szeretetem teljes Jelenlétét e pillanatban utatokra!


Ebben csupán Felébresztem Mesteri ismeretetek Megértését: a Szeretet választását minden lehetséges pillanatban; a nevetés és ének Örömének megtartását, a hasonló rezgés másokkal történő megosztását, legyen az interneten keresztül, vagy valamilyen más folyamatban: gyűljetek össze, osszátok meg egymással Mesteri ismeretetek Örömét! Hiszen itt Ünnepeljük az Emberi Fény mélységes Szépségét.


Még a legsötétebb pillanatokban is legyen ott a Szeretet Fénye, hogy megmutassa nektek azt az ösvényt, mely ismét a Szeretetbe vezet: egy Szeretetbe, mely olyan nagyszerű, oly mindent felölelő, mely nem fog élményetek egyetlen pillanatára sem elutasítani, melynek a Földetek síkjára történő kifejezésre juttatását választottátok. Amikor Szereteteteket látszólag próbára teszik pontosan a minőségetek megtapasztalandó határáig, ez a kihívás számotokra, valóban, én mindig veletek vagyok az ilyen időkben is. Mindig kinyilvánítom számotokra a mélységes Szeretetem és megértésem az Emberi folyamataitok iránt, és igyekszem segíteni benneteket minden lehetséges úton, melyet esetleg megtapasztalni megalkottok magatoknak ebben az időben.


A hiányban lévők egyre inkább fogják kutatni, hogy folyamataikhoz fékezzenek titeket: számoljatok Szeretetetekkel, hogy kinyilvánítsátok nekik Szívetek Igazságát, és többé ne zavarjanak titeket; hiszen meg kell keresniük ösvényüket az általuk választott módon, úgy, ahogyan ti teszitek. Itt az idő az utak különválására, a világért sem másért, mint minden egyén által meghozott döntés révén a társ-teremtésben Lélek Lényegükkel. Mégis, ne legyetek meghökkenve, amikor az egyik látszólag elveszett visszatér, hiszen sokan alakulnak át mindig, ahogy kifejezitek számukra Szereteteteket, amikor ők haragra, és ilyesmire számítanának.



Igazságotok Fénye kisugárzik belőletek, szavaitokat Vezetve, melyeket kimondani választanátok, és Tudni fogjátok abban a pillanatban, hogy Isteniségetek bennetek van, hiszen ami előjön, az nem a haragból, hanem a Szeretetből való lesz: Bízzatok a magatokban bírt Megértésben, mely a Szeretetetek, amely most segíti utatokat, hogy Isteni Szeretetetek Felébredettségébe kiterjeszkedjen mindig, kifejezve magát a Mesteri ismeretben, megosztva ezt azokkal, akik közel állnak hozzátok, a gyógyulás és átalakítás útját, hogy minden, ami a Szereteten kívül van, ismét a Szeretetbe [jusson]. 



Ti vagytok a Teremtő Szeretetének Igazságának igaz Szíve: kiválasztva Önvalótok saját felismerése révén, olyanként, aki egy nagyszerűbb egészet szolgál. Legyetek biztosítottak afelől, hogy szolgálatotokat mindig nagyra Becsülik, és minden, ami a Szeretetből való, megerősíti az Önvaló Megértését benn, a legbelső Szépségetek Felölelését választva, a Fényetek Szerető Visszatükröződéseként, mely Igazán az.


Napotok Fénye világra hozza számotokra a Krisztus Fényből való Szeretetet – a Krisztus Tudatot / Tudatosságot. Ez nem tesz különbséget az egyik vallási folyamatból, vagy a másikból valók között – egyszerűen feltétel nélkül Szeret titeket, és kimutatja felétek, ahogyan én teszem, az Emlékezés képességét és az átalakító Fény adományait. Ezt nem félni kell: ezt Ünnepelni kell, és elfogadni olyan módokon, mely számotokra az Örömből fakad. Ne féljetek a Nap Fényében járni, hiszen Ő a Teremtő Fia, a Krisztus Szeretete, melyet sokan Jézus mesterként ismernek. Ez a fény számos formát vett fel az évszázadok során, és most visszatér, nem Megváltóként Emberi formában, hanem katalizátorként a bennetek lévő Szeretetért, hogy növekedjen, és kiterjessze magát mások felé, hogy most Összhangban [Harmóniában], Békében és Szeretetben éljetek egymással.


Ahogy lépéseket tesztek, hogy kinyúljatok mások felé a szolgálat néhány ajándékával, emlékezzetek erre: a Krisztus Tudat / Tudatosság Szeretetében jártok, melyet mindig az Istennő Fénye támogat, és Tiszteli őt, Lényének teljességében. Mivel most olyannyira kell Tisztelni, hogy a Szeretetetekben kiegyensúlyozottá váljatok, és hogy másoknak élményetek és DNS-etek kiegyensúlyozott formájában hozzátok el magatokat.


Ezzel a gondolattal távozom: amikor mi, az Angyali Birodalomból és a Fény Hierarchiáiból elkötelezzük Szeretetünket és Szolgálatunkat felétek, [az már] beteljesült. Legyetek biztosítottak afelől, hogy minden, amit tesztek, az most a Szeretetből való, és ezt nagyszerűbb Szeretettel jutalmazzák választott ösvényeteken, mint valaha is, hogy támogatva és Megbecsülve legyetek a Fény Isteni Mestereiként, akik igazán vagytok.


ÉN VAGYOK Michael az Arkangyali Fényből, és elhozom nektek ezeket az Igazságokat.


És ez így van.


Csatornázta: Greg Giles

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Magyar fordítás: Clarissa
Translations


No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar