Followers

Thursday, October 4, 2012

GYŰLÖLKÖDŐK: ELLENŐRIZZÉTEK EZT A BEJÁRATNÁL

GYŰLÖLKÖDŐK: ELLENŐRIZZÉTEK EZT A BEJÁRATNÁL 

 

 Üdv mindenkinek, jelenleg gépelem a következő cikket, amit – úgy gondolom – sokan közületek nagyon éleslátónak és még tanulságosnak is fognak találni. Ráébredtem arra, hogy az elmúlt néhány nap egy kicsit zavarba ejtő lehetett és erre egyáltalán nincsenek meg a válaszaim. Nem azt mondom, hogy most minden válasz megvan, de összegyűjtöttem elég intuíciót ahhoz, hogy tudjam sokatok jól fog boldogulni, ha nyitott elmével olvassátok ezeket és elmélkedtek rajtuk a következő pár napban és ez éppen az amennyi ideig nekem sikerült végre meglátnom a fényt és az összes nyomot, amit most rögtön át fogok adni nektek, és úgy gondolom legalább néhányan közületek már kezdenek olvasni a sorok között.

A mindenki számára éppen most következő üzenet bejelentése egy új eljárásmódnak itt ezen a blogon és Facebook oldalamon is. A gyűlölködőket többé nem látjuk szívesen! Ez nagyon boldoggá tehet sokatokat és engem is boldoggá tesz. Az elmúlt hónapban azok, akik megosztották rajtam keresztül üzeneteiket azt kérték, hogy tegyem lehetővé azok számára is, akik még nem tanulták meg hogyan bánjanak másokkal, hogy elküldjék hozzászólásaikat tetszés szerint. Azok a napok most véget értek. Most eldöntöttem ezt és a gyűlölködők nincsenek szívesen látva, mivel ők még nem tanulták meg hogyan
kell bármilyen módon is tiszteletben tartani másokat, így nem szívesen látott vendégek az otthonomban, és ez az én otthonom itt és az Facebook oldalam is, amit megosztok barátaimmal, akik szívesen látott vendégek, mert megtanulták hogyan tartsanak tiszteletben másokat, tiszteljék mások nézeteit és véleményeit mindenkor.

Ez nem azt jelenti, hogy bárki ellentétes állásponttal nem tud hozzászólni. Mindenki hozzászólását szeretettel várjuk, bár ha hozzászóltok és később ezt nem látjátok megjelenni, akkor tudni fogjátok, hogy még néhány munkát el kell végeznetek magatokon és kommunikációs készségeteken. Ez minden segítség amit néhányatok ezen a területen kapni fog, mert nem vagyok egyik szülőtök sem és általános iskolai tanárotok sem vagyok. Meg kell tanulnotok, hogyan tartsatok tiszteletben másokat és itt senki sem fog kézen fogva vezetni benneteket többé, ahogyan azt tettük.

Azok, akik megosztják üzeneteiket rajtam keresztül esetleg nem értenek egyet ezzel. Ők kifejtették, hogy ezen egyéneknek szükséges tanulniuk és nekünk kell őket tanítani, javasolták, hogy tegyük számukra lehetővé a hozzászólásokban a teljes szabadságot és erősen támadhassák szavakkal a többieket és azt javasolták a többieknek, hogy beszélgessünk velük. Nos, próbáltuk ezt megtanítani nekik egész idő alatt, egyáltalán semmit sem tanultak ebből, és tudjátok kikről van szó. Most nézzük meg vajon egy változtatás a módszertanban működik-e, mert ha ők szeretnék itt kifejteni nézőpontjukat és megteszik ezt, meg fogják tanulni és teljes egészében bebizonyítani hogyan kell helyesen tiszteletben tartani mások nézeteit és érzéseit minden alkalommal.

Beleegyeztem abba, hogy csináljuk ezt valami más módon, de mint mondottam, ezen napok elmúltak, és sokan meg fogják tanulni, éppen miért értek véget ezek a napok a következő cikkben, amit ma este később fogok közzétenni. Szeretlek mindannyiótokat. Mindig maradjatok erősek és örökké tartsátok hiteteket! Barátotok, Greg.
Írta – Greg Giles

Fordította – Lily-of-the-valley

Website – ascensionearth2012.blogspot.com

4 comments:

 1. Kedves Fénymunkások, Greg:)

  Első gondolatom az volt, talán nem helyes kizárni másokat az életünkből. Egyrészt, mert nem véletlen kerültek oda, és ezzel egy időben elmulasztjuk saját tanulási lehetőségünket.
  A kizárással nem teszünk mást, mint elutasítunk. A nem-re nem-mel felelünk. Hol itt a fény, a szeretet, az elfogadás?
  A kérdésem egy kicsit mélyebbre mutat: miért tudnak engem megbántani? tovább megyek: Miért bántódom meg?
  Miért nem tudom elfogadni azon embertársaim, akik nem "egy szinten" mozognak velem? Miért nem látom meg bennük is a fényt?
  Satöbbi-satöbbi, DE - mivel nem én vagyok Greg, tiszteletben tartom a döntését, főleg, hogy egy percig nem voltam a helyében. És, ha Ő így látja, érzi, akkor ez is rendben van. Ahogy minden. Mindannyian nehéz pillanatokat él(het)ünk meg, legyünk megértéssel, elfogadással egymás iránt...
  Én továbbra is örömmel, várakozással teli lapozom ezt az oldalt, és kívánom váljunk mihamarabb fényteli lényekké:)

  Szeretettel ölellek Benneteket!

  ReplyDelete
 2. Tudja esetleg valaki, hogy miért nincs megint fordítása Greg blog oldalának? Már megint 5 üzenettel elvagyunk maradva.
  Szeretettel:
  Balance

  ReplyDelete
 3. Mióta megzakkant a dolog (vagyis állítólag hülyeségek jelentek meg, melyeket később töröltek), egyetlen írás sincsen, ami a GFL-től származna. Sőt ez: "Message from the Galactic Federation of Light 9/22/12 ‘Announcing the Next U.S. President’" is egy meglehetősen durva cikk, mely egyébként nincsen lefordítva. (Úgy értem, hogy nem illik a korábbiak közé. Gonosz, fenyegető és szerintem ellent is mond a korábbiaknak.) Talán ezt is törölni kellett volna?

  Greg Giles írásai biztosan jók, de itt nem arra lennénk kíváncsiak. Hanem arra, hogy mit mondanak a földönkívüliek. Szerintem kár is lenne erőfeszítést tenni ezek lefordításába. Egyelőre más oldalakon tudunk tájékozódni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. A valódei és jószándékú földönkívüilek teljesen mást mondanak, mint Greg. De térdre imára emberek, a Greg-vallás nem hallhat ki...:)))
   Töltsön el a szeretet fénye és világítsa meg utadat.

   Delete

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar