Followers

Friday, June 22, 2012

19.06.2012
Drake Legutolsó Híreinek Összefoglalója Letartóztatások, Földönkívüliek, Tengerszint és Jóléti Alapok
2012. június 19
A Summary of Drake's Latest Update 'Arrests, Extraterrestrials, Sea Levels & Prosperity Funds' 


A Pentagon és a katonaság bennfentese, Drake megjelentette legújabb híreit a színfalak mögött zajló eseményekről, a bűnszervezet - melyeket "Cabalként" (későbbiekben: titkos szövetség) emlegetnek - tagjainak tömeges letartóztatásával kapcsolatosan. Drake előadása mintegy 3 órán át tartott, és mint ilyen, megragadom a lehetőséget, hogy nagyon röviden összefoglaljak néhány pontot, melyről úgy érzem, érdekelhet titeket. 


Drake azt állította, hogy a földönkívüli jelenlét csakugyan igaz, azaz valóban itt vannak a világunkban jelenleg, és aktív szerepet vállalnak a titkos bűnszervezet tagjainak letartóztatásában. Drake érdekesebb állításai közül az egyik az volt, hogy a földönkívüliek kitűztek egy határidőt a titkos bűnszövetkezet tagjainak letartóztatására, és ez pedig 2012. június 21. Ezen időpontot követően, Drake azt állítja, hogy a földönkívüliek állítása szerint, ők maguk fogják elkezdeni ezeket a letartóztatásokat. Drake továbbá azt állítja, hogy a földönkívüliek terveinek egyike az, hogy arra használják a technológiájukat, hogy beazonosítsák a negatív lényeket az emberi népességen belül, és őrizetbe vegyék, két csoportra osztva őket; egyik, melyet lehetséges rehabilitálni, és egy másik, melyet nem lehetséges sikeresen rehabilitálni. Drake kijelentette, hogy a földönkívüliek szerint ők elviszik azokat a negatív lényeket, akiket nem lehetséges rehabilitálni, és elhelyezik őket ennek az univerzum Központi Napjában, hatékonyan újrahasznosítva energiájukat, és visszaadva azt a Teremtőnek. (Ezt a folyamatot írja le Neil Donald Walsch a "Converstion with God" (magyar címe: A teljes Beszélgetések Istennel könyv sorozata.) 


Drake hozzátette, hogy a földönkívüliek azt állították a Földi Szövetségeseknek (Pentagon, CIA, a Hadsereg tagjai illetve a Polgárőrség tagjai, akik az új rendszer mellett állnak), hogy nagyon fogy az idő, és sok munkát kell még elvégezni, hogy a földönkívüliek segédkezhessenek sok projektben, mely lehetővé teszi az olyan zökkenőmentes átmenetet bolygónk, és az emberiség számára, amennyire az csak lehetséges, alátámasztva ezzel a Fény Galaktikus Szövetségének mostani közléseit. Drake azzal folytatta, hogy a földönkívüliek bejelentették a Földi Szövetségeseknek, hogy a 2012-es év második felében a világ számos részén mindenütt az emberiség új kihívásokkal fog szembenézni földrengések, és tengerszint növekedés formájában, mely a további megerősítése az elmúlt hónapokban a Fény Galaktikus Szövetségétől, és az Ashtar Parancsnokságtól kapott üzeneteknek. Drake azt is kimondja, hogy a titkos szövetség gátját el kell távolítani, ezzel lehetővé téve a galaktikus parancsnokságoknak, hogy segédkezzenek az emberiségnek az előttünk álló átmeneti időszakban. 


Drake el kívánta magyarázni, hogy földönkívüliek, akik itt vannak, hogy egy úgynevezett "karitatív munkát" látnak el, és méltányolnunk, illetve becsülnünk kellene őket azért, amit tesznek.


Drake azt állítja, hogy a földönkívüliek arra kérték a Földi Szövetségeseket, hogy osszanak meg egy videót, így ha még nem láttátok ezt a rövid 5 perces üzenetet, akkor íme itt van: 


Terms Of Surrender For The Cabal ~ A Declaration Of On And Off World Forces A megadás feltételei a Cabal számára ~ A Világ Erőinek kinyilatkoztatása: 
Drake azt állította továbbá, hogy a titkos szervezet vezetői Rockefellerek, és Rothschildek szeretnék feladni, mivel nem látnak más alternatívát. Drake említette a jóléti alapokat, és azt mondja, hogy már megnyitottak, és a befizetési számlák szintén felszabadultak Neil Keenan, és sok más ember munkáján keresztül. Drake hozzátette, hogy hisz abban, hogy számos jóléti csomag azoknak lett kiküldve, akik rászorulnak, és akik résztvevői valamilyen megállapodásnak vagy egyezségnek. Drake kijelentette, hogy a feltétel nélküli megadás feltételeként, a titkos szövetség nagyvállalata Monsanto, és gyáraik minden egyes terméke kirekesztődne, és eltűnne társadalmunkból, és soha többet nem lenne megengedve, hogy a jövőben valaha is részei legyenek társadalmunknak.


Drake fejtegette a zálogjogot feltüntetve a "Bank of International Settlements"-szel szemben, valamint a jogsértés ellen irányuló 90 napos felszólítást az intézmény ellen, melynek fontos szálai (következményei) lehetnek a régi rendszer összeomlásához, és az új pénzügyi rendszer elindításához. 


Drake azt tanácsolja az Egyesült Államok, és a világ összes polgárának, hogy legyenek éberek a titkos szövetség szabotázsaira, melyek a célok elérése ellen irányulnak, mint például közüzemi, és egyéb rendszerek ellen országunkban, mivel ott is lehetnek tagjai a titkos szövetségnek, akik addig nem szándékoznak elmenni anélkül, hogy ne okozzanak néhány problémát (előtte). 


Drake egy olyan "technológiát írt le, amit lehet, hogy alkalmazni fognak azért, hogy megsemmisítse a különféle mérgező anyagokat, melyek magukba foglalják azon mikrobák kiengedését, amik megeszik, és hatásosan átalakítják, illetve tisztítják a sok mérgező anyagot. 


Természetesen Drake háromórás előadásában jóval többről is szó esett, de úgy hiszem, hogy ez az összefoglaló itt korrekt betekintést nyújt Drake legfrissebb híreibe. Posted by Greg Giles
A Fény Galaktikus Föderációja vagyunk.


Csatornázta: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Fordította: Elinor
 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar