Followers

Tuesday, August 28, 2012

2012. 08. 25.

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE
2012.08.25.


A csikótól a paripáig 

 

 A jövővel kapcsolatos hazárdírozást nem ajánlanánk nektek. Ehelyett azt javasolnánk, hogy vegyétek figyelembe és tegyetek óvintézkedéseket annak érdekében, hogy javítsátok az esélyeiteket a felemelkedésre; nem kell halogatni, nem kell kibújni alóla és nem kell elutasítani a felelősségeteket azért, hogy egy olyan valóságot hozzatok létre, mely arra használ (kihasznál) benneteket, hogy amit választotok magatoknak, a gondolataitokon, szavaitokon, szándékaitokon és tetteiteken keresztül manifesztálódjon. Ez az, amit tanácsolunk nektek; azt tanácsoljuk, hogy készítsetek leltárt magatokban. Elemezzétek és soroljátok be magatokat, a sok oldalatokat és megjelenéseteket. Amit teljesítménynek ítéltek – és a teljesítmény szóval nem díjakra, trófeákra vagy versenyekre gondolunk, melyeket megnyertetek vagy pénzösszegre, melyeket tudtatok keresni. Amit teljesítmény alatt értünk az, hogy önmagatok mely területeit tudtátok megerősíteni, mely képességeiteket tudtátok önmagatokban fejleszteni és hogyan tudtatok együtt dolgozni, foglalkozni és szocializálódni másokkal.

Példának okáért, azt kérjük tőletek, hogy nézzétek meg, hogy csupán ezen az egy inkarnáció alatt, amire jelenleg emlékezni tudtok, mely területeken érzitek úgy, hogy fejlődtetek,. (Csak azt kérjük, hogy összpontosítsatok erre az életre, mivel nem emlékeztek a többire és így természetesen nem tudjátok figyelembe venni azokat az elemzésetek során.) Tehát, mely területeken érzitek úgy, hogy gyengeséget vagy hiányosságot mutattatok? Mely területeken látjátok úgy, hogy figyelemre, tapasztalatokra és leckékre volt szükség ahhoz, hogy segítsenek fejlődni nektek ezeken a területeken és mely területeken érzitek azt, hogy megkaptátok ezt a fejlődést és mely területeken érzitek azt, hogy szükségetek van még további leckékre és növekedésre? Bizonyos esetekben könnyű lehet megválaszolni ezt a kérdést, de más kérdésekre a válaszok csak alapos átgondolás után jönnek majd, miután figyelmesen megvizsgáltátok és elgondolkodtatok az egész életeteken, nem csupán a felnőttkoron, de egészen visszamenve olyan messzire, amennyire csak vissza tudtok emlékezni a nagyon korai és fejlődőképes gyermekéveitekre, hiszen sok lecke már ott elkezdődött számotokra.

Nem vártuk meg azt, hogy elérjetek bizonyos kort azért, hogy elkezdjünk segítséget nyújtani abban, hogy megtanuljatok valamennyi leckét, amikről kifejeztétek, hogy érzésetek szerint szükségetek megtanulni a fejlődésetek miatt ebben az életetekben. Néhány esetben a tanításotokat már akkor kezdtük, amikor totyogó kisgyerekek voltatok, ahogy ti utaltok erre az életszakaszra. Vissza tudtok emlékezni ilyen messzire? Emlékeztek a hiányosságok megtapasztalására a személyiségetek bizonyos területein vagy arra, hogy hogyan hatottatok egymásra másokkal? Ha össze tudjátok hasonlítani azokat a korai éveket azzal a lénnyel (személlyel), amelyek ma vagytok, láttok változásokat? Tapasztaltok fejlődést vagy érlelődést ezek közül bármelyik területen?

Sokan úgy érzitek, hogy a fejlődésetek egy része annak tulajdonítható, hogy egyszerűen idősebbek lettetek és komolyodtatok (érlelődtetek). Mi kétségtelenül megértjük ezt, és néhány esetben természetesen ez is a helyzet, de azt mondjuk, ne fogadjátok ezt mindig el, mert e leckék közül néhányat a tapasztalat és leckék nehéz útján tanultatok meg újra és újra nem pedig az egyszerű érlelődés folyamata által. Szeretnénk tisztázni, hogy sokatok látott bizonyos hiányosságokat a korai gyerekkortól a felnőttkorig, egy vagy több előző inkarnációjában és az egyszerű és természetes érlelődési folyamat nem oldotta meg ezeket a problémákat számotokra. Ezért, erősen azt tanácsoljuk nektek, hogy gondolkodjatok el minden személyiségbeli tulajdonságotokról, melyeket gyermekként birtokoltatok és hasonlítsátok össze azzal a személlyel, akiről úgy érzitek, hogy ma vagytok. Ez nagyon fontos és nagyra értékelnénk, ha megosztanátok a válaszaitokat velünk az on-line közösségeiteken keresztül, hiszen ismét fogjuk vizsgálni a válaszaitokat, mert úgy érezzük, ez egy nagyon fontos gyakorlat a mai napon. Szintén tanácsoljuk nektek, hogy folytassátok ezt a gyakorlatot óvatos reagálással a jelenlegi inkarnációtok egész forgására.

Köszönjük a mai értékes energiaráfordításotokat, és azt üzenjük nektek, hogy a kérdéseinkre adott válaszaitok nagyon fontosak és mérhetetlenül fejlesztik a megértésünket és a képességeinket, hogy segítsünk nektek ezen a nagyon fontos és esetenként nehéz életszakaszotokban. Amint már mondtuk, már a vége felé jártok. Van egy részetek, amely együtt szalad az elején, de szintén sokan vagytok, akik e csapat mögött vonulnak, de eláruljuk nektek, hogy mindannyian nagyon közel vagytok ahhoz, hogy ezt a versenyt befejezzétek és mi, a Fény Galaktikus Szövetségének tagjai és a ti felemelkedett családotok mindent megteszünk, amit csak tudunk azért, hogy a célba vezessünk benneteket.

A fejlődéseteket már eonok - számtalan évszázad - óta figyeljük. Néhányatokat az utazásotok egy fiatal csikótól egy nagy és erős paripáig vezetett. Látjuk a fejlődéseteket és csodáljuk azt, hogy milyen messzire jöttetek. Ha láthatnátok, milyen nagyot nőttetek, értetek és erősödtetek, és milyen bölcsekké, tanultakká és tapasztaltakká váltatok oly sok különböző és alapvető területen, repülnétek, mert ez a teljesítmény repítene benneteket ebben az utolsó negyed-mérföldben a vége előtt. Sosem engednétek semmilyen akadályt – függetlenül attól, hogy látszólag milyen hatalmas – hogy az utolsó lépéseiteket bármilyen módon megakadályozza. Minden akadályt - függetlenül attól, milyen óriási - csupán egy újabb kihívásnak látnátok, és ezt az óriási hegyet úgy emelnétek fel, mintha egy kis szikla lenne a fejetek felett és messze eltaszítanátok az utatokból. Ez az, amit tennétek és ez az, amiért mi oly sok időt töltünk és törődünk azzal, hogy elmagyarázzuk nektek, milyen sokan milyen messzire jutottatok és hogy milyen nagyon közel vagytok a célvonalhoz. A történeteteket átfésülve tisztán láthatjuk, sokatok hol mutat hiányosságokat bizonyos területeken. Eljött az idő arra, hogy minden kimenetet megoldjatok, nem lényeg, milyen nagy vagy kicsi. Nincs más, csak a jelen - ahogy már mondtuk -, és ez sosem volt ennél igazabb, minthogy most rögtön. Néhányatok számára nem lesz holnap és ezzel nem a holnapi nap utáni napra akarunk utalni. Metaforával fejezzük ki és tisztázzuk ezt: tehát nem lesz kérdés holnap, mikor nem tapasztaltok meg egy bizonyos eseményt. Amit ez alatt értünk az, hogy néhányatok számára nincs jövő időszak arra, hogy megcsinálja ezt a belső munkát. Ezt most kell megtenni. Nem lehetett bizonyos okokból korábban megtennetek - ez mindig érthető -, és nem lehet bizonyos időszakban megtenni – abban az időszakban, amit ti jövőként érzékeltek. Ezt most rögtön kell megtenni. Ez az ablakotok. Használjátok ki teljesen.

Azért vagyunk itt tömegesen, hogy segítsünk nektek. A nagyság e szintjén sosem kaptatok semmiféle segítséget. Egyáltalán nincs indok arra, miért ne tudna minden egyes ember az előtte álló minden egyes akadályon átjutni. Akár belső, akár külső dolgok ezek, nincs jelentősége; nincs semmi, ami annyira félelmetes lehetne számotokra, hogy ne jussatok túl rajta. Elég egyértelműek voltunk? Szeretnénk, ha megértenétek a sürgősség benne rejlő szintjét, hogy minden egyes ember közül hányatoknak van rögtön szüksége arra, hogy mindent eldobjon az életében, amely nem létfontosságú a túlélésetekhez és arra a munkára összpontosítson, amire azért van szükségetek, hogy jobbítsatok magatokon, hogy néhány területen fejlődjetek, hogy elhagyjatok szokásokat, hajlamokat és negatív gondolat- és viselkedési mintákat, amik azt szolgálják, hogy benneteket az alacsonyabb dimenziók felé húzzanak le. Mi az, ami nincs hasznotokra? Mi az, ami visszatart attól, hogy megtapasztaljátok a felsőbbrendű éneteket egy magasabb létezésben?

Úgy érezzük, hogy sokatok tisztán meghatározta, mely területek ezek és kérjük, hogy dolgozzatok ezeken a területeken és ez esetben - emlékeztetünk benneteket - nincs sokatok számára holnap, tehát a munkát most kell megtenni, ma kell elkezdeni, máris azután, hogy befejezitek a nektek szóló üzenetünk elolvasását. Nincs jobb idő és nincs más idő, csak most, sokatok számára. Ismét kérjük, hogy osszátok meg velünk, hogy mi az, amiről úgy érzitek, hogy nem szolgál benneteket, ami lehúz és meg fogjuk próbálni – de nem tudjuk megígérni – hogy kitalálunk nektek valamennyi játéktervet vagy leckét, vagy tapasztalást, ami segíteni fog nektek túljutni ezeken a hiányosságokon, ezen a problémán. A barátaitok vagyunk, és a családotok, és nem szeretnénk egy pillanatra sem látni, hogy bármelyikőtök elbukik.

A bukás szót nem tanácsoljuk túl gyakran használni nektek. Ez egy olyan szó, amit csak a következő szövegkörnyezetben kellene használni: ’Sosem bukok el.’ és úgy érezzük, hogy még jobb elkerülni e szó használatát, és ehelyett válasszátok ezt: ’Mivel semmi sem tud vagy fog az utamba állni, sikerülni fog nekem, mint mindig, hogy elérjek minden egyes célt, melyet elhatároztam, elérni. Egy erőteljes és örökkévaló spirituális lény vagyok, és nem engedek semmit, hogy megállítson vagy késleltessen abban, hogy mindent, amit szeretnék megtapasztalni mikor és hogyan szeretném. Ez az én nyilatkozatom.” Azt tanácsoljuk nektek, hogy ezt a nyilatkozatot minden egyes nap mondjátok el, egy nap többször is, ha úgy érzitek, szükséges ahhoz, hogy emlékeztessen arra, kik vagytok, mik az erősségeitek, mit akartok és mit fogtok elérni. Úgy érezzük, hogy sokatoknak ez segíteni fog abban, hogy nagy mértékben túljusson a sokatok számára utolsó akadályokon, mielőtt minden korábbi álmotok, a ti csodálatos valóságotokká válik.

Mi vagyunk az ábrándozó társaitok és teremtőitek, a Fény Galaktikus Szövetsége.Csatornázta: Greg Giles

Fordította: Vénusz

Website: http://www.ascensionearth2012.org/2012/08/message-from-galactic-federation-of_25.html

5 comments:

 1. Kedves Fénytestvérek!
  Boldogsággal tölt el, hogy érdeklődtök személyem fejlődését illetően. A koromból adódóan már van mögöttem pálya amelynek követése során a tudatosságnövekedésem volt számomra a legszembeötlőbb és legfontosabb tapasztalat.
  Kiskoromban a felnőttek viselkedését próbáltam értelmezni, de nagyon sokszor futottam zsákutcába.
  Magam is beérve az emberi kapcsolatok szövevényes világába, egyre többször kellett megállapítanom, hogy nem olyanok mint én.
  Először igyekeztem háttérbe maradni, de az én egyéniségemmel ezt nem lehetett hosszú ideig elodázni, muszály volt a nézetkülönbségeket bevállalni és megvívni a küzdelmeket. Nem kevés időbe telt, amíg magam előtt is bizonyítani tudtam, hogy megérzéseim, szándékaim melletti kiállásom az egyetlen lehetőség. A mai napig nem tudom elfogadni, hogy egyes embertársaim, magukat a természet fölé helyezve, bitorolják környezetüket és saját maguk életét, nem beszélve a szeretteikéről. Igyekezetemben rá kellett ébrednem, hogy senkit nem fogok tudni megváltoztatni, csupán az a szerep jut, hogy felhívjam a figyelmüket a helyes irányra. Sajnos nem találtam igaz vezetőre magam számára, másokat vezetni pedig nem volt küldetéstudatom.
  A mai globális helyzetből, csak a totális fordulatban látom a megoldást, azt azonban a lehető legbékésebb úton szeretném ha történne.

  ReplyDelete
 2. Kedves fénymunkások!

  Sajnos megint kiderült, hogy a szíriusziak egyes vezetői finoman szólva nem állnak a helyzet magaslatán. Ashtar parancsnok kb két hónapja visszatért az ötödik dimenzióba családjához. Azóta már a harmadik flottaparancsnok van. Az Ashtar néven futó üzenetek a számítógépes protokollon keresztül érkeznek a médiumhoz, amelyek egész eddig egy előre megírt üzenetekként érkeztek. A médium ezért nem tudhatta. Az Ashtar kóddal sajnos már az utolsó két főparancsnok is visszaélt. Azért hagyták meg, mert így Ashtarra lehet majd fogni, ha valami hazugság, félrevezető információ vagy rejtett ártó szándék jön le a csatornán. Sok energetikai rendszert és dimenziókapuk nyitását a földi médiumaikkal, és általuk szervezett csoportokkal hozattak létre, és persze úgy adták elő az Ashtar-kódon keresztül, mintha ők tették volna.
  Sajnos ezen energetikai rendszerek többsége nem tartós, mert egyrészt kevés volt a létrehozó akarat, másrészt ezeket folyamatosan „karban kell tartani”. Folyamatosan hozzá kell igazítani a Földanya és az emberek rezgéséhez, ami területenként változó.
  A mostani meditáció látszólag jó célért van, de veszélyes. Kérjük, senki ne hajtsa végre!!! A Legfelső Teremtő által kiadott utasítására és segítségével létrehozott energetikai rendszerek eltörlését célozza, burkoltan persze. Ez jelentősen visszavetné a felemelkedési és fejlődési folyamatokat, és durva beavatkozás. Ezt nem méri és fogja fel sajnos a flottaparancsnok. Nem bírja a szíriusziak egy része elviselni, hogy nem mindenki isteníti őket, és hogy „egyszerű emberek” többre képesek, mint ők a fejlett gépeikkel. Irigykednek, hogy ők ilyet nem tudnak létrehozni a fejlett technológiájukkal se.
  Nem fogják fel, hogy a Legfelső Teremtő által kibocsátott szeretetet gépekkel nem lehet megalkotni!!!
  A szíriuszi flottából kivált, és azóta kb 425.000. hajóból álló Fény szövetsége ezzel tisztában van. Az eredeti szíriuszi flottával ellentétben ők még tesznek is, nem a fenékhizlalás és önmaguk istenítése a főtevékenységük. (tisztelet a kivételeknek)
  A Fény szövetsége több feladatot is ellát. Például folyamatosan figyeli és bénítja az atom és vegyifegyereket. Megakadályozták például az USA és Kína közötti atomháborút. Védelmet nyújt azoknak a személyeknek, akik a jelenlegi hatalmi elit bűneit felderítik, bíróság elé állításukon dolgoznak, amennyiben kérik. Védelmet nyújtanak a Fénykeresztnek és Lejegyzőnek. Folyamatosan segítik és védik a sötét gyíkoktól a fény és a szeretet útjára átállt gyíkokat. És még sorolhatnám.

  Még egyszer kérjük, ezt a meditációt senki ne hajtsa végre!!! A szíriuszi flottaparancsnokot társai eltiltották további üzenet küldésétől, míg át nem beszélik, hogy hogyan tovább, ne okozhasson több kárt. Mivel a flottaparancsnokot most már választják, és bármikor visszahívhatják. Az előzőt is káros tevékenysége miatt váltották le.

  Aki kételkedik ezen információk valódiságában, és képes belenézni az Akasha Krónikába, tegye meg. Ez egy tiszta, megmásíthatatlan valódi információforrás. De vigyázat, a „látók” többsége nem onnan veszi az információit.

  ReplyDelete
 3. Nem értem, hogy miről beszél Figyelő. Főként, hogy milyen meditációról van szó. Vagy talán az lenne veszélyes, hogy végiggondolom életem fejlődési rétegeit? Ráadásul ezt az üzenetet nem a szíriusziak küldték, hanem a Fény Galaktikus Szövetsége, akiket éppen dicsér az író. Az a véleményem, hogy ez a komment a zavarosságával azt célozza, hogy a Fénymunkásokban zavart keltsen.

  ReplyDelete
 4. Arról a meditációról, amelyik ezen az oldalon felül van angol nyelven.
  Nem minden az aminek látszik... Galaktikus Föderáció résztvevői is egóval rendelkező lények, fejlett és kevésbé fejlett lényekkel. Egyébként a szíriusziak is a Föderáció része.
  Új fejlemény, kapott a szíriuszi flotta egy spirituálisan fejlett parancsnoki kart, és ezentúl a Fény Szövetségével karöltve dolgoznak a Földért, és az emberekért. Az új főparancsnok jelezte, hogy Észak-Amerikában már látszik a műszereik által is kimérhető módon az energetikai kár, amit az ott élők birka módon végrehajtott meditációval okoztak.Ahelyett, hogy tudatos fénymunkáshoz méltón gondolkodjon, és megnézze valódi-e a szándék és az információ, nincs-e mögötte sötét szándék. Erre még az én 16 éves fiam is képes. Sajnos ezért egész Észak-Amerika fogja viselni a következményket.Ha valaki kreatív módon saját maga készít és végrehajt ilyen jelelgű, de tiszta szándékú meditációt, semmi gond, elősegíti a fejlődést. Sajnos valakik Győr környékén is a csatornázottat meditálták, megsérült a Kárpát-Hazát védelmező mező, és ez nemcsak a Mag népére van káros hatással, hanem feladatunkból adódóan az egész emberiségre. Csak remélni tudom, hogy nem lesz nagyobb a károsodott terület Győr környékénél.Ezért a Győr és környékiek viselik pár felelőtlen ember miatt a következményeket. Úgy látszik sajnos elérték a kritikus tömeget.
  Helyre tudnám hozni, mert képességem megvan rá, de a meditációt végrehajtók és az általuk szellemi szinten beavatkozóan mások szabad akaratára tekintettel nem tehetem meg,mert én is beleavatkoznék. Erre a Legfelsőbb Teremtőtőtől nincs engedélyem. Az embereknek meg kell tapasztalniuk tetteik következményeit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kedves Figyelő!

   Eltávolítottam a meditációról szóló linket, amire felhívta a figyelmemet és köszönöm figyelmeztetését.

   Mobydickstar

   Delete

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar