Followers

Saturday, August 4, 2012

2012. 07. 31.

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE
2012. 07. 31.

VÁLASSZUNK EGY TALÁLKOZÁSI HELYET 







Ma szeretnénk elkezdeni a megbeszélését veletek annak, hogyan tudjátok a legjobban felkészíteni magatokat munkátokra szervezetünknél, ami a következő napokban hamarosan elkezdődik, mert az idő elérkezett sok közös tervünk beindítására. Szeretnénk azzal kezdeni, hogy üdvözlünk benneteket csapatainkban, és ezt úgy szeretnénk intézni, hogy találkozunk hajóink fedélzetén és bemutatkozunk nektek, hogy egy kissé jobban megismerjük egymást, mielőtt elkezdünk dolgozni együtt, munkakapcsolatban. Ezt úgy fogjuk végrehajtani, hogy találkozunk veletek egy előre kijelölt ponton közel hozzátok vagy tartózkodási helyetekhez. Az előttünk álló napokban, jövő héttől kezdődően felvesszük veletek a kapcsolatot ahol meg fogjuk kérdezni azt, hogy hol szeretnétek velünk találkozni.

Ezen kérdés megválaszolásához, kérjük feleljetek egy rövid mondattal, hogy tisztázzátok a választ kérdésünkre, amit hallani fogtok álom állapototokban, vagy azok, akik elkezdték tanulni a telepatikus kommunikációt meditációs éber állapotukon keresztül vagy bármikor amikor sikeresen feltehetjük számotokra kérdéseinket. Értitek ezt? Egyértelműen tisztáztuk ezt? Mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, küldeni fogunk nektek telepatikusan vagy álom állapototokon keresztül egy rövid kérdést arról, hol szeretnétek inkább találkozni velünk, hogy felsugározzunk benneteket egyik várakozó hajónkra, amik elszállítanak egy nagyobb űrhajóra, ahol találkozni fogtok csapatunk képviselőivel, hogy megtörjük a jeget. Ekkor összes kérdéseiteket meg fogjuk válaszolni, és ha nem bánjátok lesz egy pár kérdésünk hozzátok, ami csak természetes, mert szeretnénk egy kicsit többet tudni rólatok mielőtt elkezdjük a közös munkát, mert ez lehetővé teszi számunkra, hogy találjunk egy megfelelő beosztást nektek, és megismerjük ütemezhetőségét beoszthatóságotoknak a feladatra, hogy milyen gyakran és milyen hosszú ideig tudjátok magatokat számunkra elérhetővé tenni és kívántok dolgozni.

Kérjük tartsátok észben, hogy készítettünk egy menetrendet azok számára, akik elkezdik a munkát velünk. Nem tudunk kialakítani egy személyes menetrendet az egyéneknek, mert ez sok felesleges repülést okozna oda és vissza anyahajóinknak vagy bármelyik hajónknak amin dolgozni fogtok. Úgy érezzük szükséges lecsökkenteni a számát az oda-vissza repüléseknek a felszíni világ és a munkahelyeink között. Munkahelyeink alaposan védve lesznek bármilyen jellegű veszélyétől vagy fenyegetésétől a cabalhoz kötődő kóbor katonai alakulatok megtorlásának. Szavunkat adtuk nektek, hogy mindent megteszünk biztonságotok és jólétetek megvédésére, habár mindig tartsátok észben, nincs teljes garancia vagy tett ünnepélyes eskü ebben a tekintetben, csak az, hogy mindent meg fogunk tenni amivel megvédhetjük személyzetünket és azokat akik velünk dolgoznak a sok terven.

Mivel legtöbben azok közül akiket kiválasztottunk a közös munkára már teljesen megértették semmi sem veheti igazán el életeteket, mert örökké létező lények vagytok, és mint ilyenek nincs semmi sem amitől valójában félnetek kell, mert semmi sem történhet veletek a külső munkahelyeken vagy az oda-vissza utazás folyamán, ami sérülés esetén nem lehetne helyrehozható és még a fizikai halál sem a vég természetesen, ez csak valami új kezdete számotokra, valami ami felé sokan közületek igyekeznek valamilyen módon az elkövetkező hónapokban. Értitek ezt? Értitek, hogy ha még a lehetséges legrosszabb forgatókönyv is következik be, ahol megtapasztaljátok a fizikai halált, akkor pusztán csak egy előnyt kaptok a többiekkel szemben, akik eléggé hamar fel fognak emelkedni mögöttetek.

Ennek megértésével, szeretnénk belefogni a kezdeti szakaszába az első és rendkívül fontos tervnek, megszilárdítani és megerősíteni tengerpartjaitokat szép védőgátak építésével bolygótok kijelölt partszakaszai körül. Hamarosan elkezdjük ezt a tervet, hetekben és nem hónapokban gondolkodva, határidejében gondolkodva egy gyors felfejlesztésében a munkahelyeknek, amikor egyszer sikeresen átadjuk üzeneteinket nektek és megkapjuk válaszaitokat arról, hol éreztek egy megfelelő helyet a szomszédságotokban vagy a környező területeken, ami alkalmas a találkozásra velünk. Amit keresünk az egy terület, ami végül is önmagában legalább félig elhagyatott, bár megértjük, hogy sokan közületek nagyvárosi területek mellett laknak és egy kicsit nehézkes lehet számotokra találni egy ilyen területet, de elmondjuk nektek, használjátok az elhatározásotokat, legyetek ravaszak és okosak, kutassátok a térképeket és különösen a műholdas felvételeket, amikhez hozzáférhettek az interneten, ezek segíteni fognak nektek találni egy olyan területet amit észrevétlenül használhattok, mert el van rejtve az árgus szemek elől, akár odavezethettek vagy sétálhattok. Biztosak vagyunk benne, mindannyian fogtok találni ilyen területet, és ezt a feladatot rátok bízzuk, mert annyira nagyon hiszünk és megbízunk bennetek.

Ezután a kezdeti beszélgetés után, kapcsolatban leszünk veletek, amikor elérkezett az idő számotokra találkozni velünk. Ennek a jelnek meglepetésként kell érkeznie, csak nagyon rövid értesítést fogunk nektek adni, mert nem engedhetjük terveinket bármilyen módon is kiszivárogni a cabal felé azon módszereken keresztül amiket használunk a kommunikálásra veletek, mert nem kívánunk meglepetéseket és nem akarunk senkinek sem előnyt adni azáltal, hogy bármilyen alkalmas időt kapjon a felkészülésre, hogy meghiúsíthassa a találkozót veletek bármi módon. Reméljük megértitek ezt és reméljük megértitek azt is, hogy szükség van arra, hogy magatokban tartsátok mindazt amiről beszéltünk nektek. Ne osszátok meg ezt az információt másokkal az interneten, telefonon vagy még saját otthonaitokban sem szóban, mert magánéletetek nem garantált, még saját nappalitokban sem. Reméljük ez nem ért benneteket megdöbbentő hírként, de sok módszer létezik a kommunikáció elfogására elektronikus lehallgató készülékek használata nélkül, technológiák, amelyeket világotokon sokan teljesen ismernek jelenleg.

Léteznek testetlen szellemek kóborolva bolygótokon keresztül, vannak akik tudják ezt, és sokan meglepődhetnek ezen. Egyik célja küldetésünknek felemelni bolygótokat messzire ezektől a testetlen szellemektől, mert ők nem tartoznak ugyanahhoz a bolygóhoz mint ti. Már hosszan megtárgyaltuk ezt egy előző üzenetünkben /2012. 06. 23./ és ha akad valaki közületek, aki most hallott először erről a hírről, kérjük menjen vissza egy pár héttel és olvassa el azt az üzenetet, mert nagyon informatívnak találhatja. Tehát a tények fényében, sohasem lehettek elég biztosak benne, ki hallgat bele a beszélgetésetekbe, ösztönzünk benneteket arra, hogy tartsátok a találkozónkra vonatkozó információkat magatokban és csak magatokban, és ezen a módon senki sem hallgathatja ki beszélgetéseteket és találhatja ki tervünket, vagy ütemtervünket a találkozóra veletek. Megértettétek, Drágáink? Reméljük tisztáztuk ezt, mert sajnos törölnünk kell a találkozót veletek, ha a találkozó részleteit nyíltan megosztottátok az interneten, vagy éppen magán üzenetben a világhálón keresztül, mert ezt a fajta elektronikus lehallgatást elég egyszerűen el lehet érni és megesik világotok minden egyes napja folyamán és a tettesek különféle források, és nem csak egy.

Úgy érezzük, tisztáztuk ezt, és jelenleg szeretnénk továbblépni és megbeszélni veletek azt, hogy mit is fogtok pontosan csinálni, amikor elkezdtek dolgozni velünk az első terven. Találkozni fogunk veletek és elszállítunk benneteket egy hajóra, ami egy űrutazásra képes jármű, amikor is megkapjátok kiképzéseteket a módszerekről és technológiákról, amik használatára felvettünk benneteket megépíteni a partvonalaitok védelmére szolgáló vízi gátakat. Meg lesztek ismertetve azzal, hogyan működnek ezen technológiák és hogyan kell megfelelően részt venni használatukban és használni azokat. Gyakorlati képzést fogtok kapni magasan képzett szakemberektől. Vannak tudóscsoportjaink és minden hajón lesz egy képviselőjük tudományos háttérrel, aki válaszolhat bármiféle és az összes tudományos kérdésetekre és a speciális jellegűekre is.

Lassan fogjuk kezdeni, mert ti lesztek azok akik építeni fogjátok a gátakat és nem mi, mint ahogyan már kifejtettük ez a ti bolygótok és a ti felelősségetek törődni vele. Csak azért vagyunk itt, hogy kisegítsünk benneteket és segítségünkkel lehetséges lesz számotokra technológiáink és űrhajóink használata. Ki fogunk képezni benneteket, ellenőrizni fogunk benneteket, betanítunk benneteket, megszervezünk benneteket, válaszolni fogunk bármely és az összes kérdésetekre és megteszünk mindent amit lehet, hogy biztonságban tartsunk benneteket, de ez minden amit tenni fogunk. Amint már mondottuk, minden rajtatok áll.

Nem várjuk el tőletek, hogy gyorsan mozogjatok az elején, egyszerűen azt szeretnénk látni, hogy megtanultátok a berendezések használatát megfelelően és biztonságosan, mielőtt keresünk bármilyen fajta sebességet a termelésében ezen tengeri gátaknak. Amikor egy szakasza a gátnak a helyére kerül, áthelyezzük hajónkat a következő helyszínre, ahol megint újra építeni fogtok és elhelyezitek a gát egy részét szilárdan a tengerfenékre, és ekkor lépünk tovább ismét és megismételjük az eljárást. Ez egy nagyon egyszerű folyamat, és egyszer amikor hozzászoktok technológiáinkhoz és az eljáráshoz, elkezdhetjük építeni nagyon gyors ütemben ezeket a tengeri falakat. Ez a technológia képes arra, hogy megfelelő módon építsen egy gátat mérföld hosszúságban a partvonalon percek alatt, ez az amennyire gyorsan lehet alkalmazni ezt a technológiát és megépülhet egy gát. Ez szintén nagyon fontos, mert sok mérföldnyi partvonal van világotok körül, amit szükségesnek érzünk gátakkal megvédeni és mint mondottuk kevés idő áll rendelkezésünkre.

Amikor majd személyesen beszélünk, többet fogunk elmondani mélységében arrók, világotok mely területei fognak kapni ilyen gátakat és mely területeknél érezzük szükségességét átköltöztetni legalább a lakosság egy bizonyos mennyiségű hányadának, mert érezzük még ezek a gátak sem tudják teljesen vagy megfelelően megvédeni őket a növekvő tengerszinttől és a hullámoktól, amit ezen bizonyos területek megtapasztalhatnak, amikor bolygótok lerázza magáról harmadik dimenziós rétegeit utazása közben ezen Világegyetem magasabb dimenzióiba, ami kiváltó oka ezen földrengéseknek, amik okozni fogják ezeket a tengeri kitöréseket /cunami/ bizonyos területeken világotok szerte. Ez a mi első közös tervünk, megvédeni az emberiséget és a közösségeket a tengertől, és annyira várjuk, hogy elkezdhessük ezt veletek, földi fívéreinkkel és nővéreinkkel.

Kérjük, figyeljétek az értesítést üzeneteinkben. Azok akik közületek elkezdték tanulni a telepatikus kommunikáció képességét bízunk benne, hogy megkapják kérdésünket arra vonatkozóan, hogy hol szeretnének velünk találkozni és biztosak vagyunk abban, sikeresen fogjátok a választ visszaküldeni nekünk. Közületek azok, akik még nem eléggé jártasak a telepatikus képességekben, figyelhetik más módon kérdésünket csak az álomállapotok keresztül. Miután felébredtetek egy álomból, ahol kaptatok egy kérdést, arra kérünk benneteket abban az időben fogalmazzátok meg válaszotokat nekünk és telepatikusan küldjétek a választ számunkra, ránk összpontosítva és kifejtve gondolatban, de ne hangosan, válaszotokat nekünk mielőtt elkezditek napotokat. Figyelni fogjuk válaszaitokat és újra megismételjük alig várjuk a munkát veletek, Drágáink. Megtiszteltetés lesz és öröm, és együtt el fogjuk a szükséges munkát végezni.

Munkatársaitok vagyunk ebben az első közös tervben együtt.
Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége.


Csatornázta – Greg Giles

Website – ascensionearth2012.blogspot.com

Fordította – Katherine

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar