Followers

Wednesday, June 6, 2012

06.06.2012




Üzenet az Ashtar Parancsnokságtól
2012. június 6





Jövőbeli események irányítása Jövőtök jelenleg egy kirakósjáték darabjaihoz hasonlít, ami előtettek hever és kirakásra vár, hogy általatok egyfajta képpé álljon össze. Tőletek függ, hogy milyen döntést hoztok, mi a kívánságotok, mit szeretnétek legközelebb megtapasztalni. Tőletek függ ennek a lehetséges jövőnek a megtervezése és átélése, ahhoz hogy megszülessen ez a valóság: addig kell összpontosítanotok, amíg ez a tervezett élmény valósággá nem válik. Nem működik a dolog úgy sem, ha minket kérdeztek, mi az, ami majd az eljövendő időkben rátok vár, ez olyan mintha egy kristálygömböt faggatnánk, ami saját maga diktálja számotokra milyen élettapasztalatot gyűjtsetek. Ez úgy működik, hogy megteremtetek magatoknak egy kitűzött élményt és pontosan ezért csak ti lesztek képesek ezt a kérdést megválaszolni. Tehát azt javasoljuk, cselekedjetek pontosan e szerint és tegyétek fel magatoknak a kérdést: „Mit szeretnék megtapasztalni?” és a válasz már érkezni is fog. Ennél érthetőbben nem tudjuk elmagyarázni ezt nektek és reméljük, ma sokan olvassák ezeket a sorokat, hogy megértsék, mi az, ami a jövőben rátok vár és miért ti vagytok, akik ezeket az eseményeket gondolataitokkal és szándékotokkal megteremtetitek.


Sokan vannak, akik megpróbálják tőlünk vagy más jóslási módszerrel megszerezni jövőtök kirakós darabkáit, annak ellenére, hogy ez egyértelműen elpocsékolt igyekezet, mivel az időtök és energiátok sokkal jobban kihasználhatnátok, ha pontosan olyan jövőt hoznátok létre, amiben létezni szeretnétek és hinnetek kell benne, hogy ez jobban szolgál majd benneteket, mint a jelenlegi. Hosszú utazásotok folyamán saját magatok teremtettetek megtapasztalásra váró eseményeket és utazásotok következő szakaszában sem lesz ez másképp. A legnagyobb különbség történelmetek többi időszakához képest, hogy egyre többen tudatában vagytok saját teremtő képességeteknek. Reméljük, ezt a tudást a lehető legjobban fogjátok kamatoztatni és teremtésetek határtalan, minden korlátot, szabályt és irányelvet nélkülöző lesz, hiszen az egyedüli szabály az, hogy nincsen szabály. Ha az Ashtar Parancsnokságot faggatjátok, hogyan élitek majd meg az elkövetkezendő időket, beleértve a felemelkedéseteket a lehetőségek magasabb birodalmába, ez azt jelentené, arra kérnétek minket, hogy mi fogalmazzunk meg és kínáljunk fel számotokra egy sor szabályt és irányelvet, mert minden kép, amit felvillantunk számotokra jövőtökről, oda vezetne, hogy korlátokat szabnánk életeteknek, mert a saját látásmódunkat tudnánk csak megmutatni nektek, ami lehet bekövetkezik, lehet hogy nem.


Kedves testvéreink, talán most már jobban értitek, miért nem válaszolhatjuk meg a kérdést, hogy mi az, ami a jövőben rátok vár, annak ellenére, hogy módunkban áll a lehetőségek egy átfogóbb képét szemlélni. Megértitek, hogy ezt szeretetből és érdeketekben tesszük? Hiszen mindannyiatok megérdemeli a szabadságot, hogy dönthessen az új valóság megformálásáról és nem szeretnénk átlépni a határvonalainkat és megfosztani benneteket attól, amit jogosan megérdemeltek, amiért megszenvedtetek, hogy tudásra, bölcsességre és tapasztalatra tegyetek szert, amiket ma fénylő dicsőségként hordozhattok. Néha képeket és tájakat tártunk elétek, hogy lássátok, mi az, ami most és mindenkor lehetséges számotokra, de semmi sem változott azóta, hiszen továbbra is nyitva állnak előtettek a lehetőségek és rátok várnak, hogy éljetek velük. Vannak közületek, akik sérelmezik, hogy felhagytunk lehetséges jövőtök képeinek körülírásával; azt gondolják megfutamodunk és nem váltjuk be ígéretünket. De ez egyáltalán nem így van, mert minden, ami számotokra valaha is elérhető volt, jelenleg is az marad és semmi sem távolodott el tőletek, amire vágytok, vagy amit szeretnétek megtapasztalni, az továbbra is karnyújtásnyira van tőletek.


Reméljük, megértitek ezt és fejlődéseteknek nem szabtok határokat és nem gördítetek tudatosan vagy tudattalanul akadályokat magatok elé, mert ez történik, ha nem hiszitek el, hogy „a csillagos ég a határ”. Olyan jövő teremtésébe kezdtek, aminek az alapja a hiány, a korlátok és a nyomasztó szükség elleni lesz, de „tényleg ezt akarjátok?”. Kedves testvéreink óvatosan kezdjetek neki a teremetésnek és szeretnék rávilágítani, hogy bármi legyen is amit teremtetek, a sajátotok lesz. Ez a ti ajándékotok a teremtőtől és biztosak lehettek, megkapjátok ezt az ajándékot, mert csak ez az út járható. Gondolkodjatok óvatosan, kreatívan és körültekintően járjatok el, végül óvjátok-védjétek teremtéseteket, azzal hogy minden nap összpontosítotok és elképzelitek, ahogyan minden nap szeretettel gondoskodtok teremtésetekről. Miközben telnek-múlnak a napok, egyszer átléptek abba az új általatok teremtett valóságba és kibontakozik a teremtő ajándéka számotokra. Szeretnénk, ha többen elgondolkodnátok azon, mire lenne szükségetek és szeretnénk, ha erről a kérdésről minél több embert tudnátok informálni, ill.


A módról, ahogyan ezt megvalósíthatnátok. Szívesen látnánk, hogyan vagytok képesek azokkal a testvéreitekkel a bölcsességet megosztani, akik bizonytalanok, kétségeik vannak, aggódnak vagy félnek a jövőtökkel kapcsolatban. Szeretnénk, hogy minél többen osszátok meg tudásotokat az elkövetkezendő időkkel kapcsolatban és szeretnénk, hogy tudatosítsátok másokban is, hogy minden egyes nap ti vagytok a teremtők és nem léteznek szabályok, irányelvek, amikhez ragaszkodni kell, és egy jövő sincs kőbe vésve, hiszen az időfolyam képlékeny és napjaitok minden perce hullámzik. Ha az időre a mi szemszögünkből tekintenétek, akkor látnátok a fény művészi folyamát és felismernétek benne az egymásba átfolyó színeket, amikor egymással csodálatos táncra kelnek. Ezek azok az időfolyamok, amikkel nap, mint nap ti is találkoztok, amikor egy gondolatotok vagy egy álmotok születik. Szeretnénk, hogy most minél többen megértsétek, mennyire fontos ezt a bölcsességet másokkal is megosztani, mert ez a ti napotok, ez a ti táncotok és ti vagytok, akik a zenét választják és a legfontosabb, hogy megértsétek, ti magatok vagytok a tervezők és teremtők, senki más.


Köszönjük, hogy szántatok ránk időtökből, így felajánlhattuk ma nektek bölcsességünket, hogy az általatok teremtett, hamarosan bekövetkező eseményeket és a rátok váró jövőt megérthessétek.


 Galaktikus Fénycsaládotok vagyunk.




Csatornázta: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Fordította: Sacrlatt
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar