Followers

Thursday, September 13, 2012

2012. 09. 10.

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE
2012.09.10.

CSALÁDI PORTRÉ 

 

 







A sok változástól összezavarodva a fivéreitek és nővéreitek nem férhetnek hozzá ugyanazon szintű információkhoz, mint amihez ti, és néhányan a többiek közül. Értjük, és szeretnénk többetekkel – ahogyan ti mondjátok a szélesebb közönséggel –megosztani információt, mivel úgy érezzük, hogy ez a fajta információ nagyon felszabadító, elengedő, nyugtató és bátorító. Úgy érezzük magunkat, mint a viharos tengerek, amelyeket egy kis csend megnyugtathat. Képesek lennénk megnyugtatni a félelmeket és sokatok aggodalmát, ha jobban megértenék a küldetésünket, a motivációinkat, az okokat, amiért itt vagyunk, hogy milyen kapcsolatban vagyunk velük, honnan jövünk és még azt is, hogy hogyan nézünk ki, hiszen sokan vagytok a világotokban, akiknek e kérdésekre megvannak a válaszaik, de sokkal többen vannak olyanok, akiknek nincs, akiknek fogalmuk sincs rólunk. Mi értük aggódunk, mivel úgy érezzük, hogy egész sok nyugtalanság, gond, aggodalom, félelem, pánik és igen, még egy bizonyos fokú – általunk annak nevezett – káosz is lesz, mivel lesznek olyanok a világotokban, akik a mi itteni jelenlétünkre megszállásként fognak tekinti, hiszen ezt a ’forgatókönyvet’ etették meg velük – hogy úgy mondjuk.

Úgy lettek kondicionálva, hogy azt higgyék, ez lehetséges a cabal által szponzorált sajtón keresztül. Ilyenek a filmek, a televízió, a könyvek, a magazinok és minden sajtókiadvány a világotokban. Még a rádió is, ami - messzi évtizedekre visszanyúlva, amikor még a kezdeti szakaszát élte - megszállóként ábrázolta a földönkívülieket. Ez szintén a cabal trükkje volt. Kondicionáltak benneteket. Ez volt a szándékuk már az ’50-es években is, hiszen tudták, hogy ide fogunk jönni, tudták, hogy meg fogunk próbálni megszabadítani benneteket az irányításuk jeges szorításából. Akkor kegyetlenekként, érzelemhiányosan, gyilkosként ábrázoltak minket, pedig pontosan ők ezek. Nem mi vagyunk ilyenek.

Mi kedvesek, jóindulatúak, szeretőek és gondoskodóak vagyunk. Törődünk veletek és minden lénnyel ebben az egész univerzumban. Nem hódítunk, nem lopunk, nem gyilkolunk, és nem manipulálunk. Nem megyünk oda, ahova nem hívtak meg minket. Ezt mindig eszetekben kell tartanotok, hiszen összepakolnánk, és azonnal elmennénk még ma, ha úgy éreznénk, hogy nem vagyunk itt kívánatosak, ha úgy éreznénk, hogy nem értékelnek itt minket, ha nincs ránk itt szükség vagy nem örültök nekünk. Ezt meg kell értenetek és el kell hinnetek, mivel ez az igazság. Szükségünk van azt éreznünk, hogy üdvözöltök bennünket és mi nem úgy értjük az üdvözlést itt, amivel megnyugtatjátok az érzéseinket, érzelmeinket vagy az egónkat. Nem. Amit mi ez alatt értünk az, hogy szükségünk van tisztán érteni, hogy elegen vagytok, akik szeretnétek, hogy itt legyünk, akik úgy érzik, hogy a jelenlétünk és a segítségünk szükségszerű és hasznos az emberek és a bolygótok számára.

Ez az egyik oka annak, amiért az üzeneteinket megosztjuk veletek, és amiért azt kérjük, hogy szóljatok hozzá alatta, hiszen szükségünk van arra, hogy pontosan felmérjük a reakcióitokat az jelenlétükre itt a világotokban. Ezt úgy csináljuk, hogy figyeljük az on-line hálózataitokat egy meglehetősen hosszabb ideje, sokkal régebben, mint hinnétek vagy értenétek jelenleg. Régebben vagyunk itt, mint azt ti fel tudnátok fogni, mivel mindig is voltak figyelőrendszereink itt és ezek feladatának egy része az volt, hogy kísérjék figyelemmel az on-line társadalmi hálózataitokat és az on-line kommunikációtokat, melyek nyilvánosan elérhetők. Emlékeztetünk benneteket arra, hogy sosem tettük és nem is fogjuk megtenni azt, hogy a személyes levelezéseitekhez hozzáférünk vagy elolvassuk azokat – mint pl. az e-maileket vagy akár azokat az üzeneteket, melyeket a társadalmi hálózataitokon keresztül, de annak a privát vonalán küldtök. Csupán azt olvassuk el, amit nyilvánosan elérhető üzenetként és tartalommal küldtök. Szeretnénk nagyon érthetőek lenni ezen a téren, mivel nem vagyunk ’internet betörők’, ha úgy tetszik. Nem szegünk meg szabályokat, törvényeket, szabályzatokat vagy bármilyen élőlény jogait legyen az bárhol ebben az univerzumban.

Ez az egyik dolog, amely elválaszt a cabal-tól bennünket, hiszen ők figyelik az internetet és megszegnek minden olyan dolgot, amit említettünk. Elolvassák az e-mailjeiteket, elolvassák a privát üzeneteiteket és megosszák ezeket az információkat másokkal a szervezeteiken belül és más szervezetekkel is, mint például titkos irodák, kormányzati irodák és hírszerzési irodák. Aktacsomókat, jelentéseket és életrajzot szerkesztenek össze rólatok és lebélyegzik azokat egy nagy, vörös színű ’engedélyezett’ vagy ’nem engedélyezett’ feliratú bélyegzővel. A ’nem engedélyezett’ azt jelenti, hogy a céljuk az veletek, hogy elfogjanak és bebörtönözzenek benneteket valamelyik ’internálótáborukba’ a sok közül – ahogy ők hívják ezeket. Ahogyan mi hívjuk ezeket: börtönök vagy koncentrációs táborok, hiszen valójában ezek. Nem ideiglenesen lennétek börtönbe vetve; halálotokig lennétek bebörtönözve, mivel ez a tervük.

Nem szeretnék, hogy szabadon gondolkodók kószáljanak szerte a világotokban, ezért listákat állítanak össze egyrészt azokról, akikről úgy gondolják, hogy szabadon gondolkodók, másrészt azokról, akikről úgy vélik, hogy hozzájuk hasonlóan gondolkodik, azaz aki könnyen irányítható, manipulálható, gondolkodó és megfélemlíthető annyira, hogy az utasításaikat végrehajtsa, ahogy ez korábban volt. Van hozzáférésünk ezekhez a listákhoz, igen, van. Megvannak a magunk kémelháírtó módszerei és technikái és a mieink sokkal kifinomultabbak, mint az övéik, erről biztosíthatunk benneteket. Nem húzhatnak át sem egy ’t’-t, sem egy ’i’-t a mi teljes körű tudtunk nélkül. Tökéletesen tisztában vannak a mi képességeinkkel, ezért azt tervezik, és abban mesterkednek, hogy felfejlesszék a hírszerzésüket, a kémhálózataikat és a teljes cabal infrastruktúrájukat, hogy még több pénzt facsarjanak ki mindezekre belőletek - az adófizetőkből, az állampolgárokból.

Ezt is figyelemmel követtük. Egy kissé hozzávetőlegesen lekerekítettük ezt, de feltételezéseink vannak arról, hogy mennyi pénzt loptak el tőletek évtizedek, sőt még évszázadok alatt és azt kell mondanunk, hogy ez a pénz nem milliárdokban, nem is trilliókban mérhető, hanem még ennél is több (dollárról beszélünk! – a ford.megj.). Igen, ez az, amennyi pénzt elloptak tőletek; elcsenték és kikényszerítették tőletek, a családotoktól és a barátaitoktól generációkra visszamenőleg. Ezzel a pénzzel szintén vannak terveink. Nem lesz nekünk adva és a mi tagjainknak sem. El lesz a cabal tagjaitól, az intézményeiktől és szervezeteiktől és a belföldi, offshore és titkos, privát bankszámláikról véve, majd újra el lesz helyezve a ti, a barátaitok, a családotok és minden szerettetek, minden szomszédotok és minden állampolgárotok bankszámláján és zsebében, akik jogos tulajdonosai ennek a vagyonnak, ennek a pénznek. Igen, drága barátaink, ez az egyik meglepetésünk számotokra.

Számtalan forrás áll rendelkezésre erre az újraelosztó programra. Nagyon sok pénz van, amit elvettek tőletek és mióta elvették tőletek, nem tűnt el, hanem újra be lett fektetve – mondhatnátok így is – ilyen vagy olyan módon. Sokféle módon vagyonba, aranyrudakba, néha gyémántba, értékes ékkövekbe és drágakövekbe, de főleg tőletek lett elvéve és munkaerőbe, fegyverkezésre lett fordítva, hogy jobban és tökéletesebben irányítsanak benneteket, a földi embereket. Ezek azok a források, melyeket nem lehet megfelelően pótolni, hiszen nem tehetünk mást egy hegy-méretű fegyverarzenállal, csupán azt, hogy elpárologtatjuk, eltűntetjük és eltakarítjuk a világotokból. Pontosan ezt fogjuk tenni ezzel a hulladék- és szemétheggyel és a tőletek ellopott és gonosz pusztításra, valamint monstrumnyi halálgépekre használt energiával. Ezek a terveink a világotok fegyvereivel kapcsolatban, mely magában foglalja drága barátaink a személyes arzenálokat is, melyek sokatok birtokában vannak.

Igen, szükséges ezt elmondanunk nektek, mivel ez az igazság. A ti ötödik dimenziós világotok egy olyan világ lesz, ahol a polgárok nincsenek tetőtől-talpig felfegyverkezve, hiszen nincs erre szükségük. Egyáltalán nem lesz szükségük fegyverekre ahhoz, hogy megvédjék magukat. Vannak útjaink, módszereink, technikáink és technológiánk arra, hogy a bolygók polgárait megvédjük. Ebben segítünk és meg fogjuk osztani veletek ezeket az eszközöket az elkövetkező napokban, amikor itt lesz az ideje annak, hogy ezt a meghatározott programot bevezessük a világotokban. Amit minden egyes polgárától kérünk majd a világotoknak az lesz, hogy minden birtokukban lévő fegyvert készségesen nyújtsanak át. Ide tartoznak a géppisztolyok, az automata fegyverek, a félautomata fegyverek, a pisztolyok és minden más fegyverfajta is, mint a taserek (elektrosokkolók – a ford. megj.), kardok, kések, bludgeoning fegyverek (zúzásra használatosak – a ford. megj.) és bármi, ami az otthonodban megtalálható és e célból lett készítve, vásárolva, eladva vagy elcserélve, használva, illetve bármiféle fegyverként, támadásra vagy védekezésre használható. Ezeket fogjuk elkérni tőletek.

Az ok egyszerű. Egy olyan világ, melyben nincsenek fegyverek sokkal békésebb és biztonságosabb hely az életre, hiszen a fegyvereket csupán egy dologra használják és ez nem más, minthogy bántsanak, megsebezzenek vagy még meg is öljenek velük más lényeket, legyen az ember, állat, vagy bármilyen más teremtmény a bolygótokon. És ez nem lesz így. Nem, ha meg fogjuk osztani veletek a technológiáinkat, a tudásunkat, a felfogásunkat, hiszen amit fel kell ajánlanunk nektek az olyannyira becses, olyannyira értékes, hogy úgy gondoljuk, nektek is meg kell tennetek a részeteket, hogy a háborús övezeteteket egy békés és harmonikus, virágzó és örömteli, szórakoztató és élvezetes paradicsommá tegyétek.

Reméljük, hogy ebben a meghatározott programban, melyet most leírunk, számíthatunk a segítségetekre. Eláruljuk, hogy más világokat is meglátogattunk mielőtt elutasították, hogy átadják az arzenáljaikat, legyenek nagyok vagy kicsik, katonai, kormányzati vagy személyes fegyverek. Eláruljuk ma nektek - mert ez az igazság -, hogy összecsomagoltuk a táskáinkat, az űrhajóinkat és minden személyzetünket - inkarnált fénymunkások formájában - és elmentünk. A mai napig nem is tértünk vissza, hiszen nem változtatták meg a módszereiket és úgy gondolják, hogy az otthonaikban sokkal fontosabb pisztolyokat és puskákat tartani, mint azok a projektek, programok, ajándékok, tudás és technológia, amit nekik felajánlottunk. El tudjátok hinni, barátaink, hogy vannak ma olyan világok, amelyek szerencsétlenségtől és káosztól, szennyezettségtől és nyomortól, éhségtől és erőszaktól, pénzügyi labilitástól, korrupcióktól és háborútól szenvednek úgy, ahogy a ti bolygótok is? Egy világ, mely olyan, mint a ti világotok ma… és a fegyvereiket választották – függetlenül attól, mennyire kezdetlegesek – a segítségünk, az ajándékaink, az erőfeszítéseink helyett, melyek minden jobbá tehettek volna számukra?

Ez az a döntés, melyeket a világotoknak szintén meg kell tenni az előttünk álló napokban és ezt nagyon érthetővé fogjuk tenni. Ahogy értitek! Mindenkinek át kell adnia a fegyverzetét mérettől, formától, fajtától függetlenül, mielőtt elkezdünk bizonyos fejlettebb programokat és projekteket számotokra. Megfelelő közleményeket kell megjelenítenünk majd a sajtókiadványaitokon keresztül, hiszen nem tudjuk csupán ezen a módon megosztani veletek az üzeneteinket, mivel csupán egy kisszámú ember olvassa ezeket a közleményeket. Amikor itt lesz az ideje, be fogunk lépni a főbb sajtóhálózataitokba e hivatalos közlemények és bejelentések miatt, amiket meg kell tennünk, mivel szükséges minden embernek meghallania a világotokban ezeket attól függetlenül, hogy nagy városokban vagy kis falvakban élnek.

Ez csupán egy program azok közül, melyeket a fontosabb bejelentés szükségessége megkövetel. Amint láthatjátok, a világotok emberei értesülni fognak a létezésünkről és az itteni jelenlétünkről vagy így vagy úgy. Nem tudunk bizonyos projekteket folytatni anélkül, hogy a világotok emberei nem tudnak a jelenlétükről. Ez lesz az, amire sokan úgy céloztok, mint ’leleplezés’. Nos, igen. Leleplezés fog megtörténni a világotokban. Emlékezhettek ezekre a szavakra, hiszen egyetlen észben tartott projekt, program vagy változás, melyekben segítünk nektek, nem történhet meg addig, amíg a világotokon minden ember nem érti meg, kik vagyunk, miért vagyunk itt, mit kell felajánlanunk és mit kell nekik felajánlaniuk ezekért az ajándékokért cserébe.

Most, hogy egyértelműsítettük a dolgot, úgy érezzük, hogy sokan közületek, akik oly sokat szerettek volna és oly régóta kértek és oly keményen dolgoztak a ’leleplezésért’, vigaszt találhatnak abban, hogy most már tudják: meg fog történni. Nincs semmilyen mód arra, hogy ne történjen meg, mivel nem megyünk el innét addig, amíg a felajánlásainkat nem tisztázzuk a világotok minden egyes embere számára és ez nem történhet meg, ha van közöttünk és a bolygótok lakói között bármi fajta - legyen akár ici-pici - kommunikáció. Nos, bár nem látjuk előre a váratlan kormányzati bejelentéseket vagy bármilyen nagy, fontos eseményt, mely megköveteli a világotok embereinek figyelmét, de látunk más módszereket arra, hogy megosszuk a közleményeinket és bejelentsük a jelenlétünket itt a világotokban minden embernek.

Ne törődjetek azzal, hogy hogyan fogjuk ezt véghezvinni, mivel érett módszereink és technikáink vannak, melyeket az ebben az univerzumban folytatott sok utazásunk és küldetésünk előtt alkalmaztunk és számtalan módszer közül választhatunk. Jelenleg azt tervezgetjük, melyik módszer, melyik technika lenne a legmegfelelőbb a világotoknak és az abban élő embereknek. Úgy mondjuk, hogy a módszereink sokkal bonyolultabbak és kifinomultabbak annál, mint a Super Bowl (évente megrendezésre kerülő amerikai futballmérkőzés – a ford. megj.) 50 yard-os vonalán landolni vagy egy millió hajót átrepülni egyszerre, vagy, hogy közöltetni az országaitok elnökeivel vagy vezetőivel a jelenlétünket, hiszen ezek a személyek élvezik azt, ha másokat bántanak - ahogy ti mondjátok -, és ha minél nagyobb félelmet kelthetnek az elferdített és meghamisított hazugságaikkal és propagandájukkal.

Nem bízhatunk bennük ezekkel a bejelentésekkel kapcsolatban, ezért nem is kérjük meg őket erre és nem fogjuk felajánlani nekik, hogy tegyék meg ezeket a bejelentéseket. Ez széles körben félre lett értelmezve a világotokban, ahol sokan közületek lélegzetvisszafojtva várják – ahogy ti mondjátok – a világvezetőiteket, hogy azok megtegyék ezeket a leleplező bejelentéseket. Ez soha nem volt és soha nem is lesz a terv része. A világotok vezetői – szinte mindannyian – megbízhatatlanok, hiszen ők csupán alkalmazottai vagy tagja a bűnös cabal-nak. Igen, még a legnépszerűbb országaitok vezetői is. Nem fogunk itt egyetlen nevet sem említeni, hiszen úgy gondoljuk, pontosan tudjátok, kikről beszélünk. Most eláruljuk nektek, és érthetően mondjuk, és szeretnénk, ha mindenki nagyon alaposan odafigyelne; ő nem Fénymunkás! Ő egy közülük. Ő egy fizetett talpnyalója a cabal-nak. Ez minden, amit róla mondani fogunk, bár hozzáteszünk még valamit: börtönbe fog menni. Le fogják tartóztatni a bűncselekményei miatt és ezúttal egy olyan esküdtszékkel fog szembenézni, akik nem az ő döntőbíróiból állnak, nem az ő gondosan kiválogatott esküdtei. Nem ő nevezte ki őket. Ezek nem szövetségi bírók, akik szintén tagjai, partnerei, vagy fizetett talpnyalói a cabal-nak. Nincs egyetlen sem ezek között a szövetségileg kinevezett bírók között, aki ne lenne a cabal talpnyalója; ezt szeretnénk szintén tisztázni és szeretnénk szintén elmondani, hogy ők is a mi bíróink előtt fogják találni magukat. Ez így lesz, mivel így kell lennie, tehát ma ezt üzenjük.

Most, hogy tisztáztuk ezt a dolgot arról a néhány személyről, akik hatalmon vannak a világotok nyugati részében, a beszélgetésünket ma ott fogjuk folytatni, ahol tegnap abbahagytuk. Megígértük nektek, hogy ha a csatornánk, Greg, szeretne leírást kapni arról, hogy mi, akik naponta küldünk üzeneteket neki, hogyan nézünk ki vagy milyen a külsőnk, megtesszük ezt és átnyújtjuk nektek ezeket a leírásokat. Tehát, további felhajtás nélkül, kezdjük azzal, amiről úgy gondoljuk, hogy egy szórakoztató gyakorlat lesz mindannyiunk számára.

Mi sokan vagyunk. Nem csak néhány lény vagy személy vagyunk, akik megosszuk az üzeneteiket veletek a csatornánkon keresztül. Sokan vagyunk, néhány tucatnyian. Ha úgy tetszik, köröket teszünk egy körhintán, ahol mindannyiunk megteszi a maga körét, hogy Greg-en keresztül üzeneteket osszon meg veletek. Gyakran csoportokban dolgozunk, mivel az energiánk párosával, illetve közösen sokkal erősebb. Hogy más szavakkal mondjuk, kis csoportokat formálunk magunk között és együtt olvassuk fel Greg-nek a napi üzeneteinket. Minél többen vagyunk, annál jobb, mivel a kapcsolatunk jele Greg felé ezen a módon meg van erősítve és ő így jobban hall minket - vagy jobban mondva érez minket. Sokkal tisztábban, sokkal erősebben, sokkal biztosabban. Az üzenetei nagyon pontosak lesznek, mivel ezt szeretnék és erre van szükségünk.

Ezt tettük az eleje óta. Sosem volt csupán egy hang vagy sosem beszélt csupán egy lény hozzátok, mint ahogy sokatok nagyon ösztönösen érzékelte; az üzeneteink némiképp napról-napra változnak. Nem ugyanazt a személyiséget hordozzák, sem ugyanazt a személyt vagy érzést. Igen, természetesen ez akkor igaz, amikor nem ugyanaz a lény küldi nektek az üzeneteket minden nap. Reméljük, hogy sokan tisztábban látjátok és érzitek most, hogy az üzeneteink miért nem ugyanabban a hangszínben íródnak, miért nem ugyanazon a módon vannak előadva, miért nem ugyanazokat a szavakat használják, illetve miért nem ugyanazokról a témákról szólnak minden nap. Látjátok, hogy az üzeneteinket olyan személyek írják, mint amilyen személyek ti is vagytok. Egyikünk sem rendelkezik pontosan ugyanazzal a személyiséggel, ugyanazzal a szókinccsel, ugyanazzal az írás-stílussal, ugyanazzal a költői stílussal, ha úgy tetszik. Néhányan egy kicsit merevebbek vagyunk a többieknél, hogy így mondjuk. Néhányan sokkal komolyabbak vagyunk. Néhányan úgy gondolják, hogy ez nem szünet, hanem munkaidő, és mint olyan, vannak munkák, amiket el kell végezni és így a fontos dolgokkal foglalkoznak és hajlamosak lehetnek arra, hogy többet adjanak egy kicsivel bele, mint mások, akik inkább szelídebb és finomabb szemléletmóddal bírnak.

Ez az, amiért néhány üzenetünkről úgy érzitek, hogy durvább, erősebb vagy sürgetőbb, mint a többi üzenet. Nem Greg, a csatornánk az, aki ingatag a dolgában, és nem a személyisége és a hangulata az, ami napról-napra szélesen inog – mint ahogyan oly sokan hiszitek ezt és oly nyíltan kritizáljátok őt ezért. Ez nem az ő személyisége. Ő nagyrészt ’kemény, mint egy szikla’ - ahogyan ti mondjátok -, és ő egyszerűen megkapja az üzeneteinket és lejegyzi azokat nektek szó szerint és nem változtat meg vagy módosít egy szót sem. Az írás-stílust sem módosítja, hogy megfeleljen az ő hangulatának vagy döntéseinek. Egyszerűen megossza a szavainkat, amiket neki küldünk számotokra. Remélem, mindannyian értitek ezt, és talán ti egy kicsit békén tudjátok végre hagyni őt – ahogyan ti mondjátok. Adjatok neki egy kis szünetet. Látástól vakulásig megossza az üzeneteinket. Leül a számítógépe elé és érzi az energiánkat, olvassa a gondolatainkat. Pontosan ezt teszi. Leírja, amit mondunk a levélben és megossza veletek. Nem kér semmit cserébe és sosem vár köszönetet. És amit ő a fáradozásaiért kap, az nem más, mint rágalmazás, éles bírálat, sértő szónoklatok nap-nap után, újra meg újra, sok különböző személytől a világotokban, sok különböző okból és közülük nem mind a cabal által fizetett talpnyaló.

Minden, amit mondhatunk az, hogy egyre többen vannak közöttetek a cabal által fizetett talpnyalók, akik támadták őt és a munkáját, mivel attól félnek, hogy valami történni fog itt, és úgy is látják, hogy valami történni fog itt. A vezetőik azt látják, hogy vannak közöttetek olyanok, akik követik azokat a szavakat, melyeket a csatornánkon keresztül megosztunk és egyre jobban figyelnek, mivel látják, mi történik. Látják, hogy elkezdünk egyre többet és többet felfedni számotokra és látják, hogy Greg munkáját egyre nagyobb és nagyobb számban követik; meg vannak ijedve és szeretnének ez ellen tenni valamit. De arra nem lesznek képesek, hogy ez ellen bármit is tegyenek, mivel nem fogjuk engedni nekik, hogy megállítsák, hogy lelassítsák ezt a hógolyót, mely most már gyorsan görög és egyre nagyobbra nő a lejtőn lefelé haladva.

Greg védve van. Vannak hajóink a légterében és nem engedjük meg, hogy bármi is történjen vele. A cabal figyelmeztette őt újra és újra és mi is fogjuk figyelmeztetni őket arról, hogy ha Greg-nek akár egy haja szála meggörbül – legyen az akár egy nagyon vékony szál is –, meg fogjuk torolni. Megtoroljuk mindennel, amivel csak tudjuk, és nem marad egyetlen cabal tag sem, sem talpnyaló, aki ép vagy büntetlen maradna a tettéért. Egyértelműek voltunk ezzel kapcsolatban és még egyszer tisztáztuk magunkat. Most pedig folytassuk a mai megbeszélésünket.

Nos, tehát sokan vagyunk, sok különböző hangulattal és árnyalatban – ha úgy tetszik – személyiségben. Mindig köröket teszünk, amikor az üzeneteinket írjuk, amiket Greg-en át megosztunk veletek. Tehát látjátok, hogy miért változnak az üzenetek napról napra. A hangszínük, a stílusuk, a viselkedésük, az írás-stílusuk, a használt szavak és nyelv, a megbeszélt témák. Nincs összeesküvés. Greg nem egészíti ki ezeket az üzeneteket. Sokan vagyunk és büszkén osztjuk meg az üzeneteinket a csatornánkon keresztül veletek, tehát ez az, amiért az üzeneteinknek különböző a megközelítése, eltérő az érzete, más a személyisége. Ezért különböznek oly sok módon. Tehát, most értitek, hogy kik ezek a lények, akik ezeket az üzeneteket írják és megosszák veletek.

Mi nagyon sok különböző formájú érző lények vagyunk. Sok különböző galaxisból és sok különböző bolygóról való lények vagyunk. Mindannyian ebből az univerzumból jövünk, mivel ez az itteni projekt egy univerzális projekt, ami azt jelenti, hogy nem keresztezi a multiverzumokat, hiszen igen, vannak más univerzumok is emellett. Valójában sok van és ez talán sokatokat meg is lep. A ti univerzumotok nem az egyetlen univerzum; szeretnénk ezt tisztázni. De ez a projekt, ez a küldetés, amit most végzünk, csupán ezt az univerzumot érinti. Ez egy személyes ügy – mondhatnánk. Ámbár mennyire lehet személyes, amikor ezt az egész univerzumot érinti és hatással van rá? Mindazonáltal, ez a mi univerzumunk és a mi feladatunk, ezért minden lény, aki üzeneteket küld nektek a csatornánkon keresztül a mi univerzumunkból való. Ez minden, amit mondani tudunk arról, ami így összeköt minket, hiszen most sok-sok különböző galaxisról, csillagrendszerről és bolygóról beszélünk, amikről mi származunk.

Tehát honnan is vagyunk pontosan? Nos, olyan galaxisokról vagyunk, melyek közel illetve távol is vannak a ti galaxisotoktól, amire úgy céloztok, mint a Tejút. Apropó, mi szeretjük ezt a nevet. Mi másként nevezzük a galaxisotokat, de most, hogy a bolygótok csatlakozik majd a galaktikus közösségetekhez, ha szeretnétek megváltoztatni a galaxisotok hivatalos nevét a Tejút megnevezésre, akkor tiszteletben fogjuk tartani ezt a döntést, és megváltoztatjuk a hivatalos jegyzeteinket és a galaxisotok nevét. Mit gondoltok erről? Ismételjük: mi szeretjük a Tejút nevet, és azok számára, akik közületek nem értik, hogy miért hívják így, elmondjuk. Azért hívják Tejútnak, mert vannak fehér vagy ’tejszínű’, ’felhő szerkezetű’ gomolyagok, - amire mi így fogunk utalni -, amik az egész galaxisotokon át haladnak - még egészen a legtávolabbi pontjáig is, és elvékonyodnak, mielőtt elérnék a galaxisotok külső határait. Tehát, ez az a tejfehér pára, köd vagy szövet, és ezért hívjátok ezt Tejútnak. Csodálatos névnek tartjuk ezt és nagyon találó is egyben. Nos, szeretni fogjuk ezt is, ha úgy döntötök, amikor itt lesz ennek az ideje, és megszavazzátok egymás között, hogy szeretnétek megváltoztatni a galaxisotok hivatalos nevét. Nos, ismét menjünk tovább a beszélgetésünkben.

Sokan vagyunk, sok különböző galaxisról; némelyik oly messze van, hogy eonokig tartana eljutni a galaxisukból a tiétekre, ha nem lennének nagyon fejlett technológiáink. Mi ’meg tudjuk találni az ösvényt az időn keresztül’, mondjuk így, az egyik galaxistól a másikig és ezen az egész univerzumon is át, igen, pillanatok alatt. Gondolkodjatok el ezen; pillanatnyi utazás, mely a modernkori asztronautáknak évmilliókba telne. Ez igaz és ez az, amiért azt mondjuk, hogy amikor megosszuk majd a technológiáinkat veletek, az életetek drasztikusan meg fog változni. A világotok teljes egészében meg fog változni a mai naptól kezdve.

Az eszközök, amikben utazunk, mozgatjuk magunkat és a felszerelésünket, olyan fejlettek, hogy sokan közületek úgy fogják érzékelni, mintha egy varázslatos trükk lenne – hiszen valóban, úgy fog látszódni, mint egy varázslat. Képesek lesztek átutazni a bolygótokon egy A pontból egy B pontba és vissza, másodpercek alatt. Igen, sok esetben másodpercek alatt. Hogy lehet ez, drágáink? Izgalmasnak találjátok ezt? Hasznosnak és termékenynek tartjátok ezt? Az életet megváltoztatónak tartjátok? Mi igen és úgy gondoljuk, ti is így fogjátok, amikor megosszuk és bevezetjük ezeket a technológiákat nálatok.

Ismét emlékeztetünk benneteket arra, hogy lesznek bizonyos engedmények, melyeket az embereknek meg kell tenniük és az egyik ezek közül a fegyvereitektől való megválás, mivel nem lehetnek olyan emberek a bolygótokon, akik teljesen fel vannak fegyverkezve olyan szándékkal, hogy másokat megsértenek. Értitek, miért nem oszthatjuk meg veletek azokat a technológiáinkat, melyek segítik az utazásotokat, ha vannak közöttetek olyanok, akiknél fegyverek, puskák, gránátok és bombák vannak? Reméljük, értitek ezt és a javaslatunkat hivatalossá fogjuk tenni és tisztázzuk mindannyiótok előtt az elkövetkezendő napokban. Ismét, térjünk vissza a beszélgetésünkre.

Nos, hogyan nézünk ki? Ez egy olyan kérdés, aminek a megválaszolását tegnap felajánlottuk és a közönség véleménye, melyet az internetes hozzászólásaitokon át fejeztek ki, nagyon lelkesedő volt. Igen, szeretnétek jobban érteni, hogy milyen a kinézetünk, vagy hogy hogyan nézünk ki. Nos, tessék. Sokunknak közülünk pikkelyes bőre van, igen, mondhatnátok, zöld pikkelyes. Vannak közöttetek, akik azonnal egy hüllő-szerű lény képét idézik maguk elé. Igen, vannak közöttünk hüllő-szerű lények. Meglep ez benneteket? Megijeszt ez benneteket? Pánikot kelt ez bennetek és arra késztet, hogy azt higgyétek, hogy ez egyfajta megszállás? Mi nagyon sok dolgot olvasunk az interneteteken ezekről az ördögi hüllőkről, akik meghódítják a bolygótokat. Azt üzenjük, hogy ez sületlenség - ahogy ti mondjátok -, ez képtelenség. Ez mind hazugság. Ez propaganda. Nincsenek ördögi hüllők itt, akik meg akarják hódítani a bolygótokat.

Reméljük, egyértelműek voltunk ebben. Megengedjük, hogy ez a játék még egy darabig tovább folyjon, mivel úgy gondoltuk, hogy mindannyiótok számára ez egy csodálatos lecke lesz, amit itt megtanulhattok. Reméljük, hogy mindannyiótok, akik segítettek ezt a híresztelést, ezt a hazugságot, ezt a téves információt terjeszteni, és aki ezt a mesét időnként kitalálta, az tanult valamit. Ez nem egyezik meg azzal, amit mások mondanak vagy hisznek, amit az interneten, vagy esetleg könyvekben olvastok attól függetlenül, ki mondja ezeket. Menjetek a megérzésetek, az intuíciótok után. Valóban azt hiszitek, hogy mi, a testvéreitek megengednénk, hogy bármilyen ördögi fajzat idejöjjön meghódítani benneteket? Nem. Természetesen nem engednénk. Biztonságban vagytok és azok a lények, melyeket hüllőkként láthattok vagy írhattok le, itt vannak közöttünk.

Azért pikkelyes a bőrük, mert olyan világokban élnek, ahol a nap nagyon káros a bőrük alsóbb rétegei számára, így egy evolúciós időszakuk folyamán a bőrük elkezdett egy kicsit megkeményedni, hogy megvédje őket. Ennyi az egész. A bőrszínük szintén változott egy kicsit, mivel a sűrűség színt jelent. Egy tárgy fajsúlya miatt a szín változik. Tehát, évszázadok, évezredek vagy évmilliók időszaka alatt a bőrük egy világosabb színűről – mint a bézs szín, ami sokatoknak van – egy sötétebb színűre változott; egy kicsit zöldesebb színárnyalatúra, hiszen a zöld nem a gonosz színe. A zöld a növények, fák, virágok és gabonák színe. A zöld egy csodálatos szín és a zöld egy nagyon természetes szín is egyben. Az egyik legtermészetesebb szín, ami minden bolygón létezik. A zöld az élet színe. A zöld az étel színe és sok helyen a víz színe is. Ez a szeretet színe és e szín azok viseletének színe, akik ezen szeretet-üzeneteket megosszák veletek és akiknek ez a szín a mindenük. Ez nem az, amik ők, és nem is az, ahonnét ők jönnek. Ők nem mások, mint szerető, gondoskodó, figyelmes és kedves, nagylelkű, megbocsátó és költői lények, akik megosszák az ő csodálatos kifejezéseiket, szeretet- és fényüzeneteiket, nézeteiket, toleranciájukat és iránymutatásukat veletek.

Tehát, menjünk tovább más típusú lényekre, akik szintén megosszák veletek az üzeneteiket. Ez a típusú lény magas, szürke, vékony és ugyanolyan kedves és szerető, mint a többiek közülünk, és mint ti magatok. Őrájuk úgy utalhatunk, mint a ’szürkék’. Igen, vannak olyan lények közöttünk, akikre ’szürkék’-ként utalhattok. Ne feledjétek, ez nem az, ahogyan egy lény kinéz, hanem az, amilyen ő belül. És eláruljuk, hogy nincsenek közöttünk olyan lények, akiknek nincs szerető bensőjük, akiknek nincs kedvesség vagy gyengédség a bensőjükben. Ezek a lények, akik itt vannak velünk, olyan világból jönnek, ahol az emberek bőrszíne általánosan szürke, hiszen nekik is olyan atmoszférájuk van, mely nem teljesen felel meg az állandó ott-tartózkodásra és ez okozza a bőrüknek, hogy elszürküljön. Ez az, amiért az ő bőrük színe szürke. Nem szürke bőrszínnel születnek, ez meglephet benneteket. Igen, akikre ’szürkék’-ként utaltok, azoknak fehér bőrszínük van. Ez az, amiért oly sok olyan tudósítás van, ahol az ember szürke típusú földönkívüliként tűnik fel, viszont a bőrszíne fehér. Most már értitek ezt? Ezek nem különböző típusú lények különböző bolygókról. Ezek olyan lények, akik egyszerűen különböző életkorban vannak, mivel az idősebbeknek szürke bőrszínük van a napuk káros hatásainak köszönhetően.

Na, most már tudjátok. Most kibújt a szög a zsákból. A magasabb, szürke bőrű lények az idősebbek, a bolygójuk és az embereik vénei, és az alacsonyabb alkatú fehér bőrűek a fiatalabbak. Ezt szintén titokban tartottuk előttetek azért, mert szerettük volna, ha magatok gondolkodtok el ezekről a lényekről anélkül, hogy mi egyszerűen felfednénk a válaszokat a kérdéseitekre. Mivel már mondtuk, ha veszitek a fáradságot, hogy megfejtsetek egy rejtélyt és a kérdés legmélyére próbáltok eljutni, roppant nagyot nőtök belül és pont a benső az, amire emlékeztetni akarunk benneteket, nem pedig a külső. Tehát, további felhajtás nélkül továbbmegyünk egy másik típusú lényre, amely velünk munkálkodik és megossza az üzeneteinket a csatornánkon keresztül veletek.

A neve Greg. Ő egy olyan lény, aki kb. 6,5 láb magas. Kék bőre van, világoskék. Fehér haja van. Nagy, kék szemei vannak, csodálatosan kék szemei, kedves szemei, szerető szemei, gondoskodó szemei. Nagyon hosszú életúton át edződött itt, ebben az univerzumban. Másfél millió éves a ti számításotok szerint. Igen, ez a lény a felsőbbrendű énje, a valódi megtestesítője a mi csatornánknak, Greg-nek. A mi csatornánknak, Greg-nek van egy felsőbb rendű énje. Még egy belőle, ha úgy tetszik. Ő itt van ma közöttünk és segít megosztani ezt az üzenetet az ő ’alsóbb rendű énjének’, ahogyan őrá utaltok. Ezért mi úgy nevezzük őt, mint avatár, a felsőbbrendű énjének egy járműve, aki kutatja és tanul az alsóbb dimenziós világokból. Greg, az a Greg, akit ti ismertek, a csatornás Greg nem egy olyan lény, akit méltánytalanul használunk ily módon, hiszen ő beleegyezett ebbe. Ő várt erre és nagyon is élvezi ezt, ugye, Greg? Nos, köszönünk innét, a magasabb rendű énjéből neki. Kék vagy, fehér hajú és gyönyörű, nagy kék szemeid vannak. Ez minden, amit most Gerg felsőbbrendű énjéről fogunk mondani, mivel további meglepetéseket tartogatunk későbbi üzeneteinkben.

Tehát, barátok vagytok. Három lény, akikről úgy gondoltuk, hogy felkeltik ma az érdeklődéseteket és megengedjük, hogy elgondolkodjatok ezen és beszélgessetek egymás között arról, hogy kikkel találkoztatok ma és mit tanultatok a leírásaink által. Emlékeztetünk benneteket arra, hogy egy lény nem az, amit a külsője mutat. Az számít, hogy mi van belül és ez az egyetlen, ami számít. És itt, a magasabb világokban minden egyes lénynek szeretet van a bensőjében, becsület van a bensőjében, jóindulat, nagylelkűség, kedvesség, szeretet, részvét, megértés és megbocsátás van a bensőjében, és a bensőjében tűz, az élet és teremtés szikrája lakozik – ami nem más, mint a szeretet –, hiszen ez az egész teremtés, amit otthonunknak nevezünk, ez a nagyszerű királyság szeretetből épült tégláról-téglára. A szeretet az, ami összekapcsol minket. A szeretet az, ami összeköt minket. A szeretet az, ami lélegezni enged minket, a szeretet az, ami enni, élni, mosolyogni, látni, érinteni és érezni enged minket és a szeretetet érezzük akkor, amikor valami mást vagy valaki mást megérintünk.

Reméljük, hogy ma elértünk és megérintettünk benneteket néhány módon és lehetővé tettük, hogy néhányan eldobjátok a félelmet, melyet néhány feltételezett hüllőfajról tapasztaltatok. Reméljük, hogy értitek azt is, hogy sokan vannak olyanok azok közül, akiket ’szürkék’-nek hívtok, akik szintén olyanok, mint ti, akik szintén a szeretet, a részvét lényei és itt, a küldetésünk során velünk segítenek nektek megtalálni azt a szikrát, mely bennetek és az emberekben is lakozik.

Mi vagyunk a sokarcú testvéreitek, a Fény Galaktikus Szövetsége. A holnapi viszont látásra. Szeretünk benneteket!




Csatornázta: Greg Giles

Fordította: Vénusz

Website: http://www.ascensionearth2012.org/2012/09/message-from-galactic-federation-of_5446.html

12 comments:

  1. Kedves Fénytestvérek!
    A mai közvetítés egész frappáns és egy cseppet sem unalmas volt. Jó lenne, ha több ehhez hasonlót kapnánk, konkrét információkkal, több mozaikkal a ti életetekből, netán intimitásra is kiterjesztve. Csak az alapos megismerésetek adhatja meg nektek azt a bizalmat amit kívántok.
    Fontos részlet lehetne egy közvetítésnek egy felemelkedett társadalom egy átlagos életciklusának részletes bemutatása, ami előtt állunk. Jó ötlet lenne azoknak az ismereteknek a feltárulása amelyek arra vonatkoznak, hogy mit vihetünk magunkkal ebből a dimenzióból az újba, mert azt már kezdtétek közölni mit nem. Mi lesz azokkal, akik nem akarnak megválni fegyvereiktől, mennyire vagyunk mi felelősek Őértük akik erőszakmentes társadalomban szeretnénk élni. Lesz-e lehetőség az erőt fitogtatókat megrendszabályozni, mert azt mi már megtapasztaltuk, hogy szép szóval nem voltunk eredményesek - ilyenkor nem beszélünk egy nyelvet. Szeretettel kérdezem.

    ReplyDelete
  2. Hát a fegyverekhez egyáltalán nem ragaszkodom, egyébként nem is rendelkezem velük. Jó ötlet az általános leszerelés. Köszönjük a 3 bemutatkozást, tényleg izgalmas volt, és remélem, eza téma még folytatódni fog, hiszen vannak plejádiak. Sziriusziak, olvastam egy Apu nevű rendszerről is egy másik galaxisban, és még biztos annyi minden megismernivaló van...

    ReplyDelete
  3. Várom én is a következő közvetítést, és köszönöm, hogy itt vagytok :)
    Köszönöm neked is Greg:)!

    ReplyDelete
  4. Köszönöm ezt a mai üzenetet is, nagyon tetszett. Óriási szükségünk van rátok, köszönjük, hogy itt vagytok, hogy segítetek nekünk. Tele van a szívem szeretettel irántatok, pedig a sötétség mindent megtesz, hogy kiirtsa belőlünk a szeretet a tiszteletet az odaadást a bizalmat az igaz hitet. Ti tesztek erőssé minket! Maradjatok mellettünk mindig!:)
    Greg neked is köszönjük a munkádat!
    A fegyverek kérdéséről csak annyit, hogy teljesen egyetértek. A kérdés, hogy mások is így gondolják-e? A félelem ami olyan jól belénk ivódott vajon letudjuk-e küzdeni? (Remélem minket nem fogtok itt hagyni!?)
    Annyi kérdésem lenne hozzátok, de nem így nyilvános oldalakon. Van rá más lehetőség?
    Várom a további fejleményeket.
    Szeretettel:
    Balance

    ReplyDelete
  5. Kedves fénytestvéreink!
    A mai üzenetetek valóban izgalmas, és tényszerű volt.
    Hallottam a Keshe alapítványról akik szeretnék az egész világon elterjesztni az ingyen energiát, amivel hihetetlen dolgokra leszünk képesek, és függetleníthetjük magunkat a cabaltól.Gondolom Ti lennétek ennek a technológiának az átadói...A fegyveres leszerelés az nagyon jól hangzik de számomra még elképzelhetetlen ennek a kivitelezése.

    Más. Olvastam Aryana Havah mindkét könyvét az Inuakikről.Ebben arról írt, hogy léteznek jó és rossz hüllő fajok, de sokszor említette az annunakikat.Bennem ezért volt bizonytalanság a pikkelyes bőrrel kapcsolatban.Míg egy másik írásban :Michael Salla PhD.Jelentés a földönkívüli fajok tevékenységéről és indíttatásairól azt írják a magas szürkékről, hogy a katonai-ipari-földönkívüli komplexummal együttműködő idegen fajok.Főbb tevékenységeik és az okozott globális problémák:Genetikai kísérletek, hibrid ember-szürke faj megteremtése, tudatirányítás és diplomáciai egyezmények megkötése az „árnyék kormányokkal”.
    Genetikailag módosított emberek.Emberek monitorozása impalntátumokkal.
    Tudatprogramozott „eltérítettek”.Kompromisszumok a politikai elittel
    Beépülés a nemzeti titkosszolgálatokba.

    Kérlek titeket adjatok egyértelmű jelzéseket ezek valóságtartalmáról!Köszönöm!

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Üdvözletem mindenkinek aki olvassa!
    Nagyon tetszett ez a csatornázás is, és köszönöm Gregnek a kitartó fegyelmezett munkát. Örülök, hogy egyre több személyes dolgot tudhatok meg azokról a lényekről, akik gondunkat viselik és segítenek a felemelkedés útján. Olyan, mintha mindig is ismertük volna egymást. Szeretnék köszönetet mondani azért, hogy együtt dolgozhatunk, hogy megoszthatom veletek a tehetségemet, a képességeimet. Köszönöm, hogy használhatom a fejlett eszközeiteket. Köszönöm, hogy az életem részei vagytok. Az összes lehetőségek gömbje jól működik, már veletek dolgozom most is. Szeretnék veletek mielőbb személyesen találkozni, csodálatos már most is! Szeretetem érintsen meg benneteket, mert szeretlek benneteket! Érzékien lágy, csodálatosan könnyű életem van! Világomban minden rendben van. Szeretlek benneteket, Talen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedves Tálen Talen:)!

      Ne haragudj, hogy így megszólítalak, de az "összes lehetőségek gömbje" kapcsán akadt egy kérdésem. Vagyis a teremtésre vonatkozik, hiszen a Hathorok üzenetében benne van, az is, hogy amikor teremtesz, megszületik annak ellenpólusa is. Idézve: "A Hathorok szólnak arról is, hogy egy kettős jellegű világegyetemben bármilyen legyen is a teremtés, annak megfelelő ellenreakció is automatikusan létrejön. Minél erőteljesebb az új valóság változása, annál erőteljesebb a válasz is. Tartsd ezt szem előtt."
      Az ember lánya hogy törekedjen így bőségre, biztonságra, könnyedségre, ha közben a negatív pólus is életre kel?
      Te mit gondolsz erről? Hogy csinálod?

      Köszi és szép napot:)!
      lijo

      Delete
    2. Kedves Tálen talen!
      Én értesüléseim szerint ezek az üzenetek nem a Hathoroktól származnak.Egy másik idegen faj/fajok képviselő akiktől például a mai üzenet is érkezett.Az összes lehetőségek gömbje valóban a Hathoroktól való, csakúgy mint a Fénygyógyszer amit a mai napig is használok.Tehát ne feledd!Az idegen civilizációnak számtalan jó és rossz szándékú faja létezik.Ajánlanék egy írást mindenki figyelmébe:http://fenykereszteslejegyzo.blogspot.hu/2012/09/fenykereszt-es-lejegyzo-uzenetei-2.html
      Döntsön mindenki saját felelőssége tudatában!

      Delete
    3. Legyen mindenki szabad akarata szerint!

      " Sajnos a Fény galaktikus Föderációja már talán csak nevében létezik, mivel több olyan faj is tagja (volt) akiknek nem éppen tisztességes szándékai vannak. Greg Giles információforrása éppen egy ilyen faj. Az üzenetekből nehéz erre rájönni."
      Klikk:
      http://fenykereszteslejegyzo.blogspot.hu/2012/09/fenykereszt-es-lejegyzo-uzenetei-2.html

      Delete
  8. Kedves Pikkelyes, Szürke és Kék társaink az Univerzumban!

    Szívesen hallanánk Plejádi és Sziriuszi testvéreinkről is, akik valójában adták nekünk a DNS magot a Földre!

    Végtelen Szeretetet küldök Felétek!

    ReplyDelete

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar