Followers

Thursday, February 2, 2012

02:02:2012


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 02/02/12



Az az út, melyben az emberiség idejét kezeli az elkövetkezendő napokban, hatással lesz arra, ahogyan megtapasztalják a napokat a most és a felemelkedés között. Oly sok változó időszerű, hogy az emberiség abban a helyzetben van, hogy számos módon módosítsa élményét. A különböző módok, melyeket megtapasztalhattok az előttetek álló napokban, tartalmazzák nemcsak azt, hogy bizonyos események mikor tudódnak majd ki, hanem azt is, ahogyan ezek az események kibontakoznak. Ha az emberiség többsége a félelemben reagál jelenlétünkre, és a számotokra beütemezett változásokra, ez természetesen akadályozza az erőfeszítéseket a mi részünkről és a földi szövetségeseink részéről. A félelemmel együtt jár a gyanakvás, és ha világotok népe nem képes megtalálni a módját, hogy bízzon bennünk, miszerint segítünk titeket a folyamat számos sugárútján, akkor a változásokat számottevően le fogják lassítani. Ami azt illeti, nem mondjuk, hogy a jobbért történő változásokat teljesen leállítják, hiszen ezek a változások életbe vágóan szükségesek felemelkedésetekhez, és néhány esetben ezek a változások szükségesek a folyamatos túlélésetek okán.

Vegyük például kormányaitokat és a sötét erőket, akik szinte teljesen irányítják őket. Ezen erőknek a hatalmi pozícióikból való elmozdítása nélkül az emberiség szembe nézne bizonyos jelentősebb megszorításokkal a szabadságotokat illetően. A titkos szövetkezésnek nagyon aljas terveik vannak mindnyájatok számára, és elegendő azt mondani, hogy beavatkozás nélkül bolygótok hamarosan egy nagy börtönné válik, melyet egy pár vezető és kegyeltjeik vezetnek. Egy másik terület, mely közvetlen figyelmet kíván, a szenvedő környezetetek, mivel ökoszisztémátok egyensúlya a túlélés és a teljes pusztulás között van bizonytalanul. Ez nemcsak az oly sok kormány és ipari gépeik gondatlanságának köszönhető, hanem az eltökélt törekvéseknek is a környezet szándékos rongálása [szabotálása] érdekében, a sötét titkos társaságának egyazon uralkodó tagjaitól, akik tovább óhajtanak irányítani titeket azáltal, hogy tőlük függővé tesznek titeket a puszta túlélésetekért.

Mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, készen állunk leszállni földetekre és azonnal megkezdeni e szükségszerű változások megvalósítását. Minden földi szövetségesünk a jelet várja a helyén, hogy mindenki kész az átfogó terv következő szakaszához hozzálátni. Készen állsz? Létfontosságú e művelethez, hogy az emberiség döntő része felkészült legyen minket elfogadni, és képesek legyenek lélektani szempontból megbirkózni a radikális változásokkal világukat illetően, melyben szemtanúi lesznek az előttük történő történéseknek. Amikor egy lény saját szeme előtt azt látja, hogy minden, amit egyetlen igaz valóságaként fogott fel, bármely szinten változik, ez az élmény elég nyugtalanító lehet. Világotokból sokan nem csupán ezt a megtestesülést aludták végig, hanem sokkal többet, mely ehhez a hirtelen „álomból történő felrázáshoz” vezetett. Szeretnénk, ha ezek a változások simák lennének, és csupán azt óhajtjuk, hogy népetekből mindenki könnyedén elfogadja, sőt élvezze, hogy világuk minden baját bolygótokon minden lény javára meggyógyítják. Teljesen értjük, hogy ennek megtörténte nem nagyon valószínű, mivel megfigyelő szolgálataink látják, hogy népetekből sokan a totális félelemben és pánikban reagálnak jelenlétünk felfedésére világotokban.

Ez egy olyan tény, melyet majd el kell fogadnunk, ahogy előre haladunk a működésünk igen előrebocsátott felfedésével. Amit remélhetünk az, hogy látjuk a sok Fénymunkásunkat, akik csupán ez okból testesültek meg, hogy belevetik magukat a cselekvésbe és lecsendesítik fivér és nővér embertársaik félelmeit. Ez az, ahol e ponton nyugszik reményünk. Ez a legnagyobb változó az átfogó terünkben. Teljes küldetésünk más területei úgy fognak leomlani, mint a tökéletesen rendezett dominók, azonban az egyik egyedüli valódi aggodalmunk, hogy vajon a földi személyzetünk elegendő tagja fog ez idő tájt válaszolni szolgálati hívásunkra. Ez a hívás megy most ki, és szemünk mindnyájatokon. Szolgálatotok e kirakósnak a döntő darabja, és ti vagytok azok, akik most a központi színteret foglaljátok el. Szükséges felelnetek, és legyetek ott fivéreitekért és nővéreitekért szükségük idején. Sokszor készítettek titeket elő, és közületek mindenkinek tudnia kellene, mit tegyen e ponton. Közületek sokan időztek el azon, hogy magatokat informáljátok arról, mi történik körülöttetek ebben az időben, és használni fogjátok szerzett bölcsességeteket, hogy segítsétek barátaitokat értesülni, hiszen a tudás hatalom. Amikor népetekből elegendően értik meg teljesebben a körülöttük kiszivárgott eseményeket, egy hirtelen nyugalom fogja bolygótokat lemosni, leöblítve a félelmet, és csupán békés derűt maga után hagyva, hogy új a környezetünk, ahol könnyebben tudunk együtt dolgozni az összes beütemezett szükséges változásokon világotokért.

Készen állunk a mi részünkről, hogy a működés következő szakaszára lépjünk. Várunk titeket a ti részetekről, hogy „terítsétek meg az asztalt”, ahogy volt, és másokból eleget készítsetek fel érkezésünkre. Megfigyelő szolgálatunk elfoglalt kollektív tudatotok rendszeres leolvasásának összeállításával, és boldogan jelentjük nektek, hogy állhatatos erőfeszítéseitek oly hatalmas fejlődést visznek véghez minden egyes nap. Folytassátok fáradozásotokat, hiszen a jutalom népeteknek és bolygótoknak nagy és számos. Épp készültök belépni a nagy fejlődésnek egy új korába kollektív élményetekben. Közületek sokan fognak csodálkozni a számotokra „készleten lévő” csodákon, és épp olyan izgatottak vagyunk, mint ahogyan közületek sokan, hogy meginduljatok e változások végrehajtásával.

Éberen szemmel tartjuk a titkos Szövetkezést, és a még mindig sok kegyeltjeit, és szintén nagyon boldogan jelentjük nektek, hogy felétek többé nem tekintik őket semmiféle fenyegetésnek. Módszeresen lebontottuk seregeik egész osztagait, és szintén hasznavehetetlenné tettük fegyverzetük nagy részét, akár szárazföldi, akár űrbéli támaszpontúak. Ezek a sötétek nem lesznek akadály utunkban, hogy elősegítsünk sok változást, és a magasabb birodalmakba való felemelkedéseteknél többé nem lesznek akadály. Ez volt ittlétünk egyik fő oka ebben az időben, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy küldetésünk e szakasza figyelemre méltó sikert ért el.

Alig várjuk a számos további sikert közös törekvésünkben, és meglehetősen lelkesek vagyunk, hogy ezek közül sokkal meginduljunk. Most titeket figyelünk a zöld jelzésért. Nem ránk vártok. Tisztítsátok most meg az ösvényt újraegyesülésünk végett. E kinevezésre felkészítettek titeket, és most szolgálatra hívnak. Szemünk rajtatok, ahogy megtisztítjátok az utolsó negyed mérföld útját. Itt az idő, hogy folytassátok mindazt, amivel bírtok, és átnyomjátok az új életetek útjában álló utolsó sorompót. Jelenleg többet nem kívánunk, mint hogy feltűnni lássunk a fal másik oldalán, mely visszatartott minket tőletek oly sok hosszú éven át. Tudjuk, képesek vagytok ezt megtenni. Ezért vagytok itt. Körültekintéssel választottak ki titeket sok közül, hogy ez időben itt legyetek, és mi is annyi bizalommal vagyunk ma irántatok, ahogyan voltunk a kiválasztás folyamata alatt. Tudjuk, hogy sikert értek el, hiszen közületek sokan oly sokszor tettétek ezt meg azelőtt. Hamarosan látjuk egymást.

A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.

Csatornázta: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Magyar fordítás: Clarissa
 

1 comment:

  1. Én nagyon várom a találkozást, valamint a közös munkát. A teremtővel való együttműködés során érdekelnek azok a világok melyet ismertek, érdekel a technológiátok, és érdekelnek mindazon ismeretek melynek jelenleg tudatában vagytok. A fény hullámain keresztül együttműködve már türelmetlenül várom azt az időpontot mely találkozás természetes voltában nyilvánul meg. Igen az idő mint illúzió "fogságában" mindez nem könnyű. Bármilyen formában történő tájékoztatást, útmutatást, szívesen veszek. Várom iránymutatásotokat üzeneteiteket, és "engedélyt" adok arra, hogy felkészíthessetek a feladatokra!

    ReplyDelete

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar