Followers

Thursday, August 2, 2012

2012. 07. 28.

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012. 07. 28.

IDŐUTAZÓK

Az a felhő, ami csapást és káoszt, depressziót, küzdelmet, nehézséget, kórt betegséget, nyomort, szegénységet, bűnözést és zavart szolgáltatott sok hosszú eon óta, most először elpárolgott az égből fejetek fölül, hagyta a kék eget megjelenni és napotok fényesen ragyog, melengetve a Föld összes lakóját. Tisztának látjuk számotokra az eget az elkövetkező korokra, örökre érkezik, amikor egyszer világotok tiszta lesz ezektől a negatív lényektől, akik többé nem fognak záport csinálni parádétokon, addig amíg nekünk, a Fény Galaktikus Szövetségének van ebbe beleszólási joga. Felügyeleti szolgálataink most felderítették, hogy a letartóztatások nagyon egyenletes ütemben haladnak, egy nagyon gyors ütemben, és ez roppantul tetszik nekünk, mert ami ezen szükséges folyamat végén vár rátok, az amit mi és amit ti is kívántatok valóban nagyon hosszú ideje. Képesek leszünk újra bemutatni családunkat a ti családotoknak.

Ez egy eposzi méretű családegyesítés lesz, mert sokatoknak van sok rokona és kötődése családokhoz, ranghoz, szervezetekhez, szövetségekhez és világokhoz itt, a 3. dimenziós valóság határain túl. Mindig is az életetek része voltunk és minden egyes fizikai életekben. Soha nem voltunk külön tőletek, soha, egy pillanatra sem, de újra egyesülve veletek a húsban, ahogyan mondjátok, egy vidám, szavakkal leírhatatlan alkalom lesz számunkra. Ez számotokra a hazatérés lesz és hazatérés számunkra is egy bizonyos módon, mert a mi otthonunk elképesztően üres volt, amióta átléptétek sok eonnal ezelőtt azt az ajtót, elkezdve hosszú utazásotokat távol családotoktól és mindentől amit valóságotokként ismertetek.

Milyen bátor és merész lépést tettetek kilépve a bejárati ajtón, mert nem tudtátok mit fogtok megtapasztalni. Nem tudtátok merre van ahova mennetek kell, nem tudtátok ki az akivel találkozni fogtok, harcolni fogtok, akit szeretni fogtok. Nem tudtátok mikor fogtok látszólag meghalni és nem tudtátok, mikor jön el az ide beleszületni újra egy emberi járműbe és kezdődik egy másik furcsa, de mindig csodálatos utazás újra a fizikai síkon. Ezek a fajta meglepetések nem lesznek részei a jövőnek sokatok számára, valaha is addig amíg ezt óhajtjátok, mert sokan közületek elérkeztek a „diploma osztáshoz” és érettségetek miatt fogtok kapni egy esélyt, arra, hogy vissza szeretnétek-e térni ilyen módon ismét, de ez nem lesz szükséges számotokra lényetek haladásához, fejlődéséhez, oktatásotokhoz, jobbulásotokhoz és megerősítéséhez, sokatokon látszik, hogy megtanult mindent, amit lehetett a fizikai birodalom világában és most ideje, hogy fogjátok amit megtanultatok, vigyétek ezt haza magatokkal, és kezdjétek el ott családotokkal kicsomagolni, akik annyira hiányoltak benneteket oly sokáig. Isten hozott benneteket itthon!

Újra látni benneteket abban az alakban amit jelenleg viseltek, öröm lesz számunkra oly sok szinten. Egyik oldalon hiányozni fognak a kedves emlékei annak, hogy vezettünk benneteket és előkészítettünk a vizsgára, és bár még mindig tudjuk semmi rossz nem történhetett volna valójában valaha is veletek, folyamatosan aggódtunk értetek. Mi voltunk, ahogy ti mondjátok, az aggódó szülők és ti a gyerekek, felelőtlenek és veszélyesek útjaitokban, kockázat vállalásotokban, romboló és szerencsejátékos természetetekben. Figyeltük ahogyan belesétáltatok bizonyos veszélyekbe, tudva hogy engednünk kell megtapasztalnotok választásotok eredményeit, amit elkövettetek. Ezt nem tette könnyebbé számunkra a tudat, hogy a végén minden rendben lesz, mert mi mindig is tudtuk, hogy szenvedhettek valamilyen módon, éppen átmenetileg cselekedeteitek következményeitől és döntéseitektől.

Oly gyakran kívántuk azt, hogy képesek legyünk belépni, megfordítani benneteket, és adni nektek egy lökést a másik irányba, de ez nem volt megengedett veletek kötött megállapodásunk alapján, Drágáink, mert azt akartátok, hogy a legtöbb dolgot magatok csináljátok és teljes szabadkezet kértetek minden döntésetekhez amit csinálhattok, és az úthoz amit be akartatok utazni még akkor is, ha ezek az ösvények lefelé vezettek egy sötét és veszélyes úton. Emögött lesz egy öröm, de egy megkönnyebbülés is, amikor képesek leszünk testileg megölelni benneteket és nem kell aggódnunk így amiatt, hogy merre sodor benneteket a nap és figyelni, amint egy újabb 3. dimenziós dráma beburkol és körbeforgat benneteket, karmai között a fájdalom, zavarodottság, problémák, zűrzavarok, pusztítások és megbánás forgószelének, bár mi mindig is tudtuk, hogy fel fogtok szabadulni ezen heves szelek alól, hogy egyszer ismét újra szabadon lesétáljatok egy másik útján választásotoknak.

Annyira boldogok vagyunk, hogy hazatértek és sok történetünk vár arra, hogy megosszuk veletek, éppen ahogy alig várjuk, hogy leüljünk és hallgassuk a ti meséiteket kalandjaitokról és izgalmaitokról a 3. dimenziós táj őserdein keresztül vezető utazásotok során. A világ összes ideje rendelkezésünkre áll arra, hogy megosszuk ezeket a történeteket egymással, mert az idő örök a fátyol innenső oldalán. Elfelejthettétek ezt, hiszen már olyan régen elmentetek. Az idő nem pereg úgy mint nektek ebben a pillanatban, Drágáink, mert az idő számunkra itt, a mi oldalunkon a barátunk, a honfitársunk, a szövetségesünk, egy olyan eszköz, amit előnyünkre fordíthatunk, oktatásunkra, szórakozásunkra, izgalomra és kalandra, sőt néhány formájában rejtélyekre is, mert miénk az a korlátlan fényűzés és öröm, hogy képesek vagyunk forogni mint egy időkerék, és akárhol áll is meg, el tudunk utazni arra a pontra az időben magunk mögé vagy elé, ha úgy tetszik, bár az idő valójában nem mögöttünk vagy előttün, de valahol bennünk van, és ezt sokkal tisztábban meg fogjátok érteni egyszer, amikor az idő többé már nem burkol be benneteket.

Használhatjuk az időt mint egy liftet vagy mozgólépcsőt és utazhatunk magasabb kiterjedéseibe, vagy megnyomva egy gombot lefelé, és felfedezhetjük hová vet bennünket és amikor az ajtó kinyílik kiléphetünk egy világára a rejtélynek és meglepetésnek, kihívásnak, szórakozásnak, újdonságnak, izgalomnak, és olyan hosszan fedezhetjük fel ezt az új világot, ameddig szeretnénk, mielőtt elfáradunk tőle és vágyakozunk egy újabb világ felfedezésére. Azt lehet mondani, hogy időutazók vagyunk, idő felfedezők, mert valóban ez lenne a megfelelő megnevezés számunkra, és ez minden bizonnyal egy helyénvaló elnevezés számotokra is, Drágáink, mert ti keresztül merészkedtetek az időn egy bizonyos módon, mivel elhagytátok az egyik valóságot és beléptetek egy másikba, ami teljesen különböző szerkezetű. Ott hagytatok egy világot, ahol az idő megfelelően ellenőrzött és jól tudtátok, egy olyan világ ahol létezik az idő az ellenőriz, kormányoz benneteket és még a mai napig is rangos tudományos elméitek nem képesek teljesen szétbontani az időt és ellenőrizni azt, ami lehetővé tenné, hogy eszközként használják azt, úgy ahogy mi.

Sokan közületek fognak belépni az előttünk álló napokban ezen az időkapun, felbukkanva szabadon jelenlegi ellenőrzéseitől és megszorításaitól az időnek. Tehát ilyen módon ismét újra időutazók lesztek, felfedezve egy másik ösvényt, ami új lesz számotokra, mert legtöbbeteknek nincs emléke azelőttről egy ilyen jellegű utazásról. Micsoda izgalmas kaland lesz ez számotokra, Drágáink, és annyira boldogok vagyunk, hogy elláthatunk benneteket az út térképével, ami keresztül fog benneteket vezetni azon, ami a ti feltérképezetlen vadonotok lesz az előttünk álló napokban. Sokan közületek éppen most, ebben a pillanatban teljesen készek erre a nagy kalandra, de mivel sokan közületek együtt érkeztek ide, akkor az csak helyénvaló, hogy bevárjátok egymást és együtt távoztok. Tisztességes ez így, Drágáink? Biztosak vagyunk benne, hogy sokan megértik ezt és türelmet fognak tanúsítani, ami szükséges az időutazó társak bevárásához, mivel ők nem sok lépéssel vannak lemaradva mögöttetek és együtt fogjátok elérni ajtaját új kalandotoknak, éppen akkor, amikor a Világegyetem órájának nagymutatója elkezdi forgatni a fogantyút és kinyitja ezt az ajtók nektek új, de ismerős valóságotokra. Mi, családotok és barátaitok, itt leszünk várakozva ezen az oldalán az ajtónak és segítünk nektek kicsomagolni.

Családotok vagyunk a Fény Galaktikus Szövetségétől, várjuk visszatéréseteket haza ebből a fárasztó utazásból.

Csatornázta – Greg Giles

Fordította - Katherine

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar