Followers

Friday, August 31, 2012

FÉNYMUNKÁS FELADATOTOK: VÁLASSZÁTOK KI KARDOTOKAT

FÉNYMUNKÁS FELADATOTOK: VÁLASSZÁTOK KI KARDOTOKAT 


(Figyelem, ez nem csatornázott üzenet)










 Írta – Greg Giles



Amennyiben még nem szálltatok be a játékba, elmondom hogyan vehettek részt és vállalhattok aktívabb szerepet küldetésetekben Fénymunkásokként. Ha éppen most olvassátok ezeket a szavakat, akkor javasoljuk, hogy tanácsos elkezdenetek megosztását a híreknek a már folyamatban lévő nagy földi változásokkal kapcsolatban világhálós és személyes köreitekben. A fény információ, így ti mint Fénymunkások információmunkások vagytok. Feladatotok az, hogy az információkat könnyen, egyszerűen és szabadon hozzáférhetővé tegyétek azok számára, akik keresik azt, emlékezve mindig arra, hogy a feladat nem az, hogy meggyőzzetek valakit valamiről vagy felébresszetek bárkit aki azt nem szeretné. Tehát pontosan milyen információt oszthattok meg?

Két kardotok van, ami közül választhattok. A Fény Galaktikus Szövetsége és az Ashtar Parancsnokság megkért bennünket arra, hogy osszuk meg az információkat létezésükkel kapcsolatban, itteni jelenlétükről és tiszteletreméltó szándékaikról elősegíteni világunk fejlődését, hogy az megfeleljen egy galaktikus közösség szabványainak.

Nem tanácsos megosztani ezeket, valamint más galaktikus parancsnokságoktól származó csatornázott üzeneteket ezen erőfeszítések során, mert ezen kommunikációkat nem a mi céljainkra tervezték és ezért ezek felhasználása nem lenne tisztességes. Ehelyett tanácsolták videofelvételek megosztását, melyek ezen parancsnokságok hajóiról készültek. Megfelelő videofelvételek könnyen hozzáférhetőek a http://bestrealufovideos.com oldalon. Egyszerűen csak kattintsatok a Facebook, Twitter és E-mail megosztó ikonokra minden videó alatt, amit meg szeretnétek osztani.

Erőfeszítéseitek további elősegítésére jó ötlet csatlakozni Facebook csoportokhoz, ahol ugyancsak megoszthatjátok ezen videófelvételeket és nem csak személyes oldalatokon. Ha nincs Twitter fiókotok, akkor regisztráljatok és szerezzetek meglehetősen sok követőt, ehhez minden amit tennetek kell az, hogy először másokat követtek. A Twitteren van egy íratlan szabály, ahol ha az ember követ valakit, akkor az visszaadja a szívességet és követ téged. Találhattok olyat, akit követhettek a tiétekhez hasonló érdeklődési kör keresésével. Tapasztalhatjátok, hogy sok különböző életúttal rendelkező ember ezen UFO videókat nagyon érdekesnek találja és ez segíteni fog felkészíteni őket arra az eshetőségre, ha ezen hajók személyzetének tagjai bekerülnek a főáramú emberi tudatosságba az előttünk álló napokban.

Az a célunk, hogy minimálisra csökkentsük a megrázkódtatást sok embernél, ami felléphet a hamarosan bekövetkező meglepetések hatására. /A galaktikus parancsnokságok azt javasolták nekünk, hogy azonosítsuk az „UFO”-kat, mint a Fény Galaktikus Szövetsége vagy az Ashtar Parancsnokság hajóit, mert most már tudjuk kikhez tartoznak ezen hajók és az „Azonosítatlan Repülő Szerkezet” kifejezés ezután már elraktározható történelmünk padlásán.

Második választható kardotok, és kérjük tartsátok észben természetesen mindkettőt választhatjátok, megosztása a bűnöző cabal tagok folyamatban lévő letartóztatásairól szóló híreknek, letartóztatások, melyek várhatóan fokozódnak és ugyancsak be fognak kerülni a főáramú emberi tudatosságba. Megismételve, amit mi megpróbálunk tenni az lecsökkentése sokak megrázkódtatásának, melyet elszenvedhetnek megtapasztalva, hogy azok akikben oly nagyon bíztak és hittek, ténylegesen összeesküdtek az egész emberiség elszegényítésére és megbetegítésére, a végén bebörtönözve a zsarnoki uralmuk ellen elégedetlenkedők összes hangadóját. Megkértek benneteket arra, hogy osszátok meg az információt arról, hogy kiderítettétek kik kerülnek letartóztatásra, miért kerülnek letartóztatásra és mit fognak ezen letartóztatások jelenteni az emberiség számára.

Ez a ti két kardotok, amik közül választhattok, és újra elmondanánk, természetesen mindkettőt választhatjátok, és fogjatok bele a munkába, mint információmunkások. Kívánok mindazoknak, akik új résztvevők sok sikert erőfeszítéseikhez és emlékeztetlek benneteket arra, hogy munkátokat a galaktikus parancsnokságon dolgozó csapattagjaink nagyra értékelik, és fívéreitek és nővéreitek is az emberi családból, akik esetleg nem érthetik jelentőségét mostani munkátoknak, meg fogják majd érteni és ugyancsak értékelni fogják azt az eljövendő időkben.



Bejegyezte – Greg Giles

Fordította – Lily-of-the-valley

Website – ascensionearth2012.blogspot.com

9 comments:

  1. Ezentúl az "ufós" blogomat nem fogom megosztani a facebookon, csak videókat és fotókat. Jó, hogy különválasztottam ezt a témát, az egyebektől. A másik blogom azoknak szól, akik a felemelkedésről és a világunk változásairól akarnak olvasni. Látom a megjelenítések számából, hogy így jobban elfogadott lett a két blog, mint amikor egyben volt a két téma, tehát valóban nem kell ráerőltetni az emberekre az üzeneteket.
    Köszönöm
    A Fény egyengesse az utunkat!
    Mily

    ReplyDelete
  2. Kedves Fénymunkások és információ közvetítést vállalók!

    Szeretném felhívni mindenki figyelmét a felelősségre. Milyen csatornából közvetít valaki, és annak mik a tényleges szándékai. A csatornázó hatalmas felelőssége utánanézni a kapcsolattartójának. Sajnos a tapasztalatok szerint kevesen teszik meg, annyira lelkesek, hogy „fentről” csatornázhat. És azoknak is a felelőssége, akik továbbítják, megosztják másokkal az üzeneteket. A fenti írás is sajnos pontatlanná vált, legalábbis a Föderációra és Ashtar parancsnokságra nézve. Sajnos a Fény galaktikus Föderációja már talán csak nevében létezik, mivel több olyan faj is tagja (volt) akiknek nem éppen tisztességes szándékai vannak. Greg Giles információforrása éppen egy ilyen faj. Az üzenetekből nehéz erre rájönni. „Mögé kell nézni”. Ez a faj lett éppen ma egy másikkal egyetemben hazazavarva, mert kiderültek a Föld megszállására vonatkozó és a többi tisztességes faj elleni sötét terveik. Szeretet-vezéreltnek mutatják magukat, közben szövögetik a Föld megszállására a terveiket. Volt tisztességes faj is aki hazament, mikor kiderültek az első ilyen szándékok, hogy ehhez nem adják a nevüket, inkább elmennek. A Föderáció már hónapok óta nem létezik a sokak által ismert formájában.
    Szerencsére az itt maradtak közül a többség már jószándékú, segítőkész, a többi meg szemmel van tartva mind a Fény Szövetsége, mind a szíriuszi ittmaradt flotta, mind általunk.
    Az Ashtar parancsnokság már régóta nem létezik. Ashtar hazament az ötödik dimenzióba, pár szíriuszi volt flottaparancsnok visszaélt a kódjával. Kb egy hete a mostani flottaparancsnok le is tiltotta a kódot, senki nem csatornázhat Ashtar nevében. Az ezen időponton túli Ashtar üzenetek egyértelműen hamisak, bármilyen szép üzeneteket is küldtek…
    Az írások többsége jó, próbálja a jó irányba terelni az embereket, csak a hitegetés, melldöngetés, arrogáns stílus az árulkodó a nem éppen szeretetteljes szándékról.
    Fontos mindenki először saját magát fejlessze amennyire csak lehet.
    Egy nagyon jó „ima”, ami utat mutat, hogyan is kezdjünk neki:
    „Adj Uram erőt ahhoz, hogy változtassak, amin tudok.
    Adj Uram erőt ahhoz, hogy elviseljem amin nem tudok.
    És bölcsességet, hogy a kettőt meg tudjam különböztetni egymástól.”
    Például ne idegeskedjünk, bosszankodjuk azon, hogy valaki, esetleg közvetlen hozzátartozónk nem akar fejlődni. Szabad akarata mindenkinek, hogy ne tegye. Ezen nem tudunk és szabad változtatnunk. Annyit tehetünk viszont, hogy átadjuk az információkat, többi az ő dolga, döntése.
    Amit tehetünk, hogy szeretettel fordulunk feléje, elfogadjuk a döntését, ha nem akar fejlődni.
    Tanuljuk az elfogadást.
    Én is az információkat átadom, és mindenki saját döntése, hogy mit kezd vele.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedves Figyelő!

      Idézek tőled és zárójelben írom a megjegyzésemet hozzá.

      "Sajnos a Fény galaktikus Föderációja már talán csak nevében létezik"


      "A Föderáció már hónapok óta nem létezik a sokak által ismert formájában."


      "Szerencsére az itt maradtak közül a többség már jószándékú, segítőkész, a többi meg szemmel van tartva mind a Fény Szövetsége, mind a szíriuszi ittmaradt flotta, mind általunk."

      (Van Fény Szövetsége, vagy nincs?)
      (Múltkor a szíriusziakról mondtál sok negatív dolgot)

      "Az Ashtar parancsnokság már régóta nem létezik."

      "Kb egy hete a mostani flottaparancsnok le is tiltotta a kódot, senki nem csatornázhat Ashtar nevében."

      (Van flotta, vagy nincs?)

      "Annyit tehetünk viszont, hogy átadjuk az információkat, többi az ő dolga, döntése."

      (Szerinted mégis milyen információkat adjunk át, amikor hiteltelennek nyilvánítottad az összes csatornázott üzenetet?)

      "Az írások többsége jó, próbálja a jó irányba terelni az embereket, csak a hitegetés, melldöngetés, arrogáns stílus az árulkodó a nem éppen szeretetteljes szándékról."

      (Most jó, vagy nem jó? Kinek van arrogáns stílusa? Ki döngeti a mellét? Úgy látom Te, mert Te mindent jobban tudsz. A stílusodra már vigyázol, azt látom.)

      (Megint zavaros az írásod, éppúgy, mint a régebbiek. Bocsi, de ez a véleményem)

      A magasabb dimenziókban szerintem nem a káosz uralkodik.
      Azt se hiszem el, hogy magasan fejlett tudatú lények, testvéreink ráadásul, csak úgy itthagynának minket a sz..ban, mert egyesek megszegték a szabályt. Nekik is vannak vállalásaik, mint ahogy nekünk is, és ezt teljesíteni kell. Hogy itt a 3D-ben sokan erre nem képesek, az egy dolog, de hogy az 5. és a többedik dimenzióban is így lenne, azt nem hiszem. A Teremtő pedig mindig eléri azt amit akar. Minket pedig föl akar szabadítani.
      Emelkedjünk! Ne hagyjuk magunkat lehúzni!
      Mily

      Delete
  3. Kedves Dombi Katalin!

    A Fény Galaktikus Szövetsége, vagy Galaktikus Föderáció nem ugyanaz, mint a Fény Szövetsége. A Fény Szövetsége akkor alakult, amikor Ashtar hazarendelte a szíriuszi flottát, mert beavatkozott a Legfelsőbb Teremtő utasítására létrehozott egyes földi energetikai rendszerbe engedély nélkül, és le lett állítva. Másrészt nem voltunk hajlandók minden kontroll nélkül belenyúlni a földi energetikába, ahogy ő „utasításba” adta, és nem tekintettük a szíriusziakat isteneknek, hanem ahogy a Legfelsőbb Teremtő is, mindenki egyenlő, nem lehet alá és fölérendeltség fejlettségi szinttől függetlenül. No ezeken besértődött, és hazarendelte a flottát. A Szíriuszi Tanács meghallgatta, minket is, megnézték a flotta által (minden eseményről) készült felvételeket. Megtekintették az Akashában lévő információkat is, és megköszönve munkáját hazaküldték az ötödik dimenzióba. A következő főparancsnok egy ötödik dimenziós ember lett, aki Atlantiszi főpap korában emelkedett fel.
    A hazarendelt flotta egy része pár hajóval egy admirális vezetésével (aki most a Fény Szövetségének főparancsnoka és Szíriuszi Tanácstag) rövid út megtétele után visszatért, mondván ők a föld és az emberiség segítségét önként vállalták, és nem rendelhetik csak úgy haza őket. Belőlük, a Fénykereszt és Lejegyző földi inkarnációiból, és később csatlakozott Flotta főparancsnokból alakult a Fény Szövetsége. Ez a szövetség mára kb. 160.000 hajóból (ami nagyrészt a másik szíriuszi flottahajókból, és a Szíriuszról jött önkéntesekből is gyarapodott), védelmüket és segítségüket kérő három másik „föderációs” fajból, stb áll.

    A 3.-nál magasabb dimenziókat sem úgy kell elképzelni, mint ahol minden szép és jó és szeretetettel teli. Alaposan meglepődnétek mi folyik ott is, ha nemcsak pillanatképeket kapnátok… Mindenhol van még egó, feladat, felemelkedés, és lebukás alsóbb régiókba hibák miatt. A Föderáció fajai is a 4. dimenzió különböző lépcsőfokán állnak fejlődésben, különböző célokkal, mentalitással. Csak mindez könnyebben, hamarabbi visszacsatolásokkal, és célok megteremthetőségével, mint a 3. dimenzióban. Gyorsabbak lehetnek a folyamatok.
    Az angyaloknak nincs egójuk a teremtmények között, tudtommal nincs más ilyen.
    A jelen folyó változások nemcsak a Földet és az embereket érintik, hanem legalább galaktikus szintű, minden faj lehetőséget kap a változásra. Van, aki kihasználja, és fejlődik, van amelyik nem. Szabad akarat… Az ötödik dimenzióból jöttek egyébként tudomásom szerint fizikailag nincsenek jelen a „föderációs” flottában, ők a földön, mint energialények tevékenykednek.

    A szíriusziak között is van fejlettségi különbség. A régi Tanács sem állt néha a helyzet magaslatán, az új már a tapasztalatszerzéseknek is köszönhetően jó irányba halad.
    A földi szíriuszi flotta új főparancsnoka spiriuálisan is fejlett, és az általa hozott parancsnoki kar is. Az itt maradt legénységet jól megválogatták, a többit a hajók többségével hazaküldték.
    A Fény Szövetségével, Földanyával és velünk egyeztetve tevékenykednek. A Föld körül lévő szíriusziak már nem várják el, hogy bárki istenítse őket, szívesen tanítanak és segítenek aki kéri, persze a beavatkozást lehetőleg kerülve, körültekintően. Nagyon sokat fejlődtek ők is az elmúlt hónapokban, és ők egy válogatott legénység már.

    ReplyDelete
  4. Félreértés ne essék, az információ átadás nem csak a földönkívüliek üzenetével lehetséges, igazán nem is arra kellene hagyatkozni. Hanem a saját tapasztalatainkra, intuíciónkra, amivel tudjuk embertársainkat segíteni. Nagyon sokan a földönkívüliektől várják a megváltást. A Legfelsőbb Teremtő nem kihúzni akar bennünket a bajból, hanem segítséget ad ahhoz, nagyon különböző módokon, hogy ezt mi magunk megtehessük… Ő sem avatkozik be a szabad akaratunkba. A Földön kívülieknek nagyon kevés „jogosítványuk” van a beavatkozásra, és nagyon sokan ezt túllépték, persze utána viselik a következményeket, lásd pl.: hazaküldés, kiközösítés. És ez még a legenyhébb.

    Arra is próbálom felhívni a figyelmet, hogy nem kell mindenkinek elhinni mindent, amit úgy gondoljuk, hogy egy fejlettebb lény átad. A technikai fejlettség még nem minden. Megadatott nekünk a gondolkodás és mérlegelés képessége, ami felelősséggel is jár…
    Produkált némely faj egyik-másik képviselője olyanokat, ami egy sötétség legalján levő embernek is becsületére válna, persze negatív értelemben.

    Láttam olyan blogot, ahol földönkívüli csatornázásokat tesznek közzé, és mindenkit óvnak az egy-az egyben történő elfogadásra, felhívják a figyelmet, hogy mindenki mérlegeljen, gondolkodjon, és járjon utána a kapott információknak. Véleményem szerint ez követendő példa.
    Amennyiben valakinek kérdése van, írjon a figyelek12@gmail.com címre. Amit tudok és szabad, szívesen megírom.

    ReplyDelete
  5. Figyelő, én is "láttam olyan blogot". De, ott nem azt írják, hogy gondolkodjunk, hanem hogy figyeljünk a szívünkre és a megérzéseinkre. Őszintén szólva, a Te hozzászólásaidat olvasva, rossz érzéseim támadnak mindig. A szívem azt súgja, hogy rosszban sántikálsz. Jó lenne, ha abbahagynád ezt a negatív reklámot itt, mert nincs szükségünk arra, hogy "megválts" minket. Ellenkező esetben gyanakodni fogok, hogy milyen hátsó gondolattal is teszed ezt.

    Szeretném, ha a többi olvasó is reagálna most: Ki mit gondol Figyelő egyre több megjegyzéséről? Érdemes először elolvasni a 09.01-i üzenetet, az Itt az idő, hogy kigyomláljuk a kertünket.

    Hozzunk Fényt!
    Mily

    ReplyDelete
  6. Kedves Dombi Katalin!
    Az embernek nemcsak a szívét, hanem az agyát is kellene néha használni. Ha ez hátsó szándék, és a korrekt, valós információk átadása, ám legyen, felvállalom. Csak annyit tudok mondani, hogy mindenki magában keresse a váléaszt, ne kívül... Mi saját, közvetlen információforrásból és saját tapasztalatból merítünk. Közvetlenül is részesei vagyunk annak, amit leírtam...
    Töltsön el a szeretet fénye, és világítsa meg utadat!

    ReplyDelete
  7. Igen. Tehát magamban keresem a választ és nem tetőled várom.
    Isten veled!

    ReplyDelete

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar