Followers

Tuesday, March 6, 2012

06.03.2012



Üzenet a Galaktikus Szövetségtől - 06.03.2012





Bolygótokat megtisztítják a harmadik dimenziós élményeitek után hagyott minden hulladéktól. Bolygótok újjászületik a fűszálaktól az egekig, az óceánok fenekétől a hegycsúcsokig. A régiből semmi sem marad majd, hiszen múltatok alacsonyabb dimenziós jellegének rezgésszámával bírnak. Ti szintén újjászülettek, és szintén semmi sem marad majd önmagatok alacsonyabb dimenziós jellegeiből. Mindenki és minden, ami új világotokban fog létezni egy magasabb dimenziós rezgésből való lesz. Egy élénk kezdetet fogtok tapasztalni, és világotokban minden új lesz. Új játszótereket és új munkahelyeket is kaptok. Más jellemző értékek [paraméterek] sorával fogtok bírni, mely fizikai világotokat kormányozza, és eltérő szabályok sorával is rendelkezni fogtok, mely civilizációtokat kormányozza. Minden a tökéletesedés lesz, és mindaz, amit kaptok a jelenlegi élményetekből való feljavítás lesz.


Ez az új otthonotok. Bátorítanak, hogy tiszteljétek, és bátorítanak, hogy vegyetek részt a közösségi erőfeszítésekben, új világotokat őseredeti állapotában fenntartandó, melyben majd találjátok őt. Ez a ti világotok, és azt tehettek vele, amit szeretnétek, azonban azt mondjuk, hogy a harmadik dimenziós élményeiteken keresztül a benne okozott kár előfordulását nem fogják ismét megengedni.


Szerte világotokban, mindnyájatok számára elérhető új utazási módokkal fogtok bírni, és képesek lesztek könnyedén elutazni bárhová, ahová szeretnétek, szabadon, a kormányaitok és a határok által rátok szabott megszorítások nélkül.


A nyelvi korlátokat szintén lerombolják, hiszen bemutatnak majd nektek egy új kommunikációs módszert, mely megengedi számotokra, hogy párbeszédet folytassatok bárkivel a világ bármely részéről. Számos elbűvölő meglepetést tartogatnak számotokra, és ez csupán egy pár. Új világotok a tervezés és működés mesterműve lesz, és a tiétek lesz, hogy élvezzétek és dédelgessétek a lehetőség emelkedettebb birodalmaiba való felemelkedésetekkor.


Mielőtt mindez a tiétek, jóllehet még van elvégzendő munka itt a harmadik dimenziós Földön. Együtt kell megtisztítanunk az utat az új világ számára, és ahogyan mindig is fenntartottuk, ez a ti világotok, és tőletek függ, hogy gondoskodjatok ezekről az ügyekről. Mi csupán segíteni vagyunk itt benneteket, és nagyon türelmetlenek és boldogok vagyunk ezt teljesíteni. Az egyik sürgető ügy, melyet meg kell oldani, azoknak az eltávolítása, akik meg kívánnak titeket akadályozni a felemelkedésetek és új otthonotok elérésében. Ott szeretnének tartani, ahol épp vagytok, bezárva a harmadik dimenziós börtön bolygójukba. Közületek sokan értik meg, mit szükséges tenni, és itt vagyunk, hogy segítsünk benneteket e vállalkozásban. Tekintsetek minket a nagy testvérnek, aki eljön megsegítésetekre, ha egy verekedős diáktárs belétek kötne a játszótéren. Igenis titeket családnak tekintünk, és természetesen nem szeretnénk bántalmazva látni benneteket többé. Segítünk ezt megállítani azáltal, hogy támogatjuk földi szövetségeseiteket, akik nagyon elfoglaltak voltak a vétkes titkos Szövetkezésetek és társaik közül annyi elleni peres eljárások előkészítésével, amennyi ellen az lehetséges. A körözött listájukhoz további neveket adnak minden nap, és nagyon felbátorodunk azon, amit látunk helyzeti előnyünkből.


Ezeket az őrizetbe vételeket hamarosan elkezdik sugározni sok média vállalatotokon keresztül, és nagy örömünkre szolgál Fénymunkásaink közül oly sok erőfeszítése, hogy megtisztítsák az utat e bejelentéseknek, azáltal, hogy terjesztik a híreket ezekről a letartóztatásokról, valamint arról, amit jelenteni fognak világotok népének. Nagyon felbátorodunk azon, ahogyan ezeket a kijelentéseket sokatok fogadja, és azt mondjuk, hogy örömünkre szolgál az, hogy világotokból milyen sokan értik meg azonnal, hogy ezek a letartóztatások épp azok, amikre szükségetek van, hogy belefogjatok társadalmatok betegségeinek meggyógyításába.


Szeretnénk látni, hogy mindnyájan folytatjátok e hírek terjesztését, hiszen ez az izgatottságnak és várakozásnak egy hullámát alkotja meg, mely pontosan az, amit szükségesnek érzünk ahhoz, hogy népeteket gyors fejlődésetek következő állomására vigye, mely újra bemutatásotok nagy testvéreiteknek, akik ma a „hátországotok”. Türelmetlenek vagyunk, hogy sokatokkal találkozzunk, hiszen mostanára sokan tudjátok, személyesen fogunk együtt dolgozni sokatokkal az elkövetkező napokban, mivel sok elvégzendő munka van, amint azok, akik bele óhajtanak avatkozni közös erőfeszítéseinkbe, eltávolításra kerülnek társadalmatokból oda, ahol többé nem lesznek képesek gondot okozni.


Nagy emberi családotokon belül számos szövetségesetek van, és ma, biztonsági okokból, valamint bizonyos feladatok sikeres teljesítése okán, e bátor férfiakat és nőket nem ismertetik meg veletek. A titkos Szövetkezés tagjainak letartóztatásával be fogják nektek mutatni őket, és érezzük, közületek nagyon sokan lesznek meglepve, valójában milyen sok barátotok van.


Oly régóta uralkodnak a sötétek vasmarokkal világotok felett, és hatalmuk csápjai messze és mélyre értek. Közületek sokatok számra úgy tűnik, hogy világotok a sötétség férfiúival és nőivel volt telve, és a fényből valók kevesen és egymástól távol voltak. A dolog sosem állt így, jóllehet, hamarosan meglátjátok magatok is, hogy a fény mindig messze túlnyúlt a sötéteken e bolygón.


Segítsétek a fény fivéreit és nővéreit lefaragni ezt a kevés sötétet, akik beágyazták magukat hatalmi pozícióikba. Segítsetek elmozdítani őket hatalmi pozícióikból és elszállítani őket oda, ahol újjá lehet őket faragni, és megengedni nekik, hogy ismét belépjenek a társadalmakba e világegyetemben. Ezt tervezik a sötétek számára, hiszen többé nem engedik meg nekik szabadon sétálni világotokban, mivel nem mutattak hajlandóságot a törvényes és civilizált viselkedésre. Következésképpen el kell őket mozdítani, és sok földi szövetségessel bírtok, akik gondoskodnak ennek megtételéről. Naprakész ismeretekkel látunk el ezen eljárásokkal kapcsolatosan, és bátorítunk titeket, figyeljétek média csatornáitokat az ezen eljárásokról történő kiszivárgások, és az átütő hírek miatt is. Biztosítunk benneteket, hogy nem lesztek csalódottak.


Emlékezzetek, hogy mindig ott legyetek fivéreitekért és nővéreitekért, akik megadják magukat a félelemnek e letartóztatások hírére, hiszen nagy számban lesznek, és sokan meglehetősen megdöbbentőnek fogják találni annak megismerését, hogy valójában mi folyt körülöttük. Segítsetek nekik megérteni, hogy mindez jó, és ezek a letartóztatások szükségesek voltak, hogy világotokat visszatérítsék a helyes kerékvágásba, és hogy világotok most szabad, hogy virágozzon úgy, ahogyan mindig is kellett volna.


Ezen a területen jóllehet munkátok nem fejeződik be e letartóztatásokkal, hiszen sokkal több radikális változás kezdődik majd el rövidesen utána, és itt van, amit előre látunk, nagyobb számban azok részéről, akik összezavarodtak és megrémültek. Legyetek olyan megértők, amilyenek tudtok lenni e lelkekkel, emlékezzetek, közületek nem mindenki járta ugyanazt az ösvényt itt, és néhányotok hasonló utakon volt, mint ez azelőtt, míg mások nem. Rendkívüli örömmel tölt el minket az, ahogyan látjuk, sokan jöttök el megsegíteni másokat ez idő tájt, és látjuk, hogy ez az új testvériség átvisz titeket új otthonotok ajtaján.


Így lesz új világotokban, és nagyon felbátorodunk azon, ahogyan képesek vagytok mindnyájan egymást kezelni, és legyetek ott mindenki másért a szükség idején. Ahogyan leírtuk nektek, új világotok egy paradicsom lesz, viszont nem csupán természeti környezetetekben, hanem a módban is, melyben mindnyájan kölcsönhatásba léptek egymással, és ez a leggyönyörűbb látvány mindenkinek meglátni. Folytassátok e hidak építését egymás közt, és ezek elvisznek titeket azokhoz a lehetőségekhez, melyekről sosem álmodtatok.


A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.

Csatornázta: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Magyar fordítás: Clarissa
 

1 comment:

  1. Nagyon köszönöm a fordítást, és Greg csatornázását is. Számomra fontosak ezek az információk, hisz minden nappal újabb, és újabb pozitív "löketet" adnak vállalt feladatom teljesítésének véghezvitelében!

    ReplyDelete

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar