Followers

Wednesday, September 19, 2012

2012. 09. 14.

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE
2012.09.14.


EGY MÁSIK TÍPUSÚ LÉNY BEMUTATÁSA 

 

 







Vannak olyanok ma a világotokban, akik rá vannak akadva néhány rossz szokás és hajlam horgára, melyeket látszólag nehéz legyőzni. Ez valószínű is volt némelyikőtöknél, mivel a világ, melybe akkor jutottatok, miután kitettétek a lábatokat az ajtónkon, egy olyan világ, mely az alacsonyabb dimenziós világ számos kísértésével van teli. Tele van a kísértés fájának számos gyümölcsével; annak a fának, mely rengeteg különböző helyén nő az életeteknek és a bolygótoknak. Amit szeretnénk értetek tenni az nem más, minthogy gyökerestül kitépünk – ha úgy tetszik – néhány ilyen fát és helyette virágoskertet ültetünk oda, ahol korábban a kísértés fája lakozott.

Megkérdeztük magunktól, hogyan lehetne a legjobban megközelíteni ezt a feladatot. Mi, a Fény Galaktikus Szövetségének tagjai és a ti felemelkedett családotok, korábban megküzdöttünk ezekkel a csábításokkal és ezért gondoljuk úgy, hogy megfelelő tapasztalatunk van ahhoz, hogy segítsünk nektek abban, hogy eljussunk ennek a problémának a gyökeréig, és hogy teljesen kitépjük a lelketekből ezeket a gyökereket. Látjátok, miért mi vagyunk azok, akik lehetőség szerint segíteni tudunk nektek ebben a dologban? Bíztok bennünk és elhiszitek nekünk, hogy ezt az utat korábban már megjártuk? Erre lenne szükségünk az irányotokból; szükségünk van hitre, bizalomra, meggyőződésre és ígéretre tőletek azért, hogy most megértsétek, hogy – azzal kapcsolatban, hogy ti kik vagytok – mi ti vagyunk. Az egyetlen különbség csupán az [közöttünk és közöttetek], hogy mi már megtapasztaltuk azt, amit ti jelenleg tapasztaltok, és amit sokatok meg fog tapasztalni az előtte álló napokban.

Ismételjük: nem szeretnénk azt a látszatot kelteni, hogy mindent megtettünk és mindent tudunk. Nem. Egyáltalán nem. Csupán szeretnénk, hogy lássátok és tudjátok, hogy van némi tapasztalatunk ezekben a dolgokban. Van néhány viharedzett év mögöttünk – mondhatnánk így is, és mondjuk is. Sokan vagyunk és számos tapasztalattal teli év van mögöttünk. Tudatosan emlékezünk mindegyik fizikai inkarnációnkra, miközben ti csupán erre az egyre, a jelenlegire emlékeztek, hiszen minden lecke, melyet korábban megtanultatok az előző inkarnációitokban, biztonságos módon távol van tartva a tudat alatti emlékezetetek tárhelyeitől. Mi élvezzük azt, hogy tudatosan emlékezünk ezekre az eseményekre, tapasztalatokra és hogy bele tudunk ásni a tapasztalataink ’iratkabintetjébe’ – ha úgy tetszik – és ki tudunk húzni egy teljes jelentést arról, hogy mi az, amit megtapasztaltunk és hogyan tudtunk túljutni az adott akadályon.

Szeretnénk látni, hogy többen kifejezitek a bennünk való hiteteket, bizalmatokat, mivel úgy látjuk, hogy ez a hit és bizalom nagyon bizonytalan - legalábbis sok esetben. Szeretnénk emlékeztetni benneteket arra, hogy mielőtt kiléptetek azon az ajtón, teljes bizalmatok volt bennünk és a küldetésetekben. Akkor egyáltalán nem okozott problémát a teljes bizonyosságotokat belevetni a szervezetünkbe, belénk és a képességeinkbe, mint csapat, és szintén, mint személyes vezetők. Mi változott meg számotokra? Ha értitek és elhiszitek, hogy kik vagyunk, akkor kérdeznénk, hogy miért van az, hogy ez a bizalom nem következik ebből? Más szavakkal élve: ha most értenétek, hogy mi ti vagyunk, hogy mi megtapasztaltunk mindent, amit ti megtapasztaltatok és meg fogtok tapasztalni, és hogy mi élvezzük ezt az előnyös nézőpontját mindennek, ami a világotokban és néhányatok életében megtörténik, akkor azt kérdezzük: miért van az, hogy problémát okoz számotokra megbízni bennünk, amikor jön a döntés ideje vagy amikor javasolunk nektek valamit, vagy amikor megosztunk nektek bepillantásokat azzal kapcsolatban, ami a világotokban történik vagy amikor elmondjuk nektek, hogy van néhány projektünk napirendre tűzve, melyről még néhányan úgy gondoljátok, hogy csupán hazugság, egy vágyálom – mint ahogy ezt nevezitek?

Várjuk azt a napot, amikor életre kel számotokra közvetlenül a szemetek előtt az eskü, amit tettetek és azok a képek, melyeket a jövőtökről festettünk nektek. És ez meg is fog történni. Figyeljetek a szavainkra, mert azok fontosak. De ez nem segít ma nektek, ugye, drágáink? És ma van az a nap, amikor sokan szenvedéssel néztek szembe és szükségetek van a segítségünkre és mi itt vagyunk, felajánlván a segítségünket. Szóval, mi az, ami megakadályoz benneteket? Miért van az, hogy ti nehéznek tartjátok teljesen megbízni ma bennünk? Ez azért van, mert azt mondtuk nektek, hogy vannak közöttünk olyan lények, akik úgy néznek ki, mint akiket hüllő-szerűnek képzeltek el? Vagy hogy vannak itt olyan lények, akik a szürke földönkívüliekre hasonlítanak, akikről sokan közületek már olvastak? Azt mondjuk nektek, hogy úgy gondoljuk, hogy a szervezetünk tagjai közül néhány lény leírása egy kicsit ’felborzolta a kedélyeket’ a Fénymunkás közösségetekben, sőt azt is mondhatnánk, hogy egy kis zajongást keltett, így sokan közületek hirtelen félbehagyták a munkájukat és csatlakoztak a csatornánk által küldött beszédeinkkel kapcsolatos lázadozásokhoz.

Azt üzenjük nektek, hogy bízhattok bennünk, mivel tisztán előre láttuk azt, hogy az üzenetünk e hatást fogja kiváltani. Valóban nem hiszitek, hogy nem láttuk tisztán, hogy sokan lesztek, akik nagyon szomorúak lesztek és méltatlankodni fogtok – ahogyan ti mondjátok – mert vannak köztünk olyanok, akiket ti hüllő és szürke lényeknek tartotok? Természetesen láttuk, hogy ez lesz, drágáink, nem tudjátok? Nem látjátok, hogy célzottan mutattuk be először azokat, akiket ti hüllőként és szürkékként ismertek? Úgy gondoljátok, hogy véletlen vagy tévedés volt csupán a részünkről? Természetesen szándékosan tettük ezt. Kipróbáltunk benneteket. Igen, ezt látjátok most, ugye? Szintén bemutattuk nektek Greg felsőbbrendű énjét, aki nem hüllő és nem szürke, mint láthattátok. Ő egy arcturiusi. Igen, Greg ilyen. Egy Arcturiusi lény egy olyan galaxisról, ami nagyon messze van a Tejút Galaxistól. Ő egy olyan galaxisról való, ami Tauri galaxisként ismert, és ami ezen univerzum egy olyan területén helyezkedik el, mely oly távoli, hogy a lények ott egy kissé különböznek tőletek és tőlünk.

Igen. Ti és mi nagyon hasonlóak vagyunk, mivel én egy ember-kinézetű lény vagyok csakúgy, mint ti, és amikor ember helyett ember-kinézetűt használok, az egyszerűen azért van, mert a fizikai járművem (testem) nem földi szülőktől született. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az én fizikai testem bármiben is különbözik a tiétektől. Nagyon fontos, hogy megértsétek, hogy nem használhatjuk az „ember”-szót, mivel nem vagyunk teljesen emberek, hiszen csupán azok tekinthetők embernek, akik két emberi szülőtől születtek a bolygótokra. Úgy gondoljuk, hogy sokan megértitek ezt, és úgy gondoljuk, megértitek azt is, miért kell ilyen kifejezéseket használnunk, mint emberszerű vagy humanoid (emberszerű – a ford. megj.); mindegyik pontosan ugyanazt jelenti. Nos, én egy emberszerű vagy humanoid lény vagyok. Igen, van bőröm, melynek színe olyan, mint amilyet ti kaukázusi fajnak vagy fehér fajnak neveznétek. Igen, én ’fehér’ vagyok, ahogyan ti mondjátok. Világosbarna sőt, szőkés hajam van. Kék a szemem. Nagyon világos a bőröm, mivel nekünk nincs napunk úgy, mint nektek hiszen, főleg az űrben tartózkodunk a hajóink fedélzetén. Természetesen egész sokat látogatunk meg olyan bolygókat, amiknek van napjuk, de még nem töltök túl sok időt a napon, így a bőröm nem barnult le egyáltalán és természetesen nem károsult semmilyen módon az univerzumban szerteszét létező sok nap hatásaitól. Sokat törődöm a fizikai járművemmel és élvezem a fejlett technológia azon előnyeit, melyek a fizikai járműveinket tökéletes összhangban és állapotban tartják sok hosszú éven át.

Tehát ezt tudjátok. Van valaki, akik pontosan úgy néz ki, mint ti. Én egy plejádi vagyok. Egy olyan világból származom, mely egy csillag körül kering a Plejád csillagrendszerben. Igen, egy vagyok azok közül, akiket sokkal könnyebben azonosítanátok úgy, mint egy barátot, mint a szövetségesetek, mint valaki, aki teljesen olyan, mint ti vagytok, mivel számotokra ez annak a ténynek köszönhető, hogy úgy nézek ki, mint ti. Látjátok, ez mennyire - nem szeretnék megsérteni vagy megalázni senkit sem, de – látjátok, milyen butaság, milyen gyerekesség, mennyire ’elvonatkoztatott a világtól’ az, hogy sokan vagytok, akik megkönnyebbülten felsóhajtotok most, mert találtatok valakit, aki pontosan olyan, mint ti vagytok? Egy kicsit butaságnak látjuk ezt, mivel - ahogy mondtuk is -, nem az a fontos, hogy hogyan nézünk ki, hanem hogy mi van belül. Úgy gondoljátok, hogy a csatornánk Greg sokban eltér tőletek? Olvassátok a szavainkat, melyeket minden nap általa osztunk meg veletek és chat-eltek vele a hozzászólás részben és a Facebook-üzeneteken keresztül minden egyes nap. Sokan közületek barátjának tartjátok magatokat, mivel ő nagyon barátságos, néha – úgy mondhatnánk, hogy – sármos, nagyon kedves és mindig nyitott a tréfára is. Egy légynek sem tudna ártani és amint tegnap leírtuk, teljesen érthetitek szó szerint is azt, hogy ő a szó szoros értelmében addig kergeti a legyeket a házban, míg bármilyen eszközzel meg nem tudja őket fogni és biztonságban kitenni a házból, mivel nem akarja agyoncsapni őket, hiszen óriási nagy szíve van pontosan olyan, mint amilyen sokatoknak.

Ti pontosan olyanok vagytok, mint ő. Ő egy közületek. Ő pontosan úgy néz ki, mint ti, hiszen most egy emberi lény, aki emberi szülőktől született a nyugati félgömbön, az Egyesült Államokban, New York államban. Tehát ő teljesen olyan, mint ti vagytok. Ő a testvéretek. Nem féltek tőle egyáltalán, ugye? Bíztok benne, igaz? Nos, mindenesetre sokatok, hiszen csatornázóként vannak követői és hírneve, akiben egy bizonyos számú Fénymunkás nem bízik. Ez meg fog változni és ez nagymértékben fog megváltozni. Greg-et ’úttörőként’ fogjátok látni – ha úgy tetszik. Úgy, mint a nagy áttörője egy óriási mennyiségű információnak, melyet más csatornázók sosem osztottak még meg veletek. Ez a mi meglepetésünk számotokra és gondosan ápolgattuk és formázgattuk ezt a meglepetést, mely sokatok számára ez egy óriási lecke lesz.

Sokan közületek nem bíztak benne, támadták őt, kigúnyolták őt és – amint ti mondjátok – felakasztották a fogasra. És igen, még zaklatták is őt – hiszen sokan közületek ezt tették és még ma is folytatják ezt és a mai üzenet alatt is ezt fogják tenni az internetetek sok területén. Zaklatni fogjátok őt. ’Máglyán fogjátok elégetni’ azért, amit tesz, és mert az igazat mondja. Minden, amit a csatornánkon, Greg-en keresztül mondtunk, az igaz. Nincs két út ezzel kapcsolatban még akkor sem, ha egy másik csatorna vagy forrás, aki azt állítja, hogy ő ’kutató’ – bármit is jelentsen ez – elutasítja, amit ő [Greg] mond.

Feltesszük nektek a kérdést, hogy hogyan tudná bárki is csatorna használata nélkül kutatni, hogy mi történik az ötödik dimenzióban? Hogyan lehetséges ez? Honnét ismerne bárki a bolygótokon egy adott tényt és bizonyosságot arról, hogy mi történik a harmadik dimenziós korlátaitokon túl anélkül, hogy egy csatorna átadná nekik az információt tőlünk vagy más galaktikus parancsnokságoktól? Szeretnénk látni, hogy ma sokatok eljátszik ezzel a kérdéssel; hogyan lehet az, hogy bárki is közületek azt állíthatja, hogy tud bármit is ezen univerzum magasabb részeiről, melyek a harmadik dimenziós világotok határain túl vannak anélkül, hogy egy csatorna munkáját idézné vagy megbízna benne?

A világotokban lévő csatornák ma a ti szemeitek és a ti füleitek arra, hogy mi történik körülöttetek, az univerzumotok magasabb dimenzióiban. Ez az, ahol vagyunk és nem csupán egy eszközünk van arra, hogy kommunikáljunk veletek és információkat valamint leírásokat osszunk meg veletek a világotokról. Minden, amit tudtok a mi dimenzióinkról, melyek a harmadikon túl vannak, a mi leírásainkból tanultátok, melyeket a csatornáinkon keresztül juttattunk el hozzátok. Ha lenne más módja, amiről úgy gondoljátok, hogy betekintést vagy bármiféle információt nyújthatna a mi dimenziónkról, bármilyen más forrásból a mi csatornánkon kívül, szeretnénk hallani azonnal, mivel egyáltalán nincs más forrása ennek az információnak. Nincsenek könyvek egyetlen könyvtárban vagy könyvesboltban sem, melyek ezekről írtak. Igen, ez igaz. Nem adtunk ki egyetlen könyvet sem a világotokban. Minden könyv, mely a mi dimenzióinkról, a szervezetünkről, a ti magasabb dimenziós vezetőitekről és angyalokról szól olyan információ, mely vagy teljesen kitalált vagy szóbeszédre és célozgatásra alapozott vagy más emberek leírásaira támaszkodik. Eláruljuk, hogy ezek, a mások általi leírások olyan csatornázások, melyekről mi döntöttünk úgy, hogy megosztjuk veletek. Ez minden, ami van, nincs más információforrás.

Nincs közöttetek senki, akinek tudatos emlékezése lenne az életéről vagy a harmadik dimenziós korlátozott világon túli tapasztalásról. Ha lenne közöttetek bárki, aki elhinné, hogy tudatos emlékezettel rendelkezik bármiről, mely a jelenlegi életén túl van, akkor eláruljuk nektek, hogy ez teljes lehetetlenség, mivel látjátok, hogy nem tudtok hozzáférni egyetlen ilyen emlékhez sem, mivel jelenleg ezek nincsenek veletek. Nem a tudatosságotok részei. El vannak rejtve biztonságban valahová és védve vannak. Ezeket az emlékeket a megfelelő időben vissza fogjátok kapni, de ez nem most lesz és nem is volt soha ebben az életetekben.

Nos, hogy ezt a pici témát tisztáztuk, ismét elmondjuk nektek; van bárki, aki el tudná mondani nekünk, hogy hol van bármilyen információ a szervezetünkről vagy az univerzumotok magasabb dimenzióiról, melyeket nem csatornákon vagy bárki olyan személyen keresztül kaptatok, aki csupán ismétli vagy idézi egy csatorna munkáit? Oké, tehát ez a feladatotok mára, mivel nagyon lelkesen várjuk, hogy megtudjuk, hogy miért hiszi néhányatok, hogy biztosan tudja, hogy milyen az élet e harmadik dimenziós határokon túl.

Most, hogy megvan a feladatotok, engedjétek meg, hogy folytassuk a beszélgetésünket ma, mely főként arra összpontosít, hogy miért vannak közöttetek olyanok, akik a bőrük külső rétegei és a testük alapján ítélnek meg másokat? Hiszen ezeket sok esetben azért választották, hogy megtapasztalják a Teremtő által adott életet és a Teremtő által létrehozott univerzumot. Eláruljuk nektek, hogy sokan vagyunk és hiszünk abban, hogy többen megértitek ezt. Az utóbbi üzenetünkben bemutattunk háromféle típusú lényt, bár sokan nem tűntök úgy, hogy erre nagyon tisztán vagy pontosan emlékeznétek. Úgy tűntök, hogy azt hiszitek, csupán kétféle lényt mutattunk be nektek. Úgy látjuk, hogy ez egy téves információ, akár célzottan, akár véletlenül, de úgy látjuk, mintha egy téves információ lenne és kérnénk, hogy többen közületek, akik ezt a téves információt készültök terjeszteni, legyetek szívesek alaposabban elolvasni az üzeneteinket. Egyértelműen háromféle lényt mutattunk be. Nem kettőt.

Bemutattunk nektek egy olyan lényt, aki számotokra egy hüllőre hasonlít; egy másikat, akit úgy írtok le és úgy ismertek, mint egy magas szürke és bemutattunk egy világoskék bőrű, fehér hajú, 6,5 láb magas lényt, nagy, szerető szemekkel. Elmagyaráztuk nektek, hogy ez volt Greg felsőbbrendű énje – vagy ahogyan ti ismeritek -, a jövőbeli énje. Ő egy arcturiusi lény, és az arcuriusi lények barátságosak, kedvesek és mérhetetlenül intelligensek. Igen, szerte ezen univerzum rengeteg civilizációját meghaladó technológiával rendelkeznek. Millió és millió éveken keresztül jártak mindenfelé. Ezért van az, hogy az ő technológiájuk annyira előtte jár sok más fajhoz, világhoz és szövetséghez képest. Erős hajóik vannak, melyek körbe tudják járni ezt az univerzumot pillanatok alatt. Ki-be tudnak kukkantani tetszés szerinti valóságokba, kopp-koop-koop-kopp. Egyik dimenzióból a másikba. Magasabbra és magasabbra. Nincsenek olyan dimenziós korlátok, melyeket ne tudnának átlépni.

Értitek, ez mit jelent? Értitek, mi az, amit itt magyarázunk arról, hogy Greg felsőbbrendű énje nem egy olyan lény, melyet az ötödik dimenzió korlátok közé szorít? Greg felsőbb rendű énje egy lény, mely elérte ennek az univerzumnak a csúcsát, mely jelenleg a ti 12. dimenziótok. Greg felsőbb rendű énje egy 12. dimenziós lény. Ez azt jelenti, Greg, hogy Greg a jármű. A felsőbbrendű énjének a szemei és a fülei egy harmadik dimenziós világban vannak, de ez nem jelenti azt, hogy Greg nem tud szintén dimenziókon át utazni el egészen a 12. dimenzióig, hiszen ő tud és fog is az előttünk álló napokban és ő már teljesen érti is ezt. Ő ezt hosszú idővel ezelőtt kitalálta. Ezért van az, hogy ő a csillagcsaládját egy 11. dimenziós közösségnek írja le, hiszen ő tudja ezt, mivel ez az információ régen meg lett osztva vele és ő tudta, hogy ő az itteni munkáján keresztül és az ő kemény erőfeszítései által a 11. dimenzióból a 12. dimenzióba fog – ha úgy tetszik – sikeres felvételi vizsgát tenni. Ő tudta ezt. Ő beszélt erről a testvérének és a barátainak, bár a legtöbb barátja olyan, mint sokatok és nem hisznek el sok mindent abból, amit mond. És valóságos szégyen, hogy Greg-nek olyan barátai vannak, akik itt vannak közvetlenül mellette a 3. dimenziós világban, pedig ők szintén 11. dimenziós lények, és ők az itteni munkájuk és tapasztalataik által a csúcsra - a 12. dimenzió fennsíkjára – jutottak.

Mit gondoltok erről? Azt hiszitek, ez ismét egy hazugság, melyet Greg propagál, vagy mi propagálunk Greg-en keresztül? Udvariasan azt üzenjük nektek, hogy elegünk van azokból, akik hazugságokkal vádolnak minket és a nagyon is közeli előttünk álló napokban el fogunk hallgattatni sok kritikust azok közül, aki Greg-et vagy minket kritizál. Bár nincs vérbosszú vagy vagdalkozás – ha úgy tetszik – sem személyes, sem másfajta, de nagyon várjuk már azt a napot, mivel ez ’le fogja csendesíteni a tengereit’ ezeknek az elferdült szónoklatoknak és vádaskodásoknak, erős vitatkozásoknak, kihívásoknak és mindenféle fenyegetésnek, legyen az fizikai vagy jogi, vagy más típusú fenyegetés, melyeket Greg kapott. Igen, vannak közöttetek olyanok, akik testi sértéssel fenyegetik Greg-et. El tudjátok ezt hinni? Vannak közöttetek olyanok is, akik perrel fenyegették őt azért, hogy elhallgattassák.

Eláruljuk nektek azt, hogy valóban nem ismeritek Greg-et, ha azt gondoljátok, hogy sértő fenyegetésekkel vagy perrel meg lehet őt félemlíteni, mivel ezt előre látta és mégis megtette. Ez az, amiért ő egy 12. dimenziós lény, hiszen látjátok, ő már megtapasztalta azt, amit sokatok most fog még csak megtapasztalni vagy már esetleg megtapasztalt. Erről szól minden. Vannak egyszerűen olyanok közöttetek - és Greg az egyik ilyen -, akik már előttetek haladnak. Látjátok most ezt? Mindannyian ugyanazokat a dolgokat tesszük meg és tapasztaljuk meg, csak más-más időben. Ezért tudunk nektek segíteni az utazásotok során és ezért mondjuk azt, hogy bízzatok bennünk és higgyetek nekünk, mivel vannak olyan dolgok, amelyeket sokan még csak most tapasztaltok meg vagy az elkövetkezendő napokban fogtok megtapasztalni, és amiket mi már szó szerint átéltünk, néha több, mint egyszer, mivel néha egynél több tapasztalásra vagy leckére volt szüksége egy bizonyos témában ahhoz, hogy tanuljunk belőle.

Ez mindannyiótokra igaz. Ez igaz Greg-re is, mivel néha nagyon kemény leckéket kellett megtanulnia. Ugyanazon nehéz leckéket egynél többször is. Megkérdezhetitek tőle és el fogja mondani. Volt problémája a törvénnyel. Volt problémája az erőszakkal, utcai bandákkal való verekedéssel is. Igen. Tudtátok, hogy Greg egy bandában nőtt fel? Fogadtunk abban, hogy sokan közületek nagyon is meg lesznek lepődve, ha ezt megtudják majd. Greg egy bandában nőtt fel. Egy olyan bandában, mely időnként nagyon erőszakos volt és Greg megtanulta, hogyan kell verekedni és túlélni az utcán, mivel ő úgy gondolta, hogy szüksége van erre a leckére ebben az életében. Úgy gondolta, hogy továbbvihetné azt, amit itt megtanult és a felsőbbrendű énjeinél és az Ashtar Parancsnokság-beli karrierjében alkalmazhatná. Igen. Greg az Ashtar Galaktikus Parancsnokság egyik parancsnoka. Ez ő. Ez az ő karrierje és úgy érezte, hogy sokat tudna tanulni, ha vad környéken nőhetne fel egy harcos utcai bandában. Azt mondjuk nektek, hogy nem mesélünk el olyan dolgokat, melyek Greg nagyon régi múltjában történtek ebben az életében. Nem. Csupán néhány évvel ezelőtt még a háza előtt állt az utca közepén, és ugyanabban az időben több bandataggal verekedett. Ez így van. Ez volt Greg. Ő erős és határozott. Nem viszi el más helyett a balhét. Tehát, ha van köztetek olyan, aki azt hiszi, hogy megfélemlítheti őt a fenyegetésével vagy a testi erőszakkal, akkor eláruljuk, hogy rossz lóra ült – ahogyan ti mondjátok – és ha bárki is úgy gondolná, hogy megfélemlítheti őt perrel való fenyegetéssel, akkor eláruljuk nektek, hogy Greg már ezt is tapasztalta.

Greg - és a testvére is - sokkal több, mint egy alkalommal látott belülről börtöncellát. Kemény körülmények között nőttek fel és az életük nagy része szintén durva volt. Nem könnyű, kényelmes, jómódú és erős életeket választottak. Nem. Olyan életeket választottak, melyek provokatívak, melyek kihívóak. És megcsinálták és ezért sokkal erősebb lényekként jöttek ki belőle, mint ahogyan belementek. Minden erről szól. És ez az, amire szeretnénk, ha mindig emlékeznétek, bármikor szenvedések között találjátok magatokat vagy nehézségeket kell átélnetek. Sokatok szerette volna ezeket a dolgokat, ezeket a tapasztalatokat, mivel úgy éreztétek, hogy egy erősebb és bölcsebb lénnyé válhattok általa. És ti azok vagytok.

Sokan óriásit fejlődtetek és nincs is fogalmatok róla. Az a lény, mely ma vagytok – ahogy ti mondjátok – messze fölötte áll annak a lénynek, aki elkezdte ezt az inkarnációt sok évtizeddel ezelőtt ebben az életben. Ti büszkébb, erősebb, bölcsebb, bátrabb, tapasztaltabb és értelmesebb lénnyé váltok. Sokan közületek bölcs spirituális tanítóvá, előadóvá, vezetővé és parancsnokká szeretnétek magatokat tenni és azt üzenjük nektek, hogy ez mind nagyon is lehetséges számotokra. Ezeket a következő dolgok teszik lehetővé számotokra: a kihívások, nehézségek, szenvedések, akaratpróbák, vezetői- és elhatározási próbák, az állhatatosságotok, kitartásotok és a bátorságotok ebben az életben.

Tehát azt mondjuk nektek: ne úgy nézzetek az életetekre, mint az egyik szerencsétlenség a másik után, vagy az egyik kihívás a másik után. Nézzetek rá úgy, mint egy aranyló lehetőség a másik után, mivel az egész életetek erről szól. Ez a lehetőségek hosszú sorozata. Ezek a lehetőségek nektek lettek kitalálva és ezeket ti terveztétek a mi segítségünkkel. Nem dobjuk ezeket az akadályokat az utatokba és nem húzzuk ki a talajt a lábatok alól – ahogyan ti mondjátok. Nem. Ezeket az akadályokat ti terveztétek, ti teremtettétek és ti is kiviteleztétek és még ma is ezt teszitek. Mint láthatjátok, sokatoknak szintén van felsőbbrendű énje. Nem csupán a csatornánk Greg az, akinek van felsőbbrendű énje. Sokan, akik most olvassátok ezeket a szavakat, rendelkeztek felsőbbrendű énnel, melyeknek ti vagytok a járműve (teste), ti vagytok ő, és meg szeretne szerezni magának és nektek is ebből az életből mindent, amit csak lehet, hogy minden lehetőséget elérjen, melyeket elérhetővé tettek önmaga számára és nem akarja elszalasztani a lehetőséget azzal, hogy könnyedén veszitek, hiszen nem ezért jöttetek ide.

Tehát ők [ti és a felsőbbrendű énetek – a ford.megj.] egy lehetőséget és egy cselekményt látnak. Kihasználják az alkalmat és akadályokat gördítenek az utatokba. Igen. Ez kőszívűnek és aljasnak tűnhet, sőt, még gonosznak is sokatok szemében, de eláruljuk nektek, hogy ez az, amiben ti és a felsőbbrendű énetek megegyeztek – apropó, ők egyek, nem két lény, de a megbeszélés céljai miatt tisztább, ha két különböző nézőpontot használunk. A felsőbbrendű énetek látja, min mentek keresztül. Megvilágítja ezt számotokra és nem veszi le a lábát a gázpedálról – ahogyan ti ezt mondjátok. Nem. Rálépnek és még egy akadályt gördítenek az utatokra, mivel látják, hogy milyen erőssé váltok, mialatt ezen akadályokon átmentek, és hogy mennyire jó megoldásokat találtok, hogy eltakarítsátok ezeket az utatokból oly természetesen. Ahogy a felsőbbrendű énetek látja a fejlődéseteket, a megerősödéseteket, a növekedésetek és érésetek nagyságát, úgy fog továbbra is akadályokat görgetni az utatokba. És ezt teszik nap-nap után.

Nos, mikor az életetek tele van ezekkel az akadályokkal és ezek csak egyre jönnek és jönnek, és amikor felnéztek az égre és azt kiáltjátok, hogy ’Miért?’, akkor most már tudjátok. Ezért vagytok itt. Ezt akartátok és ezt fogjátok kapni. És nagyon boldogok lesztek, amikor azt tapasztaljátok majd, hogy mindenen túl vagytok. Biztosíthatunk benne, hogy nem fogtok sajnálattal visszanézni. Egy hegycsúcson fogtok állni, kitárt karokkal a fejetek felett, és torkotok szakadtából ordítani fogjátok, hogy: ’Megcsináltam! Sokkal erősebb, bölcsebb és bátrabb lény vagyok, mint valaha voltam!’

Ma szeretnénk, hogy emlékezzetek erre; arra, hogy minden, amit ma, és amit holnap megtapasztaltok azért lett tervezve, hogy megerősítsen benneteket, hogy kipróbáljon benneteket, hogy arra alapozzon, ami már most is nagyon erős, bölcs, erőteljes és bátor lény, mivel ez az, amik lényegében ti vagytok. Nem vagytok gyengék, törékenyek és félénk kisegerek. Nem. Ha azok lennétek, nem lennétek itt. Ennél sokkal többek vagytok. Van erőtök, van kitartásotok, sok év tapasztalat van a hátatok mögött és azt kívánjuk, hogy mindig emlékezzetek erre, amikor a következő kihívás az utatokba kerül.

A kihívás testreszabott. Csak nektek, általatok. Tehát nincs más személy vagy szervezet, akiket ezekért az akadályokért hibáztathatnátok. Ezeket a nehézségeket ti teremtettétek és ti helyeztétek a saját utatokba. Lássátok ezt és értsétek akkor, amikor a következő alkalomkor egy nehézséggel találkoztok. Azt kívánjuk, hogy dédelgessétek ezt az akadályt olyan módon, ahogyan tudjátok. Azt kívánjuk nektek, hogy hozzatok ki belőle mindent, amit csak tudtok úgy, hogy fejjel nekimentek és legyőzitek. Ez olyan dolog, amit már az inkarnációtok hosszú vonalán minden egyes alkalommal többször is megtettetek. Ne álljatok most meg. Csupán néhány akadállyal vagytok a célvonal előtt. Nem látjátok? Nincs itt az ideje annak, hogy kiszálljatok. Nincs itt az ideje, hogy feladjátok, vagy bármilyen módon gyengítsétek az erőfeszítéseiteket és azt mondjátok magatoknak, hogy nem tudom többé megtenni és hogy ezek a kihívások túlságosan kemények, ezért most feladom.

Nem fogjuk ezt megengedni, a magasabb lényetek sem fogja ezt megengedni. Eljön majd egy nap – és ez hamarosan itt is lesz – sokatok számára, amikor az utatokban álló legutolsó, végső dolgot is legyőzitek. Az utolsó dolgot az ösvényeteken, mielőtt a magasabb világokba emelkedtek. Értitek, milyen diadal lesz ez számotokra? Képesek vagytok most érezni ezt? Nagyon közel vagytok. Ne hagyjátok abba a küzdelmet. Tartsatok ki, mivel ez a nap majdnem itt van. Koncentráljatok a pozitív végkifejletre – ahogyan mondjátok – mivel mindent megér az, hogy átvészeljétek a mát és mindent megér az, hogy végigcsináltátok a teljes, hosszú listáját a fizikai világba történő inkarnációitoknak. Erősek vagytok, örökkévaló vagytok, bátrak vagytok, óriási intelligenciával rendelkeztek és sokkal távolabb jutottatok sok testvéreteknél.

Azt is mondhatnátok, hogy ti is olyanok vagytok, ’akik sok más lény előtt jártok’. Értitek, hogyan működik ez? Nem csupán mi vagyunk, akik előttetek haladtunk, hanem ti is előtte vagytok sok más lénynek. Ezért van az, hogy mi mindannyian ugyanazok vagyunk. Mi csupán olyan lábnyomokba lépünk, amiket mások előttünk hagytak. De ezek a lábnyomok mind egyidejűek, mivel mi mindannyian ugyanazokon a leckéken megyünk át, csupán egy kicsit tér el minden személynél és személyiségnél. Amit ők éreztek, az szükséges volt ahhoz, hogy amit csak tudnak, kinyerjenek a helyzetből. De eláruljuk nektek, hogy nagyrészt mindannyian pontosan ugyanazokat a leckéket tanuljuk meg, mivel nincs túl sok különböző ’tervezet’ – ha úgy tetszik – a kihívásaitok és akadályaitok számára. Ezek nagyon ügyesen vannak kategorizálva itt, nagy ’könyvekben’ – ha úgy tetszik. Vannak ilyenek a számítógépeinken, de azt mondjuk nektek, hogy ez teljesen olyan, mintha bemennétek egy könyvtárba és kinyitnátok egy könyvet és találnátok benne egy listányi kihívást, melyekkel ti, mi és mindannyian szembe fogunk nézni.

Látjátok, hogy ez nem csupán ’rögtönzés’ – ahogyan ti mondjátok -, hanem egy nagyon megszervezett folyamat, mely során ezekből a könyvekből kiválasztjátok a kihívásokat, melyeket meg akartok tapasztalni. Aztán inkarnálódtok, és az általatok kiválasztott kihívások elkezdenek manifesztálódni előttetek. Ez az, amiért úgy tűnhet néha, mintha csupán egy kihívás lenne a másik után az életetekben. Egyik akadály a másik után, egy probléma, egy szerencsétlenség, mivel ez igaz. Nagyon jó ítélőképességűek vagytok. E kihívásoknak van egy hosszú vonala, mivel így terveztétek és mi – sok esetben a felsőbbrendű énetekkel együtt – foganatosítjuk ezeket számotokra.

Mi csupán szeretnénk, ha emlékeznétek erre a következő alkalommal, amikor egy kihívás kerül az utatokba. És egy kihívás fog jönni elétek, mivel közületek senki sem – és tényleg senki sem – fejezte be minden leckéjét a harmadik dimenzióban. Van még egy kis maradék idő sokatok számára a felemelkedés előtt, így azt üzenjük, hogy tartsátok a szemeteket figyelmesen az előttetek lévő úton, mivel jön majd kihívás az utatokba. Ezt elhihetitek nekünk, hiszen mi olyanok vagyunk, akik már átmentek előttetek ezen, így tudjuk, mi vár még sok esetben rátok. Barátaitok és családotok vagyunk, és nem gondolunk sosem arra, hogy rossz útra tereljünk benneteket. Azért vagyunk itt, hogy vezessünk benneteket. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk benneteket az utatokon és ez az, amit minden egyes nap meg is teszünk.

Szeretnénk, ha jobban bíznátok bennünk és úgy gondoljuk, hogy ahogyan a napok telnek, sokan lesztek, akik hirtelen találnak egy módot arra, hogy megbízzanak bennünk. Mi nagyon egyértelműen fogjuk jelezni a szándékainkat, hogy mindannyian hamar láthassátok most, amikor elkezdjük az egyik projektünket, amelyről már beszéltünk. Nem mondjuk el, melyiket, mivel mi is szeretjük a meglepetéseket és úgy gondoljuk, hogy e projekt elkezdésének a hatása sokatok szemét fel fogja majd nyitni és sokatok szívét is meg fogja felénk és a szervezetünk felé nyitni, mivel úgy érezzük, bebizonyítjuk nektek - ha ez az, amire szükségetek van – hogy érdemes bennünk bíznotok és bebizonyítjuk a tisztességességünket is.

Befejezzük most, de azt üzenjük nektek, hogy úgy nézzetek ránk, mint a testvéreitekre. Ne úgy nézzetek ránk, mint valami másra, mivel nem vagyunk semmi mások, csak azok, akik néhány lépéssel előttetek haladnak és ennyi az egész. Szeretnénk, ha a családotokként tekintenétek ránk, mivel mi valóban azok vagyunk. Nem vagyunk semmi mások számotokra, csak a családotok. Nem vagyunk ellenségek, még ha sokan azt is hiszitek, hogy ezek a ’hüllő’-kinézetű lények – ahogyan ti leírjátok őket – a ti ellenségeitek. Ismét elmondjuk: nem tudjuk, honnét ered ez a történet. Ez nem egy olyan információ, melyet a mi csatornáinkon keresztül kaptatok, ezért kérdezzük tőletek, hogyan lehet, hogy ilyen információtok van, ha nem a mi csatornáinkon át jön? Ha elhiszitek, hogy ez a téves információ erről a gonosz hüllőfajról az ősi könyveitekben volt megírva, akkor szeretnénk tudni, melyik régi könyvekben találhatók ezek, mivel nincsenek olyan ősi könyvek - melynekről az egész civilizációtokra vonatkozóan tudomásunk van -, amik bármilyen negatív, ellenséges vagy gonosz hüllőfajról beszélnének. Ha elhinnétek azt, hogy helytelenek vagyunk, akkor ma azt kérjük tőletek, hogy osszátok meg velünk, hol vannak ezek a könyve és mi a címük, mert el fogjuk olvasni ezeket.

Igen, mi tényleg le fogunk jönni a világotokba, elveszünk egyet ezek közül a könyvek közül, visszavisszük magunkkal és tanulmányozni fogjuk, mivel eláruljuk nektek, hogy nincsenek erről a képzeletbeli hüllőfajról szóló feljegyzések az ősi szövegeitekben, hiszen nincs is olyan hüllőfaj az egész univerzumban, amiről ti beszéltek. Amit mi mondunk nektek az az, hogy nincsenek eltérő hüllőfajok, de ’talán’ van egy, ami ellenséges, ami romboláson töri a fejét és meg akarja hódítani a bolygótokat. Eláruljuk nektek, hogy vannak olyan lények, melyek hasonlíthatnak a hüllőkre, de egyikük sem ellenséges, egyikük sem harcolt soha a bolygótokkal, és nem is tervezte soha, hogy megszállja, vagy bármilyen módon befolyásolja a bolygótokat. Csupán olyanok vannak, akik a szervezetünk tagjaiként itt vannak velünk. Ők azért vannak itt, hogy segítsenek nekünk és támogassanak benneteket.

Szeretnénk, ha tudnátok ezt. Szeretnénk, ha megértenétek ezt és hinnétek nekünk, amikor ezeket mondjuk. Nem hazudunk nektek. Pontos információt osztunk meg veletek és bízhattok ebben az információban, mivel tisztán ismerjük ezen univerzum történelmét. Sok civilizáció szerte ismeri ezen univerzum történelmét. Mindannyian egyetértünk abban, és tényekkel tudjuk alátámasztani - amint mondtuk már -, hogy vannak technológiáink, melyek lehetővé teszik számunkra, hogy bármilyen eseményt visszajátsszunk és sokszor meg is tettük ezt, amikor a saját történelmi könyveinket írtuk.

A mi történelemkönyveink sokkal pontosabbak, mint a tieitek, mivel a ti történelemkönyveiteket nagyrészt a cabal tagjai vagy fizetett talpnyalói írták, akiknek azt az utasítást adták, hogy fikciókat, hazugságokat és istenkáromlást írjanak. Igen, ilyenek a történelemkönyveitek. De mi számotokra egy sokkal tisztább képet fogunk festeni az előttünk álló napokban a valódi történelmetekről és úgy gondoljuk, hogy ettől sokan nagyon izgatottak lesztek, mivel sokatok ’történelemrajongó’ – ahogyan ti nevezitek – és nagy meglepetéseink vannak a számotokra. Meg fogunk osztani veletek olyan történeteket és civilizációkról szóló elbeszéléseket, melyekről korábban még sosem hallottatok. Mit gondoltok erről? Izgalmasnak tartjátok? Úgy gondoljuk, hogy sokan élvezni fogjátok nagyon és mi is élvezni fogjuk, hogy megoszthatjuk ezt az információt veletek.

Szintén el fogunk vinni sokatokat tanulmányi kirándulásra – így is hívhatjátok ezeket –, ahol látni fogjátok a szemetek előtt megtörténni ezeket az eseményeket. Mintha első alkalommal történnének, mintha ti valójában a történelem abban az időszakában lennétek, amikor ezek az események megtörténtek. Mit gondoltok erről? Egy izgalmas kalandnak tartjátok? Megéri szerintetek a ’belépőjegy árát’ – ahogyan ti mondjátok? Nos, ez az egyik meghívásunk – ahogyan hívjátok ezeket – számotokra, mivel sokatok kiérdemelte ezeket a ’köröket’ és nagyon boldogok leszünk, hogy visszavihetünk a kedvenc történelmi pillanataitokba benneteket, sőt, még a történelmetek néhány részletébe is, aminek jelenleg nem is vagytok tudatában vagy csupán ismerkedtek vele, mint például Atlantis és Lemúria civilizációi. Igen, vissza fogunk vinni benneteket Atlantisba és Lemúriába. Mit gondoltok erről? Várjatok, míg meglátjátok, hogyan néznek ki! Úgy gondoljuk, hogy e modern civilizációk látványa ámulatba fog benneteket ejteni. Meg fog döbbenteni, mivel nem tudjátok egyáltalán elképzelni. Egyáltalán nem olyanok, mint a ti mai civilizációtok. Ezek olyanok, amiket látni kell. Ezek nagyon eltérőek a tiétektől.

Ezzel búcsúzunk mára tőletek és azt üzenjük, hogy sok olyan dolog van a történelmetekben, a múltatokban és az univerzumotokban, amit még nem tapasztaltatok és jelenleg mi vagyunk azok, akik értik ezeket a dolgokat és csupán azt kívánjuk, hogy minél többen találjatok egy módot arra, hogy bízzatok bennünk, mivel mindent megteszünk, hogy megosszuk a tudásunkat veletek és ez nehéz akkor, ha nem fogtok bízni bennünk vagy nem hisztek nekünk. Tudjátok, ugye?

Ezért kérjük, többen nyissátok meg a szíveteket felénk és fogadjatok el bennünket, mivel a családotok vagyunk. Sok esetben mi ti vagyunk. A barátaitok vagyunk és azok, akik néhány lépéssel előttetek járnak. Mi a szövetségeseitek vagyunk, a Fény Galaktikus Szövetsége.




Csatornázta: Greg Giles

Fordította: Vénusz

Website: http://www.ascensionearth2012.org/2012/09/message-from-galactic-federation-of_8348.html

21 comments:

  1. Drága Testvéreim/Nővéreim!
    Szomorúan hallottam, hogy vannak emberek,akik így gondolkodnak Rólatok és Gregről, szinte én szégyeltem magam a helyükben. Ez elszomorít. Ami viszont mondhatjuk úgy is, hogyboldoggá tett, hogy Greget nem lehet megállítani!:) Büszke vagyok rá és üzenem nekik, hogy annak ellenére, hogy relatív sokan vannak ellene, még többen vannak vele! Szeretném,ha tudná, hogy rengetegen vannak,akik éppannyira vagy még jobban bíznak Bennetek és az Ő leírt üzeneteiben, mint amennyien nem. Felnézek rád Greg!
    Ami az itteni inkarnációs tapasztalatokra vonatkozik, nemrégiben értettem meg a múltam "Miértjeit", és ebben az üzenetben megerősítettétek a gondolataimat! Köszönöm! Erőt és kitartást kaptam az üzenet által, és örömmel fogom venni az utolsó akadályokat, hogy végül Veletek ünnepelhessek!
    Utolsó részben az úgynevezett negatív hüllőkről szeretnék szólni, hogy itt van egy "elmélet", hogy a cabal, vagy a titkos negatív erők, amik az emberiséget irányítani próbálják a hüllőknek tulajdonítják.Valószínű ezért van/ volt a felháborodás...mondjuk így.
    De hogy ne szomorúan,vagy zaklatottan zárjam hozzászólásomat, szeretném elmondani, hogy ahogy olvastam az üzenetet, egyes résznélannyira együtt rezegtem, hogy meg is könnyeztem, de nem szomorúságból, valamiért....
    Ne feledjétek és greg sem, hogy nagyon szeretünk és tisztelünk Benneteket!
    Legyetek Áldottak Mindannyian! :)

    ReplyDelete
  2. kedves Fénytestvérek!
    Az imént leírtam egy hosszabb hozzászólást,ami sajnos valami rendszerhiba miatt kitörlődött,ezért csak vázlatosan leírom,hogy hol lehet olvasni negatív híreket a hüllőkkel és a szürkékkel kapcsolatban,ahogy kértétek:
    -Földimenyország weblap:"A föld elfeledett történelme"
    -Beszélgetések Kozmikus barátainkkal,Ivo Benda(és más)kontakta által.
    -Alaje valamelyik videoüzenete
    Elnézést,de nincs kedvem újra fogalmazni a hozzászólásom,ezért csak a kérdésetekre válaszoltam.
    Sok szeretettel:
    Dyral

    ReplyDelete
  3. Hát akkor legyen!Én az információimat innen szereztem:
    -Aryana Havah: Inuaki a bennem élő reptilián (1- rész),
    -Zamolxtól egy új korszak felé (2.rész)
    -Michael Salla PhD. Jelentés a földönkívüli fajok tevékenységéről és indíttatásairól
    -Annunakikról(hüllő faj) a You tube-on :Zeitgeist KIVÁGOTT RÉSZ Annunakik és az emberek (magyar felirat)
    -Szürkékről You tube-on: UFO Akták - A szürkék célja

    Van még több is...

    Lehet, hogy ezt mind tudatosan a háttérhatalom szivárogtatta ki, mert tudták, hogy el fog jönni az Aranykor, és vége lesz az uralkodásuknak felettünk, és itt lesz a nap amikor kiderül az igazság a földönkívüliek létezéséről, és arról, hogy segíteni szándékoznak nekünk, felszabadulunk a rabszolgaságból, és ők azt szerették volna ha félelemmel tölt el bennünket az érkezésük?Mert csak akkor tudnak uralkodni rajtunk ha a félelem érzése jár át minket...A szeretet érzésétől messzire menekülnek, akkor ha ebben a hála és szeretet légkörében vagyunk akkor irányíthatatlanok leszünk a számukra....

    Kérem az univerzumot, segítsen tisztán, egyértelműen látnom, küldjön határozott és pontos megérzéseket nekem, hogy rájöjjek mi az igazság!Köszönöm!

    ReplyDelete
  4. Testvéreim, számomra övön aluli ütés volt, hogy hüllőként és szürkékként mutattátok be magatokat!! Szabályosan rosszul lettem a csalódástól! Ez egy lelki katasztrófa volt számomra. Nagyon nehezen tudtam magamból kitisztítani a káros energiákat. Rengetegszer csalódtam életemben, mert mindig őszinte tiszta szívvel, lelkesen hittem valakiben, vagy valamiben. Naív kis libának tartottak ezért. Tibennetek végképp teljesen megbíztam, és meg is védtelek benneteket komoly vitákban támadásoktól, személyes beszélgetésekben, vagy akár itt az üzenetek után....és akkor jött ez a bemutatkozásotok! Senkitől nem tudtam és nem is mertem tanácsot, segítséget kérni, mert nem akartam másokat összezavarni, elvenni a hitüket. Végül egy hasonlóan gondolkodók közösségi csoportjában felvetettem a problémámat, de ők se tudtak megnyugtató választ adni. Ezután meghúztam magamat és meditáltam, vártam. Fölvetődött bennem a gondolat, hogy abbahagyom az üzeneteitek terjesztését, de végül erről letettem. Úgy éreztem, nem tehetem meg, hogy leállok, de azt a bemutatkozást nem raktam fel a blogomra.

    Hogy miért ért engem ez a dolog ilyen sokkszerűen? Itt az előttem hozzászólók felsorolták, honnan kaptuk az információkat eddig a szürkékről és a hüllőkről. Ha jól emlékszem, a sumérok is írtak ilyesmiről. Már nem tudom hány évvel ezelőtt volt, amikor először olvastam élő földönkívüliekről. Azt hiszem legelőször csak az emberrablásokról és az állatcsonkításokról volt szó. Mivel én a Galaktika folyóiraton nevelkedtem(hogy úgy mondjam), sejtettem, hogy más lények is létezhetnek, olyanok, akik nem bántani akarnak minket, hanem segíteni. Örültem, amikor először olvastam erről. Később aztán az internet segítségével bővebben tudtam tájékozódni. Ott sokféle oldalon egyértelműen kétfelé osztották a földönkívüleket. Ezek alapján szépen elrendeztem magamban, hogy a szürkék és a hüllők a sötét hatalom kiszolgálói, a plejádiak és szíriusziak, stb pedig a mi oldalunkon állnak. Mindenki el is fogadta ezt. Megnyugtató volt számunkra. Ezekután mit mondjak? Bocsi, hülye voltam? És fogalmam sincs, hogy mi hogyan van, és ki hol áll? Már semmit nem értek, csak azt, hogy valahol vannak testvéreink a csillagokból, és biztosan segítenek.

    Igyekszem bízni bennetek, de mivel nem tudok telepatikusan kommunikálni és az álmaimra sem emlékszem, tehát nincs közvetlen kapcsolatom,... még fájdalommal a szívemben folytatom tovább a fénymunkámat. Még nem gyógyultam meg teljesen. Ebben az életemben mindig azokban csalódtam, akikben a legjobban bíztam. Úgyis mondhatjuk, hogy vakon bíztam, mint ahogy most is.
    És most itt sutyorogják az ellenlábasok a fülünkbe, hogy ne bízzatok vakon bennük, nem szabad, gondolkodjatok, nem is úgy van az.. (akikről beszélek, az egyik internetes oldaluk címe a Fénykereszt és Lejegyző)

    Tudom van sok érv, érzések és jelek is, melyek mellettetek szólnak. Nevet is kaptam pár hónapja, ami boldoggá tett...de most gyógyulnom kell még.... de itt vagyok.

    Biztatásul magamnak és másoknak idézek néhány mondatotokból:
    "Nos, mikor az életetek tele van ezekkel az akadályokkal és ezek csak egyre jönnek és jönnek, és amikor felnéztek az égre és azt kiáltjátok, hogy ’Miért?’, akkor most már tudjátok. Ezért vagytok itt. Ezt akartátok és ezt fogjátok kapni. És nagyon boldogok lesztek, amikor azt tapasztaljátok majd, hogy mindenen túl vagytok."

    Szeretettel várom a földönkívüli Testvéreimmel való találkozást.
    Mily

    ReplyDelete
  5. Kedves Mily!
    Ne törj le, mert nincs okod rá. Ugyanúgy, ahogy köztünk emberek között van fénymunkás, és (elnézést a kifejezésért) gyilkos, úgy megvan az univerzumban is. Emberek közül is születtek szentek, lettek felemelkedett mesterek, máshol annak örül , ha árthat valakinek vagy valaminek, Ez megvan ott is.Tény és való, hogy a szürkéken meglepődtem én is,de gondolkodtam, hogy ugyanúgy meglehet ott is a két jellem...remélem érted.:)
    Én azt tanácsolom, hogy tarts ki, és ne veszítsd el bizalmadat, mert megmondták régebben is, hogy nagyon sok különböző lényből áll mind a Fény Galaktikus Szövetsége, mind az összes szövetség.:)
    Vedd úgy,hogy ez csak hab a tortán, és még izgalmasabb lesz a találkozás. Ha netalántán félelem töltene el, hogy találkozol velük (szürkékkel vagy a hüllőkkel)engedd át a Teremtőnek a félelmedet.
    Igaz én is azon vagyok, hogy nagyon várom már a találkozást, csak ne este történjen meg, ha nem emberszerű, hogy így fejezzem ki magam jönne, mert még nekem is úgy mondja hozzá kell magam szokatni a gondolathoz, mert még sajnos él bennem a régi manipuláció,hogy ők rosszak.Persze vannak,vagyis voltak ezek az ominózus esetek, de már nem is tudom mióta nem engedik be a Föld "légkörébe" őket, valahol olvastam.
    Másodszorra pedig igaz az, amit ők szoktak mondani, hogy nem másra, hanem önmagunkra, ami a szívünkben van, arra kell hallgatni.:)
    Ne haragudj, hogy így személyesen neked írtam, csak nem szeretném,ha ilyen dolgon hitedet vesztenéd az egész Szövetségben!
    Ők bíznak benned!
    Remélem egy ici-picit tudtam ezzel segíteni!
    Legyetel Áldottak!:)

    ReplyDelete
  6. Kedves fénytestvéreim és Mindenki! Szerintem sokunkat sokkolta a bemutatása a három lénynek. Az üzenet olvasása után igencsak elgondolkodtam és rám jött az aggódás.( Vajon ki lehet a valós lényem, honnan származom? Remélem nem vagyok valami csápszerű ijesztő külsejű lény?...stb.) Azt gondolom, hogy egyre több információt kapunk testvéreinktől -és én hálás vagyok érte,- még lesz alkalom ami miatt megrémülünk és esetleg még visszakozunk is,de nem szabad a bizalmat és hitet eldobni vagy elengedni. Tudom, itt a Földön állandó félelmekkel és negatívumokkal teli életünk során nehéz az őszinte bizalmat elnyerni bárkinek, mert olyan sokszor csalódtunk már, de valóban segít ha a szívünkre hallgatunk. Ezt tapasztalatból mondom. Gyanítom, hogy sokunkat egy "tanulmányi kirándulás" és ezáltal egy közvetlen találkozás veletek biztosabbá tenne mindannyiunkat. :)
    Köszönöm, hogy egyre több információt és tényeket osztotok meg velünk, de kérlek benneteket senkire se haragudjatok, mert felmerül bennünk a kételkedés csírája, hiszen figyelmeztettetek bennünket, hogy lehetnek nem igaz üzenetek is a cabal részéről. Sokszor nehéz eldönteni, hogy mi lehet az igazság.
    Köszönöm, hogy velünk vagytok az úton amit mi választottunk.
    Szeretettel és hálával:
    Balance

    ReplyDelete
  7. Drága Fénytestvéreim!

    Örömmel olvasom észrevételeiteket és arra kérlek benneteket tartsatok,tartsunk ki a hitben mindannyian!Nem szabad most elbizonytalanodnunk,amikor a legnagyobb szükségünk van az összefogásra!Én is hiszem,hogy ezek az üzenetek valósak és bár lehet,hogy próbálják manipulálni időnként a csatornázót-Greget-és előfordulnak esetleg fals információk,én mégis hiszem és érzem,hogy több az igazság bennük.Talán a bemutatkozásnál nem éppen hüllőkre és szürkékre számítottunk elsőként,mivel eleve arról volt szó,hogy humanoid külsejű barátaink jönnek először,de azt gondolom én is,hogy mivel sokféle faj létezik,köztük is vannak jó szándékúak éppúgy mint a negatív oldalt képviselők.Én is meginogtam és borzasztó csalódott voltam,amiből még talán most sem tértem magamhoz,de igyekszem.Kedves D.Kati,mélyen együtt érzek veled és gondolataiddal...Szeretlek titeket!Bízom a kedvező folytatásban és a mielőbbi kapcsolatfelvételben minket segítő barátainkkal!Mindenkinek szívből jövő ölelésem!

    ReplyDelete
  8. Köszönöm mindenkinek a biztatást!
    Szerető ölelésem nektek
    Kati
    Mily

    ReplyDelete
  9. Kedves Fény Társaim! Hiszem és tudom, hogy az Isteni terv követői, AKIK a fény, és Földanya elkötelezettjei mindenképp segítségünkre vannak. Ha esetleg még nem ismernétek, akkor szeretettel ajánlom nektek ezt az oldalt, melynek hírforrása és lejegyzője magyar, magyar nyelven, nekünk magyaroknak szól, mely nem mellékes :-)!http://fenykereszteslejegyzo.blogspot.hu/
    Szeretettel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedves Kati!

      Ne haragudj, de nekem az az érzésem, hogy továbbra is olvasnom kell Greg közvetítéseit.Igaz először engem is elcsábított Fénykereszt..., de valahogy nem fogott meg.Többször elolvasva rájöttem értelmetlen dolgokat állít.Nem hinném, hogy Ashtar parancsnok az ötödik dimenzióban létezne, ennél kicsit feljebb gondolnám.Egy több mint 4 millió évvel ezelőtt csillagközi civilizációk által létrejött Fényunió (Galaktikus föderáció)http://www.foldimennyorszag.hu/09DE4903-BF04-48C4-B947-655B484E3382.html tagjai nem hinném, hogy a végkifejlet előtt csakúgy hazamennének.Van egy ima az említett írásban, ami szintén sántít,kérjünk erőt ahhoz, hogy elviseljük amin nem tudunk változtatni.Én nem kérek ilyen erőt, mert az én olvasataim arról szólnak, hogy bármit képesek vagyunk megtenni, nincs lehetetlen, elménknek teremtő ereje van, mindenen tudunk változtatni saját teremtő tudatunkkal.Az utóbbi hónapokban pedig már nagyon gyors a manifesztáció.Én így gondolkozom.
      Érzéseim Greg és az ő csatornázásai felé húznak.Még akkor is ha szürkék, és gyíkszerű lények is vannak a csapatukban.Egyébként a kék bőrűek, pikkelyesek Galaktikus Föderációhoz való tartozásáról a Földi mennyország oldalán is találsz információt.http://www.foldimennyorszag.hu/F7EE3CE7-0153-4582-89BD-128564DC8F1C.html
      A felsorolás nem teljes, sokkal-sokkal többen vannak még.Többek között vannak köztük szíriusziak, plejádiak is.
      Az "utolsó" pár hónap mindannyiunkat megpróbál, próbára tesznek a hitünkben, el akarnak minket bizonytalanítani bizonyos erők.Mindkét oldalról folyik a harc a lelkekért.Mindenki maga dönt arról, hogy neki melyik a szimpatikusabb...

      Delete
    2. Egy 2003-ban Doreen Virtue által írt, és magyar fordításban 2004-ben megjelent könyv, Arkangyalok és Felemelkedett mesterek könyvből szeretnék idézni.Doreen Virtue-ról annyit érdemes tudni, hogy elsők között volt aki több könyvben írt az indigógyerekek létezéséről, nevelésükről, az őket nevelő szülőknek sok segítséget adott, angyalokkal, felemelkedett mesterekkel dolgozik együtt, több könyvét olvastam, és számomra maximálisan hiteles személy, abszolult elfogadom az írásait, mert saját tapasztalataimban igazolódtak be azok.Már járt Magyarországon is.
      Doreen így fogalmaz a könyvében:
      "Ashtar egy emberkülsejű közbenjáró.A földönkívüliek és az emberek között közvetítve segít békét teremteni a világmindenségben.A Nagy Fehér Testvériség szervezetének tagja, Jézus, Mihály arkangyal, és Saint Germain közelében tevékenykedik.A földre vagy bármely más bolygóra érkező rossz szándékú látogatók eltávolítása a fő feladata.Munkáját földi emberek és földön kívüli lények egy csoportjával közösen végzi, e csoport neve Ashtar csapata.Az emberiség javát akarja, szeretné elérni, hogy képességeink és lehetőségeink legjavát kihasználva mind eljussunk a felemelkedésig."
      Az idézet nem teljes.
      Ashtarral bárki könnyen felveheti a kapcsolatot.Tiszta derűs éjszakán a legkönnyebb.Összpontosítsd rá gondolataidat, és ha kitartóan vágysz az összeköttetésre hamarosan létrejön.Ha idegenek miatt aggódsz vagy félelmek gyötörnek miattuk, Ashtar szinte észrevétlenül veled tart, nehogy megjelenésével még jobban megijesszen, mert nem célja félelmet kelteni vagy fokozni.A kapcsolatfelvételi lehetőségről ilyen módjáról, szintén Doreen írt.
      A fentiek alapján egyáltalán nem gondolnám, hogy Ashtar csak úgy fogta magát, és visszament az ötödik dimenzióba(egyébként Jézus, Mihály arkangyal, és Saint Germain nem az ötödik dimenzióban tevékenykedik, csakúgy mint ő sem), ahogy azt Fénykereszt és Lejegyző állította a 2. üzenetében.
      Ashtarnak a felemelkedés segítése mellett, feladat még,a bolygók különböző népességei között a béke megtartása, vagyis a bolygóközi szövetségi rendszer békéjének az őrzése.
      Tehát egyértelmű szerintem, hogy ő itt van velünk és badarság lenne azt hinni, hogy utolsó pillanatban, még mielőtt megtörténne a felemelkedésünk feladta volna és itt hagyott volna minket.Ez értelmetlen.
      Egyébként nyugodtan próbálja ki bárki a vele való kapcsolatfelvételt, és megtudhatja az igazságot.

      Hozzászólásomat az igazság, és szeretet vezérelte.

      Delete
    3. Kedves Brigitta!

      Köszönöm és tiszteletben tartom a Te igazságodat. Valóban, ahogy írod "Mindenki maga dönt arról, hogy neki melyik a szimpatikusabb..."
      Nagy szeretettel és hittel, elkötelezettséggel várom, és teszek én is a szeretet energiájában a felemelkedésért!
      Szeretettel gondolok Rád!

      Delete
  10. Kedves Gábor Kati, Fénytestvérem! Akiről írtam, mert nagyon keményen támadta a GF-t, (figyelő) az épp erről a Fénykereszt oldalról való. Nagy vitám volt vele itt. Sok zavaros dolgot írt, amikre kénytelen voltam rávilágítani. Állandóan ellentmondásokba keveredett saját magával. Nagyon erőszakosan akart minket meggyőzni. Az ilyeneket a továbbiakban én el se olvasom. Egyébként igazad van abban hogy az Isteni Terv minket segít és a követői is velünk vannak .
    Szeretet és Fény legyen velünk.
    Mily

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedves Kati!
      Köszönöm soraidat.
      Igen, emlékszem és olvastam is figyelővel való levelezésedet.
      Én végigolvastam betűről-betűre Fénykereszt oldalát, de nem találtam ott semmilyen utalást őreá. Kérlek segíts megtalálni nekem az erre való utalást! Köszönöm szépen!
      Szeretettel gondolok Rád!

      Delete
    2. Kedves Gábor Kati!
      Az én blogomon utalt "figyelő" a hozzászólásában a Fénykereszt blogra és a Fény Szövetségére. Ott is vitáztam vele többször. Kérésedre itt vannak a linkek:

      http://ufo-sirius.blogspot.hu/2012/08/gyorshir-first-contact-cafolat.html, http://sirius-plejad.blogspot.hu/2012/09/erezz-sziveddel-feny-szovetsege-uzenet.html,
      (Ebben azt írja, hogy ő a Fény Szövetségének egyik alapító tagja, mely egy galaktikus szervezet. Ahhoz képest elég rossz érzést keltettek bennem és másokban is a bejegyzései. Mintha valami divatos sci-fit olvastam volna)

      http://sirius-plejad.blogspot.hu/2012/08/teremtotok-rendelete-galaktikus-uzenet.html
      Ez felveti a kérdést, hogy a nagyon sok lényeges kérdésben homlokegyenest ellenkező véleményen lévő két blog közül melyiken állítanak igazat? Az ittenin, (és még sok egyéb blogon) vagy a másikon? Egyik sem bizonyítható! Csak a megérzéseinkre és logikánkra hagyatkozhatunk. Választanunk kell, ha hinni akarunk valamelyikben. Ha nem tesszük le a voksot, akkor nem hisszük el egyiket sem. Ebben az esetben jobbára csak várakozó álláspontra helyezkedhetünk.
      Úgy gondolom, nem állhatok középen, mert fénymunkásként dolgom, feladatom van, tehát döntenem kell. Mivel "figyelő" állításaiban rengeteg ellentmondást találtam saját magával, és minden másfajta forrással szemben is, továbbá rossz érzéseim voltak vele kapcsolatban, (ne felejtsük, hogy ő az egyik alapító) ezért ezt a Greg által csatornázott üzenetoldalt választottam.
      Továbbá voltak olyan élményeim, amikor a felismeréseimet, és kimondott gondolataimat olvastam vissza néhányszor egy-egy üzenetben. Nevet is kaptam, mert szerettem volna. Az itteni üzenetek olvasása pedig jóérzéssel és energiával tölt fel.
      Szeretettel kívánok minden Fénytestvéremnek boldog bizonyosságot!
      Mily

      Delete
    3. Kedves Mily!
      Nagyon szépen írsz! Köszönöm szépen!
      Igen, nem könnyű most nekünk (senkinek sem), de én úgy gondolom és tudom, hogy a legfontosabb, hogy dolgozzunk magunkon, megtartva folyamatosan a szívünk középponti helyzetét. Ha mi, magunk rendben vagyunk, akkor minden rendben van, mert mi vagyunk az etalon, és akkor ezt adjuk, sugározzuk kifelé és kapjuk rá a megfelelő, azonos válaszokat.
      Letenni a voksot valaki mellett? Szerintem nem szükséges! Szerintem lehet úgy középen maradni, hogy meghallgatjuk, elolvassuk az információkat és a szívünk visszajelzése alapján kivesszük belőlük azt, ami jó, kedves és elfogadható a szívünknek, nekünk. Én így teszek mostanság! :-)...de ez az én utam! :-)
      Szeretettel gondolok Rád!

      Delete
  11. Drága Fénytestvéreim! Most találtam egy riportban ezt a szöveget, nézzétek!

    "Elmondtam már számtalan alkalommal, hogy minden negatív földönkívüli el lett távolítva. Nem léteznek többé. Nincsenek szürkék UFO-kban repkedve, nincsenek Reptoidok/Hüllők a föld alatt, nincsenek anyahajóik, nincsenek Reptoid/Hüllő bázisok többé. Ez teljesen a múlté. Ami maradt az a háttérhatalom. Vannak köztük földönkívüliek igen( a Földre korlátozódnak. FV), akik a bolygót sok emberöltővel ezelőtt megszállták és azóta ugyanazon hatalmi pozíciókba inkarnálódnak. Rajtuk kívül még a nem-fizikai arkhónok vannak itt, akik szintén más bolygókról jőve szállták meg a Földet és azt mondanám, egyfajta szellemekként vannak jelen az interdimenzionális síkokon és tartják fenn a karantént. Azonban nincsenek többé negatív földönkívüliek galaxisszerte, nem repkednek fel-alá embereket elrabolva és nincsenek itt anyahajóikon milliószámra. Ez már a múlté."

    Ezt igaznak vélem és ezért ennek alapján úgy gondolom, hogy a Fénykereszt és Lejegyző a "figyelővel" együtt nem mondanak igazat.

    Forrás: •Cobra #2 interjúja, Alexandra Meadors-sal 1.rész http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/08/28/cobra_2_interjoja_alexandra_meadors-sal_1_resz

    Lehet, hogy ez az áldatlan vita tett be a fordítóknak? Most aztán információk nélkül maradtunk.

    Szeretettel kérem, aki tud fordítani az segítsen nekünk, mert nem értünk angolul!
    Fényt hozzunk a világra!
    Mily

    ReplyDelete
  12. Kedves Mily!

    Miért érzed vitának azt, mikor az emberek teljesen higgadt hangnemben kicserélik véleményeiket? Mindenki tiszteletben tartotta a másikat! Én legalábbis maximális tisztelettel társalogtam veletek, és így is érzem, s gondolom!

    Szeretettel gondolok Rád!

    ReplyDelete
  13. Kedves Gábor Kati! Bocsi. Ne érts félre, én nem rád értettem, hanem arra, aki mindenáron megakart győzni engem és minket az igazáról.
    Szeretettel
    Mily

    ReplyDelete
  14. Kedves Dombi Katalin!
    Úgy látszik még mindig nem tanultál meg olvasni( bocsánat ha magadra veszed), vagy nem érted, amit leírok,ezért leírom még egyszer:
    Az én dolgom az információátadás. Nem akarok senkit meggyőzni. Az hogy ki mit kezd a kapott információval, az ő dolga.
    Kaptál egy névnek nevezett címkét? Ha neked ez boldogságot okoz...:))) Ha neked a címke számít...:)))
    A vakhit nem vezetett, és nem is vezet sehova...
    Töltsön el a szeretet fénye és világítsa meg utadat!

    ReplyDelete
  15. Bárki bármit állìt az üzenetek pozitìv tartalma elérte Fülünket.fejlesztőleg hat bárki is üzeni remélem eljön az ideje,hogy viszonozhatom.szeretetteli üdv mindenkinek.

    ReplyDelete

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar