Followers

Tuesday, February 7, 2012

07.02.2012


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 07/02/12



Jelenleg az előttünk álló ügyeket sürgettük, hiszen el kell mozdítanunk a titkos szövetkezést a hatalom rangjaiból, mivel ők világotok igazi urai. Ezek a sötétek módszeresen tönkretették bolygótok ökoszisztémáját, és kifosztották természeti forrásaitokat, hogy vissza eladják nektek bőséges mértékben, oly sokat nyomorban hagyva, hogy fűtsék, vagy megvilágítsák otthonaikat, és az oly sok többiért, hogy elenyésszenek a szegénység jéghideg hőmérsékletében.

E feladatnál azonnal óhajtunk segíteni nektek. Egyszer s mindenkorra, hogy összegyűjtsük e sötét szíveket, és elmozdítsuk őket nemcsak magas rangjuk pozícióikból, hanem hogy legyőzzük őket a föld felszínén. Rendelkezünk ennek megtételéhez a hatalommal, és kérjük engedélyeteket ez idő tájt, hogy elvégezzük ezt a szolgálatot számotokra. Teljesen felkészült csoportjaink vannak, és képesek az ilyen messze ágazó rohamra – a zöld jelzésre várnak parancsnokaiktól.

Az azonnali és tiszta különbséget látunk általatok megtapasztalni majd, ahogy e férfiakat és nőket egyenként őrizetbe veszik. Ezek a letartóztatások nem zárt ajtók mögött fognak történni, hanem tudottá teszik inkább világotok egésze számára, akik szeretnének szemtanúi lenni ezeknek az eseményeknek, melyek kétségtelenül messze elsöprő horderővel fognak bírni bolygótok számára. A pillanat ezen őrizetbe vételek számára most hamarosan esedékes. Gyorsan és hevesen fogunk megmozdulni parancsnokaink jelére, és szeretnénk, ha tudatában lennétek e manővereknek, és tegyétek meg azt, amit tudtok, hogy ezt az információt szerte a világon terjesszétek, hiszen e folyamatokat az egyik legfontosabb eseménynek látjuk bolygótok történelmében. E sötétek elmozdításával ösvényetekről, látjuk, hogy világotok gyorsan és hatékonyan átváltozik egy felfoghatatlan szépség és szabadság világába, melyről világotokban oly sokan nem is mertek álmodni oly régóta. Segítetek minket e feladatnál? Megengeditek nekünk ezt az áldott lehetőséget, hogy ezeket az akadályokat eltávolítsuk ösvényetekről? Jeletekre várunk, hiszen ez a ti világotok, és ti vagytok a hajótok parancsnokai.

Számos változást látunk értetek, melyet azonnal megtapasztaltok, miután a sötéteket elmozdították, és szabadon megkezdhettük leszállásunkat földetekre. Azonnal elindítjuk a sok különböző tervezetünket, mely világotokat a béke, szabadság és a bolygón minden lény jólétének Aranykorába fogja meglátni visszatérni. Ez minden, drágák, amit nektek kívánunk, és oly izgatottak vagyunk értetek, hiszen tudjuk, mennyire fogtok élvezni minden egyes napot e pillanattól kezdve. Meglehetősen régóta nyomon követjük a titkos Szövetkezés összes rangidős hivatalnokát, habár ma közülük sokan próbálnak meg elfutni, és elrejtőzni az igazságszolgáltatás elől, mellyel szembe kell nézniük – nem tudnak elrejtőzni előlünk. Tudjuk, hol rejtőznek. Ismerjük kétségbeesett menekülési tervüket, és nem fognak sikerrel járni, és nem fogják késleltetni karmájukat többé. Itt az idő.

Közületek sokat látunk ünnepelni e letartóztatások hírére, és habár megértjük örömötöket és izgatottságotokat e hírre, azt is javasoljuk nektek, hogy maradjatok higgadtak és kiegyensúlyozottak, amikor az igazságszolgáltatást kutatjátok ezen elveszett lelkeknél. Igen, számos elmondhatatlan bűntényt követtek el saját embereik ellen, azonban kérünk titeket, leljetek könyörületet szívetekben, hiszen nem tudják, mit tesznek. Elvesztek a múltban, és olyan úton utaztak, ami nagyon eltér a tiétektől, hogy elérjék ezt a kereszteződést a tiétekkel. Megmaradtok majd a megvilágított ösvényeteken utazásotok során, és ők is folytatni fogják, azonban addig nem, míg megfelelőképpen nincsenek átnevelve és rehabilitálva, és ez esetleg nagyon sok életidőbe telik mindegyikőjük számára. Ez a karmikus ösvény, melyet maguknak teremtettek, és emlékeztetnek titeket ez idő tájt saját karmikus ösvényetekre, hiszen ti szintén eltévelyedtetek a fény ösvényéről számos megtestesülés [inkarnáció] során teljesen.

Egy, vagy más alkalommal ti mindnyájan szerepet játszottatok mind a sötétségben, mind a fényben, azonban pillantsátok meg azt, ahol most vagytok, és milyen messziről érkeztetek ide. Emlékezzetek, hogy mi tette mindezt lehetővé, és hogy nem számít, milyen választásokat tettetek a múltban, mindig adtak nektek egy másik esélyt, hogy megváltsátok magatokat, ismét megtalálva azt az ösvényt, mely visszavisz a fénybe. Engedjétek, hogy ezek az elveszett lelkek legalább ugyanazzal a lehetőséggel bírjanak, melyet nektek adtak meg, és hagyjatok nekik időt, melyre szükségük van, hogy újra megvessék lábukat ösvényükön, mely kivezeti őket a sötétségből a fénybe. Képesek vagytok megtalálni ezt a helyet szívetekben? Láttuk, milyen mélyre képes elérni az emberi szeretet, és tudjuk, megtaláljátok ezt a helyet.

Rápillantva a titkos Szövetkezés e vezető tagjainak bebörtönzését közvetlenül követő napokra, látjuk, hogy tisztává válik az ösvény, hogy megkezdjük nyílt kapcsolatunkat veletek, fivéreinkkel és nővéreinkkel. Micsoda öröm lesz ez sokatok számára! Azonnal szeretnénk megindítani a sok tervünket, és igénybe óhajtjuk venni sokatok segítségét, hogy csatlakozzatok hozzánk, ahogy elkezdjük kijavítani a világotokban tett károkat.

Számos különböző igénybe vehető terv lesz, és sok csoport szükséges az érintett számos feladat kezeléséhez, azonban látjuk, közületek oly sokan válaszolnak hívásunkra, és előre látjuk, hogy a szükséges munkaerőnek nincsenek korlátai. E megkezdett kiinduló tervekben benne lesz – azonban nem szorítkozik rá – a bolygótok ökoszisztémájának helyreállítása természetes és tökéletesen működő állapotára. A levegőtök, a tengereitek és talajotok megtisztítása az összes pusztító, ember által alkotott mérgektől és toxinoktól. Világotok gazdaságának újjáépítése a gazdagságon és a világotok minden természetes és planetáris forrásainak egyenlő elosztásának új programjának bevezetésén keresztül. A szabad / ingyenes energiarendszerek bevezetése világotok minden otthonába mindenütt, megengedve mindenkinek, hogy birtokolja a szükséges forrásokat, hogy kényelemben [komfortban] éljen. Bolygótok tektonikus lemezeinek stabilizálása, ami a szeizmikus aktivitások hatásainak csökkentését illeti. Kontinenseitek védelmének megerősítése az emelkedő tengerszintekkel szemben, melyre esetleg hatást gyakorol a jövőbeli szeizmikus aktivitás. A bolygó mágneses terének helyreállítása, visszatérítve természetes állapotába.

Ezek csupán példák a sok különböző tervből, mely szükséges világotok helyreállításához természetes eredeti állapotába. Közületek sokat látunk e fáradozásokban részt venni, és oly nagyon várjuk, hogy közületek együtt dolgozzunk azokkal, akik elkötelezettségüket kinyilvánították bolygótok szolgálata és emberi családotok tagjai iránt. Itt vagyunk, hogy segítsünk, azonban emlékezzetek, nem azért vagyunk itt, hogy munkátokat elvégezzük számotokra. Nagyon boldogan látunk el titeket az összes szükséges eszközzel az ilyen feladatokhoz, a szükséges tudással együtt, ezen eszközök helyes használatához. Sok magasan képzett személyzetünk van, akik lelkesen osztják meg tudásukat veletek, és nagy lehetőséget látunk ebben a nagyon ígéretes munkakapcsolatban.

Számos karrier lehetőség van és lesz velünk, a Fény Galaktikus Szövetségével, és oly nagyon várjuk, hogy hozzákezdjünk e sok létfontosságú tervezethez azonnal. Közületek sokan válnak szervezetünk teljes tagjává, és fogják magukkal vinni az újonnan megtanult képességeket, ahogy folytatjuk szolgálatunkat ebben mindvégig, más galaxisokkal egyetemben e világegyetem minden részében. Jövőbeli lehetőségeitek határtalanok, és új életetek karnyújtásnyira van tőletek.

Maradjatok türelmesek még egy kicsit tovább, és szánjatok rá időt munkátok folytatására, kikövezve az utat az újraegyesülésünkhöz. Figyeljétek a titkos Szövetkezés vezető tagjainak letartóztatásait, mely hamarosan megkezdődik, és osszátok meg a híreket embertárs fivéreitekkel és nővéreitekkel, akik szintén el lesznek ragadtatva, hogy végül szemtanúi a sötétek és számos légiói bukásának. Próbáljatok meg emlékezni arra, hogy ráleljetek a könyörületre e sötét szívek okán, és hogy úgy bánjatok velük, mint ahogy egy családtagotokkal bánnátok, aki egy más útra tévedt, hiszen ők valóban azok.

Addig, míg ismét nem beszélünk, érezzétek jól magatokat földi fivéreim és nővéreim! James vagyok a Fény Galaktikus szövetségéből, és megtiszteltetés volt számomra ma veletek beszélni.

Csatornázta: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Magyar fordítás: Clarissa
 

1 comment:

  1. Clarissa! Nagyon köszönöm a fordítást. Azt kérdezném tőled, hogy SA-LU-SA üzeneteit már hosszabb ideje miért nem tudom olvasni Magyar fordításban?

    ReplyDelete

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar