Followers

Monday, June 25, 2012

2012.06.21Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától
2012.06.21Kiálltok mellettünk?Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] 2012. június 21.


Az üzeneteinket olvasó közönségnek vajon hány százaléka fogadja el segítségünket? Csapataink folyamatosan gyűjtik az online közösségi oldalaitokról az információkat adatbankunkba, így válik láthatóvá számunkra, hogy világotokon milyen arányban fogadják el és hányan utasítják vissza segítségnyújtásunkat. Így történt ez más világokon is, tehát nem most először vonunk le következtetéseket ezzel a módszerrel.

Tapasztaltak vagyunk az ilyen típusú véleménykutatásban, illetve annak kiértékelésében. Meggyőződésünk, hogy a szükséges információk összesítését képesek vagyunk megfelelő időtartam alatt elvégezni és ennek alapján döntést hozni, vajon áttérhetünk-e közös küldetésünk következő szintjére. Mérlegelnünk kell: Elérkezett-e a megfelelő idő vagy sem, elkezdhetünk-e veletek, emberekkel személyesen együtt dolgozni, sikeres együttműködést remélve?

Kérünk benneteket, működjetek együtt velünk! Valamilyen módon tudassátok velünk érzéseiteket, ha szeretnétek a ti világotokban velünk találkozni, hogy nekikezdhessünk közös munkánknak és a sok tervnek, amiket mi nagyon nagyra tartunk, hiszen ezek jólétet és biztonságot hoznak nektek és világotok számára. Ez nem riogatás, sem taktika, hogy meggyőzzünk benneteket támogatásunk helyességéről. Ez nem a mi formánk, de cserekereskedelmet sem akarunk folytatni, így nem várunk egy „Isten hozott” feliratú lábtörlőre sem. Azt szeretnénk, ha az őszinte érzelmeitekről tudatnátok minket informálni és tudnotok kell, ha elzárkóznátok a közös munka elől, részünkről semmifajta megtorlásról szó nem lehet. Nincs semmilyen büntetés, következmény, kiközösítés vagy nehézség, amit el kellene viselnetek, ha nem fogadjátok el támogatásunkat. Ez a döntés a ti szívetek joga és mi elfogadjuk, tiszteletben tartjuk, alkalmazkodunk hozzá és ez minden.

Szabad akaratotok követéséből született döntésetekből soha nem származhat semmilyen probléma vagy nehézség. Számotokra ez egy fontos döntés és kérünk benneteket, lelkiismeretesen átgondolva hozzátok meg azt, mielőtt a weblapon bejegyeznétek válaszotokat, a szöveg utáni hozzászólásoknál. Figyelemmel kísérjük az online közösségek nyilvános oldalait és követjük a szavazási arányt, de természetesen a visszaélésre alkalmas, rólatok szóló személyes információkat nem gyűjtjük be. Ilyet mi nem teszünk és az ilyen típusú magatartás távol áll tőlünk. A mi szövetségünk szeretettel és békével szolgálja a mindenek Teremtőjét, aki ezt a hihetetlen, csodás, fénylő világegyetemet teremtette, amit mi mindannyian otthonunknak nevezhetünk.

Kérjük visszajelzéseiteket és tudassátok azt is, milyen okból vagytok készen a közös munkára illetve miért nem, mert a döntés oka ugyanolyan fontos, mint maga a döntés, hiszen szükségesnek tartjuk késztetéseitek megértését, az okokat és érzelmeket velünk és feladatunkkal kapcsolatban. Már igen jelentős mennyiségű információt gyűjtöttünk össze és az eredmény lelkesít minket is, mert nemcsak, hogy sokan fogadják el segítségünket, hanem még törekednek is a közös munkára, amit már több ízben tudattak velünk. Ez bátorító és felemelő és minket is ösztönöz a folytatásra, hogy jelenlétünk másokban is tudatosodjon, hogy ők is dönthessenek ajánlatukkal kapcsolatban, mert csak azok számára tűnik szembe ez az ajánlat, akik érdeklődnek, kik vagyunk mi és miért jöttünk. Ez segít nekik átlátni a helyzetet és így meghozhatják döntésüket, elfogadják-e segítségünket vagy nem élnek vele.

Mielőtt bárki megfelelő alapossággal dönthetne, hogy megbízik-e bennünk és szeretne-e velünk együtt dolgozni, tudnia kell, kik vagyunk, illetve tájékozódnia kell jövetelünk okáról. Akik ezen még nem gondolkodtak el, azoknak szeretnénk némi segítséget nyújtani, mert az egész földkerekség egén megmutatkozunk, ahogyan tovább folytatjuk programjainkat is és természetesen továbbra fenntartjuk veletek ezeken a csatornákon a kapcsolatot. Kérünk benneteket, támogassatok minket ebben a továbbiakban is, és ha felfedezitek hajóink bármelyikét, rögzítsétek és tegyétek a felvételeteket online közkinccsé, mert azt gondoljuk, ez a legjobb módja, hogy világotokban mindenki tájékozódhasson jelenlétünkről.

Azt gondoljuk, az írásos csatornázott üzeneteinket, csak a nyitott szelleműek értik, ezért ez nem alkalmas az emberek többségének tájékoztatására, mert ők sajnos nem rendelkeznek ezzel a bizonyos nyitott szellemmel. Ezt ne vegyétek se ítélkezésnek, se megvetésnek. Csupán megosztjuk veletek az információ-gyűjtésünk eredményét, ami tényes számokon és értékeken alapszik. Matematikusaitok, statisztikusaitok és kutatóitok ugyanezt, a népesség kis százalékos arányából nyert adatgyűjtési módszert alkalmazzák és most mi is ezzel a módszerrel dolgozunk. Ha az ajánlatunkra vagy kérdésünkre érkező online közösségi oldalaitokról begyűjtött ezres nagyságrendű válaszaitokat nézzük, akkor ebből a kisszámú válaszadásból következtethetünk, milyen a nagyobb népesség aránya, akik szintén választ adhattak volna.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy beszámolhatunk az eddigi, sokat ígérő eredményekről és ha ez a trend így folytatódik tovább, biztosak lehettek benne, hogy eljön az a közeli nap, amikor leszállunk nálatok és megkezdjük a közös munkát, ami elengedhetetlen a további szükséges fejlődésetek szempontjából. Nagyon várjuk ezt a napot, mint sokan közületek. Meg kell értenetek, mi is fárasztónak tartjuk a küldetésünk jelenlegi állapotát és semmit sem szeretnénk jobban, minthogy felkapcsoljunk maximumra, felgyorsuljunk és segíthessünk Testvéreinknek, hogy kiemeljék ezt a világot a jelenlegi zavaros, komplikált és nehézkes állapotából egy olyanba, ami túlszárnyal minden álmot. Ez igenis mind lehetséges, és csak egy „kattintásnyira” van, tehát ma is várjuk válaszotokat ajánlatunkra!

Készen vagytok a velünk való találkozásra és az együttes munkára, a sok tervre, amiket dominóként, sorjában, a szükséghez igazítva raktunk ki? Ha készen álltok, akkor hagyjatok hátra üzenetet, ha még nem álltok, akkor is mondjátok el, mit gondoltok, mert a ti véleményetek is ugyanolyan fontos és szükséges további következtetések levonására, vajon a mostani életetek folyamán tanúi lehettek-e az emberiség evolúciójában a következő szintre való lépéséhez, ami magával ragad és túlszárnyal majd minden képzelőerőt.

Barátaitok és családotok vagyunk, a Fény Galaktikus Föderációja, és örömmel várjuk a földi Testvéreinkkel való újratalálkozást.

Csatornázta – Greg Giles Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Fényvilág Press http://fenyvilag.blogspot.com/


Soruce / Forrás: http://www.ascensionearth2012.org/2012/06/message-from-galactic-federation-of_21.html 


 

A Fény Galaktikus Föderációja vagyunk.


Csatornázta: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Fordította: Scarlett
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar