Followers

Monday, February 20, 2012

20.02.2012


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől - 20.02.2012






Legyetek készen a változásokra, mert azok hamarosan megérkeznek. Mindvégig tanácsokkal láttunk el titeket, hogy felkészüljetek, s hogy segítsünk kiterjeszteni számos változás helyszínét, melyeknek be kell teljesülniük, mert ezek kivitelezésének ideje a nyakatokon van. Készüljetek fel néhány alapvető háztartási szer felhalmozásával mely elegendő jó néhány napra vagy néhány hétre, hiszen nehéz megjósolni, mely szolgáltatások szünetelnek majd ha szünetelnek, és meddig. Rendszereitek legtöbb belső munkálatát a sötét összeesküvők irányítják, s nem lehet előre megjósolni, vajon próbálkoznak-e majd szabotázzsal. Mi, a Fény Galaktikus Federációja mindent megteszünk, amit csak tudunk, hogy rendszereitek újra gördülékenyen működjenek, ha bármilyen hatás érné őket.


A sötét összeesküvőknek vannak olyan tagjai, akik természetesen nem örülnek a híreknek, hogy felelniük kell az elkövetett bűneikért, mert arrogánsan úgy gondolták, hogy felette állnak minden törvénynek – földinek, karmikusnak és univerzálisnak egyaránt. Rossz úton jártak, s most meg kell fizetniük gaztetteikért. Szolgáljon ez tanulságul mindenki számára – nem számít, hogy az életben milyen szerepet töltötök be, mert a karma törvénye alatt éltek, az univerzum egyensúlyt teremtő erejében, mely visszajuttat mindent hozzátok, amit csak szabadjára engedtetek magatokból. Ez a csodálatos univerzumunk egyik jól megtervezett mechanizmusa, s ebben a törvényben tartózkodtok minden egyes inkarnációtok során, teljesen függetlenül attól, hogy tudtok-e róla, vagy sem.


Ha tovább megyünk, e nők és férfiak hamarosan el fogják veszíteni szabadságukat, majd egy hosszú, több inkarnáción keresztül tartó rehabilitációs szakaszba lépnek, ahol az ezen életükben hozott döntéseikből közvetlenül eredő nehéz helyzeteket fognak megtapasztalni. Ezeknek a lelkeknek a további életszakaszaik több megpróbáltatást és küzdelmet hoznak majd, mint amit ti éltetek meg a tevékenységeik miatt. Szintúgy meg fognak tapasztalni olyan létezéseket, ahol zsarnoki uralom és elnyomó erők alatt élnek, hasonlóan az ő jelenlegi és más életbeli uralmukhoz. A sorsuk nem lesz egyszerű, ezt bebiztosították maguknak, s ha majd vádolni akarnak valakit azért, amivel szembesülniük kell, csak tükörbe kell nézniük. Emlékezzetek erre a leckére kedveseim, és ne mulasszátok el az önfejlesztés és növekedés e csodás és áldott lehetőségét.


Látjuk, hogy sokan közületek szintén elérték a megértés azon szintjét, hogy a jelenlegi helyzet nem a csordaszellemre jellemző kárörvendés vagy lincselés ideje, hanem a megértésé és az együttérzésé. Ezért tiszteletünket fejezzük ki felétek és kérünk titeket, hogy szolgáljatok követendő példával embertársaitok felé, hogy láthassanak alternatívát a vérengző bosszú helyett. Nem azt mondjuk, hogy hagyjátok megszökni az igazság elől e nőket és férfiakat, hiszen számukra is fontos, hogy megkapjanak mindent, ami ebből a tapasztalatból jár nekik. Hiszen mi jó lenne ebben a szolgálatban, ha a mögötte húzódó lecke nem kerülne megtanulásra? Amit javasolhatunk az az, hogy gondolkodjatok el a mértékletesség erényén, ahogy ezek az elveszett lelkek majd az igazság elé kerülnek.


Hosszú utatok során mindvégig nektek is szembe kellett nézni gaztetteitek következményeivel. Néhányatok talán életidejének egyes szakaszát bebörtönözve töltötte, ezért arra kérünk, elmélkedjetek ezen, még ha nincs is róla konkrét emléketek. Magatokba nézve gondolkodjatok el rajta, nem vezet-e jobb megoldáshoz a rehabilitáció, mintsem, hogy egy egész életideje elvesszen egy szűk, nyirkos cellában. A rehabilitáció számos módja létezik, míg börtöncella csak egyfajta van. Ahogy világotok a magasabb síkokra történő felemelkedés felé tart, számos más lehetőség válik világossá számotokra. Nemcsak az igazságszolgáltatás és rehabilitáció módjai, de számos, haladottabb tanulási lehetőséggel rendelkező nevelési rendszer is.


A felemelkedés már itt van a küszöbön, s a társadalom működtetésének számos öreg és idejétmúlt módszerét fogjátok magatok mögött hagyni. Mi pedig örömmel várjuk, hogy kifejtsük számotokra a tömérdek, elérhetővé váló lehetőséget. Nem kell többé olyan rendszerekre támaszkodnotok, melyek cserbenhagynak titeket harmadik dimenziós inkarnációtok során, hisz vannak jobb módszerek, melyek sikeres eredményekre vezetnek. Ez csak egy dolog a számos új jelleg közül, melyet társadalmatok meg fog tapasztalni az új, ötödik dimenziós otthonotokba emelkedéssel.


Folytatva megbeszélésünket a karmáról és az igazságról, sokatoknak van még karmikus tartozása, ami ki kell, hogy tisztuljon, mert jelenleg ez egy fontos lépés az egyéni fejlődésetekben. Sokan néztetek szembe kihívásokkal és nehézségekkel, azon okból kifolyólag, hogy a karmátok negatív egyensúlyát helyrehozzátok. Sokatok mostanában egyenlítette tartozását. Nekik most már szabad az út a felemelkedéshez az univerzum egyensúlyt teremtő törvényének további megtapasztalása nélkül. Másoknak még egyensúlyba kell hozniuk karmikus adósságukat mielőtt a nagy dimenzióváltás betetőzik. Hogy hogyan kerül teljesítésre a karma, és mit kell hozzá megtapasztalni, csak azon múlik, hogy jelenleg épp mennyire kiegyensúlyozatlan a karma. Jusson eszetekbe, hogy vannak olyan tartozások is, melyeket előző életekből hoztatok magatokkal, és ezekkel is el kell számolni. Persze olyan is van, hogy valaki pozitív karmát hoz magával az előző életéből. Ebben az esetben az átmenetel viszonylag gördülékenyebb lesz. Így működik a karma és senki, vagy semmi sem tudja megváltoztatni a hatásait.


Nem abból a célból tudatjuk veletek a karmikus tartozás egyensúlyát, hogy megijesszünk titeket, hanem azért, hogy jobban meg tudjátok éretni, jelenleg miért is találkoztok nehézségekkel és negatív tapasztalatokkal. A gazdasági lesújtottságotok, ami jelenleg jellemzi világotokat, egy olyan terület, ahol a karma egyensúlyi törvénye tisztán megfigyelhető. Vannak köztetek olyanok, akik ártalmas egészségügyi problémákkal küszködnek, s minden esetben, ez is a karma láthatatlan erejének az eredménye.


Legyetek tudatában kedveseim annak, hogy senki, vagy semmi nem kívánja a szenvedéseteket. Azért jöttetek ide, hogy megtapasztaljátok a felemelkedést, s ez egyedül a karmátok egyensúlyba hozásán keresztül válik lehetővé. Mindannyian tudomásul vettétek ezt, mielőtt leereszkedtetek jelenlegi inkarnációtokba, hogy itt legyetek ezekben az időkben, s hogy kihasználjátok az elérhető legcsodálatosabb lehetőséget. Ez is az egyik oka annak, hogy világotok az átalakulás azon szintjén tarthat, ahol tart, hisz számotokra a jelen inkarnációtok egy olyan próba, melynek sikeres teljesítése ugródeszkaként szolgál a magasabb síkokon történő létezéshez. Sokan közületek elkezdik meglátni, hogy a világotok nem a teremtés egy katasztrófája, hanem egy bámulatos alkotás, mely oly sokatoknak lehetővé teszi az erőfeszítésekért járó legédesebb jutalmak learatását, s a fizikai világba történő megtestesülést, mely által megszerezitek a lehetséges magasabb dimenziókba történő előrelépésetekhez szükséges tapasztalatokat.


Képesek vagytok most már egy kicsit más fényben látni azokat a férfiakat és nőket, akiknek szembe kell nézniük az igazsággal és veletek? Látjátok már, hogy minden dolog, rossz vagy jó, pozitív vagy negatív arra rendeltetett, hogy a legnagyobb előnyökre tegyetek szert a fizikai világban? A karmáról szóló beszélgetésünk után most már érthetitek, hogy a sötétek közreműködése nélkül legtöbbetek nem tapasztalhatta volna meg a karma megfelelő kiegyensúlyozását, s emiatt nemhogy nem tudnátok felemelkedni a magasabb létsíkokra, de a megtestesülések [inkarnációk] állandó körforgásában kéne maradnotok.


Ha láthatnátok, amit mi látunk a felemelkedésetekkel kapcsolatban, ha megengednétek magatoknak, hogy az elbeszéléseink képet fessenek előttetek, s mindeközben megértenétek, hogy a lelkek, akik eljátszották az elnyomók szerepét hozzájárultak ahhoz, hogy megalkossátok elképzelésetek a valóságról, akkor képesek lennétek szívetekben megbocsátásra lelni?


Megértjük, hogy sokatok mérges amiatt, hogy az ellenetek elkövetett bűnökből és gaztettekből kell tanulnotok, azonban a fény által, melyben mindez megteremtetett, ez lehetséges. Érzitek már, hogy az általatok megszokottól eltérő igazságszolgáltatás és rehabilitáció jobban illik a sötétekhez? Ahogy mondtuk, hamarosan a rehabilitáció több előrehaladott formája is elérhetővé válik társadalmatok számára. Mi csak annyit kérünk, vizsgáljátok felül e technológiákat, amint az információk elérhetővé válnak számotokra. Mi csak kérjük ezeket, hisz ez a ti világotok és senki másé, és mindig a tiétek is marad, s ti hozzátok meg a döntéseket, amik társadalmaitokat vezetik majd.


Előretekintve az elkövetkező napokra, látjuk a sötét összeesküvők tagjainak letartóztatását, mely nagy morajlást kelt majd világotokon, s ez számos nővéreteket és fivéreteket ébreszti majd fel szendergéséből. Látjuk azt a szabadságot, amit a bűntevők letartóztatása után egyből megtapasztaltok, egybekötve testvéreitek ébredésével. Mindez együttesen olyan hatalmas erejű, magával ragadó hullámot eredményez, mely könnyedén átszállít titeket e végső hónapokon át a felemelkedés előtt.


Micsoda óriási időszaka lesz az átalakulásnak a hátralévő hónapok sora, ahogy egyre többen és többen ébrednek fel az emberiség családjából az újonnan elérhető energiákra. Nagy változásokat tartogatnak számotokra, ahogy haladunk a mezőny vége felé, s ezek a változások a napi erőfeszítésetek eredményeként fognak felszabadulni belőletek. Számos technikai előrelépés válik elérhetővé számotokra az előttetek álló napokban, ahogy egyre közvetlenebbül leszünk képesek veletek kapcsolatba lépni. A sötét összeesküvők és szolgáik eltávolítása után szabadon megtehetjük majd ezt a bevezetést. Kétségtelenül egy igen izgalmas időszak lesz mindenki számára, s talán látjátok majd a sötétek küszöbön álló letartóztatását, mint a kezdő belendülését egy sor eseménynek, melyeket világotok teljes átalakulása követi majd.


Látjuk a küzdelmeket és a nehéz időket, amiken keresztül kell mennetek, mert a felemelkedéshez szükséges összetevők közé tartoznak, de az előmozdító hatásuk nélkül sokatok nem lenne képes a felemelkedésre. Közülünk mindenki elvégezte a kiszabott teendőket, legyen az fölöttetek, vagy körülöttetek, és mindenki megérdemli a jutalmat az igyekezetért, ami már eddig is nagymértékben és szerteágazóan sikeres volt, s mindez fel fogja fedni a legnagyobb jutalmat, ami hátra van.


Felemelkedésetek olyan dolog, amiért sok-sok egymásra épülő életen keresztül küzdöttetek. Nem könnyű feladat elérni akkora fejlettséget, hogy "felemelkedés-jelöltekké" váljatok, s épp ezért segítőkész együttműködésre kerestek olyan lelkeket, akik hajlandóak voltak eljátszani a sötétek szerepét. E sötéteket úgy toborozták, hogy biztosítsák az egyensúlyt karmátok számára, miközben megtanítanak nektek számos értékes leckét, ami szükséges a fejlődésetekhez. Mindig tartsátok eszetekben, miközben tapasztalataitok következő fázisába léptek, hogy ezen ügyek alternatív szemléletmódja talán megtalálja a helyét köztetek.


A büntetést általában az elkövetett bűn mértéke alapján mérik, beleszámítva azt is, hány áldozat szenvedett kárt. Az általatok megélt szenvedés súlya, összevetve a tapasztalataitokért járó jutalommal, mindjárt más perspektívába helyezi a dolgokat. A bűnöket elkövető nők és férfiak sok esetben valóban hidegvérrel tették azt, amit tettek, ez tagadhatatlan, de az olyan örökéltű lények, mint ti, akik sosem halnak meg valójában, és csak nyernek a tapasztalatokon keresztül, talán képesek egy új oldalról tekinteni e bűnözőkre. Ahogy már mondtuk, jobb, ha az igazságszolgáltatás hasznára van azoknak, akiknek még hátra van néhány fontos lecke, amit meg kell tanulniuk. Ez az a fajta igazságszolgáltatás, amit javaslunk, hogy vizsgáljatok meg közelebbről. Ez a ti világotok, és ti voltatok az áldozatai e bűncselekményeknek. Mi nagyra becsülünk minden egyes teremtményt, ahogyan az általatok hozott kollektív döntéseket is, és segédkezni fogunk benne, hogy e téren született kívánságaitok teljesülhessenek.


Ismét láthatjátok, hogy nem akarunk vezető szerepet kapni az eseményeitekben. Mi kizárólag vendégek vagyunk itt, és segítségünket ajánljuk, hogy minden szükséges feladat beteljesüljön. Ez az amit teszünk, s igen hosszú ideje tesszük már. Szolgálatainkat igénybe veszik szerte az univerzumban. A Föld különleges helyet foglal el szívünkben, de ez nem jelenti azt, hogy ez az egyetlen bolygó, amire vigyázunk, hiszen bőven vannak, és folyamatosan lesznek is bolygók, ahol időről időre szükség lesz a segítségünkre. Ismételten, semmi ok a félelemre, hogy leigázni vagy fosztogatni jöttünk titeket, hisz a magasabb dimenziókban mindenünk megvan, ami kell, vagy amit csak szeretnénk. Küldetésünk a szolgálat és a segítségnyújtás, s ennek elsőként lesztek tanúi, amint szabadon megkezdhetjük közös terveinket.


Mindezek megkezdéséhez a sötétek megfelelő mennyiségű letartóztatása kell, de ez a pillanat már nagyon közel van. Informálva lesztek a további fejleményekről és lehetőségekről a velünk való munkával kapcsolatban, s ahogy mondtuk, médiatársaságaitok közül is lesz majd, aki segíti munkánkat az információ sugárzásával. Ez egy fontos mozzanata a folyamatnak, hisz sokan a televízióból szerzik a híreket és az információkat. Idővel minden médiatársaság együttműködik majd a becsületesség és kiegyensúlyozottság új rendszerével, s ha nem, akkor nem lesz helyük a magasabb dimenziókban rezgő új otthonotokban.


Addig azonban tegyetek meg mindent, amit csak tudtok, hogy feljebb emeljétek azt a területet ahol éltek, s mi pedig segítünk földi szövetségeseinknek „eldózerolni” azokat a területeket, ahol nincs befolyásotok. Idővel minden terület irányítása visszatér az emberek kezébe, s nem lesztek többé alárendelve mások akaratának. Ez a ti új rendszeretek lesz a régi eltüntetése után, s pillanatnyilag ez a nagy feladat. Látni fogjátok, hogy ez hamar be fog teljesülni, ahogy mi és földi szövetségeseink előrébb haladunk a folyamatokban.


Mi ugyanúgy várjuk ezeket az eseményeket, ahogyan ti, s már látjuk, hogy elérkezett az idő, mikor minden, amiről beszéltünk, felfedésre kerül előttetek. Tartsatok ki, mert rázós út maradt a végére, de egyben örömteli is lesz, főként azok számára, akik képesek teljesen megérteni, pontosan mi is történik itt. Kérlek, folyamatosan értesítsétek egymást, hogy az egyes események milyen jelentőséggel bírnak, így mások is képesek lesznek átlátni a dolgokat és örülni megtörténtüknek úgy, ahogy ti is örültök nekik. Összességében nemcsak szenvedni és kínlódni jöttetek erre a bolygóra, hanem megtapasztalni az örömöt és boldogságot is, s ez az, amit most sokan meg fogtok tapasztalni. Kiérdemeltétek, megalkottátok, és mi azt mondjuk, hát élvezzétek. Az igazán jó idők csak most kezdődnek.


Mi vagyunk a Fény Galaktikus Federációja.

Csatornázta: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Magyar fordítás: Clarissa
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar