Followers

Wednesday, August 29, 2012

2012. 08. 27.

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE
2012.08.27.


PARANCSNOKAINK HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

 

 







Ahhoz, hogy szabaddá tegyük az utat a korábban már említett projektek és programok elkezdéséhez, szükségszerű nektek és az embereiteknek megszabadítania a társadalmatokat azoktól, akik irányítanak, manipulálnak, fenyegetnek benneteket, akik fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy meggátoljanak titeket új célok elérésében és abban, hogy megtapasztaljátok azt, amit szeretnétek itt, a világotokban. Amint már mondtuk nektek, nem tudunk lejönni a világotok felszínére és területére azért, hogy elkezdjük az emberekkel közösen felépíteni az új rendszereket mindaddig, amíg el nem érkezik egy megfelelő idő arra, amikor úgy érezzük, hogy a cabal és az ő negatív befolyással rendelkező óriási hálózata megfelelőképp nem lesz darabokra törve - legalábbis valamilyen mértékben.

Nem várjuk el tőletek, hogy bebörtönözzétek, és a tárgyalásig tartsátok fogva a cabal minden egyes tagját, a társaikat és a talpnyalóikat. Ezzel túl sokat kérnénk, és amit mi kérünk az természetesen nem túl sok. Engedjétek meg, hogy tisztázzuk, hogy mi az, amit kérünk tőletek, a földi emberektől és azoktól, akikre úgy célzunk, mint földi szövetségeseinkre. Azt kérjük tőletek, hogy megfelelő növekedést (fejlődést) érjetek el abban a hálózatban, amire úgy fogunk utalni, mint a megtévesztés, a korrupció, a bűnöző birodalom negatív hatásának hálója, ami úgy hálózza be az egész bolygótokat, annak minden egyes szegletét és a pici országok és régiók hasadékait, mint egy óriási pók hálója. Úgy érezzük, nem lenne megfontolt dolog, ha a szervezetünk lejönne a világotok felszínére mindaddig, amíg ezek a bajkeverők, ezek a bűnösök szabadon szaladgálnak uralkodván világotok oly sok része és rendszere fölött.

Rendkívül bonyolult nekünk vagy bárki másnak, hogy elkezdjünk lebontani majd újraépíteni a rendszereket és néhány esetben teljesen új rendszereket létrehozni, míg vannak olyan személyek, akik terveket és vázlatokat készítenek azon rendszerek azonnali tönkretételéhez, amiket szándékozunk létrehozni. Úgy érezzük, hogy mindenféleképp meg tudjátok érteni az itteni helyzetünket. Kérjük tőletek, hogy megfelelő módon semmisítsetek meg néhányat e hálózatok közül, mely az egész bolygótok felszínét behálózza. Ez alatt azt értjük, hogy szeretnénk látni a kommunikációs hálózatukat megsemmisítve, a parancsnoki láncolatukat megnyirbálva, és bebörtönözve annyi kulcsemberüket, amennyit csak lehetséges a bűntetteikért, amelyeket eddig elkövettek.

Nem várunk arra, hogy új bűntetteket kövessenek el, mert ez felesleges, hiszen már nagy halom bizonyíték van ellenük. Több, mint ami ahhoz kell, hogy letartóztassák őket, börtönbe vessék őket és ítéletet mondjanak felettük. Ebben nagyon is biztosak vagyunk. Nagy méretű jogi (törvényszéki) csoportjaink vannak, melyek már átfésülték az e személyek bűntetteire vonatkozó dokumentációk minden egyes lapját, amik magukban foglalják azt az összeesküvést is, melyek beteljesülésük esetén, az emberi faj teljes kipusztulását és megsemmisülését okoznák. Drágáink! Nem elég ez nektek ahhoz, hogy e letartóztatások végrehajtásán dolgozzatok, és hogy ezeket a személyeket őrizetbe vegyétek? Mire vártok, mit tegyenek? Arra vártok, hogy sikerüljön nekik az ördögi terveik által lerombolni a társadalmaitokat valamint a fizikai bolygótok nagy részét is? Mert ezek a szándékaik, ez az, amit terveznek. Ez az ő napirendjük.

A napirendjük az, hogy teljes mértékben kiirtsák a társadalmi rendszereiteket, mialatt magukat uralkodónak szentelik fel e bukott társadalmak fölött. Meg nem választott, képzetlen és érdemtelen uralkodóknak. Nem szeretnének választásokat, még akkor sem, ha sokan a saját kezükkel tudnák azt megbundázni. Nem szeretnének kampányt, nem szeretnék állandósítani a hazugságuk, csalásaik, hírverésük, trükkjeik, vélemény-irányításuk és -befolyásolásuk listáját. Ők egyszerűen királyoknak, királynőknek és világotok magasrendű papjainak szeretnék nevezni magukat és abba a palotába vagy kastélyba szeretnének költözni, amelyekbe csak akarnak és uralkodni akarnak fölöttetek és az embereitek fölött úgy, mint a múltbeli – sőt, még a jelenkori - királyaitok és királynőitek tették, akik még a mai napig ezekben a fejedelmi ingatlanokban laknak, míg sok ember éhezik és hajléktalan. Ezek a személyek nem törődnek ezekkel a lelkekkel; ezek nem törődnek a közös illendőséggel és jóléttel vagy a világotok embereinek jólétével. Ők csak magukkal törődnek. Ők csak a kapzsiságot, a hatalomvágyat, irányítást, a szexuális elhajlást és kielégülést ismerik.

Nem ismernek határokat. Az ő tudatosságuk nem úgy működik, mint a tiétek. Ne próbáljátok meg őket magatokhoz hasonlítani; ez olyan lenne, mintha az almákat és a narancsokat hasonlítanánk össze, amint ti mondjátok, nincs helye itt összehasonlításnak. Ők a világotok utálatai. Nem részei annak, sosem kellett volna megengedni, hogy a részei legyenek és most itt az idő, hogy el legyenek távolítva a társadalmatokból. Ez a Teremtőtök döntése, aki Teremtője mindennek, ami létezik. Nem elegendő a füleiteknek ezt hallani? A Teremtőtök, az Egyetlen, a Minden, akit úgy hívtok, Isten. Ő, Önmaga parancsolta, hogy ezek a sötét alakok el legyenek távolítva a világotokból és valahova máshova legyenek helyezve. Valami olyan helyre, ahová jogosan tartoznak, és mindig is tartoztak és sehova máshova - főleg ne ide, ami kétségtelenül egy pompás és tökéletes hely lehet a magasabb dimenziós lényeknek, hogy élvezzék, hogy a Teremtőjük életet adott nekik és átutazhattak ebben az univerzumban, mely az Ő fönnséges teremtése.

Ez minden, amit szeretnénk ma nektek mondani, mert valóban nincs más téma, ami ehhez fogható. Minden másnak el kell halványodnia e téma fényében, mivel ez oly hihetetlenül fontos számotokra, a földi emberek számára. Azok közületek, akik rendelkeznek azzal a képességgel, képzettséggel és vezetői képességgel, hogy felfegyverkezzenek, ha szükséges, akkor tegyék meg és menjenek fel egészen azokig a lakhelyekig, ahol a cabal tagjai trónolnak, mesterkednek és tervezik az emberek és a világotok pusztítását, és kopogtassatok be a bejárati ajtójukon. Mi nem tehetjük meg ezt értetek és nem is fogjuk megtenni. Ez szintén a Teremtőtök döntése volt. A Teremtőtök úgy határozott, hogy nektek, a földi embereknek kell felébreszteni magatokat és nekifogni, hogy szabaddá tegyétek magatokat, nem szavakon, szónoklatokon, beszédeken, kampányokon és petíciókon keresztül, hanem tettek által, cselekedetből. Azt parancsolta, hogy itt az idő számotokra, a földi emberek számára, hogy felébredjetek, és saját kezetekkel tegyetek meg dolgokat, nem otthagyva ezt a csomagot másvalaki bejárati lépcsőjénél.

Elég érthetőek voltunk abban, hogy nem fogjuk elfogadni a gyermeketeket, aki a bejárati lépcsőn van, azaz hogy nem fogjuk a piszkos munkát helyettetek elvégezni? Nem ezért vagyunk itt és nem is fogjuk ezt tenni. Mi segíteni fogunk nektek mindenhogy, ahogy csak tudunk, ahogy eddig is segítettünk nektek minden módon, ahogy csak tudtunk. Hihetetlenül fejlett technológiákkal, felügyeleti módszerekkel és következtetés-intelligenciával rendelkezünk, és amit csak tudunk, meg fogunk tenni, hogy ellássunk benneteket minden értelmes (intelligens) információval, amire szükségetek van ahhoz, hogy befejezzétek – legalábbis valamilyen mértékben – e tagok és partnerek letartóztatásait, akikre úgy utalunk nektek, mint a bűnös cabal.

Sok különböző csoport, szervezet és név van, melyet ezek a bűnösök maguknak adtak. A cabal egyszerűen egy gúnynév, egy becenév, amit azért, használunk, hogy még egyszerűbben azonosítsuk őket, amikor rájuk utalunk. Hívhatjátok őket illuminánsoknak, mivel ez nagyon helyes megnevezés lenne annak ellenére, hogy e bűnösök közül sokak, akikre úgy utalunk, hogy a cabal tagjai, valójában nem hivatalos tagjai az illuminánsoknak – engedjétek meg, hogy ezt tisztázzuk. Vannak tagjai a Szabadkőműves szervezeteknek, a Templomos Lovagok szervezetének, a Rózsakeresztes Rendje Lovagjainak; ezek a nevek mind fantázianevek, de valójában, ha mindezeket röviden összefoglaljuk, akkor ezen önfejű lelkeknek csak egy neve van és ez nem más, mint bűnözők. Ők bűnözők, mert egy bűnös szervezethez, egy bűnös birodalomhoz tartoznak, akár felismerik ezt, akár nem.

Engedjétek meg, hogy tisztázzuk, hogy e szervezeteknek vannak alacsony rangú tagjai, akik lehet, hogy nem veszik észre vagy nem tudnak arról, hogy ők alacsony rendű tagjai egy bűnös szervezetnek. Őket lehet, hogy nem kérték fel semmilyen bűnös szolgálatra még, mindenesetre őket ezért szedték össze. E szervezetbe őket nem a kinézetük, a bűbájuk, a szakértelmük vagy fivéreik és nővéreik iránti szeretet és szenvedély miatt toborozták. Azért hívták ezekbe a szervezetekbe őket, hogy elvégezzék a piszkos munkát azok helyett, akik fölöttük vannak minden egyes szervezet hatalmas piramisában. Ennyi az egész. Ők talpnyalók, ők biztosítékok, és minden egyes embernek közülük, akik szintén bűntetteket követett el a szervezetük vagy a piramisgúlában lévő feletteseik nevében azt mondjuk, hogy eljön majd a ti időtök is. Ti szintén börtönbe kerültök, és fogva lesztek tartva a tárgyalásokig, és a bizonyítékok halmával, melyeket segíteni fogunk beszerezni, bűnösnek lesztek mondva és el lesztek ítélve és ennek nem fogtok örülni. Ezt megígérjük nektek. Ez meg fog történni.

Csak idő kérdése és pont az idő az, ami vesztegetéséhez többé nincs meg a luxusunk. Most van itt az idő. Nem holnap kell ezeknek a letartóztatásoknak nagy sebességűre kapcsolniuk. Itt nem várhatunk sokáig. A világotokban sokan úgy érzik, hogy ránk vártok és szeretnénk kétségtelenül tisztázni és állítani ezt oly hangosan és oly merészen, ahogy csak tudjuk; nem ránk vártok, mi vagyunk, akik várnak és hosszú ideje várunk rátok, hogy ettől a szeméttől - akik nem más, mint a cabal és az ő társaik - megtisztítsátok az utcáitokat; ez után tudjuk elkezdeni azokat a projekteket, amikről már beszéltünk. Itt egyértelművé tettük magunkat. Van bármilyen szó, amit nem értetek abból, amiről beszéltünk? Mert nekünk túlságosan unalmas csupán várni azokra, akik unják a várakozást és szükségünk van arra, hogy minél előbb útnak induljunk mivel alig maradt idő, hogy ezeket a nagyon fontos projekteket elvégezzük, amelyek gondoskodnak az emberek biztonságáról, jólétéről és boldogulásáról és véget vetnek oly sok szenvedésnek és nehézségnek. Nem elég ez, drágáink?

Újra kérjük; tegyetek meg bármit, amit meg kell tennetek, vessetek számot és vegyétek őrizetbe ezeket a jelentős és kulcsfontosságú alakokat ezekben a sötét szervezetekben. Várjuk a válaszotokat és a válasz alatt nem több szót, nem több ígéretet és nem több hírszerzési kérelmet értünk. Várjuk a válaszotokat abban, hogy annyi bűnözőt tartóztassatok le, amennyit csak emberileg lehetséges.

Köszönjük a ma ránk szánt időtöket, drága fivéreink és nővéreink. Ha a hangnemünk ma túl nyers volt és talán szigorú is, akkor kérjük, értsétek meg, hogy van idő és hely a szeretetre, a pompás és fényes jövőtök csodálatos és festői kifejezésére és van idő a Parancsnokainknak - a mi feletteseinknek, ha úgy tetszik -, hogy elmondják nektek, amit akarnak. A parancsnokaink nem költők, nem egy gyönyörű, vidám vers, beszéd vagy kifejezés bölcsei. Ők parancsnokok, hadvezérek. Ők nagy csillag-anyahajók irányítói. Sok olyan hajónak, amik olyan csatákba indítanak rohamot, melyek során a negatív lényeket eltávolítják. Azokat, akik ebben az univerzumban kárt okoztak más lelkeknek.

Ők azok, akik a mai üzenetet küldték nektek. Ez nem a magasabb dimenziós lények szokásos csoportja, akik korábban megosztották veletek az ő kedves és udvarias, szerető és költői kifejezéseiket. A mai üzenetet a magas parancsnokságunk küldte nektek - ha úgy tetszik - és ők itt nem játszanak semmilyen játékot. Ők nagyon szakszerűek, ők nagyon értenek ahhoz, amit csinálnak és a munkájukat nagyon komolyan veszik. Amit ők azonnal szeretnének látni az, hogy azok az emberek közületek, akik a frontvonalban dolgoznak, akik tetőtől-talpig fel vannak fegyverkezve, akiknek megvannak a képességeik, a technológiáik, a vezetői képességeik és a lehetőségeik arra, hogy azt csinálják, amit tenniük kell azért, hogy kiszabadítsák a világotok embereit. Ez az, amit mi, a Fény Galaktikus Szövetsége tennénk, ha az embereink börtönben lennének. Mi bebörtönöznénk embereket, ha az lenne a küldetésünk követelménye annak érdekében, hogy kiszabadítsuk a saját embereinket. Szeretünk benneteket és nagyon sokat törődünk veletek. Ti vagytok a fivéreink és nővéreink és csupán annyira szeretnénk szabaddá tenni benneteket, amennyire ti akarjátok magatokat szabaddá tenni. És azt üzenjük nektek, hogy a szabadulásotok napja eljött, nincs több holnap. A mai nap a NAP.

Most búcsúzunk, holnapig. Mi vagyunk a testvéreitek, a bajtársaitok harcra készen, akik a szabadságotokért harcolnak. Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége.



Csatornázta: Greg Giles

Fordította: Vénusz 

Website: http://www.ascensionearth2012.org/2012/08/message-from-galactic-federation-of_27.html

7 comments:

  1. Kedves Fénytestvéreink!
    Ez most egy rossz vicc? Vagy csak játszadoztok velünk a titeket ért sértő földi testvéreink gyalázkodása miatt? Bármelyik az igaz, mi a Fény gyermekei nem ezt várjuk tőletek.
    Azt gondolja talán a Parancsnokság, hogy mi a jóindulatú birkasorba züllesztett tisztalelkületűek, nem jártuk még be a Cabal által irányított "igazságszolgáltatás" legfelső szféráit is, hogy érvényt szerezzünk megtépázott jogainknak. Tudjátok meg, mi minden lépcsőt elkoptattunk, minden lehetőséget feltártunk de még csak komoly tárgyalási alapnak sem fogadták el a tökéletesen felépített előterjesztésünket.
    Ezért is hagytunk fel a messiásvárással, egyetlen reményünk a koszakváltás. Bele tudjátok helyzetünkbe képzelni magatokat? Nem hiszem, mert akkor nem írtátok volna meg a mai közleményetek. Mi nem azok a hatalomimádó és kiszolgáló nyáladzó csürhe vagyunk akik becsmérlő leveleket írnak. Kikérjük magunknak ezt az összemosást! Ha nem tudtok segíteni rajtunk, azt el tudjuk fogadni, mert saját erőből mi sem látunk kiutat, de hogy gúnyolódjatok rajtunk elnyomott helyzetünkben ezt azért nem vártuk, főképp a parancsnokságtól.
    Ettől függetlenül mi szeretettel várjuk a valódi kapcsolatot, ha egyáltalán reménykedhetünk még abban is.

    ReplyDelete
  2. Korrekt!Ez így van,helyettünk nem csinálhatják meg!Köszönöm a türelmet galaktikus fénytestvéreim és a türelmet,támogatást,segítséget!♥

    ReplyDelete
  3. Na még hányszor írom le a türelmet szót:)Látszik hogy későre jár.Magatesz,több alázatot tanúsíts kérlek,sokat köszönhetünk így is a galaktikusaknak,hosszú évek óta munkálkodnak az embereken és a bolygónkon.Megóvtak katasztrófáktól attól mert te nem tudod esetleg mert a média nem mondta be.Én hálásan köszönöm a sok energiát,nagyon örülök hogy üzennek nekünk,és minden másnak.De lássuk be helyettünk nem csinálhatnak meg mindent.
    Szeretettel:Adrienn LF♥

    ReplyDelete
  4. Szép Napot Kedveskéim! "Segíts magadon, Isten is megsegít." mondja bölcsen a mondás. Tegye mindenki, amit tudja, hogy meg kell tennie, amire "hivatva" van. Én is olyan dolgokat vállalok be, amitől még 1 éve is égnek állt volna a hajam, na, jó, most is picit égnek áll, de úgy gondolom, ez az utam, aztán majd meglátjuk mi lesz... Köszönöm a segítséget és a türelmet, sok energiát kapok az üzenetek álltak, melyek löknek tovább előre!
    Minden jót kívánok!
    Viki

    ReplyDelete
  5. Magatesz, Te valamit félreértettél. Az üzenetekben sokféle emberhez szólnak, nemcsak hozzánk. Ne téged érintsenek a kemény szavak! Akinek nem inge, ne vegye magára.

    Igaz egyébként, hogy a hangvétel mostanában megváltozott, és ez kicsit megdöbbenthetett, és lehet, hogy ezért nem vetted észre a szövegben, hogy kinek szól a szigorúság! De vajon miért e változás?.... Mert lassan lejár az időnk!!

    Egy csomó csúszás van a tervben, mert -az üzenetekből kiderül- hogy a földiek nem tudták még elvégezni a megbeszélt és vállalt feladatokat. Kik ők? A földi Ellenállási Mozgalom tagjai, akiknek a feladata a letartóztatások végrehajtása, és a cabal szétzúzása. Nekik kell harcolniuk, nekik kell sürgősen megtenni, amit idáig elhalasztottak! Ez a szövegből első olvasatban nem derül ki, de ha jobban átnézed, akkor már igen. Több oka is lehet a csúszásnak , amit mi nem tudhatunk. De ahogy telik az idő, egyre nagyobb a valószínűsége, hogy egyre több embert fog erős megrázkódtatás érni, ami nagyon kellemetlen lesz mindenkinek. Ezt lenne jó elkerülni, és lépni végre. Ráadásul, amíg a cabal poszton van, nem indulhat el a többi változás sem, és ha közben összeomlik a bank és pénzrendszer,(esély van rá) és nincs meg az új, az lehet, hogy nagyon sok ember szenvedéséhez, vagy halálához vezetne. Tehát a cabal sürgős eltávolítása kell az új rendszer felállításához! Te nem tudod őket eltávolítani, és én sem. Tehát nem nekünk szól a feddés. Égi testvéreink úgy gondolják, hogy a nyilvános felszólítással végre hathatósabb cselekvésre tudják bírni a földi fényharcosainkat.

    Minket pedig,fénymunkásokat arra kérnek és biztatnak, hogy még jobban vessük bele magunkat a felvilágosító tevékenységbe:

    "Az a feladatotok, hogy források legyetek, az információk forrásai a letartóztatásokkal és a hihetetlen változásokkal kapcsolatban, amik most társadalmatokon múlnak, akármilyennek is érezzétek ezen változásokat, és amit kiválasztotok másokkal megosztásra."

    Az emberek bizakodó álláspontjukkal növelni tudják az átalakító pozitív energiákat. Minél többen vagyunk, annál jobb....és fordítva.
    Isten Fénye világosítsa meg az emberiség útját!
    Mily

    ReplyDelete
  6. Kedves Fénytestvérek,Olvasók!
    Érthető ez a szigorúság a Föderációtól,ha ők távolítanák el a cabalt,azt kihasználnák és negatív beavatkozásként propagálnák az emberiség felé a sötétek.Viszont a földiek meg félnek a túlerőtől és a megtorlásoktól,féltik saját és családjaik életét,elég patt helyzet.Talán önfeláldozó egyénekre gondolnak,akik merényletektől sem riadnak vissza?A helyzet talán ezt is megkívánja.

    ReplyDelete
  7. A fényharcosok szerintem saját életüket nem féltik. Legföljebb a családjaikét. De ahogy olvastam már forrásokból, még a nagyon kényes infókat továbbítók családjait is biztonságba helyezték. Mégis mi lehet, ami visszatartja őket? Olyat olvastam egyszer, hogy a legfelsőbb sötét vezetők egy automatikus rendszerrel vannak összeköttetésben, ami által haláluk esetén működésbe lépnek a titkos emberiség ellenes baktérium és vegyi fegyvereik. Ők pedig élve nem adják meg magukat- gondolom én. A másik veszélyes tényezőként pedig az arkhónokat említették, akikkel állítólag nem számoltak még a tervek készítésekor. Ezek a negatív nem emberi lények nagyon veszélyesek. Őket az emberiség a magas rezgésszinttel tudná eltávolítani, ami még nincs sajnos. Mi igaz ezekből, nem tudom. Égi testvéreink biztosan tudják. Mindenesetre én biztató, bátorító, szeretetteljes gondolatokat küldök a fényharcosainknak.
    Mily

    ReplyDelete

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar