Followers

Wednesday, August 22, 2012

2012. 08. 20.

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE
2012. 08. 20.

ÚTIRÁNYOTOK FELTÉRKÉPEZÉSE 

 

 






Látunk benneteket tüntetni az utcákon és megértjük, hogy nagyszabású változásokat akartok és most azonnal. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk végrehajtani azon változtatásokat amiket igényeltek és amikről egyértelművé tettétek, hogy ez az amit magatoknak és családjaitoknak kívántok. Mindent megteszünk ami engedélyezett számunkra. Nem hanyagoljuk el akármilyen módon, alakban vagy formában kötelességeinket. Azok közületek, akik úgy látnak bennünket, mint akár lustákat, vagy gyávákat, vagy túl békebarátokat, vagy fásultakat, vagy kőszívűeket, vagy fukarokat, vagy csak saját érdekeikkel törődőket, vagy sértegetőket, azok nem értik meg világosan, hogy kik is vagyunk. Mi vagyunk ti. Mi vagyunk a családotok, mi vagyunk a barátaitok. Ezek nem metafórák. Ez az, akik vagyunk. Az minden egyes lényen áll, hogy eldöntse magában, hogy mit jelentenek neki ezen leírások.

Amikor hallotok bennünket arról beszélni, hogy mi vagyunk a családotok, mi jut erről az eszetekbe? Gondoljátok, hogy inkább metaforikusan beszélünk, mivel mi mindannyian megosztjuk ezt a hatalmas Világegyetemet és ezért tekintjük magunkat egy családnak, vagy más elképzelésetek és látomásotok van erről elmétekben? Akad közületek arra valaki, aki hallja amikor arról beszélünk egy család vagyunk, elgondolkozna egy pillanatra azon, hogy azt értettük ezalatt néhányatoknak vannak szülei itt a magasabb birodalmakban, szószerinti fívérei és nővérei, talán még gyermekei is, fiai és lányai? Ha vannak közületek olyanok, akiknek lefestődik ez, amikor azt mondjuk család vagyunk, arra azt kell válaszolnunk, hogy bizonyos esetekben igazatok van. Akadnak közöttetek olyanok, akiknek szó szerint mag – ahogy ti mondjátok – családja itt van a magasabb birodalmakban. Van édesanyátok, aki életet adott nektek, bár ez a fajta szülés lehet különbözik a fizikai szüléstől, amit ti a 3. dimenziós világban megtapasztaltok. Vannak olyanok, akiknek éppen ezért van édesapjuk itt is. Igen, van. Van édesanyátok és édesapátok és ők itt vannak, talán tagjai szervezetünknek, talán ők azok, akik esetenként megosztanak veletek üzeneteket.

Amikor csalóknak, pogányoknak, hazugoknak, megszállóknak és hódítóknak neveztek bennünket, akkor néhány esetben, saját családotokat illetitek ilyen szörnyű nevekkel. Épp csak szeretnénk emlékezzetek arra, hogy amikor ezt monduk, ezt úgy is értjük. Mi vagyunk ti és ti vagytok mi. Bizonyos esetekben néhányatoknak van magasabb rendű énje, akik valójában ti vagytok. Ők a ti magasabb rendű jövőbeni éneitek. Ez nem egy szófordulat. Ez nem egyszerűen egy metafora. Néhányan közületek valóban itt vannak velünk, mint a Fény Galaktikus Szövetségének tagjai. Ők a ti változataitok, a ti magasabb rendű, fejlettebb, többet tapasztalt, tanult és bölcsebb lelketek, amik ti vagytok.

Amikor majd néhányan felemelkedtek ide a magasabb birodalmakba az előttünk álló nagyon közeli napokban, egyesülni fogtok magasabb rendű énetekkel, aki már itt van, mert az idő nem lineáris, hanem inkább bizonyos tekintetben körkörös, inkább egy darabban szőtt és nem egyenes vonalban létezik, ahol van egy irányjelző tábla az úton, ami a múlt, a jelen és a jövő felé mutat, hogy közvetlenül egyenes vonalban tájékozódhassatok. Ehelyett az idő inkább úgy magyarázható el, mint egy vízzel teli medence, és most lebegtek valahol a közepén ennek a hatalmas medencének és úszhattok fel és le, vagy egyik oldalától a másikig, vagy bármilyen irányba tetszésetek szerint.

Ez több annál, minthogy milyen az idő és egyenesvonalú-e vagy sem, indulhattok akár hátra az időbe vagy előre további idő kifejeződések felé. Tudjátok még „szüneteltetni” is – ha akarjátok – egy ideig, és visszanyerhetitek, újra energetizálhatjátok, átirányíthatjátok és visszaállíthatjátok irányotokat arra, amerre vitorlázni kívántok „eljövendő” utazásotokon – ha úgy tetszik – mert ezenfelül a jövő szót használni kell tágabb értelemben a mi szempontunkból, habár nem annyira mint a ti szemszögetekből. A ti szempontotokból kétségtelenül használhatjátok a „jövő” kifejezést, mert ez az a jövő, amit mélyen magatokban beállítottatok iránynak. Tartsátok észben, hogy mindannyian jövőtök felé tartotok és sokatok jövője éppen itt van velünk, tagjaiként ugyanannak a szervezetnek, amit ma néhány arcul csaptok, átkoztok, kicsinyeltek, vitatkoztok vele, elítéltek, megbélyegeztek és lenéztek, sértegettek, vad hazugságokat, valótlanságokat és dezinformációt terjesztetek róla.

Ez töprengésre késztetett bennünket, vajon milyen fajta lélek vélekedhet így egy olyan szervezetről, aminek egy nap részévé válhat. Elmondjuk nektek a választ erre, ez a lélek összezavarodott, ebben az időben ez a lélek elveszett helyzetben van, ez a lélek fél, ez a lélek nem tudja melyik irányba forduljon, kiben bízhat, mit kezeljen tényként, koholmányként, igazságként vagy hamisként, valóságként vagy illuzióként. Megértjük ezt. Megértjük mennyire elveszetté válhat egy lélek hosszú utazása során. Azt mondjuk nektek, habár annyira közel vagytok a végéhez hajóutatoknak, sikeres befejezéséhez hosszú, fáradságos és hihetetlenül izgalmas utazásotoknak, kérjük ne veszítsétek szem elől a célt most, ne veszítsétek el fókuszotokat, kövessétek iránytűitek mutatóját és bizonyosodjatok meg arról, hogy a mágnestűk mindig a fény, szeretet, igazság, megértés, tolerancia, kedvesség, barátság, együttműködés felé mutatnak. Ne adjátok meg magatokat a körülöttetek kavargó szélnek, és ne hagyjátok hajótokat irányt veszteni, hogy iránytűtök körbe pörögjön - mint az óra mutatói – mindenféle irányba, ami elvezethet benneteket mindenhova, csak oda nem ahol lenni szeretnétek.

Látjuk amint néhányatok elveszíti az irányt és nem mondhatjuk el nektek merrefelé tartotok, mert csak ti tudjátok mélyen legbelül mi az amit gondoltok és éreztek, és ezen gondolatok merre fognak sodorni benneteket a manifesztáció és a választás teremtő erején keresztül. Azt mondjuk nektek ezért óvatosan válogassátok meg gondolataitokat, szavaitokat, cselekedeteiteket, fogjatok egy iránytűt és rajzoljatok egy térképet az iránnyal, adjátok azt oda navigátorotoknak és mondjátok azt neki „Ez az úti célunk, vegyétek az irányt gyorsan errefelé . Teljes gőzzel előre.” Ez az, amit minden egyes gondolatotokkal minden egyes napon csináltok. Mi épp csak szeretnénk, hogy megértsétek ezt, mert tiszteljük és tiszteletben tartjuk azt, amit választani fogtok, de azt tisztáznunk kellett, mi az amit néhányatok választ és ez nem az az iránybeállítás ami el fog benneteket vezetni a mi kikötőnkbe. Ezt egyértelművé szerettük volna tenni, és azt tanácsoljuk nektek, ha a mi kikötőnk az, ahol menedéket szeretnétek keresni a vihar elől, akkor néhányatoknak muszáj ma módosítania útirányán, mert mélyebbre tartanak és viharosabb vizekre.

Ez minden számotokra mára, barátaink és családunk, és arra kérünk benneteket maradjatok éberek, maradjatok elővigyázatosak és figyeljétek az irányt. Gondolkozzatok el azon, merre fog vinni benneteket jelenlegi hozzáállásotok, viselkedésetek, szavaitok és tetteitek másokkal szemben. Vajon el fognak vezetni benneteket ide a magasabb birodalmakba, arra a helyre ami csak a tanuláson és azt kiérdemelve érhető el és nem annak óhajtásán keresztül? Egyértelművé tettük, hogy létezési jogotok ezen Világegyetem magasabb birodalmaiban, az egy megszerezhető jog? Ezt a jogot nem kapjátok meg, amíg el nem értek egy bizonyos szintet, egy bizonyos szintű létezést és akadnak közöttetek olyanok, akik egyértelműen bizonyítják azt, hogy még nem érték el ezt a szintet, és ezért nem lesznek megajándékozva a bejárat kulcsaival.

Ennek így kell lennie. Ez mindig is így volt és így is lesz, amíg el nem érkezik egy nap, amikor Teremtőtök megváltoztatja ezt a törvényt és mi nem úgy látjuk, hogy megváltoztatná ezt a törvényt bármikor a közeljövőben azok számára közületek, akik nem bizonyítják ma, hogy kiérdemelték létezésüket a magasabb birodalmakban. Nem látjuk ezt, mivel ez nem lenne helyes azokkal szemben, akik rászolgáltak arra a jogra, hogy itt legyenek a szeretetükön, toleranciájukon, megértésükön, kedvességükön, nagylelkűségükön és mások támogatásán keresztül, mert ők rendelkeznek olyan sajátosságokkal, ami a mi világunkra jellemző itt a magasabb birodalmakon belül, és amíg egy lélek nem bizonyítja be azt, hogy elérte ezt a képességet, tiszteletben tartja ezeket, tiszteli ezeket, gyakorolja ezeket és ezek személyiségének, magjának, életének részévé váltak, addig ezen léleknek folytatnia kell iskoláit az alacsonyabb dimenziókban, amíg egy napon tökéletesen el nem sajátítja ezen erényeket. Ez az ahogyan ez működik és biztosak vagyunk abban, hogy ha mindannyian elgondolkodtok ezen, rá fogtok eszmélni és megértitek, hogy ez az egyetlen tisztességes és igazságos eljárás irányítására ezen többdimenziós Világegyetem különböző dimenzióinak.

Mi vagyunk közületek azok, akik már elsajátítottákezeket az erényeket. Barátaitok vagyunk és családotok, a Fény Galaktikus Szövetsége.



Csatornázta – Greg Giles

Fordította – Lily-of-the-valley

Website – ascensionearth2012.blogspot.com

2 comments:

  1. Köszönöm ezen iránymutató sorokat, sokat segítenek és kitartást adnak, a Szeretetünk áradata legyen meg MAG-unkban:).

    ReplyDelete
  2. Drága testvérek szertettel mondomnéktek, egy családban sincs kritika nékul fejlodés, és nincs ojan hogy pofon gondot okozna egy szeretet teljes családban, mert aki szeret az tudja hogy kap´ja a pofont de attól még szeretik, és olyan sincs a mi családainkban hogy meg ne hallgatnánk egy kissebb testvér vagy gyerek sírását, mert azért ha vaklaki keményen kritizál ami már egy pofon azt vehetitek sírásnak hogy valamit nam jól tesztek, így ne minket okoljatok azért hogy sírunk kritzizálunk pofozkodunk, mert mi túlíélni akarunk, és nem csak a mézesmadzag amit húznak az orrunk elott nem az csábít és nem azért kapálódzunk hogy mikor kapjuk meg a nyalókát.
    szeretettel kérlek válts módot kedves testvérem mert ez amit idáig tettél csak fáj de nem segít.

    ReplyDelete

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar