Followers

Monday, September 10, 2012

2012. 09. 07.

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE
2012. 09. 07.


SZÁRMAZÁSOTOK A CSILLAGOKBÓL ERED 

 

 


                                                        A gyönyörű Serpens déli csillaghalmaz






A tengerek egy kissé elkezdtek felkavarodni, mivel megközelítettük utolsó negyed mérföldjét lefelé itteni utazásotok célegyenesének ebben a harmadik dimenziós világban. Figyelemmel kísérjük a műveletek szerte világotokon és változásokat látunk tudat infrastruktúrájában a Föld egész lakosságának. Ami itt történik az, hogy sokan közületek elkezdték figyelni, elkezdték felismerni, hogy a régi módszerek egyszerűen nem működnek, csak új módon szemlélve a dolgokat és megoldani a problémákat lesz a járható út számotokra a jövőbe, amennyiben egy fényesebb jövő az, amit mindannyian kívántatok magatoknak és hisszük ez az, amit éppen legtöbben kívántatok és áhítoztatok arra, hogy megkapjátok oly hosszú évek óta.

Ez az ébredés, bár valamilyen módon a felszínen hirtelennek tűnhet, ténylegesen egy lassú folyamat, sokkal inkább lassú és fokozatos, mint azt észlelték azok közületek, akik látják ezen bekövetkezett változásokat. Mi, a mi perspektívánkból, szemtanúi voltunk ezen változások lassú bekövetkeztének a sok elszórt évnyi idő alatt. Feljegyeztük néhány nagyobb vagy élesebb fordulópontját életeteknek és elmondjuk nektek, hogy térképeteken kevés ilyen koordináta és nagy távolságban található, valamint elmondjuk, hogy zöme ezen fordulatoknak gondolkodásmódotokban és cselekvésetekben egymás felé nagyon fokozatos, lassú, de biztos metamorfózis.

Nagyon szeretnénk látni, hogy jelenlegi útirányotokat változatlanul tartjátok, lelassulás és változtatás nélkül. Nem szeretnénk azt látni, hogy közületek akárki is megváltoztatja útirányát ebben az időben, mivel annyira közel vagytok eléréséhez annak, amit kívántatok magatoknak és többi testvéreteknek is. Amit javasolunk nektek az, hogy mindannyian találjátok meg középpontotokat, találjatok egy egyensúlyt és ragaszkodjatok ehhez az egyensúlyhoz, nem engedve, hogy elveszítsétek egyensúlyi helyzeteteket vagy elkezdjetek bármilyen módon tántorogni egyensúlyotokban, ezzel lehetővé téve másoknak, hogy kiszámíthatatlan és negatív viselkedésük befolyásoljon benneteket és megváltoztassa jelenlegi útirányotokat, ami felé már egy ideje hajóztok. Látunk olyanokat közületek, akiket valamilyen módon megérintenek mindezen negatív, durva és gyakran ellenséges kritikák munkánkkal, szervezetünkkel és üzeneteinkkel kapcsolatban és amit ők úgy látnak, mint hűségeteket szövetségünkhöz.

Elmondjuk azoknak közületek, akik esetleg hagyják, hogy ezen negatív rezgések idegesítsék őket, hogy folytassák egy olyan módszerrel, ahol egyszerűen figyelmen kívül hagyják ezen lények csípős beszólásait, sértegetéseit, félretájékoztatási kísérleteit és csalijaikat a félrevezetésre, hogy belevigyék őket vitába és érvelésbe, és belevigyék őket bármilyen módon a negativitásba. Kérjük azokat közületek, akik tudomásul vették ezen taktikáit a cabal csatlósainak és még azokat is, akik vakon elvégzik ezt a munkát, ellenszolgáltatás nélkül a cabal számára, vigyázzatok testvéreitekre, akik lehet, hogy belehullanak ezen csapdákba és engedik pozitív energiájukat hömpölyögve negatívvá válni hatására ezen negatív energia behatolásnak és mindenütt közösségeiben a fénynek és szeretetnek, toleranciának és megértésnek, ezen közösségeket arra tervezték, hogy összekapcsolják azokat közületek, akik egy jobb világot és jobb utat kívánnak az életre mindannyiótok számára.

Ne engedjétek, hogy ezen negatív lények és negatív napirendjük bármilyen módon is hatással legyen rátok. Meg tudjátok ezt tenni, tudjuk. Sokan közületek bebizonyították már ezt néhányszor. Menjetek dolgotokra megosztva fényeteket egymással, de ne engedjétek meg ezen negatív erőknek, hogy eltérítsenek benneteket attól a munkától amit végeztek. Egyszerűen utatokon hajózzátok körbe az ő negatív, ellenséges, megosztó fecsegésüket és egyszerűen összpontosítsatok a bejegyzésekre és hozzászólásokra, amiről úgy érzitek egy testvéretektől érkezett fényben, szeretetben. Ez a legjobb tanács amit adhatunk nektek, és a mai napon szeretnénk ebben javulást látni néhányatoknál, Testvéreink.

Ez minden amit mondanunk kell erről, és szeretnénk folytatni elmesélve nektek azt, hogy mit tehettek ezen a pontján utazásotoknak, úton feladatotok céljának teljesítésére itt, ezen a bolygón. Amint azt sokan közületek világosan értik, hivatalosan nem erről a bolygóról származtok. Ez nem az a világ amit általában otthonnak hívtok. Látogatók vagytok itt, és mint ilyeneket, kérünk arra maradjatok legjobb viselkedéseteknél és legyetek kedvesek ezen világ őslakóival, még akkor is ha ők nem viszonozzák ezt a kedvességet. Érthető a viselkedésük és még el is várható, mivel eszméitek és fogalmaitok, amit elhoztatok ide szervezetünk tagjaiként vagy más szervezet tagjaiként, akik itt dolgoznak velünk a fényben, ez új nekik, kihívás számukra, fenyegeti őket, sőt sok esetben megijeszti őket.

Elvárható bizonyos fokú ellenséges érzelem, elvárható az amit ti lehet váratlannak érezhettek, de bizonyos értelemben nem lepnek meg mindannyiótokat a támadások amit ellenetek indítanak az itten őshonos kultúrák, mert ők mindezt rendszereik és világuk elleni támadásnak tekinthetik és egy bizonyos módon kirohanhatnak ez ellen, amit megszoktak a túlélésért vívott harcban, mivel sok hosszú eonon keresztül ez egy rendkívül versenyképes környezet volt, a legéletrevalóbb túlél és az „ember embernek farkasa” környezet, őket nem segítették bármilyen módon is abban, hogy foglalkozzanak más személyekkel kedvesen, türelmes viselkedéssel, udvariassággal, toleranciával, bizalommal és megértéssel.

Őket nem segítették abban, hogy nyitottak legyenek érzéseikkel kapcsolatban. Őket nem segítették abban, hogy bízzanak másokban, amit mi belső titkoknak hívunk. Ez mind új számukra, és mint ilyen elvárható, hogy időről időre ki fognak robbanni sértegetésben, ellenségeskedésben, sőt fenyegetésben is. Egyszerűen tűrjétek el azt, ami számotokra ellenetek irányuló indokolatlan támadásnak látszik és tekintsetek erre úgy, mint csak munkátok egy részére. Emlékezzetek rá, nem számít mit gondolnak mások rólatok, csak az számít amit ti gondoltok magatokról, és amennyiben azt gondoljátok jó munkát végeztek itt, akkor ez minden amivel magatoknak tartoztok, mert ez minden amit ígértetek magatoknak, és ez minden amit ígértetek nekünk csapattársaitoknak, a Fény Galaktikus Szövetségének.

Nincs garancia arra, hogy képesek lesztek megváltoztatni a gondolkodásmód szerkezetét bármely itteni benszülött lénynek összes filozófiájukkal és viselkedésükkel kapcsolatban. Ez nem volt része munkátoknak és nem kértek fel rá benneteket. Amire kértek benneteket csak az, hogy gyertek ide és osszátok meg azt a fényt amivel belül rendelkeztek, a fényt amik vagytok, és azt tanácsoljuk nektek, tegyetek meg mindent amit tudtok, hogy a sötétség ne csökkenthesse le fényeteket. Ez az amire kértünk benneteket mielőtt idejöttetek, és erre kérünk most is. Ne hagyjátok, hogy a sötétség rávegyen benneteket rezgésetek lecsökkentésére, hogy az megfeleljen az ő szintjüknek, harcoljatok és vitázzatok velük akár a talajon, ehelyett maradjatok magasan és maradjatok ragyogóan fénylőek fényetekben és sugározzátok ezt a fényt magatok körül, lehetővé téve számukra, hogy sok olyan dolgot lássanak, amit lehet képtelenek körbesétálva látni és érezni a sötétségen át vezető útjukon.

Ez az, amit ma kérünk tőletek drága testvéreink, akik talán hagyjátok néhány ilyen sötétnek, hogy befolyásolják akár a legcsekélyebb negatív módon is munkátokat. Biztosak vagyunk benne képesek vagytok erre és nagyon bízunk abban, hogy javulás elkezdődését fogjuk látni azonnal ezen a területen. Azt mondjuk azoknak, akik fényükben erősek maradnak, hogy szép munka, nagyon jól végzitek ezt magatoknak és ez sokat elmond rólatok, messzire visz benneteket jövőtökben. Oldalatokon maradunk a sötétség végső napjain keresztül, amikor a fény, ami oly hosszú időre elveszett itt, el fog kezdeni világítani még utazásotok legsötétebb ösvényén is.

Ma szeretnénk folytatni a beszélgetést itteni utazásotokról és arról merre vitt ez benneteket, milyen pontról indult utazásotok és milyen ponton fog végetérni ez. Sokan közületek nagyon régen kezdték az itteni utazást, néhányatok időszámításotok szerint évezredekkel ezelőtt. Elindultatok erre a hosszú utazásra, mert látni kívántátok magatokat nagy változásokban, és a nagy változás nem érkezik gyorsan, nem történik meg egy vagy két testi inkarnáció után, amit feltöltenek néhány kihívással és akadállyal, hogy legyőzzétek. A nagy változás csak belülről jön, és ez az ami benneteket van, hogy a változások nagyon lassan történnek az idő hosszú eonjai során, és emiatt akartatok távolmaradni otthonról és továbbra is utazni amíg ez ésszerűen elképzelhető ennek fényében.

Elhatároztátok, hogy legalább egy párezer év vagy hosszabb a megfelelő időszak számotokra végigmenni és kiszállni ebből az utazásból. Ez meglehetősen hosszú időszaknak tűnhet sokatok számára, tekintettel az útra amit átéltek, mértek és tapasztaltok inkarnációitok ezen periódusán keresztül. Ma sokatoknak úgy tűnik, hogy az idő nagyon hosszan és lassan ketyeg. Sokan közületek lehet csak egy élettartam vonatkozásában gondolkodnak, mert ez minden amire tudatosan emlékeztek. Szóval, ha jelenlegi élettartamotokat kerekítjük kb. 80 évre, sokan vannak közületek, akik ebben a rövid időtartamban csak 8 évtizednek számolják életüket. Tegyük fel kb. minden 10 évben megtapasztaltok magatokban egy szint változást, akkor elmondhatjátok teljes 80 életév után, hogy meg fogtok tapasztalni így 8 változást magatokban.

Szóval, milyenek legyenek ezek a változások, legyenek drasztikusak és nagyok, vagy legyenek kicsi, fokozatos és alig észrevehető változások? Mi az utóbbira szavazunk, és eme változások nagyon fokozatosak és egyáltalán alig felismerhetőek a felszínen. Figyelembe véve ezt, most menjünk visszafelé néhány évszázadon és időtök számos eonján keresztül és most láthatjátok, hogy akkor is, ha itt lennétek több ezer éve, hogy a változások amiket meg fogtok tapasztalni, a változások amelyekre vágytatok és okai utazásotoknak és összes erőfeszítéseiteknek itt, nem lehet ilyen nagy változás, amiért itt kellett volna maradnotok minimum több ezer évet, ha a legnagyobb jutalmat kívántátok elérni itteni utazásotokból és összes erőfeszítéseitekből.

Szóval, ez az amiért sokan választottátok az ideutazást és hagytátok el otthonotokat sok ezer évre. Néhányatok sokkal régebben van itt, mint párezer év és azt kell mondanunk, hogy van egy jókora rész közületek, aki már több tízezer éve itt van. Igen, drága szeretett barátaink, több tízezer éve távol vagytok otthonról. Néhányatok még ennél is régebben. Most sokan közületek azonnal elkezdenek számolgatni, és azt mondják maguknak „Várj egy percet. Ha a földi civilizáció Egyiptomban van Sumériában kezdődött, csak 6, 7 vagy éppen 8000 évvel ezelőtt, vagy talán kitolva visszafelé ezeket a számokat tízezer évvel ezelőttig, hogyan lehetséges az, hogy én itt lehettem ezen a világon ezen időszak előtt?” Elmondjuk nektek azt, hogy ez lehetséges, mert jelenlegi történelem felfogásotok bolygótokról és civilizációitokról nagymértékben pontatlan.

Ez több mint téves értelmezés régebbi történelmetekben, ez az eredménye a céltudatos manipulációnak, félrevezetésnek, propagandának, hazugságoknak és eltussolásnak. Tudósaitok és kutatóitok közül sokan, építészeitek és természettudósaitok nagyon jól tudják azt, hogy itteni civilizációtok világotokon nem az ókori Egyiptomban kezdődött, amire bár „ókori Egyiptomként” utalnak, minden bizonnyal egy modern társadalom volt ahhoz képest, milyen messzire nyúlnak vissza ténylegesen civilizációitok itt, bolygótokon. Mondhatnánk, hogy az első hazugság Egyiptomot ókorinak hívni. A második hazugság úgy utalni rá, mint civilizációtok bölcsőjére vagy szülőhelyére, beleértve a mezopotámiai síkság és a „termékeny félhold” összes civilizációját, amire így utalhattok.

Vissza kell mennünk az időben százezer évekkel Egyiptom és Suméria elé, ahol valóban megtalálhatjuk kritikus pontját itteni civilizációtok születési helyének. Egészen Atlantiszig, sőt még távolabbra Lemúriáig vissza kell mennünk, hogy elkezdhessük felfedezni pontos darabkáit legkorábbi civilizációitoknak. Itt, ezen a két kontinensen történt, hogy lények érkeztek és letelepedtek, ha úgy tetszik, és elkezdték modern civilizációitokat itt. Modern civilizációknak hívjuk őket, mert nem voltak kőkorszaki vagy őskori vagy olyan civilizációk melyek nem rendelkeztek technológiákkal vagy mezőgazdasági rendszerekkel, nem, egyáltalán nem. Ezen civilizációk elkezdték azt, amire modern civilizációként utalnátok. Már az első napon birtokoltak olyan technológiákat, amikkel ti még csak nem is rendelkeztek ma itteni világotokon.

Tisztázzuk egy kissé ezt a kérdést, ezért elmondjuk nektek, hogy mind Lemúria, mind Atlantisz rendelkezett saját kontinenssel, amelyek most hullámsírban pihennek, mindkét civilizáció birtokolt technológiai vívmányokat és rendszereket messze meghaladva azt, amivel ti ma rendelkeztek világotokban, és messze túlmutatva látomásán vagy képzeletén sok feltalálótoknak és tudósotoknak. Ez egy pontos ábrázolás a két kontinensről. Nem léteztek „kőbaltások”, mint utalhattok vélt őskori civilizációitokra, ami csak még több dezinformáció és félreértés, mert ha egy pillanatra elgondolkodtok azon, hogyan lehetséges az, hogy az emberiség a szupermodern civilizációból, ahol már meghaladták még a ti mai korabeli társadalmi szinteteket is, ezután visszahúzódott egy olyan korba, ahol barlangokban éltetek és kihegyezett botokkal, kőből készült nyílhegyekkel vadásztatok állatokra? Megkérdezünk benneteket arról, hogyan történhetett esetleg ez, és elmondjuk nektek, hogy gondjaitok lehetnek ennek kitalálásával, mert ez sohasem következett be és hazudtak nektek, megtévesztettek benneteket, hamis portrét festettek nektek történelmetekről és őseitekről.

Eredetetek nem barlangokból származik szétszórtan a világból, nem primitív vagy barbár társadalmakból és azok polgáraiból. Eredetetek a csillagokból származik, azon helyekről amit mi otthonnak hívunk. Ez egész bolygótok igazi származása. Senki sincs itt, akinek ősei kisétáltak a barlangokból, elkezdve nádtetős kunyhókat vagy sárkunyhókat építeni, és akik éppen csak elkezdték tanulni azt, hogyan kell az állatokat háziasítani és saját növényeket termeszteni. Ez egy nagyképű hazugság. Ez egy abszolút hazugság. Ez iskoláitok, könyveitek szégyene és régészeitek, tudósaitok, kutatóitok és történészeitek üres fecsegése, és mi, igaz családotok, a Fény Galaktikus Szövetsége, szeretnénk most tisztázni ezen feljegyzéseket egyszer és mindenkorra, elmondva nektek, hogy fejlett fajtából származtok, néhány legfejlettebb vérvonalából ennek az egész Univerzumnak.

Sok szempontból azt mondhatjuk, hogy királyi magokból származtok, mert azok akik itt vannak egy genetikai együttműködés gyümölcsei sok nagyon fejlett vérvonalból szerte ezen Univerzumból. Egyesítettük – ha úgy tetszik – kollektív DNS-ünket és nektek adtuk ajándékunkként a legjobbat, amit vérvonalaink kinálnak. Ez az, amiért királyi méltóságnak tekinthetitek magatokat. Nektek van a legjobb, a legerősebb, legtermékenyebb, leghatékonyabb és leghasznosabb megjelenésetek oly sok nagy és erősen fejlett fajból Univerzum szerte. Ez az, akik vagytok. Nem vagytok állatok, akik megtanultak beszélni, ahogyan azt tanították nektek. Nem vagytok vadak, akik megtanultak békében és harmóniában élni egymással és most a civilizáció építését tanulják. Világegyetemünk néhány legnagyobb, legfejlettebb és tisztelt civilizációjából származtok. Szeretnénk, hogy ezt tudjátok, emlékezzetek erre, és hamarosan egyesülni fogtok testvéreitekkel, akik ezen civilizációkat sajátjuknak tekintik, mert mi építettük ezeket saját két kezünkkel.

Nagy öröm lesz számunkra újra bemutatni benneteket otthonvilágaitokban, az otthoniaknak, testvéreiteknek, és nagy örömet és büszkeséget fogunk érezni bemutatva nektek valós történelmeteket, valós gyökereiteket, hiteles gyökereiteket itt bolygótokon, egy olyan bolygón, amit kigondoltak, terveztek és építettek csak számotokra, nektek, hogy sajátotoknak hívhassátok, azoknak akik hordozzák magjait oly sok csodálatos és fejlett vérvonalnak, azért, hogy éljetek, tanuljatok, dolgozzatok, játszatok, kommunikáljatok és kijöjjetek egymással.

Itteni világotok egy tervezet. Egy nagyszerű ötlet került megvalósításra itt, megérlelni itt lényeket, akik csodálatos és gyönyörű eredményei magjaink egyesítésének, összegyűjtött DNS darabkáink alakjában. Ez az, amiért gyermekeinknek tekintünk benneteket, mivel mi vagyunk a büszke szülők, mert nem csak egy tagja vagytok népünknek, hanem egy csodálatos és nagy dizájn a mi összes népünkből, és mint ilyenre, nagyon büszkék vagyunk rátok, figyelünk rátok és megvédünk benneteket, mint gyermekeinket, mert valóban egy bizonyos szempontból azok vagytok. Segítettünk felnevelni benneteket, születésetek óta tápláltunk benneteket és születésetek időpontja alatt százezer évekkel ezelőttet értünk, amikor először hoztunk el benneteket ide, megmutattuk új világotokat és megkaptátok a kulcsokat ehhez a gyönyörű királysághoz, ami itt épült számotokra.

Még mindig rendelkeztek ezekkel a kulcsokkal, azok csak a tieitek, senki másé. Mindössze annyit kell tennetek, hogy visszaszerzitek királyságotokat, találva egy módot bolygótok megszabadítására azoktól, akik nem ide tartoznak, mivel ők nem rendelkeznek ugyanazzal a vérvonallal, ugyanazzal a DNS-sel, ugyanazzal a maggal, mint ti. Ők betolakodók itt. Ők nem a mi gyermekeink, mint ti. Ők idegen lények. Idejöttek, belopakodtak egy bizonyos módon a hátunk mögött ide, amit teljesen el fogunk magyarázni nektek, azonban elmondjuk nektek, nem űrhajókkal érkeztek és szálltak le ide, és üdvözöltek benneteket a megfelelő univerzális és galaktikus protokoll szerint. Nem, kerestek egy hátsó bejáratot – ha úgy tetszik – egy módot technológiai fejlettségükön keresztül, feltűntek itt hirtelen, és ez nagy pusztítást, bomlást és félelmet okozott világotokon, pusztítás, káosz és zűrzavar az ami maradt, és ez elért egy forrpontot a mai napon.

Ez a küldetésünk most itt veletek, gyermekeinkkel, testvéreinkkel. Küldetésünk megszabadítani világotokat ezen parazitáktól, akik megtalálták a beosonás módját a „repedéseken” keresztül és megfertőzték világotokat. Ők nem állnak rokonságban veletek. Ez az amiért vannak szabályaik, hogy nektek távol kell tartanotok kezeiteket tőlük, mert nem kívánnak keveredni veletek, mert ők nem „vegyülnek a szolgákkal” amint az mondogatják egymás között. Ezért vannak titkos társaságaik. Ezért vannak zártkörű klubjaik saját tagsággal. Ezért élnek hegytetőn álló házakban, mialatt ti lent éltek a nyomorban. Azért vannak korlátolt felelősségű társaságaik és üzleti kapcsolataik, amelyek csak bérelnek és csak magukkal foglalkoznak. Ezért vannak titkos szimbólumaik és titkos kézfogásaik, mivel ők kizárnak benneteket ezekből, mert ők tisztában vannak azzal, hogy nem tartoznak közétek, vagy nem közületek származnak v. állnak rokonságban veletek bármilyen módon. Tisztábban értitek már ezt drága gyermekeink, drága testvéreink? Megértitek jobban kik ezek a lények, mit képviselnek mindnyájan, miért viselkednek olyan módon ahogyan azt teszik és miért az az álmuk, a napirendjük, hogy megsemmisítsenek, felszámoljanak, kipusztítsanak benneteket és kihalt fajjá tegyenek benneteket itt, világotokon? Mert ők akarják maguknak birtokba venni ezt a világot, ez az álmuk, ez a napirendjük, amit sokan közületek új világrendként ismernek.

Ez az új világ amit akarnak, és azt akarják, hogy eltávozzatok innét és bármit meg fognak tenni azért, hogy elérjék ezt az álmot, ezen beteges rémálmukat, és ez az amiért itt vagyunk. Ez az egyik fő oka annak, amiért összefogtunk más szövetségekkel, hogy itt legyünk segíteni benneteket, amíg csak ti „ki nem söpritek a szemetet”, ahogyan ti mondjátok, és itt az idő erre. Ez az amiért olyan fontos, hogy a tűzvonalban szolgálatot teljesítő férfiak és nők befejezzék feladatukat, ezen személyek bezárását, akik vezetői, tagjai és munkatársai bűnöző cabalotoknak, mert ezen cabal tagok azok a lények, akikről itt beszéltünk és ez az akik ők. Hívhatjátok őket illuminátusoknak, szabadkőműveseknek, rózsakereszteseknek, templomos lovagoknak, ez csak pár elnevezés abból, amit ők adtak titkos társaságaiknak, melyeket arra tervezték, hogy megszervezze őket, felhatalmazza őket ellenetek, és segítsen nekik elvenni világotokat tőletek, így ők azt saját magukénak tudhatják. Ez a napirendjük és ez néhány csoport azok közül, amik részei napirendjüknek.

Mint már tájékoztattunk benneteket róla, rendkívül szervezettek, rendkívül ravaszak és fondorlatosak. Erőszakosak lehetnek és ezt már bebizonyították elég gyakran. Ma elmondhatjuk nektek, hogy végre megfutamítottátok és bekerítettétek őket. Érzik ezt a nyomást. Közülük néhányan tudják, hogy napjaik meg vannak számlálva és csapkodnak, most félelemben élnek, olyan félelemben, amilyet ők okoztak nektek, és megéltetek oly sok hosszú eonnyi időn keresztül. Most ne álljatok le. Ne lassítsátok le erőfeszítéseiteket. Ne szálljatok ki. Ne engedjétek meg, hogy bármiféle kétség is beférkőzzön elmétekbe, mert annyira közel vagytok ezen méreg, ezen behatolás felszámolásához gyönyörű világotokon, mert ez egy csodálatos világ volt. Rendkívül fejlett kultúrával rendelkeztetek itt, és miután eltávolítottátok földetekről ezen betolakodókat, segíteni fogunk visszaállítani világotokat gyönyörű, tiszta, és szuperfejlett technológiai állapotába, amit egykoron sajátotoknak hívtatok és újra annak fogjátok nevezni, és mi mindent megteszünk, amit lehet, hogy segítsünk benneteket abban, hogy ez újra lehetővé váljon.

Fívéreitek és nővéreitek vagyunk, büszke szüleitek, mi gyönyörű gyermekeink. A Fény Galaktikus Szövetségének tagjai vagyunk, és addig nem hagyjuk el ezt a bolygót, amíg ez a bolygó vissza nem kerül jogos tulajdonosaihoz. Holnapi üzenetünkig Drágáink, szeretünk benneteket, ahogyan csak egy szülő szeretheti gyermekét.




Csatornázta – Greg Giles

Fordította – Lily-of-the-valley

Website – ascensionearth2012.blogspot.com

8 comments:

  1. Köszönjük a Fényszövetségnek ezt a tájékoztatást és türelmetlenül várjuk a további,értékes ismereteket eredetünkkel kapcsolatban.
    További jó munkát mindenkinek,győzzön a Fény!

    ReplyDelete
  2. Az az érdekes, hogy pár éve, -amikor még nem is tudtam ilyen üzenetekről, és hasonló tanításokról -eljutottam odáig gondolatban, hogy azt mondtam magamban, ez a ház, ahol lakom, nem az otthonom! Amikor valahonnan utaztam vissza, akkor se azt mondtam, hogy haza megyek, mert éreztem, hogy az otthonom valahol egész máshol van, nem itt. Ez belülről jött, és először nagyon nehezen fogadta el az egóm. Mindenáron ezt akartam igazi otthonná varázsolni. De mintha valami erő egyre inkább megakadályozta volna. Végül megadtam magam az érzésnek, és milyen jól tettem! Így most egyre jobban nő az önbizalmam.

    Dyral! Kérlek ne használd a Fényszövetség kifejezést itt, mert az egy egészen más társaság neve. Egyik képviselőjükkel vitatkoztam napokig itt ezen a blogon. Írjál inkább Galaktikus Szövetséget, ha rövidíteni akarsz.
    Tudom, hogy győzni fog a Fény!
    Mily

    ReplyDelete
  3. Köszönöm, hogy nagyobb lett a betű! Tegnap este már alig bírtam elolvasni a kicsiket, még szemüveggel is .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedves Katalin!

      A betűméret valószínűleg az általad használatos böngészőben is állítható. Például Mozilla Firefox esetében [Ctrl] és a számbillentyűzeten a [+] vagy [-]. A menüben is érdemes szétnézni. Például a "Nézet"-nél.

      Tehát ha kicsi a betű, akkor átmenetileg felnagyíthatod.

      Delete
    2. Kedves Tardos! Köszönöm a segítségedet. Így sokkal jobb olvasni.

      Delete
  4. Köszönöm ezt a csodás üzenetet! Azt hiszem mindig is éreztem ezt.
    Kedves Kati! Tudom mit éreztél én ugyan így voltam vele, ezért kezdtem keresni a válaszokat a furcsa érzéseimre. Itt végre megtaláltam. Nagyon köszönöm! :)
    Várom a további fejleményeket!

    Szeretettel:Balance

    ReplyDelete
  5. Kedves fordító Csapat!

    Köszönjük szorgalmas fordító munkátokat! :-)

    Kedves Katalin Gyöngyi Mobydickstar!

    Szeretném elküldeni nektek ezt a linket, mely a Keshe igazgatójának levele :-)
    http://jhaines6.wordpress.com/2012/09/10/mr-keshe-comments-on-the-forum-page-of-his-site-the-keshe-foundation-concerning-the-september-6-2012-meeting/
    Nagy reményekkel nézek elébe kezdeményezésüknek!Békés átmenetet hozhat a világnak!
    Amennyiben úgy itélitek meg, akkor érdemes lenne lefordítani, hiszen hozzánk szól, emberekhez Mr Keshe levele!

    Szeretettel üdvözöllek Benneteket!
    Gábor Kati

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drága Gábor Kati!

      Köszönöm a linket és továbbítom a csapat illetékes tagjának!

      Szeretettel

      Mobydickstar

      Delete

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar