Followers

Monday, March 12, 2012

12.03.2012



Üzenet a Galaktikus Szövetségtől - 12.03.2012


A Föld Felemelkedése 2012 – 20120316 Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-03-12 

Rendelkeztek az erővel, hogy rendületlenül kitartsatok, és a hit az, melynek fenntartását most kutatnotok kell. Szilárdan tartsatok ki meggyőződésetek mellett, és ne hagyjátok magatokat jelenlegi útirányotoktól elmozdítani, hiszen ez fog a manapság titeket megkötő korlátokon túlra vinni. Utatok hosszú volt, és sokszor letértetek az ösvényről, azonban mindig megtaláltátok az utat vissza a középponthoz, és ahhoz az ösvényhez, mely felfelé vitt, ki a fényre. Folytassátok törekvéseteket ennek az útnak a megtételére, és ez fog elvinni benneteket oda, ahová menni akartok. Sok akadály van, és sok ember, akik ezeket elétek rakták. A ti dolgotok meglátni ezeket az akadályokat, és módot találni elmozdításukra, anélkül, hogy a pályáról túl messzire löknének ki.


Ma még mindig sok akadály áll ösvényeteken a felemelkedés felé vezető utatokon, és ha ösvényetek most rövid is, még mindig számos kihívás van, mely adni fogja magát e rövid időszakon belül. Néhány e kihívás közül a legnagyobb kihívás lesz e megtestesülés, sőt még az összes előző megtestesülésetek egészének ideje alatt. Tudjuk, hogy képesek vagytok keresztülvinni e kihívásokat, és együtt teljesíteni fogjuk, épp ezt, hiszen itt vagyunk, hogy segítsünk nektek minden módon, ahogyan tudunk. Ezért vagyunk itt, és nem más ok folytán. Sokatok számára az egyik kihívás ez időben az ennek megértéséhez elvezető út megtalálása, és egy mód fellelése a félelem legyőzésére, melyet tapasztaltok a minket illető, és az ittlétünk miatti okokkal kapcsolatosan. Sok függ munkakapcsolatunktól együtt, és ez tőletek függ, hogy túljussatok a félelmen, a kételyen és a bizalmatlanságon, és hogy ne egy betolakodó erőként lássatok minket, hanem családotokként, hiszen valóban azok vagyunk.


Sok feladatunk van, amit együtt kell megvalósítanunk. Igenis közületek sokat látunk, hogy hajlandók minket elfogadni, akik elérték a megértést arról, kik vagyunk, és ez felmelegíti szívünket, és felbátorít minket. Kérjük azokat, akik el tudták érni ezt a megértést, hogy segítsenek másoknak meglátni, hogy mik az igaz szándékaink, és mik az ittlétünk okai. Segítsétek őket meglátni, hogy ebben a világegyetemben minden lény mások megsegítésére jön el. Az a szétválasztás és elkülönülés, melyet az emberiség megtapasztalt történelmetek nagy részében mindvégig és tapasztalását folytatja ma is, pusztán a harmadik dimenziós utazásotoknak egy káprázata, melynek nincsen alapja a valóságban.


Ahogyan említettük, kollektív valóságotok épp részesülni készül egy nagy átalakításban, és annak a legnagyobb része, melynek normaként való felfogásához elérkeztetek, szertefoszlik majd, és utat enged új valóságotoknak. Ez lesz egy nagy kihívás sokatok számára, és ahogyan azt szintén mondtuk, ez csupán egy kihívás a sok közül. A győzedelmeskedés e kihívás felett, fog segíteni nektek sok más legyőzésében, hiszen itt vagyunk, hogy segítsünk nektek a számos feladatban, melyet szükséges teljesítenetek, azonban ily ódon nem tudunk segítséget nyújtani, míg meg nem találjátok a módot, hogy felülkerekedjetek a félelem kihívásán.


Sokat beszéltünk a félelemről veletek, és hogy milyen káros lehet számotokra, egyénként és kollektív társadalomként is, és sokatok számára tisztának kellene lennie ez időben, hogy a félelem épp döntő szerepet játszik ügyeinkben ebben az időben. Ha nem a tőlünk való félelemnek lenne betudható, hogy oly nagyon bizalmatlankodtok velünk szemben, már köztetek lennénk, együtt dolgozva a sok fontos feladat beteljesítésén, melyekről beszéltünk. Az idő ketyeg, és muszáj megindulnunk. Közösségként tőletek függ, hogy ráleljetek szívetekben arra, hogy megbíztok bennünk, és hiszitek, hogy a világmindenség sokkal rendelkezik, hogy nektek felajánlja. Sosem mondtuk, hogy ez könnyű lesz. Ezt egy nagy kihívásnak látjuk társadalmatok számára, és ezt egy nagy kihívásnak látjuk Fénymunkásaink számára is, akik ott vannak a frontvonalakon, megtéve azt, amit tudnak, hogy eltemessétek e megalapozatlan félelmeket.


Ez időben kérünk titeket, Fénymunkásainkat, folytassátok rendületlen kitartásotokat, és lendítsétek előre az igazság és fényetek terjesztését. Nagy fejlődést tesztek meg, és igenis látjuk a napot, amikor képesek leszünk biztonságosan dolgozni köztetek. Ez időben közületek sokan állnak készen elfogadni minket, és nekilátni együtt a sok tervezetünknek, és ez épp az, amit megtenni szándékozunk. Ha látnátok, milyen messzire jöttetek el, mióta elkezdtétek a fivéreitek és nővéreitek értesítésének e feladatát jelenlétünkről és békés szándékainkról, nagyban bátorítva lennétek, éppúgy, ahogyan mi vagyunk, és tudnátok, hogy küldetésetek e részének vége tisztán látható, hiszen valóban az. Folytassátok erőfeszítéseteket, ezt tudván, és engedjétek meg, hogy ez a meggyőződés erőt adjon nektek a falak és bármilyen korlátok ledöntéséhez, melyek adják magukat. Semmi másunk sincs, csupán a hit bennetek, ahogyan volt mindig, és lesz is mindig.


Amint bizonyosak vagyunk, hogy szerte világotokban van egy szilárd megértés rólunk és ittlétünk okairól, előre fogunk haladni leleplező terveinkkel, és ez fog elvinni minket arra a pontra, ahol bele fogunk kezdeni személyesen kölcsönhatásba lépni és dolgozni a sok kiválasztott egyénnel, hogy nekilássunk a számos feladat elkezdésének, melyek elengedhetetlenek a sima átmenetetekhez felemelkedésetek egész ideje alatt. Látjuk, hogy sokan álltok készen, és egészen türelmetlenek vagyunk a munka megkezdése miatt velünk, és nagy örömünkre szolgál ezt látni. Folytassátok a belénk vetett bizalom kimutatását, és ez továbbterjed majd fivéreitekre és nővéreitekre, akik talán példátok nélkül félnének tőlünk és szándékainktól. Engedjétek meg nekik meglátni, hogy nem vagyunk számotokra idegenek, és nincs ok félni tőlünk. Ha egyszer képesek vagyunk munkakapcsolatunkat megkezdeni néhányatokkal, a többiek, bizonyos média csatornáitokon keresztül meg tudják majd látni e munkakapcsolatról a bizonyítékokat, és ezt egy mélységes hatást gyakorlónak látjuk világotok tömegtudatára. Ez a terv, és kérünk titeket, folytassátok az alapok lerakását, így elérhetjük ezt a fontos következő állomást.


Szeretnénk belekezdeni a működés e részének kezdő szakaszába, rövidesen azután, hogy a média híradások elkezdődnek bűnös titkos Szövetkezésetek sok letartóztatásáról. Ez a mi időkeretünk, így kérünk titeket, maradjatok felkészültek e letartóztatások sajtóvisszhangjára, valamint éberek működésünk következő szakasza miatt. Ennek részleteit tisztázni fogják számotokra a megfelelő időben csatornáinkon keresztül, és időben, néhány média vállalaton keresztül. Kérlek, folytassátok üzeneteink megosztását, és ezen eseményekről a híreket, és köszönjük nektek hatalmas erőfeszítéseiteket e vonatkozásban. Munkátok nagy változást hoz, és azt mondjuk nektek, hogy szinte már elértétek az átfogó működésünk e szakaszát, és látjuk sokatokról élvezni megbízatásotok következő mozzanatát, mely épp előttetek vár rátok.


Világotok biztosan zöldebbé válik, amint képesek vagyunk nekilátni sok tervezetünknek együtt. Sok minden nektek nyújtandóval rendelkezünk, és alig várjuk, hogy ily módon segítsünk benneteket. Ez az a mód, melyben ez a világegyetem benne van, ahol a lények és világok a kozmosz minden részéből eljönnek mások támogatására és megsegítésére szükségük idején. Ez a szükség ideje a ti részetekről, és hisszük, hogy egyet fogtok abban érteni, hogy segítségünk nagyon előnyös lehet mindnyájatok részére. Az előttünk álló napokban tisztává válik mindenki számára, aki bele szeretne pillantani, milyen módokon segíthetünk nektek, és érezzük ez időben, hogy népetek többsége melegen üdvözöl majd minket. Összpontosítsunk az esedékes feladatokra, és többet fogunk beszélni arról, mely együtt jár ezzel, egy későbbi időpontban, azonban ismételten, az idő fogy, és sürgetnünk kell, hogy az időbeosztáshoz igazodva maradjunk.


Túltekintve a kihívásokon, melyek épp fenn, előttetek várakoznak, látjuk a jutalmat minden itteni erőfeszítésetekért egy az otthonotoknak hívott gyönyörű új Föld formájában. A sok megtestesülésetek során az általatok szert tett bölcsesség által megerősödve, mindent, melyet megtanultatok, képesek lesztek alkalmazni új életeteknél, új világotoknál és hogy sértetlenül megóvjátok azoktól a hibáktól, melyeket együtt követtetek el itt a múltban. Ez az, amiről minden élményetek szólt: megtanulni a tapasztalásokon és néha a durva leckéken keresztül mindent, a teremtés nevében. Épp most készültök megkapni a jutalmat, melyet mindnyájan kiérdemeltetek egy soha véget nem érő folyamat gyönyörű részeként, és lesz egy új otthonotok, őseredeti és új minden módon, hogy folytassátok, és új kalandokat, új leckéket kezdjetek el a soha véget nem érő utazásotokban.


A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.

Csatornázta: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Magyar fordítás: Clarissa
 

1 comment:

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar