Followers

Monday, August 20, 2012

2012. 08. 19.

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE
2012. 08. 19.


AZ UTOLSÓ MOZIEST 

 

 







Ellensúlyozása annyi negatív és beteg érzésnek világotokon ma a fénymunkások dolga. Azoké akik tudatosan dolgoznak a fénynek a jóért, a szabadságért, a békéért, a szeretetért, a világért és az egyetemes együttműködésért, és azoké, akik talán tudatlanul dolgoznak a fénynek, de ők is nagyon fontos szerepet játszanak eseményeitekben és a fény új korszakának hajnalában. Nem mindannyiótok tekinthető Fénymunkásnak, mert nem mindannyian érkeztetek ugyanazon okból és ugyanazokról a helyekről ide. Sokan vagytok itt és majdnem olyan sok különböző ok az, amiért itt vagytok most, ebben az időben.

Nem mindenki játszik ugyanabban a csapatban, nem mindenki tartja ugyanazt a célt és ugyanazt a jövőt világotok számára szem előtt. Néhányan olyan okokért vannak itt, ami egyikhez sem tartozik és ezért sorsukra lesznek hagyva saját tervükkel, saját valóságukkal, mert az nem a mi illetékességünk, feladatunk vagy felelősségünk, hogy odamenjünk hozzájuk és kihúzzuk őket saját valóságuk börtönéből. Ez az ő álmuk, éppúgy, mint ahogyan ti élitek és tapasztaljátok meg az álmaitokat. Hadd legyen. Hagyjátok őket azon a módon élni amit megterveztek maguknak, mert vannak különböző leckéik arra, hogy megtanulják a különböző végkifejleteket amit el kívántak érni mindezeken keresztül és nem lenne helyes bármilyen módon is meggátolni őket saját céljaik és saját célpontjaik elérésében, épp úgy ahogy nem lenne helyes valakit meggátolni céljai és célpontja elérésében.

Reméljük megértitek ezt és akkor is, ha közeli barátok és a család az, akiket szeretnétek felébreszteni, hogy csatlakozzanak hozzátok utatokon, amit annyira pezsdítőnek, élénkítőnek, izgalmasnak és fontosnak éreztek, emlékezzetek egyszerűen arra, azért mert ők a szeretteitek ez még nem jelenti azt, hogy ők ugyanazon az utazáson vesznek részt mint ti, amint azt sokatok hamarosan meg fogja tapasztalni az előttünk álló napokban, hogy nem mindenki utazik ugyanarra a helyre miután ezen remek előadás függönye legördül. Mindez világosabbá fog válni számotokra amikor végre visszanyeritek nagyobb perspektíva látásmódotokat. Jelenleg ez olyan mintha egy palackban lennétek és megpróbálnátok leolvasni a címkét kívül. Ez lehetetlen, és számunkra elmagyarázni azt nektek mi áll az üvegetek külső oldalán lévő címkén, sok szempontból nem lenne sportszerű veletek szemben. Ez megrövidíthetné utazásotokat, kevésbé kifizetődővé és fontossá tenné. Ennek tanulsága annyi lenne, amennyit elnyertek és elértek itt, és mi nem fogjuk ezt tenni, met nem azért vagyunk itt, hogy ezek egy részét elvegyük tőletek, azért vagyunk itt, hogy hozzáadjunk ehhez, fokozzuk ezt, és ez az amit mi elhatároztunk, hogy teszünk minden egyes napon.

Engedjétek meg nekünk, hogy folytassuk kihangsúlyozását utazásotoknak, kérjük osszátok meg velünk érzéseiteket olyan gyakran amennyire tudjátok, hozzászólásokat hagyva üzeneteink alatt. Amikor megosztjátok velünk belső érzéseiteket, kérdéseiteket, véleményeiteket és szemléletmódotokat, akkor megfelelően tudhatjuk mi az, amit önmagatoknak kívántatok és ezután meg fogjuk ezt beszélni magunk között nagy konferenciatermünkben és azt, hogyan tudjuk legjobban átadni nektek azt amiről egyértelművé tettétek, hogy szeretnétek megtapasztalni. Értitek már, hogy ez az amiért annyira szeretnénk, hogy megosszátok velünk hozzászólásaitokat üzeneteink alatt? Annak alapján járunk el, amit mondtok. Ily módon válaszolunk hívásaitokra, kívánságaitokra és gondolataitokra. Azért vagyunk itt, hogy szolgáljunk és ez az, ahogyan mi véghezvisszük ezt a feladatot.

Nem olvasunk elmétekben, ezt újra elmondjuk azoknak akik azt hiszik, hogy nem tehetitek vagy nem szükséges nektek nyíltan megosztani gondolataitokat velünk az üzeneteink alatt található hozzászólási mezőn keresztül. Elmondjuk nektek, nem tudjuk mi az amit szeretnétek és kívántok megtapasztalni, ha nem osztjátok meg gondolataitokat velünk világhálós közösségeitekben. Ez az amiben megegyeztünk, hogy miképpen kommunikálhatunk veletek. Mindkét érintett fél - mi és közületek azok, akik ezen az utazáson elutazhatnak ide - arra a következtetésre jutott, hogy ez volt a legmegfelelőbb, a leghatékonyabb és a legegyszerűbb módja a kommunikációnak és nem az? Nem kell törnötök magatokat telepatikus képességeitek elnyerésével, vagy beélesítésével telepatikus készségeteknek. Nem kell, hogy érintsen benneteket ha elszalasztottátok vagy elveszett telepatikus kommunikációnk felétek, mert mi egyszerűen elolvassuk szavaitokat és biztosak lehettek abban, hogy eljárunk eszerint. Ez nem bonyolultabb ennél.

Azoknak, akik azt hiszik, hogy nincsenek olyan technológiai adottságaink, amik lehetővé teszik számunkra az internet hozzáférést a mi dimenziónkból, elmondjuk, hogy léteznek olyan technológiai adottságaink, amik még a XXI. század emberiségének is inkább csodának, varázslatnak fognak tűnni és hozzáférésünk internetetekhez, aminek van vezeték nélküli lehetősége még harmadik dimenziós világotokban is – hogy egy szólással éljünk – gyerekjáték, és bárkinek aki azt gondolja, hogy nem vagyunk tudjuk uralni képességét az internet nyomonkövetésének, megkérdezzük tőlük, hogy mi vezette őket erre a következtetésre? Nem látjátok hajóinkat egeteken, többdimenziós jellegűek, gyakran hatalmas méretűek, szédítő sebességgel kerülhetik meg percek alatt bolygótokat és tetszés szerint tűnhetnek el valóságotokból? Látjátok ezt. Tudjuk, hogy sokan közületek látják ezt. Épp úgy, mint sokan, akik úgy tesznek mintha nem látnák és elmondjuk nektek és meglepődtünk azon, hogy akadnak közöttetek olyanok, akik azt gondolják, hogy egy feladat bármennyire minimális és olyan egyszerű mint az internet hozzáférés, képességeinken és képzeletünkön túl esik.

Rendelkezünk technológiai megvalósítási eszközökkel, melyek bizonyos esetekben lélegzetelállítóak és annyira égünk a vágytól, hogy megmutathassuk nektek ezeket, sőt megosszunk veletek néhányat ezen technológiákból. Sokat ezen technológiák közül ezen széles Univerzum világaiból származó lények terveztek egy célra és csakis egyetlen célra, és ez a cél nem a háború, nem a hódítás, nem a rombolás, nem a határok megvédése és nem a félelemkeltés, hanem jobban szolgálni azon lényeket, akik ezt a Világegyetemet otthonuknak hívják. Ezen technológiákat létrehozták, megtervezték, megépítették és elszállították azon lények terheinek megkönnyítésére, akiknek túlélniük, játszaniuk, boldogulniuk, jobban élvezniük és felfedezniük kell Univerzumunkat. Arra való tekintettel, hogy oly sok időt töltöttünk el erőfeszítéssel, energiával és összpontosítással kidolgozva a technológiákat ezen célok eléréséért, esetlegesen el tudjátok képzelni milyen szerepet játszottunk az életek jobbításával, könnyítésével és élvezetesebbé tételével a lények számára végig ebben a Világegyetemben?

Vannak „játékaink” - ha úgy tetszik – melyek örömöt fognak nektek szerezni, amik izgalomba fognak benneteket hozni, amik ösztönözni fogják elméteket, szíveteket, életeteket, és annyira izgatottan várjuk, hogy megoszthassuk veletek. Néhány technológiánk pusztán szórakozásra, szórakoztatásra, élvezetre és izgalomra tervezett és készített. Néhánynak ezek közül köze van a szórakoztatáshoz, és a mi szórakoztatásunk egy kicsit különbözik a tiétektől. Mi nem fektettünk túl nagy hangsúlyt a filmkészítésre és nézésre, mert vannak nagyobb részvételű tevékenységek amibe belemerülhetünk, ezalatt azt értjük, hogy miért ülnénk egy moziban és néznénk egy, az 1812-es háború csatáiról szóló filmet, vagy egy filmet a Római Birodalom történelméről, amikor fizikailag is - szó szerint - meglátogathatjuk ezt a korszakot és átélhetjük magunk, mintha fejest ugrottunk volna a mozivászonba, és akkor hagyjuk el ezt a filmet amikor akarjuk, ha a dolgok egy kissé nyugtalanítóra vagy veszélyesre fordulnak, vagy egyszerűen nem volt olyan izgalmas és ideje volt átváltani egy másik „filmre” - ha úgy tetszik – és beleugrani abba.

Érdekelhet ez vajon benneteket, Drágáink? Ösztönözne ez benneteket és megmozgatna egy kicsit jobban, mint elmenni a filmszínházba egy hétvégi estén, leülni egy székbe és figyelni a színészeket, akik megszemélyesítenek történelmi alakokat múltatokból, vagy szeretnétek személyesen találkozni ezen történelmi figurákkal és hallgatni amint beszédet mondanak, látni amint vezetnek egy hadsereget, vagy megmentenek egy életet? Ez az, amit tartogatunk számotokra és azoknak közületek, akik néhány ilyen technológia hatásait és az utazásokat élvezni fogják az előttünk álló napokban, azt mondjuk nektek, hogy tartsatok ki, mert benne vagytok a legnagyobb filmparádéban amilyet még sohasem láttatok.

Mozilátogató társaitok vagyunk, a Fény Galaktikus Szövetsége.



Csatornázta – Greg Giles

Fordította – Lily-of-the-valley

Website – ascensionearth2012.blogspot.com

10 comments:

  1. Drága rokonaink, barátaink! Valóban sokan azért nem akarnak egy nagyon békés világot, mert attól tartanak, hogy unalmas lenne. Úgy gondolom, részemről jól ellennék ott "élő mozi" nélkül is. Nekem nem kell az adrenalin, hogy jól érezzem magam. Nyugalmat szeretnék, szépséget és harmóniát.Ha feladatom is lesz bőven, amit el tudok jól látni, akkor semmi gond. De jó, hogy írtatok erről, mert ez remélhetőleg sokak véleményét fogja megváltoztatni.
    A cím egészen elgondolkodtató, reménytkeltő. Köszönöm.
    A mielőbbi találkozásra!
    Kati

    ReplyDelete
  2. Alig várom,hogy újra együtt legyünk!Részemről azonnal indulhatunk.
    Üdvözlettel:István

    ReplyDelete
  3. Szép Napot Kedveskéim! Sokat beszéltetek nekünk az időről és idővonalakról. Nagyon izgalmas téma és hát számomra persze elképzelhetetlen. Egy kétdimenziós lény se tudja elképzelni, a háromdimenziósat, csak egy kis csíkot láthat belőle. Szóval nem is erőltettem magam felfogni ezt. :D Én úgy érzem, hogy ebben az évben, de lehet, hogy már az előzőben is, borzasztóan felgyorsult az idő. Nekem mindig rengeteg időm volt, most meg már alig valami. A napi ütemtervemet már képtelen vagyok tartani. A "pontosság" erényem már teljesen elveszett. Vagy én lassultam le? Nincsenek óriási álmaim, és ösztönzés sem kell nekem, de ha láthatnám valójában mi zajlik a kertemben, az már végtelenül izgalmas lenne a számomra. Csak pár hete olvasom az üzeneteiteket, a legváratlanabb helyről találtak rám... a legjobbkor! Köszönet mindenért, amit értünk tetsztek!
    Minden jót! Viki

    ReplyDelete
  4. Kedves Fény Szövetségesseink!
    Nagyon örülök, hogy végre kezd valami egy húron pendülésfélét olvasni a felemelkedett családjaik részéről. A kapcsolatépítésnek minden módját jónak, szükségesnek gondolok, a párbeszéd fontos része lehet a kezdetnek.
    Millió kérdésünk volna, ha feltehetnénk: milyen társadalmi berendezkedés vár ránk, miféle tevékenységgel lehetünk fontosak a környezetünk számára, mekkora közösségben fogunk élni, van-e ott alá fölé rendeltségi viszony, annak hogyan szereznek érvényt, stb. Én a magam részéről a földi igaz történelmet, csupán megismerni szeretném, de folyamatában részt venni semmiképpen. A földi csatározások erőszakról szólnak és Én egy erőszakmentes világban élnék szívesebben, ahol magunkfajtákkal lehetnénk együtt és hódolhatnánk a szívünknek kedves dolgoknak. Sokkal jobban érdekelnének a fejlett technikák, technológiák, ingyen energiás berendezések.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Kedves Galaktikus Föderáció és Agharthai Fénytestvéreink valamint Plejádiak, köszönet és hála a folyamatos kitartó munkátokért (a Galaktikus Flotta és napi aktivitás híre alatt található videók és kép eléggé jól mutatják/bizonyítják ezen folyamatos mozgásaitokat),
    és (ha lehet és kérhetem) a mihamarabbi együttműködésünk érdekében a tisztább területek felett is kicsit gyakrabban jelenjetek meg, ha lehetséges (az Országunk Déli részén/részeinél), tudom potyára azért ritkán mutatjátok meg űrhajóitokat mert a rezgéseket nem könnyű változtatni és sokáig fenntartani az alacsonyabb rezgésszámon/rezgésszámokon, amelyen még FöldAnya is elhelyezkedik).
    Tudjuk eddig is megjelentetek mert aki/akik felfelé néz/néznek rátok és az ég felé, azok láttak/látnak már sok űrhajótokat (köztük én is párat, az elmúlt egy hónap alatt, és pár nap alatt is, ezeket a megjelenéseket is köszönjük), de az mindig örömmel tölt el ha láthatjuk technológiátokat/űrhajóitokat az Égen, még ha kis ideig is csak:)
    Ezzel még jobban megalapozhatjuk kapcsolatunkat és közelebb kerülhetünk egymáshoz valamint a fejlett Spirituális technológiák megismeréséhez, addig is Szerető és Szeretve levő Fénytestvéretek (ezentúl) Csillagrezgő néven (a Sirius csillagrendszer Csillag-MAGjaként),
    felkészülve a találkozásra és együttműködésre (a védőgátak megerősítésére a tengereink és óceánjaink partjainál)

    ReplyDelete
  7. Üdvözletem, Talen vagyok.
    Nagy megtiszteltetés, hogy olvassátok üzenetemet. Ezer hála és köszönet, minden Élőnek, aki hozzá járul a Földanya és a rajta élő emberek felemelkedéséhez! Köszönöm a Galaktikus Föderációnak, hogy figyelmet fordít ránk, és fáradtságot, figyelmet nem sajnálva, eljuttat minket a felemelkedéshez és még tovább is! Köszönetem szeretném, hogy eljusson, nem csak ehhez a nagy névhez(GF), hanem egyenként, minden élő lényhez aki ebben a Föderációban részt vesz! Fiúhoz és lányhoz, férfihoz és Nőhöz és bármely egyéni lényhez, aki tudja magáról, hogy van. Már nagyon várom a személyes találkozást, amelyet szeretnék kihangsúlyozni! Ugyanis én magam is, szeretnék kézzel fogható, tapintható, látható barátságot kötni a Galaktikus Föderáció valamennyi lényével. A Szeretet Szenvedélyes Bajnokaként árasztom mindenen átható szeretetemet a Földanyának, és a rajta élő minden lénynek, de a szívemben van elég hely, minden élő számára. Szeretnék mielőbb tanulni a kultúrátokról Kedves Galaktikus Föderációban élő szeretteim! Érdekel a technológiátok, a kultúrátok a személyes véleményetek, étkezési szokásaitok, a napi rutinok. Csak gyertek már! Várlak benneteket, Én felkészültem!
    Köszönöm a Figyelmet, Talen. 2012-08-21.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Amikor a hajón voltam ma eszembe jutott így reggelre pár hete gondoltam megosztom veletek,volt Ő a hajon és sokat beszélgettem vele,egész este szinte vele voltam és mikor elbúcsúztam tőle,azt mondta nekem:Minden gondolatodat érzem,mindent tudok mit teszel,gondolsz,akkor minek kellene megosztani amire gondolunk a világhálón?Mit akarnak megbeszélni a nagytanáccsal ha ők tudnak mindent érzik a gondolatainkat?Vagy ez is egy újabb terve a sötéteknek?Hogy kihasználják amire vágyunk?Kicsit össze vagyok most zavarodva....mindenesetre köszönet a fény galaktikusainak a fáradozásért,energiáért,köszönet a türelemért,minden szeretetért,segítségért♥

    ReplyDelete
  10. De örülök, hogy ilyen hozzászólásokat olvashatok! Ez óriási erőt és lendületet ad nekem, és gondolom másoknak is. Már látom, ezért is forszírozzák a hozzászólásokat galaktikus testvéreink. Így össze tudnak hozni minket fénymunkásokat. Eddig én nagyon magányosnak éreztem magam. A közösségi oldalakon és a blogomon is nagy volt a hallgatás eddig, pedig tudom, hogy sokan szeretik olvasni ezeket az üzeneteket. Most boldogan látom a beszámolókat a csodálatos érzelmekről, és csodás élményekről is, és az üzenetek végre nem egy megfoghatatlan helyről, megfoghatatlan személyektől valók már. A konkrét kapcsolat ad hitet és önbizalmat nekem. Valamelyik nap a saját hozzászólásomra kaptam választ az egyik üzenetben. Ez nagyszerű !
    Köszönöm mindenkinek! Minden égi és földi testvéremnek.
    Kati

    ReplyDelete

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar