Followers

Friday, August 31, 2012

2012. 08. 29.

AZ ASHTAR PARANCSNOKSÁG ÜZENETE
2012. 08. 29.


„HORGONYT FEL A FELEMELKEDÉSHEZ” 

 

 

 







Elkezdett halkan susogni új világotok azok fülébe, akik hallani kívánnak ezen változásokról. Mi, az Ashtar Parancsnokság, látjuk, hogy ezen változások zajlanak és látjuk oly sokatok őszinte erőfeszítéseit, akik választották, hogy félreteszik azt, ami sokatok számára egész életen át tartó elfoglaltság, hobbi, érdeklődési kör, szerelmek és szokások, amelyeket használtatok időtök eltöltésére és átvergődni egy újabb hosszú munkával teli héten és robotoláson, ami sokatok életének nagy részét teszi ki. Ez most megváltozik.

Felcserélve a robotolást és fáradozást, vannak új módszerek számotokra időtök eltöltésére, napotok, elmétek és szívetek megtöltésére, mert most van oly sok pozitív dolog amit mindannyian csinálhattok időtökkel. Megpróbáltunk a magunk módján elvezetni annyi embert közületek, amennyit lehet, messzire ettől a korlátozó, terméketlen és hálátlan kikapcsolódástól. Ez minden amit mi saját szemszögünkből tehetünk. Nem kényszeríthetünk közületek senkit arra, hogy azt tegyék amit nem választottak, és soha nem próbálunk meg erre rákényszeríteni senkit, vagy indokolatlanul meggyőzni, vagy bárkit bármilyen módon befolyásolni, mi ezt sohasem tennénk. Amit teszünk az, hogy leírjuk nektek a módszereket, amiket most jobban használhattok ezen rövid meghatározott idő alatt, ami sokatoknak hátra van itt, ebben az alacsonyabb dimenziós világban.

Sokan fognak közületek diplomát szerezni, növekedni, emelkedni – ha úgy tetszik – a létezés egy magasabb rendű állapotába, egy magasabb síkra, egy magasabb birodalomba, ahol oly sokkal több választási lehetőségetek lesz megtölteni napjaitokat sokkal élvezetesebb, szórakoztatóbb, izgalmasabb, gyümölcsözőbb és sikeresebb vállalkozásokkal, mint amilyen korlátozott választási lehetőségeitek vannak itt, világotokon ebben az időben. Szeretnénk látni, hogy közületek többen választjátok a konstruktívabb módszereket időtök elkótyavetyélésére, mert közületek sokan egyszerűen terméketlen és hálátlan erőfeszítésekre pazarolják idejüket, és mi ezt nevezzük időpocsékolásnak, mert oly sok dolgot látunk amit közületek sokan csinálnak, de ez nem írható le jobb kifejezéssel, mint pazaroljátok azt ami oly értékes eszköz, oly értékes árúcikk nektek, és ez az idő.

Az idő értékelhető számos különféle módon, egyik ezen módok közül, hogy úgy látjátok bebörtönöz benneteket mialatt napjaitokat irányítja, és a másik, hogy az időt értékes árúcikknek látjátok – mert sok szempontból az – mivel az idő az ami lehetővé teszi nektek, hogy sokkal tisztábban lássátok magatokat, utazásotokat és fejlődéseteket. Ilyen konstruktív módon felhasználni az időt nagyon bölcs és megfontolt dolog lenne mindannyiótok számára, nem csak néhányatoknak, mert csak néhányatoknál látjuk, hogy felhasználják idejüket annak nagyobb előnyeiért és potenciáljáért. Azt javasoljuk nektek, hogy térképezzétek fel időtöket, mintha országjáró túrán lennétek és mérjétek fel időtöket és üzemanyag fogyasztását autótoknak, ami elszállít benneteket A pontból B pontba. Írjátok le mennyi szabadidőtök van, éppen mennyit dolgoztok vagy töltötök házimunkával, gyerekfelügyelettel vagy élelmiszer vásárlással a boltban. Éppen amit mondunk nektek, hogy milyen kevés vagy milyen sok időtök maradt meg értékes időkészletben, értékes árúcikketek, amit meg kell őrizni és olyan bölcsen felhasználni amennyire lehet és olyan szigorúan amennyire lehet.

Szeretnénk látni, hogy leírjátok mennyi időtök maradt, és milyen fajta munkát tudtok elvégezni a fénynek és magatoknak ebben az előírt időben. Azután szeretnénk, hogy vonjátok le belőle milyen sok időt vesztegethettek el, ha kivonjátok magatokat sok órára ebből az adott időből TV nézésre vagy éppen körülülésére vagy egy könyv olvasására, mert jelenleg nincs idő ezen egyszerű szórakozásokra. Az idő nektek most az elfoglaltság ideje, és ezt úgy értjük a nagyon elfoglaltság ideje. Sokan közületek megvárják az órák végső ketyegését befejezésével belső és külső feladataiknak. Ez sohasem volt egy bölcs elgondolás, de közületek sokan választották a felébredést a nagyon késői szakaszokban és a munka befejezését, amit el kell végezni annak érdekében, hogy sikeresen felemelkedjetek az első vagy éppen a második hullámával a felemelkedőknek. Ez a ti választásotok volt, és mi megengedtük ezt nektek, mert ezt választottátok és mint már mondottuk, mi tiszteljük, tiszteletben tartjuk és elfogadjuk közületek mindenki mindenkori választását.

Ezt figyelembe véve tudtátok, hogy inkarnációs utazásotok jelenlegi ciklusának végén nagyon elfoglaltak lesztek és nagy lesz munkaterhelésetek, de ez az hogyan kívántátok, mert ez az amiről éreztétek többet elvégezhettek. Ehelyett úgy éreztétek, hogy kereskedhettek némi időtökkel elvégezni a belső és külső munkát hosszú ideig, mondjuk több évig vagy akár egy évtizedig, azt éreztétek inkább felhasználnátok mindezt az időt megtapasztalni harmadik dimenziós világotokat és mindazt amit ez kínálhat, és azt éreztétek, hogy megkurtíthatjátok mindezen tevékenységeket a legvégén, mondjuk az elmúlt 1-2 évben, és azután összpontosítotok és csak összpontosítotok a munkára amit szükséges elvégezni, a munkára amiben megállapodtunk, hogy elvégzitek nekünk, csapattársaitoknak az Ashtar Parancsokságon, és más galaktikus parancsnokságoknak is, melyeknek képviselői lehettek. Úgy éreztétek összezsúfolhatjátok – ahogyan ezt hívjátok – éppen úgy, mint a tanulást egy éjszaka alatt egy nagyon hosszú és fontos záróvizsgára másnap reggel. Nos, vizsgátok nem a szó szerinti holnap reggel lesz, de nem sok holnap reggel van hátra bárkinek is közületek. Itt az idő a magolásra és a magolást komolyan értettük.

Most már értitek a helyzet súlyosságát és komolyságát? Már majdnem szeptember van és mint azt sokan közületek észrevették, napjaitok most repülnek. Szeptember, október, november és utána december, egy idő, ami meglehet időszaka lesz sokatok számára minden megtapasztalásának, amit idejöttetek átélni, ami felemelkedésetek a magasabb birodalmakba. Nem teszünk arra ígéretet, hogy ez lesz az a hónap amikor ez veletek megtörténik, ezt egyértelművé kívánjuk tenni amennyire lehet, így nem hiheti senki közületek újra, hogy tévesen tettünk nektek olyan ígéretet, amit nem tartottunk be. Ez csak egy olyan ígéret, amit magatoknak tehettek, mert mi nem tudjuk azt, hogy mikor fogjátok rezgésszinteteket elég magasra emelni ahhoz, hogy az megfeleljen a magasabb birodalmak frekvenciájának, engedve benneteket oda „becsatlakozni”.

Értitek ezt? Értitek, hogy ez az amire vártok, és a „várakozás” alatt nem azt értjük, hogy erre kell „várnotok”, mivel dolgoznotok kell érte, törekedni erre, hajtani ezért minden egyes nap minden egyes pillanatában, mert ez a ti zsúfolt munkamenetetek, tanulási időszakotok. Szükséges magatokon dolgoznotok rezgésetek felemeléséhez és dolgozni a benneteket körülvevő világon , annak rezgését is felemelve. Világossá tettük azt itt, hogy nem egy dátumra vártok, arra sem vártok, hogy megfogjuk kezeteket és kihúzzunk benneteket vagy leszálljunk az égből és felvegyünk benneteket űrhajóinkba? Reméljük, hogy mindenki közületek, aki olvassa ma ezen sorokat teljesen megérti ezt, és kérünk benneteket, ha látjátok másokon, akik tisztán jelzik azt hogy nem értik ezt, akkor kérjük magyarázzátok ezt el nekik, és elmondhatjátok azt is nekik, hogy ezen információk egyenesen az Ashtar Parancsnokság felsőbb hivatalaiból származnak, ezek nem mások gondolatai vagy véleményei, akik ismerhetik vagy sem az ügyet. Ez tőlünk származik a magasabb birodalmakból, akik már szintén megtapasztaltuk a felemelkedést, bizonyos esetekben sok alkalommal, mert sok dimenzió létezik ebben a multidimenzionális Világegyetemben, és elmondjuk nektek, hogy az elmondottak a mi viharedzett tapasztalatainkon alapulnak, hogy nem vártok egy dátumra és nem vártok külső beavatkozásra, ami segít nektek. Csak magatokra vártok és megismételjük a „várakozás” nem az amit tennetek kell.

Látjuk, hogy sokan közületek csak ezt teszik. Látjuk, hogy sokan közületek nagyon szorgalmasan dolgoznak a belső valamint a külső munkán is. Tisztázva: a belső munka az dolgozni magatokon, dolgozni a dolgokon, amikről úgy érzitek magatok alacsonyabb dimenziós jellegei, olyan jellegeitek melyek nem fognak megfelelni önmagatok magasabb rezgésű jellegeinek, lehetővé téve beolvadásotokat felsőbbrendű énetekbe vagy emelkedéseteket a magasabb birodalmakba anélkül, hogy egyesülnétek felsőbbrendű énetekkel, az egyik ezen utak közül számotokra kiüríteni összes poggyászotokat, a benneteket visszahúzó horgonyokat pedig felszedni.

Melyek ezek a horgonyok? Elmondjuk nektek, hogy vannak ennek általános jelei, és néhányan közületek mutatnak ilyet, mint a tiltott kábítószer-használat, a falánkság, az aluszékonyság, az a mód ahogyan másokkal és magatokkal bántok, a mód ahogyan másokkal beszéltek, rossz döntéshozatal ami nem hasznos senkinek, magatokat is beleértve. Ez néhány olyan közös terület, amiről úgy érezzük sokan osztoztok rajta, és ezen kérdéseket ki kell javítani és azonnal, mert elmondanánk újra, nincsenek éveitek részt venni 12 lépéses programokban, és nincsenek éveitek arra, hogy kinőjetek néhányat ezen hiányosságaitokból. Hónapjaitok vannak és csak egy pár, és tényleg szeretnétek várni amíg végetér ez az év, hogy elkezdjétek kidobálni ezen nehéz poggyászokat hajótokból? Azt mondjuk nektek, hogy legjobb ha elkezditek – ha még nem fogtatok volna bele – abban a szent pillanatban, amint befejeztétek mai üzenetünk olvasását.

Ragadjatok tollat, papírt és vegyétek számba önmagatok azon területeit, amikről úgy érzitek elősegítik a magasabb dimenziós létezést és azt is mely területek nem. A lista befejezése után, minden egyes nap dolgozzatok azon, hogy képesek legyetek egy olyan területet törölni a listáról, ami nem kedvez a magasabb dimenziós létezésnek. Jól ki kell törölnötök mindegyiküket, mielőtt bekövetkezik csúcspontja ezen nagy dimenziós tudatosságváltásnak és építésnek, ami bekövetkezhet és újra elmondjuk „lehet”, mert minden rajtatok áll, válik elérhetővé és lehetségessé számotokra december hónapban, ezév végén. Ez megtörténhet sokatokkal ezek után, szeretnénk hogy ezt megértsétek, de nem szeretnénk, hogy azt mondjátok „Na jó, akkor van még több időm, elaprózom és elvesztegetek még pár napot”. Mi természetesen nem szeretnénk ezt látni, és ezért mondtuk nektek, hogy az ezév decemberi időpont mondjuk lehetséges időszak az első hajó kifutására.

Ez minden számotokra mára és kívánjuk mindannyiótoknak a legnagyobb sikert törekvéseitekben és erőfeszítéseitekben megszabadítani magatokat összes alacsonyabb dimenziós poggyászotoktól, függetlenül attól milyenek lehetnek azok, és ma újra várjuk hozzászólásaitokat, hogy megtudhassunk többet arról mit éreztek, milyen ez a poggyász. Ha van valamilyen tanácsunk vagy válaszunk számotokra, akkor meg fogjuk osztani gondolatainkat veletek ezt követő kommunikációinkban.

Szeretünk benneteket. Barátaitok vagyunk és családotok, az Ashtar Parancsnokság.




Csatornázta – Greg Giles

Fordította – Lily-of-the-valley

Website – ascensionearth2012.blogspot.com

6 comments:

  1. Kedves Fénytestvérek!
    Lassan oszlatjátok a homályt a felemelkedés felett, de sajnos örömünk beárnyékolja néhány fontos információ hiány amit eddig elhallgattatok előlünk. Most derült ki egyértelműen számomra, hogy ti mit értetek munkán, feladatvégzésen. Hát mondhatom nem ilyen gályához voltunk szoktatva.
    Többször kérdeztem, hogy a fénymunkások földi feladatvégzése után van-e visszatérés az eddigi életbe? Nem vagytok szószátyárok arra vonatkozóan sem, hogy mire számíthatunk a felemelkedés után, hol fogunk élni, mit fogunk csinálni, életfeltételeinket hogyan fogjuk tudni biztosítani? Tőletek tudom és ebben egyet is értek, hogy ok nélküli titkolódzás, mások kihagyása az információ folyamatból, ok nélküli bizalmatlankodás az nagyfokú tiszteletlenség netán megvetés jele. Az igaz szerető közeg megengedő és készséges, mi is így kívánunk viszonyulni szeretteinkhez amibe már titeket is belesorolunk. Sokat tudnátok segíteni az időbeosztásunkon, ha tudhatnánk melyek azok a web-oldalak amelyeket napi rendszerességgel meg kel néznünk és hány ilyen lap létezik mondjuk magyar nyelven. Környezetem szerint a napom netán az éjszakám jelentős részét a ti írásaitok, rólatok szóló videók nézésével töltöm,
    amikor meg elszakadok a géptől, az eget szemlélem és meditálok. Hát Ők lehet, hogy jobban várják már a felemelkedést mint mi:).
    Szeretettel

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Magatesznek és olvasóknak!

    http://www.foldimennyorszag.hu/02DB1CC0-51FD-4D4C-8377-9CE3CD3F8746.html
    Egy lehetséges forgatókönyv,de már biztos ismeritek ezt a 6 részes tájékoztatást.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Kedves Dyral!Köszönöm szépen a linket,nem ismertem ezt a tájékoztatást,megosztom másokkal is,szia,Adrienn

    ReplyDelete
  6. Kedves Fénytestvérek!
    Azt hiszem a poggyászból kimaradtak az aggódás és félelem érzések is. Szerintem számtalan "emberben" ez okoz és vet fel sok kérdést és várakozik a döntés és tettek kapcsán. Legalábbis bennem ez okoz némi vihart. Nem olyan régóta vagyok "felébredt" - állandóan keresem a válaszokat és olvasom üzeneteiteket. Szeretném ha végre pontosítaná nekem valaki pl. TI, hogy mik azok a választási lehetőségek ami közül lehet választanunk? -én az üzenetekből arra következtettem, hogy vagy a felemelkedést választom az 5. dimenzióba vagy maradok a 3. vagy 4. dimenzióban. Ha a maradás mellett dönt valaki akkor az itt lévő családi kötelékek ( gyerekek, férj, feleség ) megmaradnak vagy ez a mostani meglévő élet minden formája megszűnik létezni? Mindenki más helyre kerül másik testben vagy felemelkedünk a Földdel együtt az 5. dimenzióban? Bocsánat az értetlenkedésem miatt kérlek benneteket segítsetek választ kapnom, hogy én is választhassak. Anyaként nem egyszerű!
    Hálásan köszönöm!
    Szeretettel:
    Balance

    ReplyDelete

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar