Followers

Thursday, August 2, 2012

2012. 07. 26.

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012. 07. 26.

A FÖLDI IDŐKAPU ÉS AZ IDŐ






Látjátok most, miért nem kedztük el még sok tervezetünket és programunkat veletek, Drágáink? Értitek, hogy a játszóteret meg kell tisztítani bizonyos mennyiségű cabal bűnözőtől, hogy mi biztonságban érezhessük magunkat világotokra lépve, elkezdeni a munkát egy személyes szinten veletek? Jelenleg még túl sok az „elsült ágyú a fedélzeten” és szeretnénk látni még nagyobb számú cabal elemet elfogva és bebörtönözve, mielőtt lábunk érintkezik talajotokkal, amit jelenleg nem érzünk biztonságos és védett földnek. Minden bizodalmunk a világban van, ez valóban változik és mi nyomon követjük a helyzetet óráról-órára, napról-napra és lépést fogunk tartani minden ezen ügyre vonatkozó frissítéssel. Egy perccel tovább sem fogunk a sötétségben tartani bennetek a szükségesnél, mert szilárdan hisszük és ez a mi filozófiánk, hogy azon világok lakóit akiknek joguk van tudni mindent arró ami történik világuk szerte és világukban és szerte az egész Világegyetemben, mi megosztjuk ezeket az Univerzumban és azt ami történik az űr egy területén és idejében kihatással van minden területre, mint a kavics amit egy csendes vízű tóba dobnak.

Értitek ezt a metafórát, Kedveseink? Ezen apró csobbanás a Galaxis egyik sarkában hatással van a Világegyetem többi részére, nem számít mennyire kicsi volt a csobbanás vagy apró a kavics. Megértve ezt, jobban segíthetünk felismerni miért mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, vagyunk itt kopogtatva ajtótokon ajánlatával segítségünknek megváltoztatni szerkezetét és jellegét bolygótoknak, mert tavatok kapcsolódik a Világegyetem nagy óceánjához és mi érezzük fájdalmatokat, veszteségeitek és küzdelmeitek tapasztalatait, mert kapcsolatban vagyunk veletek. Rokonaink vagytok, fívéreink és nővéreink. Ti vagytok, más módon, egy nagyon fontos módon, mi és mi vagyunk ti. Megértitek már, hogy vannak közületek olyanok, akik fiatalabb árnyalatai néhányunknak? Nem mindegyikőtök hordozza ezt a különbséget, szeretnénk ezt világossá tenni, és úgy érezzük ez tisztáz néhány kérdést, félreértést és rejtélyt.

Vannak közületek néhányan, akik a mi fiatalabb lelkeink, akik jelenleg itt állnak velünk, mint szervezetünk tagjai. Néhányan közületek részei vagy darabkái egy másik léleknek, aki itt dolgozik velünk a fátyol túlsó oldalán. Sokan közületek olvasva eme szavakat, leírhatják őket és megoszthatják őket csatornánkon keresztül. Értitek ezt? Megértitek, hogy vannak többszörös részek, többszörös oldalai lényeteknek, mert többdimenziós, többidős, többhelyes, sőt multi- univerzális lények vagytok? Elkezdtetek tisztább képet kapni arról mi minden lehetséges számotokra, Drágáink? Megismételnénk, nem mindegyikőtök hordozza ezt a besorolást, vagy különbséget. Néhányan közületek csak önmagatok vagytok. Más szavakkal, a teljes összegeteket „nektek” magába foglalja a fizikai járművetek időtöknek ebben a pillanatában. Néhányatoknak nincs emelkedettebb része más helyeken és más időkben ebben a pillanatban, amit ti egyébként idő fogalma alatt értetek. Nem mindegyikőtök érkezett ugyanarról a helyről, nem mindegyikőtök készült ugyanabból a sajátságából, formájából, szelleméből a teremtésnek.

Az elkövetkező napokban sokan közületek fogják ezt megérteni sokkal tisztábban, amikor a fátyol felemelkedik szemükről, de ma szeretnénk arra kitérni hogyan lehetséges, hogy létezhettek itt és ott is. Ez lehetséges, mivel valójában nem létezik olyan hogy „ott”. Csak tér van és keresztül a téren időkapuk létrehozva, ezzel lehetségessé válik egy lélek vagy lélekközösség résztvétele egy programban vagy tapasztalatban, ahol ők be fognak lépni egy időkapun és megtapasztalnak valamit, mint ti, Drágáink, amit most tapasztaltok éppen, éreztek ezen idejében napjaitoknak, életeteknek és bolygótok történelmének, bár azt kívánjuk mondani, hogy ez nem több puszta illúziónál, hiszen ezen túl, ki és keresztül jelenlegi időportálotokon semmi amit megtapasztaltatok valójában nem létezik, beleértve önmagatok jellegeit, amit megtapasztaltok önmagatokként, létezésetekként ebben az időben. Értitek ezt? Értitek, hogy a kapu mögött, amin átléptetek ehhez a megtapasztaláshoz, valaki mások vagytok, valami többek, valami örökös, valami múlhatatlan, valami még nagyobb, erősebb, bölcsebb, tanultabb, tájékozottabb, bátrabb, derekabb, határozottabb, őszíntébb, többet adó, jótékonyabb, elnézőbb, jobban szerető, jobb felfogásúak?

Ma megosztottuk veletek ezt az információt, hogy felkészüljetek egy bizonyos módon arra, hogy annyian közületek, amennyi lehetséges, akik a nem túl távoli jövőben megtapasztalják az újdonságát annak akik vagytok ennek az időkapunak a kijárata mögött ahová beléptetek, néhány esetben sok eonnal ezelőtt, vagy mondhatnánk úgy önmagatok sajátossága ami belépett messze áll igazi lényetektől amik vagytok. Oly régóta vagytok itt, mert sokan közületek egyetértettek a belépéssel ezen az időkapun és nem lépnek ki rajta és térnek haza amíg egy bizonyos célt el nem értek. Ez a cél amit kitűztetek magatok elé mint közösség és mint egyéni lélek tisztán bepillantás most sokatoknak. Elkezdtétek jobban megérteni, mit jelent számotokra a felemelkedés, Drágáink? Elkezdtetek emlékezni, talán egy kicsit arra, hogy felemelkedésetek a célvonal, a kiút, ha akarjátok, ebből a kapujából az időnek? Ez az, ami a ti felemelkedésetek, ez hazatérésetek, egy hosszú és gyakran fárasztó, de mindig hálás és oktatási tapasztalat után ebben a nagyon különleges időkapuban, amit jelenleg a 3. dimenziós Földnek ismertek.

Az „idő” amiért jöttél, hogy megismerd olyan jól és éltél szabályai alatt, sokatok számára, szétfoszlik, szétesik, eltűnik, amint átlépitek a kijáratát ennek az időkapunak. Az idő illúziójának ezen megszorításai, hatalma, szorítása elkezd gyengülni és ti elkezditek kiszabadítani magatokat ennek tulajdonságaiból és törvényeiből, azok nyilvánvaló, de illuzórikus létezéséből. Értitek ezt jól, Barátaink? Értitek, hogy az idő számotokra most múlandó és el fog tűnni, és egész idő alatt nektek dolgozott, testeteknek, lelketeknek, energiáitoknak, utatoknak, szándékaitoknak, ifjúságotoknak, gazdagságotoknak, boldogságotoknak, gyerekes viselkedéseiteknek és elvárásaitok az élettől ugyancsak kitisztulnak, eloszlanak, tisztázódnak, elenyésznek, eltűnnek, és ti újra egészek lesztek, mindenek amik vagytok, minden lény amik vagytok, a sokoldalú, sokdimenziós, erőteljes, örök és örökké fiatalos és energikus lények, akik valójában voltatok, mielőtt átléptetek ezen az időkapun és léteztetek benne sok eonnyi ideig?

Annyira csodálatos lesz üdvözölni benneteket önmagatokként itthon, valós életetekben, családotokban, mindenben amik ti vagytok és voltatok valaha is, mert minden ami most vagytok megérti, hogy a ti egyetlen igazi valóságotok mennyiségében nem több, mint egy nyári kirándulás a tengerpartra, a parkba vagy a hegyekbe megszerezni egy magasabbfokú végzettséget, szocializálódni barátaitokkal és találkozni új ismerősökkel és néha ellenfeleiteknek segíteni, hogy megtanuljanak még több tanulságot, ami lehetetlen lenne ilyen ellenfél nélkül. Ma csak azt szeretnénk, ha elgondolkodnátok erről és emlékeznének közületek azok, akik felkészültek átlépni a célvonalat és elhagyni a dualitást és belépni a valóságba, azt mondjuk nektek Isten hozott benneteket itthon, hosszú idő volt ez nektek és megérdemlitek a jogot, hívjátok egy napnak, és térjetek haza mind és minden amik vagytok és amit valós életeteknek tekintettetek, ezen előadás függönye most leereszkedik. Mindnyájan figyelemreméltó munkát végeztetek és azt mondjuk nektek BRAVO.

Holnapig, Drágáink, mi vagyunk a ti társ szinpadi munkásaitok, színészeitek, szövegkönyv íróitok, producereitek, igazgatóitok, hangosítóitok és világosítóitok és közönségetek tagjai egyaránt, a Fény Galaktikus Szövetsége.

Csatornázta – Greg Giles






Fordította: Katherine

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar